11074
  • Cat 02 #3993
    És az ő kegyes kacsói merre vannak ? :P
    (ő az a kutató csapat aki elveszett valahol ?)
  • Sir Quno Jedi
    Az lenne ugye Liara, akit nem árt elmenni megmenteni! (bár egyesek nem csípják)
  • Cat 02 #3991
    A középső szereplőt mikor kapom meg ? Eddig van Ashley, Wrex, az az ember még az elejéről, meg a teknikai zseni a gázálarccal, illetve a turian srác.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ha kinyírom a rachi királynőt akkor kapok rossz pontot és a council nem szid le ?
  • MrAndree
    Ez azért durva. :)
  • SötétBarom
  • gyuri12
    Beteeeeg!
  • rotator
  • offkorz
    annyira várom már a magyart :-|
  • tommyboi22
  • adammmmmmm
    Én is most olvastam a cd galaxyson. Ez mostmár nagyon jó mert 8 000 forintért nemcsak hogy magyarul játszhatok de ha nem tetszik akkor angolul is. De szép nap lesz az a 19-e.
  • ZSOOLT2
    Fűrész IV? Egy sötét műhelyben, vasszékhez bilincselve: Saren, maga implantátumok tömegével szennyezte be a saját testét, ezért én beültettem egy bombát a gyomrába, 15 perce van, hogy a széke mellett talált rozsdás szikével kiműtse magából, mielőtt felrobban... Jigsaw for president....
  • ShaiHulud
    cd galaxis szerint lehet angolul installalni.
  • tommyboi22
    várjátok a magyar verziót, aztán majd amikor meglátjátok az inventory-ban, hogy "Lándzsa VII" meg "Fűrész IV" akkor majd meglepődtök:)))
  • adammmmmmm
    Nehezen telnek de holnap után már mehetünk a boltba. 2 óra múlva már holnap szóval már azt is mondhatom hogy HOLNAP már mehetünk a boltba.
  • Onon
    ja én azt hittem 16-án jön ki, közbe mégsem
  • ricsa008
    hű de nehezen telnek ezek a fránya napok
  • Fenrir
    Elvileg 19.-én jön ki, úgyhogy nem hinném.
  • Onon
    valakinek meg van már magyarul ?:)
  • ShaiHulud
    gameinstalldir:...\Mass Effect\data\launcher\background.wma
  • Bagoly81
    jack_wall and sam hulick - uncharted worlds

ez lenne az. hehe nemsokára neki is állok
    lassu lesz mert nemértek hozzá :S
  • Bagoly81
    a forum zenéjét honnan lehet letöltetni? kéne. találtam egy zenét asszem összeilenek és összeakarom rakni!
  • SZEG007
    ha nincs akkor inventory-ba darálj be pár cuccot azt máris lesz.
  • Cat 02 #3971
    Főleg ha nincs annyiuk.

Btw most mentem vissza első küldiről, erre ez a szerencsétlen elkezd sírni h a Normandy árából 1000 sima hajó ki jött volna meg ilyenek, ilyenkor lenne jó egy kis assassin's creedes hasbaszúrás és továbbállás :S
  • SZEG007
    igazándibol az a vicces hogy emberek ugy se tudják megoldani hogy ráklikelnek a 100 omnigel gombra:)
  • Neoncsoves
    Sziasztok! Tudom hogy itt voltak akik amcsiból vették (Amcsi proxyt használva) azok kérem írjanak nekem privit, mert egy másik játékhoz kéne... bocs az OFFért de nagyon fontos lenne
  • zorrobomber
    csini
  • Cat 02 #3967
    Mindig elfelejtem, h 2 füllel hallunk
  • Caine
    "halott szövegértés"
    Nagyon komoly, ezzel felléphetnél a zúri geller sóban

Jóvanna ,nagyon pihet vagyok és amúgy is túl magas labda volt ...
  • robotnyk

jókislány
  • tommyboi22
    level 55-nél tartok, megy-ez megy ez:))

• Cat 02 #3963
    Vagy azért játszik vele mert kikapcsolódni akar és nem gondolkozni :)
    Én pl nagyrészt csak azért tolom mert nagyon tetszik a story és fejleszti angoltudásom ^.^ Assassin's Creedet is csak angol miatt toltam (halott szövegértés)
  • Magiszter
    "aki érzi magában a lelket sztem ideje lenne összedobni egy FAQ-ot."
    Én hétvégén megcsinálnám, de sajnos a magyar Mass Effectel meg az AitD-vel KELL játszanom
  • Grifidos
    Nem, nem nehéz csak itt is tisztán látni hogyan butul el az emberiség.
    Na ezért szarok manapság az RPG-k (tisztelet a kivételnek), mert a felhasználók maximális agyi kapacitását veszik alapul. Sajnos egyre jobban le kell butítani a játékokat.

Vagy pedig az korhatár jelölő már azt jelzi, hogy vigyázz 18+ itt már lehet, hogy kell egy kicsit gondolkodni is.
  • Cat 02 #3960
    Nekem okoz ^.^
  • Hmuda
    Én már ovodában is pitiáner játéknak tekintettem a Hanoi tornyait. Hihetetlen, hogy van bárki akinek gondot okoz.
  • Cat 02 #3958

Én is szoptam vele :D
  • Magiszter
    Komolyan mondom én egy "szupermen" vagyok. Kb 2 percembe telt átlátni és megoldani a feladatot, amivel itt minden oldalon legalább 2 embernek gondja van. Tényleg ilyen nehéz? (Nem kötekedés, vagy szemrehányás, csak őszinte megdöbbenés.)
  • BlackShadow
    csak 1 oldalt kellett volna visszanézned :)
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1183407120&no=3856]#3856[/URL]

aki érzi magában a lelket sztem ideje lenne összedobni egy FAQ-ot.
  • JackSparrow88
    Vagyis tom mit kéne de fogalmam sincs milyen sorrendbe kéne őket kapcsolgatni, vki leírná részletesen, naon megköszönném...
  • JackSparrow88
    Hali, vki segítene mer elakadtam picit: A Noveria-n vok amikor egy teremben vok aztán le kell menni vmi lifttel ahol meg kéne javítani a magot, de nemtok mit kezdeni azzal a 3 izével ami bejön ott mit kell csinálnom velük?