11074
-
Cat 02 #3993 És az ő kegyes kacsói merre vannak ? :P
(ő az a kutató csapat aki elveszett valahol ?) -
#3992 Az lenne ugye Liara, akit nem árt elmenni megmenteni! (bár egyesek nem csípják) -
Cat 02 #3991 A középső szereplőt mikor kapom meg ? Eddig van Ashley, Wrex, az az ember még az elejéről, meg a teknikai zseni a gázálarccal, illetve a turian srác.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha kinyírom a rachi királynőt akkor kapok rossz pontot és a council nem szid le ? -
MrAndree #3990 Ez azért durva. :) -
#3989 -
gyuri12 #3988 Beteeeeg! -
#3987 -
#3986 annyira várom már a magyart :-|
-
tommyboi22 #3985 -
adammmmmmm #3984 Én is most olvastam a cd galaxyson. Ez mostmár nagyon jó mert 8 000 forintért nemcsak hogy magyarul játszhatok de ha nem tetszik akkor angolul is. De szép nap lesz az a 19-e. -
ZSOOLT2 #3983 Fűrész IV? Egy sötét műhelyben, vasszékhez bilincselve: Saren, maga implantátumok tömegével szennyezte be a saját testét, ezért én beültettem egy bombát a gyomrába, 15 perce van, hogy a széke mellett talált rozsdás szikével kiműtse magából, mielőtt felrobban... Jigsaw for president.... -
ShaiHulud #3982 cd galaxis szerint lehet angolul installalni. -
tommyboi22 #3981 várjátok a magyar verziót, aztán majd amikor meglátjátok az inventory-ban, hogy "Lándzsa VII" meg "Fűrész IV" akkor majd meglepődtök:)))
-
adammmmmmm #3980 Nehezen telnek de holnap után már mehetünk a boltba. 2 óra múlva már holnap szóval már azt is mondhatom hogy HOLNAP már mehetünk a boltba. -
Onon #3979 ja én azt hittem 16-án jön ki, közbe mégsem -
ricsa008 #3978 hű de nehezen telnek ezek a fránya napok -
#3977 Elvileg 19.-én jön ki, úgyhogy nem hinném. -
Onon #3976 valakinek meg van már magyarul ?:) -
ShaiHulud #3975 gameinstalldir:...\Mass Effect\data\launcher\background.wma -
Bagoly81 #3974 jack_wall and sam hulick - uncharted worlds
ez lenne az. hehe nemsokára neki is állok
lassu lesz mert nemértek hozzá :S -
Bagoly81 #3973 a forum zenéjét honnan lehet letöltetni? kéne. találtam egy zenét asszem összeilenek és összeakarom rakni! -
#3972 ha nincs akkor inventory-ba darálj be pár cuccot azt máris lesz. -
Cat 02 #3971 Főleg ha nincs annyiuk.
Btw most mentem vissza első küldiről, erre ez a szerencsétlen elkezd sírni h a Normandy árából 1000 sima hajó ki jött volna meg ilyenek, ilyenkor lenne jó egy kis assassin's creedes hasbaszúrás és továbbállás :S -
#3970 igazándibol az a vicces hogy emberek ugy se tudják megoldani hogy ráklikelnek a 100 omnigel gombra:) -
Neoncsoves #3969 Sziasztok! Tudom hogy itt voltak akik amcsiból vették (Amcsi proxyt használva) azok kérem írjanak nekem privit, mert egy másik játékhoz kéne... bocs az OFFért de nagyon fontos lenne -
#3968 csini -
Cat 02 #3967 Mindig elfelejtem, h 2 füllel hallunk -
Caine #3966 "halott szövegértés"
Nagyon komoly, ezzel felléphetnél a zúri geller sóban
Jóvanna ,nagyon pihet vagyok és amúgy is túl magas labda volt ... -
jókislány -
tommyboi22 #3964 level 55-nél tartok, megy-ez megy ez:))
-
Cat 02 #3963 Vagy azért játszik vele mert kikapcsolódni akar és nem gondolkozni :)
Én pl nagyrészt csak azért tolom mert nagyon tetszik a story és fejleszti angoltudásom ^.^ Assassin's Creedet is csak angol miatt toltam (halott szövegértés) -
#3962 "aki érzi magában a lelket sztem ideje lenne összedobni egy FAQ-ot."
Én hétvégén megcsinálnám, de sajnos a magyar Mass Effectel meg az AitD-vel KELL játszanom -
Grifidos #3961 Nem, nem nehéz csak itt is tisztán látni hogyan butul el az emberiség.
Na ezért szarok manapság az RPG-k (tisztelet a kivételnek), mert a felhasználók maximális agyi kapacitását veszik alapul. Sajnos egyre jobban le kell butítani a játékokat.
Vagy pedig az korhatár jelölő már azt jelzi, hogy vigyázz 18+ itt már lehet, hogy kell egy kicsit gondolkodni is. -
Cat 02 #3960 Nekem okoz ^.^ -
#3959 Én már ovodában is pitiáner játéknak tekintettem a Hanoi tornyait. Hihetetlen, hogy van bárki akinek gondot okoz. -
Cat 02 #3958 #3856
Én is szoptam vele :D -
#3957 Komolyan mondom én egy "szupermen" vagyok. Kb 2 percembe telt átlátni és megoldani a feladatot, amivel itt minden oldalon legalább 2 embernek gondja van. Tényleg ilyen nehéz? (Nem kötekedés, vagy szemrehányás, csak őszinte megdöbbenés.) -
#3956 csak 1 oldalt kellett volna visszanézned :)
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1183407120&no=3856]#3856[/URL]
aki érzi magában a lelket sztem ideje lenne összedobni egy FAQ-ot. -
#3955 Vagyis tom mit kéne de fogalmam sincs milyen sorrendbe kéne őket kapcsolgatni, vki leírná részletesen, naon megköszönném... -
#3954 Hali, vki segítene mer elakadtam picit: A Noveria-n vok amikor egy teremben vok aztán le kell menni vmi lifttel ahol meg kéne javítani a magot, de nemtok mit kezdeni azzal a 3 izével ami bejön ott mit kell csinálnom velük?