Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor mi volt az a kamu duma hogy Shepard hangja Stohl András lesz?
Valahogy illúzióromboló lenne nekem magyar szinkron hanggal játszani 😄
én azt szoktam mondani, hogy majd akkor veszek meg Magyarországon játékot, ha az ország is tesz valamit Értem...
Az jelen pillanatban a Witcher, ami sokat elárul a zsáner helyzetérõl, annak ellenére, hogy egy igen jó játék. Konkrétan az Arcanum óta az egyetlen szerepjáték, aminek mélysége van, egyetlen igazán nagy hibája az, hogy központi karakterrel dolgozik és nem egy játékos által készítettel, de ezt is ellenpontozták bõséggel.
Itt mondjuk konkrétan a KotOR utódjáról van szó, nagyon bízom benne, hogy ahhoz képest azért nem egyszerûsítettek.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Szeritnem az irányítás és a játék mentet dönti el igazából.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A reál idõbeni harc miatt már szerintem nem tartozhat rpg kategóriába.
és nem... nem minden RPg-nek van diablo-s irányítása, és nem minden rpg sárkányok leölésérõl szól.
a doom-ot nem szokták rpg-nek nevezni... szimplán azért, mert nem szól semmirõl. Ha egy játékban a történet jó, és a történetek kívül is sokmindent tehetünk(sidequestek ezerrel), és maga a világ is úgy leköt, mitn egy jó könyv... na akkor szoták RPG-nek nevezni... lehet akár lövöldözõs, akár beszélgetõs is a játék... vagy akár kardozós.
Az "RPG" általában jó jelzõ. Ritkább esetben rádobják az agyatlan diablo-klón hackslashekre is, de az kicsit hibás besorolás.....
Van a szerepjátékoknak egy érdekes alfaja... a kalandjátékok.... azért érdekesek, mert azoknak egyáltalán nincs HP, ölés, meg fegyver. Tisztán a történetet kapod... némi gondolkodás persze kell hozzájuk... néha nem is némi😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Nem túl sikeres élet? 😮
Õõõ... fú, hát megfogtál, játékról esetleg valami?
Nagyon érdekes történet, hatalmas univerzum,PC-re optimalizált írányítás és magyar felirat. Kell ennél több!
Az irányítás akciójátékra emlékeztetõ (nem egérrel kattingatás)
www.gportal.hu/bioshock
Vannak skill pontok, meg küldetések, de alapjában véve shooter játék. abból is thrid person.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Elég ratyi lesz a kérdésem, ez jó játék?
Láttam jópár videot, trailert youtueon és nem tünt rossznak, kicsit aggaszt az h RPG, ez oylan akkor mint pl a KOTOR? egérrel kiválasztod az ellen majd a támadás :S vagy lehet normálisan alap bal egér gombal lõdözni? A csapat irányítás is elég jó, ötletes. Csak ez az rpg :S
Deálljon itt 2 adat a www.gamerankings.com-ról:
Fable PC 83.4%
Mass Effect PC 92%
www.gportal.hu/bioshock
Tanúbizonyságot adtál az intelligenciádról, és röhelyessé tedted magad. Egy 12 évesnek nagyobb érzéke van a kultúrált viselkedéshez, ha már a személyeskedésnél járunk.
Nem itt kell eljátszaniaz izmos józsit, aki a híres 'jólmegmondja' -.-
Abba meg szarok, hogy neked mi volt a kedvenc játékod, ha lehánysz miatta, akkor is azt mondom, hogy számomra élvezhetetlen.
Ha csak ennyid van az életben, egy rohadt arcanumod, akkor megértem. Hogy lefogyatékosozol valakit, mert nem tartja ezt tiszteledben.
Elfut a game AMD Barton 2600-s processzorral vagy szükséges neki az SSE2 támogatás?? (Sajnos anno a Lost Planet és COD4 pont emiatt kimaradt...)
ebay-en 5 ezer forintnál kezdõdik...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Menjél szépen Fable-özni, az a neked való.
meg mert alig volt türelmem órákon át karaktert generálni 😄
harmadszorra meg azért, mert idétlen lett a hangulata a mágia meg a fogaskerekek összekeverésével...
TDU Online: k4rL06
Anno mikor az Arcanummal elõször játszottam, volt egy kis füzetem a gép mellett, hogy észben tartsam, hogy miket kellene csinálnom, tehát már a játék által vezetett napló is kevés volt.
Gondolom, itt mi lehet😊
Amúgy kipróbáltam én is, az elsõ benyomásaim nagyon pozitívak, hangulatos kis játék, inkább amolyan akció-kaland-rpg, kb. egyenlõ arányban elosztva, vagy inkább az akcióra pakolva a hangsúlyt, de annak nagyon profi. A grafikája is tetszik, nem értem, miért kell fikázni egyeseknek, de mindegy, jó magyar szokás, ilyenek vagyunk.
Ami egyedül nem tetszett, az a karakteralkotás. Nem az arcvonásokban akarok elveszni, hanem a tulajdonságok beállításában, a képességek finomhangolásában, de így jártam...
Why so serious?