Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Rosszul tudod, nem készítettek hozzá magyarítást (nem is lenne értelem, meg ilyen rövid idõ alatt nem is lehetne), várd meg a hivatalos megjelenést és akkor bezserezhetõ lesz.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

gabriel2007
Üdv: Hát igen tudom, s várom, de úgy tudom a meglévõhöz is volt magyarítás készítve, mert úgy jobb lenne, amúgy jó a játék, de azért nem lenne rossz ha kicsit törve de magyar lenne, vagy várunk...
Köszi.

Üdv Mindenkinek!

Játék megjelenése Magyarországon Junius 19. Magyar felirattal lesz kiadva.
Remélem ez kielégítõ válasz volt.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kandurex
hol vagy dante...már megint csukott szemmel közlekedsz,...vagy csak én látok mindhol huszárokat? :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

gabriel2007
<#circling> Sziasztok !
Jó a játék nagyon, csupán azt szeretném, hogy az Angol beszéd <#crazya>és Angol szöveg <#nezze>írásnál nem lhet Magyar szöveget olvasni:
Mondták: Lehet Magyarosítani - Honosítani a szöveget:::::s olvastam hogy van rá lehetõség, de nem volt letölthetõ :-(
Kérem valaki mondja meg honnan lehet letölteni, vagy egy linket adjon meg, vagy küldeje el emailban: Nagyon jó lenne!!!<#worship>
Illetve ha kész lesz a Magyar beszédes is arra is kiváncsi vagyok!

Üdv Mindenkinek!

Szép az alsó részén a no warez felirat csak sajnos semmit sem ér, ahogy az elmult pár oldalt végigfutottam. Kéne egy link a bannerba a warezos topikhoz ha van ilyen.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

kuci06
thx. Akkor jól sejtettem 😊

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Istencsászár
"Szerintem valahol a Lower markets környékén kellene lennie"

ott van valahol

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kuci06
nem jó, vírusos

Amúgy egy gyors kérdés, valaki tud segíteni?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van a citadellál egy olyan quest, amikor egy játékgépet megvizsgálva felfedezzük, hogy a pénzt átirányítják valahova. Azt mondja, hogy le tudom nyomozni, hogy merre van. Addíg eljutottam, hogy valahol a Ward Access Corridorban kell kavarnom. Na, de merre van ez a hely? Néztem mindenhol, de ilyesmit nem találtam... Szerintem valahol a Lower markets környékén kellene lennie :S
Már csak ez a questem van a citadellán, jó lenne 100%-os teljesítéssel eljönni innen 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Fekete galaxymappal mit lehet csinalni??

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Kandurex
ja, ja nincs olyan, hogy ide ne menj...vagy valami érdekesebb hely, mert mindenhol "hozzádigazítva" találod az ellent...abszurdum!

taky: nem a lot szinthez igazításával van baj

Na igen. Gothic-ban is az volt a szép amikor rögtön az elején rossz fele fordultam és belefutottam valamibe ami egy harapással elintézett. Aztán 10 szinttel késõbb visszamentem és levertem a dögöt. 😊 Oblivion legnagyobb marhasága volt a hozzáigazításos dolog. Persze mondjuk kicsit behatároltabb játékoknál /mint Kotor/ nem zavaró, hiszen ott nem enged rögtön bárhova menni így annyira fel se tûnik, hogy hozzád hasonló szintû ellenfelekkel küzdesz. Gondolom Mass Effect is ilyen.

Why so serious?

takysoft
a lootot a szinthez igazítja😄
kipróbáltam. cseateltem lvl20-as karit, és az elején Eden Prime-on lvl 4-5-ös cuccok potyogtak.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Kandurex
ennél a hozzáigazításos szarságnál nincs nagyobb barmoság amit kitalálhattak,..egyszerûen nincs értelme tápolni, mert mindig "hozzádigazítja" az ellenfeleket...tulajdonképpen nincs értelme a játéknak....kb. mintha hiába tolod a diablot, folyton 1. szintû maradsz...annak a fejébe állítanám a baltát amelyik vadmarha kitalálta...legalább is játékfejlesztés közelébe nem engedném.-.!

Davidus
igen. viszont a monszterek szintjét is hozzád igazítja😛

V9ykn8_TZL0

Fehercsoki
Lehet a bolygó felszíne felett repülni?És van multi?

Sir Quno Jedi
Ez itt egy nagy rakás lószart sem ér, azt tudod, ugye?!! 😄

A többi kari fejlõdését/hozzállását nagyban befolyásolja, miket teszel és mit beszélsz velük, ergó, hjiûba mentegetsz, más eredményt fogsz kapni jócskán, mintha tovább toltad volna, vállalva az aktuális döntésedet. 😄

Ehelyett érdemesebb végigtolni a kariddal még1x legalább, monduk most merõben ellentétes jellemként (már könnyû, mert lev50 fölé érhetsz, ha jól toltad elsõre és onnan indulva megy, mint kés a vajban egész 60-ig minima).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Csinálnék én ugyan olyat, de totál elfelejtettem hogy csináltam. Természetesen nem emlékszem a számokra. 😊)))
takysoft
ehh dehogy lehet😄
milen lenne már lvl20-as karival kezdeni a játékot😄

de ha nagyon megszeretted a régit, akkor csinálj egy ugyanolyat új játékban. XP-t meg pénzt cheatelhetsz neki rengeteget😄 akkor csak a felszerelést kell újra megszerezni(bár a citadelán már kapni egész OK cuccokat😄 odáig meg nem nehéz)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, nem tudja-e valaki, hogy a karaktert ki lehet menteni, hogy ne keljen másikat csinálni, ha új játékot szeretnék kezdeni?

Elõre is köszönet!
takysoft
de ha veszel egy játékot és szeretnél róla beszélgetni, vagy akár belefutottál egy kis gondba, akkor nagyon nem érdekel hogy mindenki a reloaded-et szidja egy törési gond miatt

szerintem marha idegesitõ dolog ez a no warez forum rinya szabály.
takysoft
"Kifogytál az aktivációkból."
ehh... az kellemetlen.
kicsit foghíjas még ez a netes aktivációs dolog...
nekem pls az nem tiszta, hogy akinek nincs net. az akkor nem játszik?

takysoft
Közben még halkan megjegyezném, hogy a chatbox alasó részén található "No warez" felirata eszementül tetszik. Szép, nem zavaró, és jó helyen van. Gratula, aki kitalálta. (a banner is szép egyébként).

Áh jó öreg Starcraft meg a windows 98 "probléma". Beleszaladtam én is. Egy darabig nem is StarCraftoztam. Aztán találtunk valami verziót ami mûködött win 98 alatt is de nem mentek vele a videók. Aztán egyszercsak kitaláltam /nem röhög, 14 éves voltam/, hogy mi lenne ha a videómentes verzió EXE-jével felülírnám a CD-s de nem mûködõ verzió EXE-jét. És ment. Szóval tulajdonképpen életemben elõször crackeltem valamit csak akkor még gõzöm nem volt mit csináltam. 😊 Azóta persze már eredetiben is megvan a StarCraft /meg a Brood War/ mert ilyen játékok megérdemlik.

Why so serious?

"persze ennyire nem egyszerû, mert 1 játékot csak 3-szor lehet aktiválni, és utána meg kell látogatni a weblapot az újabb aktiválásokhoz asszem, de errõl már nincs pontos infóm"
Szép is lenne ha csak a weblapot kéne látogatni. De sajnos nem. Kifogytál az aktivációkból. Lehetõségeid: Hívod EA supportot /van magyar szám de szerintem kb. annyit is ér, szóval valószínûleg telefonálhatsz külföldre/. De persze ne felejts el munkaidõben telefonálni, a szám nem él 24/7. Tehát ha mondjuk este 8kor eszedbe jutna felrakni a játékot akkor cseszheted. Hétvégén meg aztán fõleg ki ne találd, hogy Mass Effectezni akarsz. De persze küldhetsz e-mailt. Olcsóbb. Csak kérdés hány nap amíg válaszolnak. Hivatalos fórumon olyanok akiknek már volt dolguk EA support-al azt mondják 2-3 nap a minimum amíg hajlandóak válaszolni. Szépséges jövõkép. 😊

Why so serious?

Zomil
én csak halkan jegyezném, meg h a reloaded csapat egyre trehányabb, kezdve az assassins creed-el, csupán 2-3 orát kellene eltölteni a kész "munkájukkal" és kiderülne, h itt bizony gond van 😊

mondjuk ez engem annyira nem zavar, mert amelyik játékrol ugy gondolom, h nem csak 3napra fog lekötni hanem huzamosabb ideig azt megveszem, csak sajnos most 2 játék is van amit szivesen tolnék grid és me, de pl. gridnél 1.5 honapos csuszás van a hazai megjelenésben :S bár ennek ellenére meg fogom venni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

takysoft
Azért az érdekesség kedvéért megosztok veletek egy gondolatot.
Ha valaki felrobbant egy épületet New Yorkban, az híres lesz(hírhedt inkább, de nem a lényeg), de ha a katonák elfognak egy drogbárót, csoda ha valaki figyeli a híradót.
Ha a viszkis megszökik a börtönbõl, abból amerikában filmet csinálnak, de hogy ki kapta el, azt senki se tudná megmondani.

A játékok világában ez még igazságtalanabb. Minden játékot feltörnek. Mindet. a crackerek a teljes anonimitást kihasználva szerzõk ezreit károsítják igen igen sok pénzzel. A készítõk szinte tehetetlenek. A másolásvédelmek gyengék, és a szabványok miatt nem is nagyon lehetnének erõsebbek.(nem olvasná be a dvd-t a meghajtó, stb.) Egyedül az online játékok tartják magukat valahogy, de a tört serverek még tot is teret hódítottak.

És mégis, néha elõfordul, hogy bizony a crackereknek is beletörik a bicskájuk valamibe.
A legelsõ csapás a Starcraft volt. Mindenki ezerre másolta, mint minden más játékot.... csak a Blizzard nem szólt nekik arról, hogy a windows új verziója már támogatja a másolásvédelmet. (Win95 alatt mûködtek a másolt játékok, de Win98 alatt már nem.. így oprendszercserénél mindenki nézett egyet, és megvette a játékot... én is😄).

Közben persze elterjedtek a crackek, minenki hozzá is szokott, hogy a játékok azzal indulnak el... a crackerek is hozzászoktak....

Aztán jött a settlers 3. A cd védelem mellett volt egy másik apró kis trükk..... az indító bináris exe indításkor ellenõrizte a cd védelmet, és a saját méretét. ha elõbbi hibás volt, nem indult el. ha a méret nem egyezett, akkor a játék futott ugyan, de érvénybe lépett egy apró kis "bug". A kovács, fegyverek helyett malacot gyártott😄 így a játékos egy használhatatlan játékot kapott.

Az ilyenekre a crackerek késõbb rákészültek. voltka kemény diók, de azrét mindent feltörtek.

A Mass Effect is ilyesmi kicsit. A settlers esetén a kiadó hivatalosan beismerte, hogy a kovács-malac bugot õk tették a játékba, hogy a hackelt verziókat visszaszorítsák. Különösen ügyelve arra, hogy ez a vásárolt példányok esetén nehogy elforduljon. Vajon a Mass Effect is eféle védelmekkel rendelkezik? vagy csak a cracker csapat volt béna?

Annyit tudok, hogy a Reloaded általában a mûködõképes hackekrõl híres, és ha õk így besültek, akkor elképzelhetõ hogy az õ eszükön is túl járt a játék.

A játék másoásvédelme mindenképp megér egy misét. A kiadó úgy döntött, itt az ideje, hogy azok játsszanak, akiknek van internetük. Ma ez már úgyis alapkövetelmény. A BioShock volt az elsõ próbálkozás. Ha kicsit nehézkésen és bugosan is, de a dolog jól indult. A serialt a net ellenõrzi, és ha minden ok, akkor szabad a játék.
Érdekes dolog például, hogy a Mass Effect dvd-jén egyáltalán nincs másolásvédelem. Bárki bármennnyi másolatot készíthet róla.(az ellenõrzés a neten történik, ha meg valaki crackeli, akkor úgyis mind1).
Így ha valaki eltöri a cd-jét, ott a másolat. a Kulcs a serial😄

(persze ennyire nem egyszerû, mert 1 játékot csak 3-szor lehet aktiválni, és utána meg kell látogatni a weblapot az újabb aktiválásokhoz asszem, de errõl már nincs pontos infóm.)
Felmerül az emberben a kérdés persze, hogy ez mennyire permanens megoldás? Retro-ember vagyok. Szinte heti jelleggel elõveszek a polcról olyan játékokat, amiknek nemhogy a weblapuj, de már a kiadójuk sincs meg. Tényleg biztosítani tudja a netes szervízt a EA szinte örökké? (hisz bármilyen cég csõdbe mehet... és az MS is😄)

Azt meg nem nagyon hiszem, hogy ha a játék nem találná a servert, akkor magától azt mondaná: egy fene, elindulok...
Hisz akkor nem cracket kéne tölteni, hanem tûzfalat😄

A lényegre visszatérve: A játék feltört verziója 2 hibás is okoz:
-Egy bizonyos pont után(senki se tudja pontosan mikor) a játék kikapcsolja a mentési opciót. Ezután kizárólag automentés van, a játék manuálisan nem enged menteni.
-A játék bevezetõ szakasza után(nálam kb 2 óra játék után, de aki nem szarat így nézelõdni, annak kb 40-50 perc) eljutunk oda, hogy repkedni kéne a galaxisban. A Galaxy Map funkció pedig a játékban nem mûködik.

Mint mondtam, biztosat nem tudok mondani, de én úgy értem, szándékos kitolás volt ez a készítõk oldaláról a crackerekkel, de akár akarattal, akár véletlen képesek voltak megoldani, hogy a warezosok is letöltsene egy Demo verziót... És a játék nem drága.... sokan megvehetik emiatt😄

Aki gondolja, adózzon egy 10 másodperces csenddel a védelem készítõinek, mert remek munkát végeztek. Remek látni, hogy egy játék védelme néha így kitart.

Reloaded: ha olvassátok, és tudtom magyarul.... szégyelljétek magatokat... bénák😄

(persze nem vagyok naiv, tisztában vagyok vele, hogy a játékot a következõ napokban úgyis feltörik, csak gondoltam, leírom amit gondolok. hátha érdekesnek találja valaki.)

Davidus
nyilván nem de legalább azt megtudtam hogy közvetlenül utána mi történik😄

V9ykn8_TZL0

Zomil
és midegyik lehetöség után végignyomtad? 😄

mert honnan tudod, h egy döntés csak a helyzetet befolyásolja és nem a késöbbi cselekményt? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

rotator
Az durva... Dehát akkor neked így szinte minden játék egylövetû!?

Davidus
ha majd újra elõveszem az egy másik class miatt lesz mert én az összes történetet komolyan befolyásoló döntés elött lementettem és megnéztem az összes választható lehetõséget😄

V9ykn8_TZL0

rendben. nekem bátyám 2 évet járt bíróságra mivel feljelentették, pedig lofaszt nem terjesztett soha, ezért a szoftverekért 2 év felfüggesztettet kapott, de a film és zene is illegális csak nem kapott értük pluszt, de vége az offnak.
Hát én játszottam mind a kettövel és ennek a harcrendszere jobban bejött rpg ide rpg oda.
wedge31
Egyértelmü hogy a KotOR inkább az de csak mert az ME-nek lebutitoták a játék harcrendszerét a nagyobb bevétel reményében.
A körökre osztott harcban van értelme a skill fejlesztésnek látod levezetve az adott kört itt meg csak a klikkelgetés megy ezerrel persze ez sem rossz csak sokkal butább,egyszerübb.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

rotator
Újrajátszhatósági foka milyennek tûnik?

Davidus
a vége is frankóbb😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
2 perce vittem végig😊
megvalósítás ban nyilván mérföldekkel jobb a ME. aki utána próbálja ki a kotort az kb 10 percet bír majd játszani vele😄 nekem a történet is sokkal jobban bejött.
de ha választanom kéne hogy melyik a jobb RPG azt mondanám a KotOR

V9ykn8_TZL0

Ha illegális lenne, elvben megbüntethetnének, így elvben sem. (A Mass Effect warezolásáért viszont megbüntethetnének, ha gyakorlatilag erre nincs is esély.)

Egyébként tényleg kár ezzel offolni, és a különbözõ jogászok is másként látják a dolgot, változtatni is fognak rajta.
Dante73
Ott a pont...

http://www.freetvmaci.info/

Szerintem ezt a témát most már eléggé kiveséztük mindenki ugy szerezte be ahogy beszerezte,mostmár tényleg a játékrol kéne beszélni...
Dante73
Nem. Filmet, zenét INGYEN letölteni legális, feltölteni nem, fizetni érte (sms-warez) szintén nem.
Ellenben BÁRMILYEN szoftver nem legális beszerzése BÜNCSELEKMÉNY.
Tömören ennyi a történet.

http://www.freetvmaci.info/

a film és zene magáncélú beszerzése is illegális csak nem büntetik. szerintem van különbség 😊
Sry félre néztem ez nekem ment 😉
Jo elsö felében akkor én tévedtem.ennyi.egyenlöséget vonni akkoris badarság a kettö közé.Viszont a mondatod második felét nem értem elég értelmetlen is.Hol irtam ,hogy a magyar állam "számitogépes játékok terén szerepet vállal"?
Tévedés, jelenleg Magyaroszágon csak film és zene magáncélú beszerzése nem illegális nem jogtiszta forrásból, a szoftvereké viszont igen. Mellesleg a jogalkotók az elõbbin is változtatni kívánnak.

Fbn Lx: Tudtommal a számítógépes játékok többségében nem vállal szerepet a magyar állam, de biztos én élek tévedésben...
hm, lehet magyar felirattal majd megveszem.
tudok angolul, jobban is élvezem angolul, csak támogatni kéne már nekem is a magyar lokalizáló gárdát :p
magyar felirat lesz ez jó naon mert sok a párbeszéd benne😊
mikor jön ki magyarországon???

Zomil
nekem is csipa a favorit, késöbb majd nagy accuracy-val kevésbé fog mozogni a célkereszt, érdemes minél több talent pontot rárakni 😊

csak szórakoztak hogy szinkronos lesz. amúgy meg orsz hanggal és japán felirattal lenne mókás 😄