11074
-
SaGa #4113 Passz. Elakad, pár másodpercig várok, megy tovább. Beszélgetés közben az elmondandó szöveget elharapják ilyenkor, de a kiírás megvan végig, ha nem kapkod az ember a billentyűkhöz...
Annyira nem érdekes, hogy nagyon küzdjek vele. Próbáltam a hardveres hang kezelés ki-be kapcsolgatását, meg a hw gyorsítás "hangolását" a dxdiagban. de nem lett jobb. Ez van. Amúgy nekem nvidia hangcsip van az alaplapon, azzal is ilyen... -
#4112 Elvileg ma már lehetne rendelni, de a cdgalaxis még nem frissített :\ -
csgj #4111 Hmpf... még nem lehet rendelni a CD Galaxisnál... :S -
csgj #4110 Van vmi megoldás erre a Realtek hangkártya miatti fagyás/akadásra? (mert nekem is ez volt a baj néha) -
SaGa #4109 Simán. Az enyém is ilyen, csak a videokártya jobb egy kicsit (8800GTX). Gond nélkül megy minden maxon, 1280x1024-ben. Kevésbé kínozza a gépet, mint az Oblivion. Abban jobban melegszik a videokártya, mint ebben. Csak a hang miatt akad időnként... -
SaGa #4108 Amúgy, ha valamelyik meghal, az se tragédia. Egy megmentettért 2 paragon, egy halottért két renegade pont jár oszt sanyi. Egyet véletlenül lelőttem. Az első fülestől bele esett a falba, de nem ájult el, a másodikra meg nem tudtam elég közel lépni hozzá, így pofon helyett golyót kapott... -
#4107 A meteoresős planéták nagyon kemények! Durvánjólnézkiám! ÉS van ahol vannak élőlények is, amik mászkálnak/elvannak/lopnak (sőt van quest is belőlük!)
Szal. egy kihalt planéta csak elsőre kihalt.
Nomeg vannak védőpáncélok, amik védenek a level 1 hazardos bolygókon és vannak amik a level 2-től is védenek, így nyugisan mászkálhatunk rajtuk, nem halunk bele.
Sok apróság lehet egy bolygón a radaron jelölteken kívül is (pl. ásvány deposit-ok), nézzünk körül nyugodtan...
Sokminden van a gammában ami elsőre fel sem tűnik annak, aki rohan. -
gyuri12 #4106 Kráterbe szoktak,de hegy tetejére nem.:s -
#4105 reggel rohanok a boltba megvenni :_DAS:DA:SDsd -
#4104 Van olyan pálya ahol nem a legmagasabb hegy legmélyebb kráterébe dobnak le?:D -
gyuri12 #4103 Volt valami vulkanikus bolygó,aszteroidák fölöttem,lávafolyam,perzselő nap,stb. De amikor feljutottam a legmagasabb hegy tetejére... Az addig félelmetes bolygó hirtelen tömör gyönyört kezdett sugározni:)
-
#4102 :) -
ZSOOLT2 #4101 MEGJELRNT!!! -
ZSOOLT2 #4100 még 3 perc a megjelenésig -
ZSOOLT2 #4099 Asszem legalább két másik bolygó van, amelyiken ilyen piramis van -
#4098 Mikor kezdem megunni a vándorolgatást, akkor jön egy bolygó, amin van zöld élet.Ez még nem lenne semmi, na de hogy ilyen kilátás...mintha csak a Földön lennék :)
És persze az a piramis sem elhanyagolható!
Ez a játék nagyon rendben van!
-
#4097 Ez nem hold :P ez bolygó, ez a kép a holdján készült :D -
#4096 Lesz egy olyan hold ami nagyon hasonlít majd a SW-s csillagrombolóra... :P -
csgj #4095 Szép, mi? :) Én is megbámultam ezeket... :P -
#4094 No hát én itt akadtam le egy pár pillanatig :)
-
Drizzthsz #4093 Na holnap végre én is játszok vele. Nehéz volt kibírni eddig, de először magyar felirattal akartam végigvinni, így angolul csak pár méterig mentem el, hogy megnézzem érdemes-e megvenni. Úgy tűnt igen, remélem később se csalódok. :) -
#4092 Ne is mondd...utálom a vizsgaidőszakot...de ez már nagyon off:D -
#4091 Akkor úgy látszik valami CIA dokumentumot készültem vna ellopni .Kössz a segítséget -
MrAndree #4090 Igen. -
#4089 A decryptonnek kell magasnak lenni ugyi? -
#4088 velem van :D -
MrAndree #4087 Nem lehet, automatikusan annak a skill-jét veszi alapul akié a legmagasabb a csapatodban. Vidd magaddal Tali-t és jó lesz. :) -
#4086 Zárfeltörésre hogy lehet utasítani csapattagot ,mert nekem bizony skill too low (az igazat megvalva nincs ilyen skillem ,vanguard) -
MrAndree #4085 Szép lenne. De mivel nincs bennem önkontroll így inkább a játékok akadályozzák az eredményes tanulást. :) -
#4084 Vagyis a vizsgaidőszak akadályoz meg a játékokkal való foglalatoskodásban : P -
MrAndree #4083 Hát én valami hasonlót heavy változatban találtam /és ráadtam Ashley-re/ de sajnos már nem emlékszem mi volt a neve. -
SaGa Jr #4082 Nem. Az admirális és a kapitány szerint is már halott.
------------------------------------------------------------------------
Nem tudná véletlenül valaki megmondani nekem, hogy milyen páncél van a Feroson található asari hölgyeményen? Tetszik nagyon, de még nem akadtam rá. Benn van egyáltalán a játékban megszerezhető vértezetként? -
MrAndree #4081 Szép név. :) Egyébként már megfigyeltem, hogy a legjobb játékok mindig vizsgaidőszak elején jelennek meg. Hogy még véltelneül se azzal foglalkozzak amivel kéne. :) -
#4080 Én is nagyjából így csináltam, csak én nem unlock-oltam a shotgunt : ) Csak kíváncsi vagyok, mások hogy osztották el a pontokat.. -
sanyiiiii #4079 részemről először a quarian machinistet, majd elec és decry kb kétharmadáig, után pistol a shoti unlockig, 1 shoti, majd elec és decry max utána meg többi tech skill. -
#4078 Tényleg, Banes-t meg lehet-e találni? Én vagy nem emlékszem rá vagy nem találtam meg :D . -
#4077 legegyszerübb ha leütöd öket közvetlen közelröl. -
#4076 google jó barát: gépigény -
#4075 És ezen futna?
AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+
NVIDIA GeForce 7600 GT (256 MB)
2gb ram -
#4074 Nem kifejezetten.