11074
  • SaGa
    Passz. Elakad, pár másodpercig várok, megy tovább. Beszélgetés közben az elmondandó szöveget elharapják ilyenkor, de a kiírás megvan végig, ha nem kapkod az ember a billentyűkhöz...
    Annyira nem érdekes, hogy nagyon küzdjek vele. Próbáltam a hardveres hang kezelés ki-be kapcsolgatását, meg a hw gyorsítás "hangolását" a dxdiagban. de nem lett jobb. Ez van. Amúgy nekem nvidia hangcsip van az alaplapon, azzal is ilyen...
  • Fenrir
    Elvileg ma már lehetne rendelni, de a cdgalaxis még nem frissített :\
  • csgj
    Hmpf... még nem lehet rendelni a CD Galaxisnál... :S
  • csgj
    Van vmi megoldás erre a Realtek hangkártya miatti fagyás/akadásra? (mert nekem is ez volt a baj néha)
  • SaGa
    Simán. Az enyém is ilyen, csak a videokártya jobb egy kicsit (8800GTX). Gond nélkül megy minden maxon, 1280x1024-ben. Kevésbé kínozza a gépet, mint az Oblivion. Abban jobban melegszik a videokártya, mint ebben. Csak a hang miatt akad időnként...
  • SaGa
    Amúgy, ha valamelyik meghal, az se tragédia. Egy megmentettért 2 paragon, egy halottért két renegade pont jár oszt sanyi. Egyet véletlenül lelőttem. Az első fülestől bele esett a falba, de nem ájult el, a másodikra meg nem tudtam elég közel lépni hozzá, így pofon helyett golyót kapott...
  • Sir Quno Jedi
    A meteoresős planéták nagyon kemények! Durvánjólnézkiám! ÉS van ahol vannak élőlények is, amik mászkálnak/elvannak/lopnak (sőt van quest is belőlük!)

Szal. egy kihalt planéta csak elsőre kihalt.

Nomeg vannak védőpáncélok, amik védenek a level 1 hazardos bolygókon és vannak amik a level 2-től is védenek, így nyugisan mászkálhatunk rajtuk, nem halunk bele.

Sok apróság lehet egy bolygón a radaron jelölteken kívül is (pl. ásvány deposit-ok), nézzünk körül nyugodtan...

Sokminden van a gammában ami elsőre fel sem tűnik annak, aki rohan.
  • gyuri12
    Kráterbe szoktak,de hegy tetejére nem.:s
  • offkorz
    reggel rohanok a boltba megvenni :_DAS:DA:SDsd
  • Shongi
    Van olyan pálya ahol nem a legmagasabb hegy legmélyebb kráterébe dobnak le?:D
  • gyuri12
    Volt valami vulkanikus bolygó,aszteroidák fölöttem,lávafolyam,perzselő nap,stb. De amikor feljutottam a legmagasabb hegy tetejére... Az addig félelmetes bolygó hirtelen tömör gyönyört kezdett sugározni:)
  • AntiHero
    :)
  • ZSOOLT2
    MEGJELRNT!!!
  • ZSOOLT2
    még 3 perc a megjelenésig
  • ZSOOLT2
    Asszem legalább két másik bolygó van, amelyiken ilyen piramis van
  • Mor3llo
    Mikor kezdem megunni a vándorolgatást, akkor jön egy bolygó, amin van zöld élet.Ez még nem lenne semmi, na de hogy ilyen kilátás...mintha csak a Földön lennék :)
    És persze az a piramis sem elhanyagolható!
    Ez a játék nagyon rendben van!
  • Mor3llo
    Ez nem hold :P ez bolygó, ez a kép a holdján készült :D
  • Facek
    Lesz egy olyan hold ami nagyon hasonlít majd a SW-s csillagrombolóra... :P
  • csgj
    Szép, mi? :) Én is megbámultam ezeket... :P
  • Mor3llo
    No hát én itt akadtam le egy pár pillanatig :)
  • Drizzthsz
    Na holnap végre én is játszok vele. Nehéz volt kibírni eddig, de először magyar felirattal akartam végigvinni, így angolul csak pár méterig mentem el, hogy megnézzem érdemes-e megvenni. Úgy tűnt igen, remélem később se csalódok. :)
  • Shongi
    Ne is mondd...utálom a vizsgaidőszakot...de ez már nagyon off:D
  • reger
    Akkor úgy látszik valami CIA dokumentumot készültem vna ellopni .Kössz a segítséget
  • MrAndree
    Igen.
  • reger
    A decryptonnek kell magasnak lenni ugyi?
  • reger
    velem van :D
  • MrAndree
    Nem lehet, automatikusan annak a skill-jét veszi alapul akié a legmagasabb a csapatodban. Vidd magaddal Tali-t és jó lesz. :)
  • reger
    Zárfeltörésre hogy lehet utasítani csapattagot ,mert nekem bizony skill too low (az igazat megvalva nincs ilyen skillem ,vanguard)
  • MrAndree
    Szép lenne. De mivel nincs bennem önkontroll így inkább a játékok akadályozzák az eredményes tanulást. :)
  • böröczk
    Vagyis a vizsgaidőszak akadályoz meg a játékokkal való foglalatoskodásban : P
  • MrAndree
    Hát én valami hasonlót heavy változatban találtam /és ráadtam Ashley-re/ de sajnos már nem emlékszem mi volt a neve.
  • SaGa Jr
    Nem. Az admirális és a kapitány szerint is már halott.

------------------------------------------------------------------------
    Nem tudná véletlenül valaki megmondani nekem, hogy milyen páncél van a Feroson található asari hölgyeményen? Tetszik nagyon, de még nem akadtam rá. Benn van egyáltalán a játékban megszerezhető vértezetként?
  • MrAndree
    Szép név. :) Egyébként már megfigyeltem, hogy a legjobb játékok mindig vizsgaidőszak elején jelennek meg. Hogy még véltelneül se azzal foglalkozzak amivel kéne. :)
  • böröczk
    Én is nagyjából így csináltam, csak én nem unlock-oltam a shotgunt : ) Csak kíváncsi vagyok, mások hogy osztották el a pontokat..
  • sanyiiiii
    részemről először a quarian machinistet, majd elec és decry kb kétharmadáig, után pistol a shoti unlockig, 1 shoti, majd elec és decry max utána meg többi tech skill.
  • Facek
    Tényleg, Banes-t meg lehet-e találni? Én vagy nem emlékszem rá vagy nem találtam meg :D .
  • SZEG007
    legegyszerübb ha leütöd öket közvetlen közelröl.
  • böröczk
    google jó barát: gépigény
  • AntiHero
    És ezen futna?

AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+
    NVIDIA GeForce 7600 GT (256 MB)
    2gb ram
  • böröczk
    Nem kifejezetten.