Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tévedek? vagy az Csillagkapu Atlantis-ba is John Shepard a fönök úr
Tiszta Dolph Lundgren. 😄 Csak kicsit fiatalabb és fel van zselézve a kiszõkített búrája. 😊 Egyébként nem rossz.

\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool

Sry, a bevezetõ videóra gondoltam...kimaradt 😞

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

hali, azt tudja vki esetleg, hogy a videó végén miért vág ki restarttal a játék? Thx<#worship>

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

Ezer bocsánat de nagyon angol feje lett. 😊

takysoft #2365: Elég emberes lett, külsõleg így olyan igazi renegát "Beleb*szom a fejedet a falba ha nem válaszol normálisan" feje van. 😊 Jó lett.

Én meg default Shepard-al toltam, annyira megszoktam már a fejét a töménytelen videó miatt hogy nem is tudom elképzelni hogy máshogy nézzen ki. 😊 A neve is maradt John de az a Stargate: Atlantis miatt. 😄 (John Sheppard a kedvenc karakterem a sorozatban. 😊 )

\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool

ezek szerint igen
de egyszer majd csak szólnak ha nem akkor majd tescó
Fényerõt feljebb,hékás.

Pontosabban csak értesítést kértél, nem? Mert én is kértem már jó ideje, de még nem írtak vissza, hogy rendelni is lehet...
Ha nincs humorod a te bajod ...
ennek ellenére én már tegnap elõrendeltem a galaxisnál
Most már okés. Nem mondom, nagyon extrém karid van 😄 Faxa.
Dante73
Nemtetszik valami? Büdös warez-kecseg... Jó, hogy vettétek a lényeget...

http://www.freetvmaci.info/

Én nem vigyorgo(k)m...
ProGabe
nem azzal van a baj,hogy mi megpróbáljuk õket meggyõzni,miszerint megéri megvenni.azzal van a gond,hogy sokan arra verik magukat,õk bizony nem veszik meg.warezoljanak,de kurva nagy csendben!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hát bammeg, ez a topik egy kis mo. jellemrajz! Itt is két frakció van:
Vedd meg! - nem veszem! Kicsit uncsi ez így. Bazz aki meg akarja venni vegye, aki meg nem az töccse le. (egyebet nem tudok mondani)
A f..zért kell allandóan aggitálni a másikat! Egyébként kéne egy másik topokot nyitni a wrz részére azt ott lehet obégatni, hogy megy. Itt meg lehet herevérézni de jó megy. Mert egyébként a játékról nem esik szó!

Már bocs de nevetséges ez a wrz kontra vedd meg!
<#banplz>
LoCk
Csodaszep a game. Jon a fizu veszem is a gamét.
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/thumbs/20080602211515

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

LoCk
Engem békává változtatott. <#hehe>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

ha már mindenki berakja, itt az enyém.
sztem kurvajo lett 😄Dd
A "The Fan" küldetésnél mit kell csinálni?
Mert nem ír semmi konkrétat.

"Everything that happens, happens for a reason"

takysoft
Íme, és snájdig sepárd!

(õõõ.... apró gondok miatt csak a hajón tudtam képet csinálni, mert nem naon tudok lejönni onnét😄 itt meg elég vacak fényviszonyok vannak, nézzétek el nekem.)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Ezt meg kell venni. (nem boxra hanem pc-re) az a 19-e már nincs mesze. Enyi várakozás után ez a 3 hét már nem sok.
Davidus
ice cube?😄

V9ykn8_TZL0

Alwares
Ha jól értem a warez verzióban nem lehet használni a galaxy map-ot? Na azért. Meg mondtam én, hogy meg kell venni. Ráadásul Xbox360-ra 😛 És akkor már párszor végigjátszottátok volna... No mindegy enjoy. Tessék megvenni a tavalyi év legjobb RPG-jét!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

na mégegyszer...

Itt az én karakterem 😊

Az enyém, nem az övé. Csak javította mert én elbasztam a kép beszúrását. Egyébként meg nem is az volt a cél, hogy modell szépségû legyen. Azóta mondjuk csináltam egy csajt is /amíg "demo verzió" létezik csak addig mást nem nagyon csinálhatok/, na ott már a szépségre gyúrtam direkt. 😊

Why so serious?

takysoft
De ronda sepárdod van... na máris linkelem az enyim😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Dante73
Így már okés a kép.
Persze, értem a példád, én is a végletet mondtam tulképp, csak az a mondat, miszerint örüljünk, hogy kiadja, kicsapta a biztosítékot...
Egymásra vagyunk utalva, és ez igaz. Azt meg, hogy csak néznek, és mit képzelünk mi, hogy nem tetszik a pixelesedés, azt itt olvastam korábban, azthiszem. De aki írta, hivatalos fórumra, fejlesztõkre hivatkozott. Tudom ki volt az, de vele nem szeretek vitázni, úgyhogy nem hivatkoznék rá...

Nekem sem tetszik a limitesdi, kifejezetten a szerverek élettarmára reagáltam.
Prince23
Jól láttam, itt pár hsz alatt, h aki megveszi eredetibe a gammát, az kell e-mailezgessen az EA-hez?
lol

Aha, így valahogy. Kösz. 😊

Why so serious?

HeadHunter86
Bocsesz.
így:

HeadHunter86
Így akartad nem? 😄

HeadHunter86
Így akartad nem? 😄

HeadHunter86

Igazad lehet, de továbbra sem az online aktiváció a legnagyobb bajom hanem az a kurva limit. Az nem lenne rohannék megvenni. 😊 És ha már Gyuri lejjebb képeket akart akkor itt van egy:

Why so serious?

ProGabe
azért ennyire messzemenõ következtetéseket,miszerint beleszerelmesedtem a BW, EA párosba nem kell levonni

"de fel kellene fogni végre, hogy õk vannak értünk, és nem forditva"

inkább azt kéne felfogni,hogy nincs egyik a másik nélkül!ha nem fizeted ki a munkájukat,akkor nem tudnak dolgozni
plusz kicsit el kéne vonatkoztatni a "csúnya-csúnya íéj"-tõl.én is rühellem azt a céget,de itt már-már boszorkányüldözés folyik

"Adjanak Õk hálát, hogy megveszem, és nem levarezolom..."

ja persze,te meg adj hálát a fõnöknek,hogy kifizet,és nem elküld hónap végén.na,most én meg a másik végletet írtam le.az igazság persze a kettõ között van,de már írtam:egyik nem létezik a másik nélkül

"Normális kiadó nem felháborodik, ha a fények pixelesedésére felhívják a figyelmét, hanem kijavítja"

mutass már nekem egy olyan írást a BW-tõl,miszerint szarnak rá?vagy bármelyik bugra!még a DLC-t is ingyen kajuk mi,PC-sek.itt még ki sem jött a játék,de már a patch miatt forrong a tömeg

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Dante73
"inkább rakjátok össze a két kis kezecskéteket,hogy megjelent ez a játék PC-re is a BW és az EA jóvoltából"
Látom, agymosás müködik... már ne is haragudj öregem, de fel kellene fogni végre, hogy õk vannak értünk, és nem forditva! Nehogymár én adjak hálát amiért kiadták! Adjanak Õk hálát, hogy megveszem, és nem levarezolom...
Normális kiadó nem felháborodik, ha a fények pixelesedésére felhívják a figyelmét, hanem kijavítja, és ha esetleg nem tudja, akkor elnézést kér érte!
Azért marha furcsa, hogy félistenként tekintenek magukra, Ti meg adjátok alájuk a lovat, mert jajj mi lessz, ha 2. részt nem portolják át... Már bocsi, de ha most lenyeljük a békát, akkor a második részben kicsit több bug, kicsit több hiba lessz, mert minek nfoglalkozni vele, ha úgy is lenyelik? Szép lassan oda jutunk, hogy inkább meg se csinálták volna... Már most is lehet erre példát mondani, nem keveset.
Hangnemért bocs, de... ÁHHHH....

Ha megtetszik nekik ez a modell a szerverek hosszú életûek lesznek, hiszen nem kizárólag a Mass Effecthez szánják õket, hanem az összes majdani hasonló védelemmel elátott EA-s játékhoz.
Oké, majd mindjárt keresek párat a Sheppardomról. 😊

Why so serious?

A szervereket nem éri meg fenntartani /de inkább 4-5 év az az 1-2/ de az nem jelenti, hogy patch is lesz. Ja, hogy ígérték. Hiszem ha látom. 😊

"inkább rakjátok össze a két kis kezecskéteket,hogy megjelent ez a játék PC-re is a BW és az EA jóvoltából!^^"
Na azért nem kell hasra esni és istenként tisztelni õket mert a plusz profit reményében kitolták PC-re is. Nem azért tették mert hú de szeretnek minket. Ettõl függetleneül örülök neki de azért ez nem jelenti, hogy minden szart lenyelek amit adnak hozzá. De szerintem fejezzük be mert úgyse tudjuk meggyõzni egymást. Tényleg a játékról kéne beszélgetni.

Why so serious?

A másolt megy,abból is lehet bõven képeket rakni.
(még ha csak az elsõ 2 óra van benne)

Nehéz lenne tekintve, hogy a másolt nem nagyon megy, eredeti meg kb. 2 embernek van. 😊

Why so serious?

ProGabe
pont ezt fogják eltörölni.az aktiválást.lesz*rom,hogy háromszori,vagy 10 naponta kell,vagy minden egyes másodpercben.a lényeg,hogy majd egy idõ után nem lesz.miért érné meg nekik fenntartani a szervereket emiatt 1-2 év múlva?

annyira szánalmas amit itt a többség mûvel:"fúúúj rohadt BioWare,kapják be a védelmükkel,meg a recéjükkel együtt","mocskos rohadt EA,mit képzelnek,pénzt akarnak csinálni a vállalkozásukból"

inkább rakjátok össze a két kis kezecskéteket,hogy megjelent ez a játék PC-re is a BW és az EA jóvoltából!^^

Nem lehetne a játékról is beszélni? Képek,stb.

Szerintem õ is ezt mondta. 😊 10 napos baromság soha nem is volt komoly, csak egy kis porhintés. Hogy aztán amikor a "felháborodás végre meggyõzte õket, hogy levegyék" akkor õk lettek a hõsök, akik lám hallgatnak a vásárlóra. Azt mondjuk elfelejtették, hogy a vásárlók 90 százalékának már akkor is a 3 aktivációs limit fájt jobban. De ügyes marketing húzás az biztos.

Why so serious?

ProGabe
már nincs "10 napos baromság",csak egyszeri aktiválás

"Na ja... ha nem a Bioware dobja be elõször a kulcsot😄"
Na ja. Vagy látott mostanában bárki új Westwood játékot? 😊
EA különben azt teszteli, hogy kalózok elleni védelem címén mit nyomhatnak le a felhasználó torkán. Hogy meddig mehetnek el. Online aktiválás: ez még belefér, tényleg úgy fest, hogy nehéz feltörni. Aktivációs limit: semmi köze a warezhez, azt akarják megakadályozni, hogy kölcsönadhasd a játékot. Vagy eladhasd. Hiszen melyik hülye venne haználtat ha nem tudja van-e még rajta aktiváció. Ezek is vesznek inkább eredetit ami plusz bevétel. Ha kifogysz az aktivációkból akkor írhatsz e-mailt vagy telefonálhatsz. Jogilag természetesen semmi nem kötelezi õket, hogy adjanak is plusz aktivációk. Mondhatják, hogy vedd meg újra. Persze addigra meg már lesz mûködõ crack szóval te meg elküldheted õket az anyjukba és crackeled. 😊

Why so serious?

És ha beadja a kulcsot a cég, akkor majd egy volt fejlesztõ oldja meg (máskor piszkáltak már bele kódba, arra is volt példa, hogy a régi játékokat megszûnés után tették közzé - mondjuk az nem is volt hosszú életû, de nem ez a lényege a dolognak 😊), mindig lesz valaki, aki képes rá, hacsak hirtelen egy atomcsapás nem pusztítja el az egész civilizációt...