Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
takysoft #2365: Elég emberes lett, külsõleg így olyan igazi renegát "Beleb*szom a fejedet a falba ha nem válaszol normálisan" feje van. 😊 Jó lett.
Én meg default Shepard-al toltam, annyira megszoktam már a fejét a töménytelen videó miatt hogy nem is tudom elképzelni hogy máshogy nézzen ki. 😊 A neve is maradt John de az a Stargate: Atlantis miatt. 😄 (John Sheppard a kedvenc karakterem a sorozatban. 😊 )
\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool
de egyszer majd csak szólnak ha nem akkor majd tescó
http://www.freetvmaci.info/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Vedd meg! - nem veszem! Kicsit uncsi ez így. Bazz aki meg akarja venni vegye, aki meg nem az töccse le. (egyebet nem tudok mondani)
A f..zért kell allandóan aggitálni a másikat! Egyébként kéne egy másik topokot nyitni a wrz részére azt ott lehet obégatni, hogy megy. Itt meg lehet herevérézni de jó megy. Mert egyébként a játékról nem esik szó!
Már bocs de nevetséges ez a wrz kontra vedd meg!
<#banplz>#banplz>
sztem kurvajo lett 😄Dd
Mert nem ír semmi konkrétat.
"Everything that happens, happens for a reason"
(õõõ.... apró gondok miatt csak a hajón tudtam képet csinálni, mert nem naon tudok lejönni onnét😄 itt meg elég vacak fényviszonyok vannak, nézzétek el nekem.)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Why so serious?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Persze, értem a példád, én is a végletet mondtam tulképp, csak az a mondat, miszerint örüljünk, hogy kiadja, kicsapta a biztosítékot...
Egymásra vagyunk utalva, és ez igaz. Azt meg, hogy csak néznek, és mit képzelünk mi, hogy nem tetszik a pixelesedés, azt itt olvastam korábban, azthiszem. De aki írta, hivatalos fórumra, fejlesztõkre hivatkozott. Tudom ki volt az, de vele nem szeretek vitázni, úgyhogy nem hivatkoznék rá...
lol
Why so serious?

Why so serious?
"de fel kellene fogni végre, hogy õk vannak értünk, és nem forditva"
inkább azt kéne felfogni,hogy nincs egyik a másik nélkül!ha nem fizeted ki a munkájukat,akkor nem tudnak dolgozni
plusz kicsit el kéne vonatkoztatni a "csúnya-csúnya íéj"-tõl.én is rühellem azt a céget,de itt már-már boszorkányüldözés folyik
"Adjanak Õk hálát, hogy megveszem, és nem levarezolom..."
ja persze,te meg adj hálát a fõnöknek,hogy kifizet,és nem elküld hónap végén.na,most én meg a másik végletet írtam le.az igazság persze a kettõ között van,de már írtam:egyik nem létezik a másik nélkül
"Normális kiadó nem felháborodik, ha a fények pixelesedésére felhívják a figyelmét, hanem kijavítja"
mutass már nekem egy olyan írást a BW-tõl,miszerint szarnak rá?vagy bármelyik bugra!még a DLC-t is ingyen kajuk mi,PC-sek.itt még ki sem jött a játék,de már a patch miatt forrong a tömeg
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Látom, agymosás müködik... már ne is haragudj öregem, de fel kellene fogni végre, hogy õk vannak értünk, és nem forditva! Nehogymár én adjak hálát amiért kiadták! Adjanak Õk hálát, hogy megveszem, és nem levarezolom...
Normális kiadó nem felháborodik, ha a fények pixelesedésére felhívják a figyelmét, hanem kijavítja, és ha esetleg nem tudja, akkor elnézést kér érte!
Azért marha furcsa, hogy félistenként tekintenek magukra, Ti meg adjátok alájuk a lovat, mert jajj mi lessz, ha 2. részt nem portolják át... Már bocsi, de ha most lenyeljük a békát, akkor a második részben kicsit több bug, kicsit több hiba lessz, mert minek nfoglalkozni vele, ha úgy is lenyelik? Szép lassan oda jutunk, hogy inkább meg se csinálták volna... Már most is lehet erre példát mondani, nem keveset.
Hangnemért bocs, de... ÁHHHH....
Why so serious?
"inkább rakjátok össze a két kis kezecskéteket,hogy megjelent ez a játék PC-re is a BW és az EA jóvoltából!^^"
Na azért nem kell hasra esni és istenként tisztelni õket mert a plusz profit reményében kitolták PC-re is. Nem azért tették mert hú de szeretnek minket. Ettõl függetleneül örülök neki de azért ez nem jelenti, hogy minden szart lenyelek amit adnak hozzá. De szerintem fejezzük be mert úgyse tudjuk meggyõzni egymást. Tényleg a játékról kéne beszélgetni.
Why so serious?
(még ha csak az elsõ 2 óra van benne)
Why so serious?
annyira szánalmas amit itt a többség mûvel:"fúúúj rohadt BioWare,kapják be a védelmükkel,meg a recéjükkel együtt","mocskos rohadt EA,mit képzelnek,pénzt akarnak csinálni a vállalkozásukból"
inkább rakjátok össze a két kis kezecskéteket,hogy megjelent ez a játék PC-re is a BW és az EA jóvoltából!^^
Why so serious?
Na ja. Vagy látott mostanában bárki új Westwood játékot? 😊
EA különben azt teszteli, hogy kalózok elleni védelem címén mit nyomhatnak le a felhasználó torkán. Hogy meddig mehetnek el. Online aktiválás: ez még belefér, tényleg úgy fest, hogy nehéz feltörni. Aktivációs limit: semmi köze a warezhez, azt akarják megakadályozni, hogy kölcsönadhasd a játékot. Vagy eladhasd. Hiszen melyik hülye venne haználtat ha nem tudja van-e még rajta aktiváció. Ezek is vesznek inkább eredetit ami plusz bevétel. Ha kifogysz az aktivációkból akkor írhatsz e-mailt vagy telefonálhatsz. Jogilag természetesen semmi nem kötelezi õket, hogy adjanak is plusz aktivációk. Mondhatják, hogy vedd meg újra. Persze addigra meg már lesz mûködõ crack szóval te meg elküldheted õket az anyjukba és crackeled. 😊
Why so serious?