11074
-
#4153 Csak telefonáljanak a győri 576-ból, hogy megérkezett. :D -
#4152 Én majd megveszem a teszkóban (Reklámot hallottak). Mire lesz annyim már 10-es csomagban adják ott is :-D -
adammmmmmm #4151 Nem vok pesti Dunaújvárosi vok. -
#4150 Sztem ez attól függ, hova kell kiszállítani, gondolom pesti vagy, ha még aznap megkaptad, mert amúgy másnap szokták kiszállítani. -
adammmmmmm #4149 Amikor legutóbb rendeltem az 576-tól (witcher) azt már aznap késő este hozták(az is előrendelés volt). Itt most mért van másképp? (nem sokat rendeltem neten szóval nem értek hozzá) -
#4148 Megtörtént. -
ZSOOLT2 #4147 Én megrendeltem a CDGalaxistól -
#4146 Most egy csomó game-re van akció az 576-nál, de csak ha házhoz szállítással rendeled meg. Most nem tudom én se mit csináljak, megrendeljem vhonnan, akkor holnap megérkezik, vagy várjak holnapig és megvegyem helyben, mind1 még várok 2-ig, hátha mégis megérkezik. -
ZSOOLT2 #4145 CDGalaxisról is rendelhető -
adammmmmmm #4144 Szóval ma megrendelhetjük de csak holnap tudják kiküldeni?:(
Engem az érdeklne miért lett akciós? -
#4143 Sőt már a CD Galaxis-ban is van. :D -
#4142 Igazad van már kapható. Az üzletekbe csak holnap érkezik. (most hívtam a helyi boltot) -
adammmmmmm #4141 Az 576-on már nincs előrendelői fázisban -
#4140 Hát még előrendelői fázisban van, szal lehet, hogy ha ma nem kapják meg, holnapra nem tudják kiszállítani. De én nagyon remélem, hogy ma már kapható lesz. -
adammmmmmm #4139 Én most rendeltem meg az 576-tól. Még akciós is XD.(most adják ki pc-re és még akcis is lesz? szép) Kiváncsi vagyok mikorra érkezik, legutóbb amikor rendeltem este kaptam meg? -
#4138 Általában egy rendszerben csak egyre. -
Cat 02 #4137 Egyébként nem lehet az összes bolygóra leszállni ugye ? :D -
ShaiHulud #4136 pl
meg itt-ott vannak bogarak is:) de ennyi kb. -
gyuri12 #4135 Makóval pedig a mellékbolygókat 100%-ig felfedezem.
Felmegyek egy hegyre,kiszállok,körbenézek,stb.
(1-2 bolygót mondhatnál:D)
Közben rájöttem,hogy Tali és Liara piszokmód erősek,eszméletlen,hogy miket tudnak csinálni! Néha csak nyomnám be az Immunity-t és az Adrenaline rush-t(ezekkel befutok az ellenek közé,ott egy Overkill,1-2 gránát,és az elleneknek annyi),és mire benyomom,már mindenki halott:O
-
#4134 Hát remélem nem késik a megjelenés, max holnap már tolni akarom. :D -
#4133 Pedig több bolygón van élet a terepen kint. Csak a Mako-ból nem látszik messziről. De ha gyalog mész, kiszúrod őket. -
ZSOOLT2 #4132 neten még nem lehet rendelni, e-mailt sem küldtek még, hogy érkezett volna -
#4131 Vki nem hívta a CD Galaxis-t vagy az 576-ot, hogy mi a helyzet? -
Cat 02 #4130 Én igazából arra gondoltam h a főmenüben amikor még nem lép be a gamebe Configure-nál :D -
#4129 Nagyon remélem, ma már kapható lesz az 576-ban is, elvileg azt ígérték igen. Várok, várok. -
SaGa #4128 Hmmm... Van benne valami, bár nem tudom mi. Amikor játszol, mi hozna vírust a gépbe? Hálózat nem kell közben, nem MP-s, amit meg addig bekaptál, annak már mindegy... -
#4127 Kíváncsi vagyok a magyar fordítást illetően. Várom a tapasztalatokat, mert nekem valószínűleg csak a jövő héten lesz meg a játék. -
csgj #4126 Nem akarom full felügyelet nélkül tartani a gépet :P -
SaGa #4125 Nem egyszerűbb a játék idejére lelőni az AVG-t? A Feladatkezelőben (Task Manager) simán lecsapható, max még a service-t kell átmenetileg tiltani.
Érdemes a Sysinternals.com-ról letölteni a Process Explorert, azt megtenni "feladatkezelőnek", és az ilyen, hardverigényesebb játékok előtt azzal lelődözni minden felesleges, háttérben futó cuccot. Víruskereső, spybot, hasonlók... -
csgj #4124 Sztetek így jó?
-
ZSOOLT2 #4123 CD Galaxis bolt 9:30-kor nyit a honlapjuk szerint, gondolom csak utána lehet rendelni tőlük -
csgj #4122 Btw... -.-
"Some users have also identified a possible conflict with AVG Anti Virus software. If you have this software putting the entire Mass Effect folder under the AVG exceptions list may prevent the game freezing at splash screen. (Thanks to Hatorijr for this work around)."
Szóval az AVG-mel is baj van... Duplán probléma. Most nézem csak a hivatalos fórumon, hogy mik okozhatják a fagyásokat.
-
csgj #4121 Váh, reggel van, ne szólj le... :D:D:D:D hangkarit akartam írni, csak izibizé, érted :P -
#4120 "Mert a Realtek AC'97 nem támogatott videókari hardwaresen"
Az szép xD xD xD -
csgj #4119 LOOOL, nekem hardware-esen volt bekapcsolva a configuration utility-ben :O Hoppá, én azt hittem software-esen van :S Minden érthető akkor :P Mert a Realtek AC'97 nem támogatott videókari hardwaresen... -
gyuri12 #4118 Elenyésző a nem-kihalt bolygók aránya a kihaltakéhoz.
Eddig 1 bolygót találtam,ahol értelmes élet volt(a majmos emlékezetes bolygó marad az mindörökké!:D).
A többin max Kroganok,és kalózok szoktak lenni. -
csgj #4117 Nem... Új driverrel is próbálkoztam, de semmi. Majd talán adnak ki végre patch-et. Csak a magyar feliratos verzióhoz lehet, hogy nem lesz majd jó. Pff.. :P -
#4116 Jaja, azaz a dxdiag-ban a hardware-es hangicsálás gyorsítást lejjebb venni, akár kikpacsolni. -
Cat 02 #4115 Ha átállítod software-esre a hangot nem lesz jobb ? -
Cat 02 #4114 Én azon a tengerpartos bolygón voltam így. Haverom mondjuk nem mert ő lespawnolt és elsüllyedt xD