Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
kipróbáltam, nem is indul vele el.
a legjobb az amit nemrég linkeltem. galaxy map-ig tökéletes.
a No Warez meg 19.-étõl él, amikor is kapható itthon😄 (mert most még csak neten lehet megvenni. Ebay vagy letöltõs... de azok nem magyar nyelvûek(ez kinek elõny, kinek hátrány....)
Fordításra kíváncsi leszek. Ritka a jó forítás még.... filmeknél, sorozatoknál még egész ok, de játékonál még van minek érnie...
Fifa/Harry potter fordítások igen jók azt hallottam. de azokat nem láttam.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
am nem tom hogy jó -e egy 9 megás MassEffect.exe és egy binkw32.dll van benne
ui.: ez a no warez felirat ér itt valamit?
BattleTag: zydar#2910
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Mass Effect Galaxy Map Fixed Vitality (korrekt NFO leírás is van nem tûnik kamunak)
Akkor nem marad más mint crackelni... na de csak csendesen!
Csak érdeklõdni szeretnék, hogy ha megveszem a játékot a boltban, majd hazaviszem és föl akarom tenni, akkor mi van?
Engedi föltenni, de nem tudom majd elindítani net kapcsolat nélkül?
Remélem érthetõ volt.
Egyébként telepíteni tudod, csak aktiválni nem...
http://www.freetvmaci.info/
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Lenne egy kérdésem: ha nincs internet kapcsolatom, akkor nem tudom telepíteni sem a játékot?
ahogy így visszaemlkészem a half life sorozat volt egyedül eddig olyan, ami futurisztikusnak tekinthetõ, és szerettem. na jó, meg a c&c sorozatot.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
sosem voltam nagy RPG-s, de az ilyesmit én is szeretem...ha egy játékot ENNYIRE dicsérnek...
(hasonlóan éreztem magam a KOTOR-nál is, csak nekem a SW-univerzum így játékban teljesen érdektelen.)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
nem mondom, h az év akcio/rpg-je, de mindenképp érdemes legalább 1-szer végigtolni 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
-Egy idõ után nem lehet menteni a játékot. (csak autosave müxik)
-A Galaxy Map nem mûköik. (anélkül max 1-2 órát játszhtazs, mert utána utazni kell, és ahhoz az kell)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ami viszont még ennél is sokkal fontosabb: úgy szippant magába az egész, mint standalone kiflimorzsát az überporszívó... Ilyen filmszerû élményparkot még nem láttam: tényleg egy interaktív ûropera közepén érzed magad, a BioWare annyira kitanulta már a szakmát, hogy kisujjukból rázzák ki a lehengerlõ megoldásokat! Nem részletezem -majd blogban-, mert must see!
Persze vannak hibák: nem hiszem, hogy a crackelt verzió betegségei lennének az olyan "apróságok", mint az a 2 tûzpárbaj, amit úgy lõttem végig, hogy az assault rifle a hátamon figyelt és nem a kezemben stb., de ezeket majd patch-csel megoldják, úgyhogy up to the Xénia láz, folks!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
ott is van save-bug, de az más miatt(ha több particiód van, akkor néha megkergül insallnál)
\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
bal oldalon ugyebár J Shepard,jobb oldalon Mark Vanderloo nevû modell
hivatalos fórumról egy saját készítésû karakter,azért szúrom be,mert hihetetlen hogy mit mûveltek a fejlesztõk.ilyet arcokat eddig játékban még nem lehetett csinálni.ahogy az egyik review-ban is írták:az karakterét el tudná képzelni bármelyik magazin címlapján
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de azért itt-ott van közös bennük nem csak név
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Lenne egy kérdés, a játék eleje környékén, mikor a Galaxis képét lehet nézni, majd tovább menve a egy másik beszélgetésnél az INDULÓ VIDEÓ lefagy <#kerdes>#kerdes> mikor jön valami de már nem látszik a kép, csak a hang, már harmadjára? <#worship>#worship>
Ötlet? <#heureka>#heureka>
Kösz9 Mindenkinek: Gábor
Üdv Mindenkinek!
Tetszik érteni?