Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

okés kössz
takysoft
ez is az. nem indul el vele a játék. bugos vacak. (de leglább nem trójai, mint a crackfix...)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
de kamu.
kipróbáltam, nem is indul vele el.

a legjobb az amit nemrég linkeltem. galaxy map-ig tökéletes.

a No Warez meg 19.-étõl él, amikor is kapható itthon😄 (mert most még csak neten lehet megvenni. Ebay vagy letöltõs... de azok nem magyar nyelvûek(ez kinek elõny, kinek hátrány....)

Fordításra kíváncsi leszek. Ritka a jó forítás még.... filmeknél, sorozatoknál még egész ok, de játékonál még van minek érnie...
Fifa/Harry potter fordítások igen jók azt hallottam. de azokat nem láttam.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Grafika low-on, sound low-on. Talán ...
segítsen már valaki nincs olyan cuc amivel lejebb lehet venni a gépigényt? vagy valami beállítási lehetõség? mert inditásnál valami fájlokat hiányol. ilyen hogy g2 matrix meg ilyesmik elõre is köszönöm

http://www.mininova.org/com/1467269
néztem az off topicot de nem jó külömben oda írtam volna ha itt ez a no warez dolog akkor legalább gondoskodna normális topicról is
am nem tom hogy jó -e egy 9 megás MassEffect.exe és egy binkw32.dll van benne
Ez azt jelenti (ha mûködik), hogy nem éri meg megvenni a játékot..

ui.: ez a no warez felirat ér itt valamit?

BattleTag: zydar#2910

hogy érted? kamu szerinted vagy nem? (vírus nincs Avast-al néztem)
Esrohnoil
Ez a hiányzó láncszem. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

sorry de ez mi
Mass Effect Galaxy Map Fixed Vitality (korrekt NFO leírás is van nem tûnik kamunak)
Köszönöm.
Akkor nem marad más mint crackelni... na de csak csendesen!

Dante73
Pontosan. Online kell lenned az aktiváláshoz.

http://www.freetvmaci.info/

Öö, még nincs meg játék.. Juni 19-én jelenik meg nálunk nem?
Csak érdeklõdni szeretnék, hogy ha megveszem a játékot a boltban, majd hazaviszem és föl akarom tenni, akkor mi van?
Engedi föltenni, de nem tudom majd elindítani net kapcsolat nélkül?
Remélem érthetõ volt.

takysoft
szia, ha jól emlékszem 19.-e.

Dante73
Oké, akkor ezt hogy írtad be?<#ravasz1>
Egyébként telepíteni tudod, csak aktiválni nem...

http://www.freetvmaci.info/

Ron Ragm
Ahhhaaha, errõl nem volt szó.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Hello!
Lenne egy kérdésem: ha nincs internet kapcsolatom, akkor nem tudom telepíteni sem a játékot?

koschwarz
tegyük hozzá, hogy csak azért nem rohantam lélekszakadva eddig is mass effect-ért a boltba, mert sci-fi...tudom, degenerált vagyok, de nekem a jelenkori (max közeljövõ) vagy a fantasy cuccok jönnek be inkább. nem bírom elviselni a lehetetlen külsejû fegyverekbõl kilövellt kék energiagömböket...<#nyes>

ahogy így visszaemlkészem a half life sorozat volt egyedül eddig olyan, ami futurisztikusnak tekinthetõ, és szerettem. na jó, meg a c&c sorozatot.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

MerlinW
SW powa <#integet2><#eljen>

[merlinw.org]

A magyar felirattal érkezõ verzió mikorra várható?

Sir Quno Jedi
Mass Effect, amíg végig nem tolja, addig valóban ûberaddiktív annak, aki kicsit is fogékony a csehszlovák retro-ûreposzokra! Majdnem olyan jó, mint egy TOS marathon... (najó, csak majdnem)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kandurex
nekem pont fordítva, az SW univerzum tud levenni a lábamról

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

koschwarz
"úgy szippant magába az egész, mint standalone kiflimorzsát az überporszívó"

sosem voltam nagy RPG-s, de az ilyesmit én is szeretem...ha egy játékot ENNYIRE dicsérnek...

(hasonlóan éreztem magam a KOTOR-nál is, csak nekem a SW-univerzum így játékban teljesen érdektelen.)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Zomil
én is igy vagyok vele, picit mondjuk dobna rajta, ha kotor szerü "körökre" osztott harc lenne, de ezt feledteti a jól felépitett világ és történet 😊
nem mondom, h az év akcio/rpg-je, de mindenképp érdemes legalább 1-szer végigtolni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

takysoft
Pontosítok. Legesleg-aktuálisabb crackel már csak a Galaxy Map nem mûködik.

takysoft
amikrõl eddig tudunk:
-Egy idõ után nem lehet menteni a játékot. (csak autosave müxik)
-A Galaxy Map nem mûköik. (anélkül max 1-2 órát játszhtazs, mert utána utazni kell, és ahhoz az kell)

The Protector
Ha nem köveztek meg érte valaki elárulná mik a hibái a warez verziónak?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

rotator
Akkor ez olyan, mint az Operation Flashpoint, vagy a Darkstar One védelme. 😊 Azok voltak még igen viccesek! 😄

Riddick21
Játszottam vele egy órát, változott a véleményem: magával ragadó! Továbbra is tény, hogy nem egy HC rpg, de nem is rpg light, hanem ahogy írtam, akció-kalandjáték, és annak tökéletes! Gyönyörû szép az egész, persze nem egy Gears of War vagy éppen Crysis, de az összkép meseszép.
Ami viszont még ennél is sokkal fontosabb: úgy szippant magába az egész, mint standalone kiflimorzsát az überporszívó... Ilyen filmszerû élményparkot még nem láttam: tényleg egy interaktív ûropera közepén érzed magad, a BioWare annyira kitanulta már a szakmát, hogy kisujjukból rázzák ki a lehengerlõ megoldásokat! Nem részletezem -majd blogban-, mert must see!

Persze vannak hibák: nem hiszem, hogy a crackelt verzió betegségei lennének az olyan "apróságok", mint az a 2 tûzpárbaj, amit úgy lõttem végig, hogy az assault rifle a hátamon figyelt és nem a kezemben stb., de ezeket majd patch-csel megoldják, úgyhogy up to the Xénia láz, folks!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

takysoft
nem eredetiben ilyen nincs.

ott is van save-bug, de az más miatt(ha több particiód van, akkor néha megkergül insallnál)

A fullban lehet. 😊 A BioWare-nél kicsesztek a crack-erekkel de rendesen. 😊 A játék indulásnál valamibõl megállapítja hogy eredeti-e vagy sem, és ha nem akkor különbözõ triggerek lépnek életbe amik kilõnek szépen sorban egyes funkciókat. Legalábbis jelenleg ennél jobb teóriát még nem hallottam. 😊 Bár a crack hibái igen ritka esetben de elõfordulnak eredeti verziónál is, legalábbis a hivatalos tech help fórum tanúsága szerint. Akik bejelentették tuti eredeti birtokában voltak szóval vagy "okosak" voltak és crack-elték az eredetijüket vagy az másolásvédelem nem hiszi hogy a játékuk eredeti.

\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool

a fullban se lehet szvsz... mert akkor lenne krekk ami javítja
Alwares
95 ezer forint lesz.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Ron Ragm
Oké, az xboxot postázod?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

hiba
Ez egy FACE szimulator vagy mást is tud?😊

csak sikerült

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

ProGabe
ehh
bal oldalon ugyebár J Shepard,jobb oldalon Mark Vanderloo nevû modell

hivatalos fórumról egy saját készítésû karakter,azért szúrom be,mert hihetetlen hogy mit mûveltek a fejlesztõk.ilyet arcokat eddig játékban még nem lehetett csinálni.ahogy az egyik review-ban is írták:az karakterét el tudná képzelni bármelyik magazin címlapján

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

http://www.sg.hu/galeria/1107793264/11077932641212437798.JPG

jaja ténleg
de azért itt-ott van közös bennük nem csak név
Van egy képem ugyanarról már jobb minõségben: itt

http://www.sg.hu/galeria/1107793264/11077932641212437798tn.jpg

Csak kisfõnök, õ Atlantis katonai vezetõje. 😊 (Pontosabban: Military Contingent Commander of Atlantis) Az expedíció vezetõje áll csak felette aki az elsõ három évadban Elizabeth Weir.

Bocs a minõségért, bele kellett férnem 20 KB-ba

Alwares
Elvileg, hmm eredeti játék or Xbox360.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Egy nõi karaktert leangolozni az sokkal súlyosabb mint egy férfit. 😄 Én összesen idáig 1 hónapot töltöttem kint (két részletben), de annyi uborkafejû/répafejû embert soha sehol nem láttam mind ott. 😄 Úgyhogy azóta a csúnyaságon belül nálam külön önálló jelzõ az hogy angol, ezt azok érdemlik ki akik úgy néznek ki ment egy ronda angol. 😄

gabriel2007
<#vigyor4> Üdv mindenkinek !
Lenne egy kérdés, a játék eleje környékén, mikor a Galaxis képét lehet nézni, majd tovább menve a egy másik beszélgetésnél az INDULÓ VIDEÓ lefagy <#kerdes> mikor jön valami de már nem látszik a kép, csak a hang, már harmadjára? <#worship>
Ötlet? <#heureka>
Kösz9 Mindenkinek: Gábor

Üdv Mindenkinek!

Gnome
ugylátszik az angol pasikat is bírod

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

De a te angolod nemcsak hogy ronda volt,hanem angolosan fehér is! Meg az arca,meg minden angolos volt,hö.
Tetszik érteni?

Na, és ha rondák az angolok?! 😄 Az elõbb az én csaj Shepardomat oltottátok azzal, hogy angol 😛 Csak a bõre volt fehér btw, és nekem bejött 😛 Mondjuk tényleg, az angolok általában rondák, de nem kell minden rondára azt mondani, hogy angol 😛 És végképp nem minden fehér bõrûre 😄