11074
  • martin1992
    csá
    ezen a gépen futna
    Intel celeron D 3.33 GHz CPU
    Ati radeon X1600XT 256Mb Vga
    1 Gb Ram
  • böröczk
    Ha már Tali, Ti milyen skilljeit részesítettétek előnyben, illetve melyikeket tunningoltátok fel legelsőként?
  • böröczk
    Végre újrakezdtem, full paragon(-nak készülő és induló) Vanguard Takony Shepard (ezúttal a Charm-ot is maxolom több elhibázott szituációból okulva : P) Éljen a vizsgaidőszak.

• Facek
    Dejó . Mire meg lesz, nem is fog már érdekelni a játék...

• GrimReaper78
    No, nekem PONT ennél a párbeszédnél (is) előjön a hanghiba: beragad a hang, a kép is megmerevedik, mintha ki akarna fagyni a játék, aztán 2-3-5 mp múlva megy tovább minden, csak épp' lemaradok az adott mondatról. Van másnak is ilyen parája? És ami még fontosabb: talált már rá megoldást? Ez egyre gyakrabban előfordul már, és nem csak párbeszédeknél, sokszor harc közben is. Olvasgattam mindenféle fórumokat, (a hivatalost is), próbálkoztam különböző driverekkel, .ini buherálással, a beállítások módosításával, ám ezidáig eredménytelenül. Integrált Realtek HD audio chip.
  • tommyboi22
    nem lehet kiszedni, mivel az *upk (unreal engine cooked fájlok) annyira új verzióval vannak betömve , hogy nincs még hozzá dekóder - sajna ezért is nem lesznek Mass Effect modok jó darabig, mert nem férünk hozzá a fájlokhoz:-S
  • Facek
    Valaki tudja e hogy lehet kiszedni a szövegeket a játékból ? Kicsit most problémásabb mint a kotor-nál, ott külön fájlformátuma volt a szövegeknek, de itt egységes minden fájl. Tulajdonképpen azért érdekel, mert így végigolvashatok minden szövegrészletet anélkül, hogy játékban szenvednék, amúgy is szerintem a sztori most jobb lett mint maga a játék.
  • pubiloál
    PWND Bocs az offért, de pont most jöttem rá... sorry
  • robotnyk
    egy kis minigame, a csíkot a sávon lévő két jelzés között kell megállítani párszor.
  • pubiloál
    Ööö tudna valaki segíteni? Itt vagyok a Rift Station-ban, és bementem a quarantine lab-ba... és itt kell valamit csinálni, de nem tudom hogy mit... a szoba közepén van egy gép, ott volt olyan lehetőség hogy Investigate, de most, hogy újra betöltöttem a mentést, már nem lehet, csak a számítógépnél lehet csinálni valami Cure-t. Ebben kéne segítség, hogy ezt hogyan lehet megcsinálni, mert mindig fail. Előre is köszi!
  • rotator
    Én is hasonlóképpen. :|
  • csgj
    Én nem... Holnap fogom tudni csak megrendelni (gondolom), és akkor csak péntekre jön meg.
  • Prince23
    Holnapra ilyenkorra reménykedem a magyar feliratú ME-ben :DDDDDDDDDDDDD
  • Mor3llo
    Köszi mindkettőtöknek!
    Már rajta is vagyok :D
  • SaGa Jr
    Találni lehet még 5 darabot valahol miután elkezdődik a darálás (valamelyik sarokban a kolónia területén), de nincs rájuk szükség. Odafutsz és képen vered (közvetlen közelről támadsz rá) a delikvenst. Kifekszik de nem hal meg. A hatás ugyanaz mint a gázgránát esetében.
  • Lynx_TWL
    ahola fai dan állt, ott van egy láda tele gránáttal.
  • Mor3llo
    Srácok, a Feroson vagyok.A kolonistákat ugyebár megfertőzték, és a gránátjaimba ugyebár valami anti szert kellett raknom.Meg is van, 1 pár kolonistát már észheztérítettem, de elfogy a gránátom, és így nem tudok rajtuk segíteni :S
    Nem lehet valahogy extra gránátokhoz jutni ?
  • Cat 02 #4056
    Hehe :D
    Már megint egy idióta csaj, jól meg is szivatták a könyvértékeléssel :D
  • Lynx_TWL
    high explo round, és 500% heat 500% WEP FORCE (ergó elrepít a golyó) 20% +dmg szinttől függően
  • tommyboi22
    "SAREN: Set the charges. Destroy the spaceport. Leave no evidence we were here.

(There is a long silence.)

GETH AIDE: What?

SAREN: You have your orders.

GETH AIDE: Yes, but… they seem to be self-contradictory. I mean – you want me to destroy the spaceport, while simultaneously leaving no evidence of our presence.

SAREN: Yes…

GETH AIDE: Seems to me like destroying a spaceport would indicate that someone was here. And we also left giant, smoking craters wherever Sovereign landed."
  • csgj
    LoL...ehehehh :D
  • tommyboi22
    hát nem bírom megállni, hogy ne idézgessek belőle:))

"JOKER (via intercom): Approaching drop point zero. Preparing to drop points.

JENKINS: Nihilus, you coming with us?

(NIHILUS fiddles with his gun.)

NIHILUS: I move faster on my own.

(NIHILUS dramatically jumps out of the landing bay. The fall is about ten feet. We hear a muffled cry a few seconds later.)

JANE (under her breath): Yeah, he’ll get killed faster on his own too."
  • MrAndree
    Ez jó. :) Mondjuk én is elgondolkodtam már rajta, hogy mi a francnak visel mindenki 4 fegyvert amikor legjobb esetben is kettőt tud hatékonyan használni.
  • tommyboi22
    muhaha!!

"JOKER: That’s it. The transmission cuts out after that.

ANDERSON: Reverse the tape and hold it at thirty-eight point five.

JOKER (confused): What are you talking about, sir? There wasn’t a timer on screen. How can you know when the…

ANDERSON: I’m wearing a stopwatch, okay? Now just…

JANE: Sir, no you aren’t."
  • tommyboi22
    ja, ha valaki tud angolul és akar röhögni akkor .. Mock Effeckt!!! Legjobb!

http://www.fanfiction.net/s/4151959/1/Mock_Effect

"JANE: Well… no… I actually don’t have any assault rifle training whatsoever… sir.

NIHILUS: Then why do carry one on your back?

ANDERSON: That’s Alliance Navy regs, Nihilus. All soldiers carry four different weapons at all times. Basically, a couple of years ago, the Navy ordered way more guns than we needed, and we thought this was the best way to avoid looking foolish. We all look like badass marines, but serviceman back-injury is up by forty percent."
  • tommyboi22
    +500%-os sebzés, de elfelejtettem a nevát a modnak.. +500% damnage, +500% overheat, meg még valami
  • MrAndree
    Egyébként szerintem a scorpion messze a legrondább páncél az egész játékban de ha egyszer ez a legjobb amit találtam akkor kénytelen vagyok hordani.
  • SaGa Jr
    Jó az a scorpion amiben vannak. Ha már katonákról van szó... :)
    Mondjuk a személyes kedvencem a Predator. Esetleg a Titan, már ha a külcsinről van szó.
  • SaGa Jr
    Az a +500 sebzés az hogy jött ki? Nem a weapon force amire gondolsz?
    Azért kérdem mert a csúcs robbanó lőszer (a 10-es szintű) kemény 28%-ot ad a sebzésre pluszban. Nincs az a csúzli aminek az esetében ez +500-at jelentene.
    A +500 az egyrészt százalék, másrészt meg a heat generation és a weapon force kettősre vonatkozik.
  • adammmmmmm
    Holnap már megjelenik a játék magyarul juhú!!
  • Cat 02 #4043
    Mind1, legalább olcsóbban kijön az élelmezés ^.^
  • sanyiiiii
    Npck pofantlanul pontosan celoznak sniperrel.
  • robotnyk
    rá kellett volna gyúrni a Wrex-questre (ehe), és/vagy charmra. :)
  • Ron Ragm
    -"Let's not start a fight."
    -"Why not?"
  • tommyboi22
    ha valaki ráér próbálja ki: Ahley sniper rifle kimaxolva, a rifléba pedig 2 barrier mod (több damage) lőszernek meg egy robbanó lőszer (ami +500 damage), na az halál poén:)) Immunity fel, és Ashley beküld...

egy lövés és meghal mindenki, Boss-ok meg két lövés:)) te meg cigizel kávézol a háttérben.
  • Cat 02 #4038
    Sniperrel mindig eltalálja az ellent ? Mert akkor lehet én is kipróbálom, most sima fegyóval megy én megyek pisztollyal és a maszkos csaj shotival :)
  • Cat 02 #4037
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

El lehet vele kezdeni spanolni és akkor ugyanúgy robbantunk ?
  • sanyiiiii
    High explosive szvsz inkább sniperbe való mint shotiba, abban viszont nagyon üt.

A csapatfelálláshoz pedig annyit, hogy hogy első karakterem Vanguard volt, többnyire Tali+ Liarat vittem magammal, de nekem nem sok mindent kellett csinalnom xD (normal)

Hardcoreon kisérletezgettem csapatokkal, végül legjobban a soldier+ Megint Tali Liara jött be , vanguardot itt nem próbáltam.
    Garrus + Wrex is elég ütős volt, főleg ha Garrus kap egy jofajta snipert meg high explosive ammot.

Ez után insanityn ujra előszedtem a jó öreg vanguardomat, és rá kellett jönnöm hogy shock trooper specel simán tankol olyan jól mint a soldier barrier + adrenaline burst spec miatt, shotgunnal tüzeröben sem vagy csak minimalisan marad el tőle, + biotics....

Szoval soldier számomra értelmét veszti 40+ szinten sajnos:(
  • Sir Quno Jedi
    Az biza a te hibád vele, ha úgy járt.
  • Cat 02 #4034
    Egyszer nekem is volt olyan, azt hittem bugos a game :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Szegény Wrex, faxért akadékoskodott =|