Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gusztustalan az amit az EA mûvel, nem a másolásvédelmen múlik hogy megveszik-e a játékot (Oblivionnak pl 0 a másolásvédelme, mégis vitték)
Bioshocknál amúgy pont ugyanez volt, szerintem itt is olyan 1-2 hét alatt lesz normális crack, addig értelmetlen warezról beszélni.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
GCW: manapság már ne, olyan, mint régen... Pl a Reloaded cracket is eltávolították mára virradóra... gondolom rájuk szóltak...
A: If that should ever happen, BioWare would address this problem.
Na ja... ha nem a Bioware dobja be elõször a kulcsot😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Erre már régen válaszoltak: ha az EA lelövi bármilyen okokból a SecuROM szervereket, a BioWare egybõl kiveszi a védelmet. Mindig lesz valaki, aki a "halála" elõtt (vagy után) még feloldhatja a tiltást. Így nem igazán aggódnék 10-20 éves tévlatok miatt, addigra talán fel is törik 😊
Q: What happens in the future if I want to play MEPC and EA has shut off the servers?
A: If that should ever happen, BioWare would address this problem.
Forrás
Csak az a játék még szar is.
Ez viszont állatira megfogott.
Pirosbetûs Ünnep: Júni 19. 😊
Egyébként például a Wizardry 8-ban is van szinthez igazítás, de ott ezt jóval bonyolultabb módon oldották meg, és így még bõven érheti a véletlenszerû meglepetés is a játékot. Csak egy komolyabb rendszerrel dolgozni is kell.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Láttam,hogy kattingatni kellmint hülye hogy lehessen látni,de be sem tudok lépni..Most beszéltem a hangosbemondón a hajón,menék csinálnám a küldetésekt,de nem tom hova kell menni,hogy utazzak.Gondoltam galaxy map,megyek oda,de nem enged... :S
Azt olvastam,hogy itt bug van,de azt hogy be se lép olyat nem...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Why so serious?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Why so serious?
\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool
\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool
Nem mintha nem érdemelné még. tetszett.. az eleje... csak hát... Ne kelljen már engedélyt kérnek EA bácsitól, hogy játszhassak a saját kifizetett játékommal!
Azt is max 3 telepítés erejéig.... utána meg email-ezgetni kell....
és ha megszûnik az EA? akkor kuka? És örökre vásárolom a játékot(vagy legalábbis nem addig, amíg a kiadó megszûnik létezni....)
tudom, EA nem kis cég... de a piaci helyzet gyorsan változhat... 5-10 év meg nagy idõ... Van itthon eredeti Little Big Adventure 1 és 2 cd-m. Mûködnek... pedig a készítõ cég már vagy 6 éve nincs meg....
Ha valamit veszek, az az enyém. Persze ha esetleg bundle lesz, 2 ezerért talán beleinvesztálok... annyi most a Jade Empire. pedig tavalyi játék(legalábbis a PC-s.).
Bár a Bioshock még 7 ezer.
(Aki nem értené miért ezeket hoztam fel: Jade Empire szintén Bioware játék, a Bioshock meg az ez elõtti játék, ami ilyen neten aktiválós volt.... nem kevés port kavarva anno...)
Bár a Bioshockot másfél nap alatt feltörték...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
A crackfix meg vacak. trójai van benne. de gondoltam egye felen, ignore antivirus, megpatcheltem az exet.
kezdtem új játékot, még a dacuments/bioware -t is töröltem ini-stõl. szal tényleg új játék.
save bug is, meg a galaxy bug is elõjött.
szóval érdekelne, akik azt írták, hogy megvették a neten, azoknak hogyan sikerült?
Cska mert a hivatlos fórumon is azt írják, hogy 6-áig NEM lehet digitális formában sem megvenni, csak USA és KAnada... szal hogy sikerült nektek?
hát vazz, én igazán nem akarok warezolni, de angol verziót akarok nem magyart, és hivatalosan meg nem engedi megvenni... nohiszen...
[merlinw.org]
http://www.freetvmaci.info/
Én dd verziót soha nem vennék, ha már megveszem, akkor ott legyen a polcon szvsz.
TDU Online: k4rL06
amúgy a játék nagyon jó, csak verziótól független bugokat tartalmaz:\ ami miatt nem lehet tovább menni
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
V9ykn8_TZL0
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Én csak a június 6.ot várom, miután ha a labanczoknál lehet kapni olyat, ami nem német nyelvû, elszaladok és megveszem :]
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Sötét Baromnak igaza van, Mirõl is van szó? Valamirõl lemaradtam.
http://www.freetvmaci.info/
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
grafikáról érdeklõdnék... Nekem a játék egy kicsit szemcsésnek tûnik, nem teljesen éles a kép. Találkozott vki ilyen problémával? Full maxon minden effekt és 1680*1050 felbontás... ötlet vkinek, hogy miért szemcsés a kép? vmi effektet ki kellene kapcsolnom?