Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ron Ragm
A frászt lövi ki, csak a 10 napos baromságot szedik le (amit csak azért raktak bele hogy aztán ne foglalkozzanak a 3 aktiválással)
Gusztustalan az amit az EA mûvel, nem a másolásvédelmen múlik hogy megveszik-e a játékot (Oblivionnak pl 0 a másolásvédelme, mégis vitték)

Bioshocknál amúgy pont ugyanez volt, szerintem itt is olyan 1-2 hét alatt lesz normális crack, addig értelmetlen warezról beszélni.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

takysoft
Assassin's Creed más. Ott egy kiadás elõtti beta verziót loptak ki... ott nem a crack volt bugos, hanem eleve a játék.

GCW: manapság már ne, olyan, mint régen... Pl a Reloaded cracket is eltávolították mára virradóra... gondolom rájuk szóltak...

A: If that should ever happen, BioWare would address this problem.

Na ja... ha nem a Bioware dobja be elõször a kulcsot😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

HeadHunter86
Crackeket fölösleges nézegetni, amíg nincs fenn GCW-n vagy, nforce-n, addig csak a vírusokat teszitek fel a gépetekre. De azt hittem ez nyilvánvaló 😊

és ha megszûnik az EA? akkor kuka? És örökre vásárolom a játékot(vagy legalábbis nem addig, amíg a kiadó megszûnik létezni....)

Erre már régen válaszoltak: ha az EA lelövi bármilyen okokból a SecuROM szervereket, a BioWare egybõl kiveszi a védelmet. Mindig lesz valaki, aki a "halála" elõtt (vagy után) még feloldhatja a tiltást. Így nem igazán aggódnék 10-20 éves tévlatok miatt, addigra talán fel is törik 😊

Q: What happens in the future if I want to play MEPC and EA has shut off the servers?

A: If that should ever happen, BioWare would address this problem.

Forrás
HeadHunter86
Assassin's Creed is hasonló demó volt 😊
Csak az a játék még szar is.
Ez viszont állatira megfogott.
Pirosbetûs Ünnep: Júni 19. 😊

Valahogy tényleg ki kellene verni a dizájnerek fejébõl, mert ez egy borzalom. Persze a fejlesztõknek nagy könnyebbség.

Egyébként például a Wizardry 8-ban is van szinthez igazítás, de ott ezt jóval bonyolultabb módon oldották meg, és így még bõven érheti a véletlenszerû meglepetés is a játékot. Csak egy komolyabb rendszerrel dolgozni is kell.
Istencsászár
Vedd meg.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

berlinboy6329
Galaxy mapba be tud lépni vki?Vagy itt a játék vége?(Warez term.)

Láttam,hogy kattingatni kellmint hülye hogy lehessen látni,de be sem tudok lépni..Most beszéltem a hangosbemondón a hajón,menék csinálnám a küldetésekt,de nem tom hova kell menni,hogy utazzak.Gondoltam galaxy map,megyek oda,de nem enged... :S

Azt olvastam,hogy itt bug van,de azt hogy be se lép olyat nem...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Igen, ezt várom. Ígéretekben sajnos nem hiszek. 😊

Why so serious?

ProGabe
már lenyilatkozta a BW,pontosabban valahol a forumon írták,hogy lesz patch,ami kilövi ezt a rendszert

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bízom benne. És az lesz az a pillanat amikor meg is veszem. Kivéve ha június 19.ig nincs mûködõ crack, akkor felakasztom az elveimet egy fogasra és megveszem CD Galaxisból. Aztán 2 év múlva meg szentségelek amikor megjön a válasz e-mail az EA-tõl:"Sorry, but we are unable to give you more activations. Please, buy the game again." 😊

Why so serious?

Hm... legyen már június 19... 😄
KAV 7-essel vizsgáltam át én is többször de az sem talált semmit. Pedig a KAV aztán minden vackot megtalál.

\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool

Vissza minden hülyeség amit a másolásvédelemmel kapcsolatban mondtam. Kipróbáltam a "demót", így már világos hogy mindkét bugot szánt szándékkal tették bele. Ügyes megoldás, õszintén gratulálok annak aki kitalálta. Bár ez elég érdekes módja a demókiadásnak. 😄 A játékról meg annyit hogy azt hittem hasonlítani fog a KotOR-ra de tévedtem. Ennek semmi köze hozzá, sõt RPG-nek is csak neccesen nevezhetõ (az Oblivion és az ME is action-RPG, ha megnézzük az Oblivion-t az fényévekkel "RPG-bb" az ME-nél). De ettõl függetlenül imádom. 😊 A BioWare összerakott egy nagyon fasza shooter-t amit erõsen megfûszerezett RPG elemekkel. Annyi a bajom vele hogy sok modell ismétlõdik (pl. az Upper Wards-ban háromszor futottam össze ugyanazzal a nõvel három különbözõ helyen, és egy negyediktõl alteregójától vettem fel egy küldit.), és hogy 800*600-ban totál Low-n kissé nehéz felismerni a dolgokat. 😊 (Meg néha betép mint a franc de az az elégtelen mennyiségû VRAM miatt van).

\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool

Csak ki fognak majd adni 1 patchet ez ellen a 3 aktivációs szabály ellen.
takysoft
Ja, megjegyzésképp. Én nem fogom megvenni a játékot.
Nem mintha nem érdemelné még. tetszett.. az eleje... csak hát... Ne kelljen már engedélyt kérnek EA bácsitól, hogy játszhassak a saját kifizetett játékommal!
Azt is max 3 telepítés erejéig.... utána meg email-ezgetni kell....
és ha megszûnik az EA? akkor kuka? És örökre vásárolom a játékot(vagy legalábbis nem addig, amíg a kiadó megszûnik létezni....)

tudom, EA nem kis cég... de a piaci helyzet gyorsan változhat... 5-10 év meg nagy idõ... Van itthon eredeti Little Big Adventure 1 és 2 cd-m. Mûködnek... pedig a készítõ cég már vagy 6 éve nincs meg....

Ha valamit veszek, az az enyém. Persze ha esetleg bundle lesz, 2 ezerért talán beleinvesztálok... annyi most a Jade Empire. pedig tavalyi játék(legalábbis a PC-s.).

Bár a Bioshock még 7 ezer.

(Aki nem értené miért ezeket hoztam fel: Jade Empire szintén Bioware játék, a Bioshock meg az ez elõtti játék, ami ilyen neten aktiválós volt.... nem kevés port kavarva anno...)
Bár a Bioshockot másfél nap alatt feltörték...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Davidus
ea storeban is van paypal

V9ykn8_TZL0

takysoft
"Mass Effect Working crack"... detto trójai, és nem is mûködik.

Gnome
a D2D nél lehet paypal meg vmi más fizetési opcio...nállam a kaspersky nemjelzett csupán egyes vírusirtók jeleznek rá mivel módosít egypár fájlt de csak a mass efect könyvtárában...a crackfix meg tényleg nemmûködik ezértis töltöm most legálisan...(decsak ezért;P)

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

takysoft
Fizetne nem lehet PayPal-lel? az szinte minden kártyával megy, és biztonságosabb is.

A crackfix meg vacak. trójai van benne. de gondoltam egye felen, ignore antivirus, megpatcheltem az exet.
kezdtem új játékot, még a dacuments/bioware -t is töröltem ini-stõl. szal tényleg új játék.

save bug is, meg a galaxy bug is elõjött.

Gnome
sikerült D2D rõl leszedni nagynehezen proxyval trükközve...töltödik estére sztem le is jön rendesen..addig megtanulok utso vizsgára aztán este megin nemlesz alvás sztem

hát én is meg akartam venni EA storeból, de nem engedi, beírtam egy létezõ minnesottai címet/telszámot mindent (szal ez nem lehet gond), és a szokásos dombornyomott kártyámat használtam (ami mindenhova jó), de nem engedi, nem írta mi a gond, csak annyit hogy "we can not accepõt your request) vagy ilyesmi..

szóval érdekelne, akik azt írták, hogy megvették a neten, azoknak hogyan sikerült?

Cska mert a hivatlos fórumon is azt írják, hogy 6-áig NEM lehet digitális formában sem megvenni, csak USA és KAnada... szal hogy sikerült nektek?

hát vazz, én igazán nem akarok warezolni, de angol verziót akarok nem magyart, és hivatalosan meg nem engedi megvenni... nohiszen...
MerlinW
MC-al nem volt gond.

[merlinw.org]

Gnome
hát én megpróbáltam ezt az eastores dolgot, kinéztem egy amcsi címet..dombornyomott visa hitelkártyám van mindig ezzel szoktam neten fizetni de most vmiért aztírja, h nemtudták telljesíteni a kérést töltsem ki újból..látjátok "Legálisszoftverhuszárok" Én mindent megpróbáltam de így marad a warez😉

Davidus
ja

V9ykn8_TZL0

Jót töltötttem? 41 oldal?

MerlinW
Ízlés kérdése, de számomra idétlen ha polcon játékok vannak😊 Nekem az eredeti játékok lemezei is hengerben vannak.

[merlinw.org]

Dante73
CDProject adja ki. Az eddigiek alapján ettõl nem kell félni. A The Witcher "fapados" kiadása, kis túlzással, máshol már CE... Papírtok, abban egy duplavastagságú tok, A játék DVD-je, egy zenei cd, térkép, És egy színvonalas, vastag könyv, fényes papíron, mindenféle földi jóval. Emellet, az elõrendelõk kis ajándékot is kaptak... Tehát bõven megérte a pénzt. Valószinû, most is így lessz.

http://www.freetvmaci.info/

Ja meg kiírhatod egy DL dvdre, meg lightscribeal megvan a dvd korong kép, meg még nyomtatsz egy borítót a teszkós tokba... 😊
Én dd verziót soha nem vennék, ha már megveszem, akkor ott legyen a polcon szvsz.

TDU Online: k4rL06

MerlinW
Én is eastore-ról töltöttem le öcsémnek. Gyors és egyszerû, mint a faék.

[merlinw.org]

Davidus
pdfben letölthetõ a kézikönyv😊

V9ykn8_TZL0

Ok, de akkor nem lesz kézikönyvem, meg ilyesmi. Mondjuk ezzel a megfontolással akkor baszok rá, ha valami 20 oldalas izével kiszúrják majd a szemünk...

grain off

amúgy a játék nagyon jó, csak verziótól független bugokat tartalmaz:\ ami miatt nem lehet tovább menni
SötétBarom
hmpf..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Davidus
SötétBarom
Nem, Sopronban lakom.. Bécs 30 perc kocsival =) Meg járok is eleget (mint korábban említettem, pl kaját venni.. Azt mondjuk nem Bécsbe 😄DD )

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

kikapcsolható a film effekt? engen egy picit zavar, bár ez nem ront igazából a játékélményen.
Prince23
😄
majd junius idusán😊

Kandurex
<#eljen> bécsben melózol vagy mi?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

SötétBarom
Kötelezõ darab. Azonnal rendeld meg.PONT.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Prince23
Most kérded? Bár sztem válaszomra érthetetlen választ adtál😄

SötétBarom
Davidus, akinek van USA creditcardja.. yeah..
Én csak a június 6.ot várom, miután ha a labanczoknál lehet kapni olyat, ami nem német nyelvû, elszaladok és megveszem :]

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Zsoltika 007
Kötelezõ.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Prince23
Valaki írhatna egy elsõ benyomásos véleményt, h mien lett... van e olyan mint a Witcher vagy valami... terület bejárhatóság összehasonlítása x játékkal stb

Kandurex
😊)

Dante73
Megvagyok, köszi.
Sötét Baromnak igaza van, Mirõl is van szó? Valamirõl lemaradtam.

http://www.freetvmaci.info/

Film effekt, bár nekem ez pont tetszik.

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

hello.
grafikáról érdeklõdnék... Nekem a játék egy kicsit szemcsésnek tûnik, nem teljesen éles a kép. Találkozott vki ilyen problémával? Full maxon minden effekt és 1680*1050 felbontás... ötlet vkinek, hogy miért szemcsés a kép? vmi effektet ki kellene kapcsolnom?
Kandurex
nem,..lsd. Davidus 😊

SötétBarom
Per pillanat nyilván csak huszárokat láthatsz, mivel még nem jelent meg -.-

bah.