11074
  • adammmmmmm
    Nem tudom ki hogy van vele denegem elkap a röhögő görcs ha meglátom hogy a cd galaxys oldalán egymás mellet va na mass effect meg a lego indiana jones és a legós játék 10k a mass effect meg 8k.
  • Heuro #4193
    10 perc, aztán teszek fel képeket a csomagról.
  • Drizzthsz
    Kérdezd meg a boltot ahol vennéd, az a biztos, de oda van írva pl.: a Cd-galaxisnál, hogy a játékhoz internt kell.
  • adammmmmmm
    Igen. Aktiválni kell neten.
  • Drizzthsz
    "Milyen lesz a magyar kiadású Mass Effect? Tudjuk, hogy remek játék, tudjuk, hogy magyarul lesz, de milyen körítést kap? Lesz papírtok például?

KZS: Igen. A szokásos CD Projektes dolgokon kívül (magyar kézikönyv, papírtok) igyekeztünk valami egyedit vinni ebbe a kiadásba, mert nekünk is kedves „gyerek”. A külcsín tekintetében a dobozt igyekeztünk kicsinosítani, ami pedig a belbecset illeti, egy csak itt megjelenő hangulatnovellával tettük egyedivé a játék hazai kiadását.

Tényleg? És ki írta ezt a novellát, miről fog szólni?

KZS: Hagyj meg egy kis meglepetést a játékosoknak a megjelenés idejére is, kérlek... De annyit elárulhatok, hogy a novella magának a játéknak a történetét csak érintőlegesen említi, inkább a hangulatot igyekszik átadni. A füzetke végén pedig összegyűjtöttünk néhány hasznos információt a Mass Effect univerzumának fajairól, valamint a Fellegvárról, mert úgy éreztük, hogy ezek hiányoztak az eredeti kézikönyvből. "
  • Prince23
    Ácsi... ha akarok játszani ezzel a gémmel, akkor először regiznem kell? nem engedi anélkül?
  • BlackShadow
    igaz! én pl második körre vettem észre, hogy galaxy mapon az aszteroidamezőkben is van néha elrejtve egy-egy aszteroida amin lehet "bányászni" :)
    amúgy, ha valaki nem akarja minden bolygón lenyomni a köröket felfedezni a térképen nem jelzett dolgokat akkor annak:
    ME Wiki nagyon hasznos oldal :)

SZERK: ha valaki összedob nekem egy "keret" weblapot FAQ-nak én kitöltöm szívesen szövegeléssel, csak lusta vagyok valami használható designt összedobni. Akit érdekel dobjon meg egy PM-el :)
  • balee4
    Sztem tuti, hogy van benne, de már van hozzá olyan feltörés, amivel teljesen tökéletes a game. (én megveszem, de valszeg nem fogom aktiválni)
  • MrAndree
    Valaki akinek már megvan a magyar verzió mesélje el, hogy a magyar verzióban is van-e online aktiválás. Ugyanis ettől függ, hogy megveszem-e.
  • kakaoskalacs
    angol verzio
  • balee4
    A magyar verzió?
  • adammmmmmm
    A francba akkor jobb lett volna a cd galaxysról rendelni XD
  • Fenrir
    Igen, az egyik számlán 576 lesz a másikon meg cdgalaxis :)
  • adammmmmmm
    Én annak örülök hogy 8k a postaköltésggel. Egyépként lesz valami külömbség az 576-nál rednelt és a cd galaxysnál rendelt közöt?
  • kakaoskalacs
    üdv feltelepitettem a jatekot eddig oké laucher elindul beallitok midnent inditanam a gamet de azt kapom hogy Masseffect mukodese leallt
    (Vista-t hasznalok) vki help pls
  • ZSOOLT2
    az eredetit már megrendeltem, megéri azt a 8k-t
  • ZSOOLT2
    egy végigjátszás, ha minden mellékküldetést megcsinálsz, kb. 25-26 óra, de én már harmadszorra tolom a "nem-hivatalos demót"
  • balee4
    Ja nézd csak meg a borítón, megvan csillagozva az a rész: majd a netről szedhető le.
  • Drizzthsz
    Én nemsoká megyek, csk kell intéznem mást is, amivel elég sokat szívok.
  • Prince23
    Kb mennyi játékidőre számíthatok? 30-40 óra lesz?
  • balee4
    Szerintem majd le lehet tölteni hozzá, a játékon belül van egy downloadable content rész, gondolom innen.
  • Prince23
    Én majd a Media Marktba veszem meg...
  • balee4
    Aki megvette boltban rakjon be majd képet, hogy mit tartalmaz a magyar csomag.
  • ZSOOLT2
    De mintha a Bring Down the Sky is rajta lenne, mintha írtak volna ilyesmit a doboz hátoldalán
  • adammmmmmm
    Aki nem ment érte a boltba az nem. Aki meg megrendelte azoknak holnap érkezik. (ha lesz akkor szerencsém mint a witcherel akkor talán nekem ma)
  • ZSOOLT2
    Elsőre arra gondolnék, hogy a Mass Effect megjelenése előtt kiadott regény magyar nyelvű változata (asszem Revelations volt a címe) .pdf-ben
  • Prince23
    Na vki már megtudta venni a magyar feliratos ME-t???????????? :D
    ÉN még nem:(
  • csgj
    Lehet, hogy csak egyszerűen azt jelenti, hogy ha elolvasod, akkor jobb hangulatod lesz a játékra :P
  • MrAndree
    Én is néztem. De gőzöm sincs mi a franc az a hangulatnovella. Valami új kategória lehet. :)
  • balee4
    Nem tudom, azt én is néztem. :D
  • csgj
    Jól van, megrendeltem :) Holnap jön meg, ha minden jól alakul. Btw, mi az, hogy "magyar nyelvű HANGULATNOVELLÁVAL" xD ? Az meg mi? :P (ez van a dobozon)
  • ShaiHulud
    kozbe lehet menni pisilni,kakilni:D nah meg amugyis csak a c-sec -> normandy-hoz menno liftet kell vegig varni:) tobbit kikerulheted a "public transfer systemmel":]
  • balee4
    Főleg, hogy közbe nem lehet beszélgetni a csapattársakkal, igazán átléphetővé tehették volna.
  • balee4
    Nekem még 1x sem fagyott az angol verzió. ;)
  • ShaiHulud
    eddig soha
  • adammmmmmm
    Nem. Leadtam a rendelést és kész. Majd hívi fognak ha lesz valami. Lehet hogy igazad van és holnap érkezik de az az 1 nap nem számít.
  • Cat 02 #4157
    Száguldás...
    Rohadt idegesítő
  • Cat 02 #4156
    Nektek szokott kifagyni ?
  • balee4
    Nem kérdezted telefonon, hogy még ma kiszállítják?
  • adammmmmmm
    Az jobb lenne ha csöngetnének az ajtónál hogy megérkezett.