11074
-
adammmmmmm #4194 Nem tudom ki hogy van vele denegem elkap a röhögő görcs ha meglátom hogy a cd galaxys oldalán egymás mellet va na mass effect meg a lego indiana jones és a legós játék 10k a mass effect meg 8k. -
#4193 10 perc, aztán teszek fel képeket a csomagról. -
Drizzthsz #4192 Kérdezd meg a boltot ahol vennéd, az a biztos, de oda van írva pl.: a Cd-galaxisnál, hogy a játékhoz internt kell. -
adammmmmmm #4191 Igen. Aktiválni kell neten. -
Drizzthsz #4190 "Milyen lesz a magyar kiadású Mass Effect? Tudjuk, hogy remek játék, tudjuk, hogy magyarul lesz, de milyen körítést kap? Lesz papírtok például?
KZS: Igen. A szokásos CD Projektes dolgokon kívül (magyar kézikönyv, papírtok) igyekeztünk valami egyedit vinni ebbe a kiadásba, mert nekünk is kedves „gyerek”. A külcsín tekintetében a dobozt igyekeztünk kicsinosítani, ami pedig a belbecset illeti, egy csak itt megjelenő hangulatnovellával tettük egyedivé a játék hazai kiadását.
Tényleg? És ki írta ezt a novellát, miről fog szólni?
KZS: Hagyj meg egy kis meglepetést a játékosoknak a megjelenés idejére is, kérlek... De annyit elárulhatok, hogy a novella magának a játéknak a történetét csak érintőlegesen említi, inkább a hangulatot igyekszik átadni. A füzetke végén pedig összegyűjtöttünk néhány hasznos információt a Mass Effect univerzumának fajairól, valamint a Fellegvárról, mert úgy éreztük, hogy ezek hiányoztak az eredeti kézikönyvből. " -
#4189 Ácsi... ha akarok játszani ezzel a gémmel, akkor először regiznem kell? nem engedi anélkül? -
#4188 igaz! én pl második körre vettem észre, hogy galaxy mapon az aszteroidamezőkben is van néha elrejtve egy-egy aszteroida amin lehet "bányászni" :)
amúgy, ha valaki nem akarja minden bolygón lenyomni a köröket felfedezni a térképen nem jelzett dolgokat akkor annak:
ME Wiki nagyon hasznos oldal :)
SZERK: ha valaki összedob nekem egy "keret" weblapot FAQ-nak én kitöltöm szívesen szövegeléssel, csak lusta vagyok valami használható designt összedobni. Akit érdekel dobjon meg egy PM-el :) -
#4187 Sztem tuti, hogy van benne, de már van hozzá olyan feltörés, amivel teljesen tökéletes a game. (én megveszem, de valszeg nem fogom aktiválni) -
MrAndree #4186 Valaki akinek már megvan a magyar verzió mesélje el, hogy a magyar verzióban is van-e online aktiválás. Ugyanis ettől függ, hogy megveszem-e. -
#4185 angol verzio -
#4184 A magyar verzió? -
adammmmmmm #4183 A francba akkor jobb lett volna a cd galaxysról rendelni XD -
#4182 Igen, az egyik számlán 576 lesz a másikon meg cdgalaxis :) -
adammmmmmm #4181 Én annak örülök hogy 8k a postaköltésggel. Egyépként lesz valami külömbség az 576-nál rednelt és a cd galaxysnál rendelt közöt? -
#4180 üdv feltelepitettem a jatekot eddig oké laucher elindul beallitok midnent inditanam a gamet de azt kapom hogy Masseffect mukodese leallt
(Vista-t hasznalok) vki help pls -
ZSOOLT2 #4178 az eredetit már megrendeltem, megéri azt a 8k-t -
ZSOOLT2 #4177 egy végigjátszás, ha minden mellékküldetést megcsinálsz, kb. 25-26 óra, de én már harmadszorra tolom a "nem-hivatalos demót" -
#4176 Ja nézd csak meg a borítón, megvan csillagozva az a rész: majd a netről szedhető le. -
Drizzthsz #4175 Én nemsoká megyek, csk kell intéznem mást is, amivel elég sokat szívok. -
#4174 Kb mennyi játékidőre számíthatok? 30-40 óra lesz? -
#4173 Szerintem majd le lehet tölteni hozzá, a játékon belül van egy downloadable content rész, gondolom innen. -
#4172 Én majd a Media Marktba veszem meg... -
#4171 Aki megvette boltban rakjon be majd képet, hogy mit tartalmaz a magyar csomag. -
ZSOOLT2 #4170 De mintha a Bring Down the Sky is rajta lenne, mintha írtak volna ilyesmit a doboz hátoldalán -
adammmmmmm #4169 Aki nem ment érte a boltba az nem. Aki meg megrendelte azoknak holnap érkezik. (ha lesz akkor szerencsém mint a witcherel akkor talán nekem ma) -
ZSOOLT2 #4168 Elsőre arra gondolnék, hogy a Mass Effect megjelenése előtt kiadott regény magyar nyelvű változata (asszem Revelations volt a címe) .pdf-ben -
#4167 Na vki már megtudta venni a magyar feliratos ME-t???????????? :D
ÉN még nem:( -
csgj #4166 Lehet, hogy csak egyszerűen azt jelenti, hogy ha elolvasod, akkor jobb hangulatod lesz a játékra :P -
MrAndree #4165 Én is néztem. De gőzöm sincs mi a franc az a hangulatnovella. Valami új kategória lehet. :) -
#4164 Nem tudom, azt én is néztem. :D -
csgj #4163 Jól van, megrendeltem :) Holnap jön meg, ha minden jól alakul. Btw, mi az, hogy "magyar nyelvű HANGULATNOVELLÁVAL" xD ? Az meg mi? :P (ez van a dobozon) -
ShaiHulud #4162 kozbe lehet menni pisilni,kakilni:D nah meg amugyis csak a c-sec -> normandy-hoz menno liftet kell vegig varni:) tobbit kikerulheted a "public transfer systemmel":] -
#4161 Főleg, hogy közbe nem lehet beszélgetni a csapattársakkal, igazán átléphetővé tehették volna. -
#4160 Nekem még 1x sem fagyott az angol verzió. ;) -
ShaiHulud #4159 eddig soha -
adammmmmmm #4158 Nem. Leadtam a rendelést és kész. Majd hívi fognak ha lesz valami. Lehet hogy igazad van és holnap érkezik de az az 1 nap nem számít. -
Cat 02 #4157 Száguldás...
Rohadt idegesítő -
Cat 02 #4156 Nektek szokott kifagyni ? -
#4155 Nem kérdezted telefonon, hogy még ma kiszállítják? -
adammmmmmm #4154 Az jobb lenne ha csöngetnének az ajtónál hogy megérkezett.