Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
😄DDDDDDDDDD

az a maszk tuti mindig rajta van 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Talis kép nincs valahol?
Kiváncsi lennék a szex jelenetben is ruhában van-e.<#eplus2>
(Wrexre kevésbé vagyok kiváncsi szexjelenetben)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ez királyság 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

még képek😊

Ha esetleg valaki unja a Shepárdokat, akkor lehet játszani mások bõrében is:

példa: a játékos mint Ashely

Biogame.ini-ben megkeres ez a sor:
m_femaleActorType=BIOG_Female_Player_C. Human.Human_Female

kicserél erre:
m_femaleActorType=BIOG_HumanFemale_Hench_C.hench_humanfemale

majd new game, enter new ID, adsz egy nevet (mondjuk Ashley😊, majd confirm appearance, és kész is! (fontos, hogy ne változtass a kinézeten, csak confirm)

igy fog kinézni:http://www.gamedrome.com/temp/me/ashley3.jpg

ugyanígy lehet játszani Talival meg a többiekkel is, itt vannak a kódok:

Kaidan:
BIOG_HumanMale_Hench_C.
hench_humanmale
Ashley:
BIOG_HumanFemale_Hench_C.
hench_humanfemale
Liara:
BIOG_Asari_Hench_C.hench_asari
Garrus:
BIOG_Turian_Hench_C.hench_turian

értelemszerúen férfi modelleknél a
m_maleActorType=BIOG_Male_Player_C. Human.Human_Male
sort kell kicserélni, de ez logikus.

bocs ha reposzt vót
Wrex:
BIOG_Krogan_Hench_C.hench_krogan
Tali:
BIOG_Quarian_Hench_C.hench_quarian
Jenkins:
BIOG_Jenkins_Hench_C.hench_jenkins

Egy kérdésem lenne: a csapattagokat nem tudom utasítani zár kinyitásra, feltörésre, mint a kotor-ban? Mert látom van nekik Electronics, Decryption skill-jük, de ha nem tudom használni, akkor mi értelem van? Vagy ez itt hogyan mûködik?

BattleTag: zydar#2910

Azám. <#hehe>

Lol!!
Megvan! Így már világos! Csak angolul kellett volna kiejtenem a betûket.. Én <#lama>.
Bele se gondoltam, tényleg úgy néz ki.

Ez egy régi zeneszám: Village People - Y.M.C.A.
Abban az énekes nézet ki hasonlóan mint a képen. 😊
Biztos hallotad már nagyon ismert szám (vááááj em szi éj, itsz fán tu sztéj át dö vááááj em szi é-éj)

Huh! Ezt lefordítanád?

robotnyk
nem lehet, megvan, ne keressétek 😊
robotnyk
tegnap (vagyis ma) sikerült éjjel 2ig játszani (4 napja egyhuzamban ^^), és a fõ sztoriszálat befejezni. nem lehet a megmaradt sidequesteket befejezni valahogy? kénytelen leszek egy korábbi állást visszatölteni ha nem. -.-
Ja, csak figyelni kell hogy a társad ne legyen fedezék mögött, mert képes elengedni onnan is, ami azután szépen megáll az útban lévõ tereptárgyon.
Én automatán hagytam, használta is lelkesen amikor kellett gond nélkül.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Sir Quno Jedi
Vidd Talit, az mindent kinyit és szénné javítja a Makot! (persze pontokat jól kell neki osztani)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tudtommal a spacel leállítod, utánna a célkeresztet jobb gombal tudod irányítani, és akire mutat, arra alkalmazza a kijelölt skillt (ezt jelzi is egy kis "célzó háromszög").

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Megint én. Én Adept vagyok tehát amolyan massmester féle és emiatt azt a a feltöréses cuccot nem tudom csinálni, mert "skill too low", nahmármost, ha viszek magammal valakit akinek van tech tudása akkor már fel tudom?

Illetve ha harcnál lestoppolom, akkor mindig ki van jelölve egy ember, de lehet közben valahogy váltani ? Tehát pl egyiket én lököm el, másikat meg a társam. Illetve néha van olyan h nem a katonát löki el, hanem mellete van kijelölve a semmi, ez miért van ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BEAST
En legalabb szepen kertem -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
aki még nem játszott vele vagy még nem rart a végén annak eszébe ne jusson megnézni😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
akinek nem volt elég "rábeszélõ" skillje és nem akarja mégegyszer végigvinni annak itt van
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Saren halála másképp http://www.youtube.com/watch?v=u6yf1-XZqyM&feature=related

V9ykn8_TZL0

Viszont ha annak a jöttment katonának igaza lenne és utána megkérdeznék kit választ akkor szerinted kit választana? Azt aki hitt neki vagy azt aki nem? És mivel itt én voltam a jöttment így nyilván azt választottam aki bízik bennem. Nyilván lesz még dolgom a tanácstagokkal a jövõben, jó ha van ott egy olyan is aki bízik bennem és akiben én is bízom.

Why so serious?

Ron Ragm
Anderson a karrierjét tette fel, de miért? Csak azon egy okból hitt neki mivel bízott benne. Udinának (és a tanácsnak) megvolt minden oka hogy figyelmen kívül hagyja a reapereket és fõleg Sarent tekintsék a fenyegetésnek - semmi bizonyíték nincs a reaperek jelenlétére a látomáson kívül, és még annak sincs sok értelme. Ha te az USA elnöke lennél, és valami jöttment katona elkezdené mesélni hogy Saddam vissza akarja hozni a dinoszauruszokat hogy segítségére legyenek, hihetõnek tartanád és bíznál benne, nem?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Tudom de meg is mondta a karakterem nekik. Túl sok a politikus már így is. 😊 Meg hát Anderson a karrierjét kockáztatva segít lelépni a Citadelláról, Udina meg a Tanács mellé áll és nem tesz semmit. Ilyen férget én nem választok az biztos.

Why so serious?

Én megnéztem mi van ha õt választod. Semmi extra, szó szerint ugyanazt a szöveget mondja el a végén mint Anderson.

Why so serious?

Ron Ragm
Sokszor hallottam hogy inkább Andersont választják mint Udinát mivel egy rohadék, de ha belegondoltok Anderson egy katona, míg Udina egy vérbeli politikus - ergo valószínûleg jobban tudja a dolgát.

Haha, tényleg. Én kb 10-11x végig vittem már (Xbox360), de...
...Udina-t még sose választottam a végén.

Egyszer kipróbálom 😄D

Jobban is tetszik az a befejezés amikor megmentjük a Tanácsot. Amúgy van olyan aki a végén Udina-t válaszotta tanácstagnak? Még a tanácsnál is nagyobb rohadék. 😊

Why so serious?

Sir Quno Jedi
Naja, végülis az egészben azt tesztelik, mennyire vagyunk szûklátókörû embersoviniszták. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Igen tudom, meg is mondtam neki, hogy ettõl az egész dolog nem lesz jobb de a következõ karakterem szívesen segít majd. 😊

Why so serious?

Pontosan. Mint ahogy a legvégsõ döntést is rendre félreértik a külföldi fórumokon:
Sokan azt hiszik hogy a Szenátus megmentése hülyeség mert miért kockáztatnánk hogy Sovereing megnyitja a kaput (megmentjük a szenátust vagy a galaxist), pedig az utolsó döntés nem errõl szól! Abban a pillanatban már nem képes Sovereing megnyitni a kaput, mert Shepard átvette az irányítást. A döntés arról szól feláldozunk-e embereket idegen fajokért.

Sir Quno Jedi
Mert ugye a tanács és az idegenek úgy általában kétkednek benne, hogy felül tudunk emelkedni "primitív barbár" emberi voltunkon és képesek vagyunk civilizált galaktikus polgárként viselkedni, a Flotta meg kétkedik benne, hogy nem áruljuk el az emberiséget a nagy idegenimádatunkban és nem tévesszük szem elõl, hogy a flotta tisztje vagyunk és az emberiség egyik oszlopos hõse, aki elsõsorban a saját faja jövõjéért/túléléséért felelõs.

De ugye a Prothean-ok a bizonyíték arra, hogy ha nem is mentheted meg a fajodat és a galaxist, de mégis tehetsz valamit MÁSOKÉRT, akik még nem is léteznek. Példát mutatnak az utánuk jövõknek.

Nemkülönben Liara is kifejti, ha alaposabban elbeszélgetsz vele egy adott ponton, hogy a galaxist/benne az életet úgy kell felfogni, mint egyetlen rendkívül fejlett, élõ entitást, melynek mindannyian részei vagyunk, az emberek éppúgy, mint a többi faj. PONT ez AZ amit a kedves mélyûrben sumákoló barátaink folyamatosan a teszthalál állapotába szeretnének taszítani újra és újra...

Igazából ha jól megnézed a beszélgetést akkor illegálisan illegális ellen 😄

Az hogy mit tehetsz meg és mit teszel meg az nem ugyan az. Nem feltétlenül az a paragon aki a szabályok szerint játszik és nem feltétlen az a renegád, aki kijátsza a szabályokta.

u.i.: a "selejtes" beszólás szerintem sem volt vicces (szmájli ide vagy oda). Nekem is vannak hozátartozóim akik "selejtesek" mert nem beszélnek angolul. De nem érdekes, csak szóltam.

Sir Quno Jedi
Éppen ez a gond a Spectre-kkel és ezért gyûlölik sokan õket. Csak akkor tudod meggyõzni a kétkedõket és a gyanakvókat, ha magad is sziklaszilárd példát mutatsz. Ez a lényege a Paragon-nak. Nevezzük Lawful Good-nak.

Tudom. Viszont nem hiszek abban, hogy a cél szentesíti az eszközt. A következõ karakterem viszont már tényleg a galaxis legnagyobb szemétládája lesz. 😊

Why so serious?

Azért ne felejtsd el , hogy Spectre volnál a játékban. Tehát a törvények felett állsz és gyakorlatilag a cél elérésének érdekében minden eszköz megengedett. Amikor kineveznek, eléggé világosan elmondják. RPG.

Sir Quno Jedi
Csak annyit, hogy a kereskedõnél próbálkozz, õ a csempész az állomáson... 😄

Sir Quno Jedi
Reális is, hogy a kari képességei számítanak. NwN2-ben is 25charisma-val és istentudja hányas diplomacy+bluff+intimidation+fast talking stb.-stb.-vel nyomul a sorceress-em már alacsony szinten is (spéci faj bónuszok, spéci kaszt, jól elosztott skillek/featek). Így lehet, hogy egy tüdõvészes mezeipocok is halálramarja a karimat útközben, de a pókot is kidumálja a sarokból ha sarokba szorítják!!! 😄 Mire Nw-be értem, már szinte mindenki vajjá puhult, ha csak ránéztem... 😄DD

(mondjuk így rohadt nehéz a játék, de ez benne a kihívás)

Le kell buktatni az a droidot vagy mi ? 😄

Gondolom ahhoz lehet köze amikor a Hotelban egy csaj megkér egy szívességre. Õt én elküldtem mert törvénytisztelõ paragon volnék avgy mi. 😊

Why so serious?

OFF!

Ha már így megszólítottál.
Majd ha már kimásztál a sok IT-bõl, akkor kezd el értelmezni a smiley-kat.

PS
Jó a konfigod, nem értem mit keresel vele itt.<#ravasz1>

Fist-nél a csóró melósoknál (és még rengeteg helyen), számít az hogy milyen a pszichológiai beállítottságod és hány skill pontot pakoltál a "duma" skillekre, ha nem elég magas akkor cseszheted az "ártatlanokat nem ölünk" elvet. Muszáj kinyírni õket nincs más választásod.

Sir Quno Jedi
Mer azokat a kis zsernyákokat/õröket beszéled le, akik nem sárosak, csak ott hagyták õket, hogy védjék a hátukat (Mintahogy az elején a Citadellán a warehouse õröket sem kell legyilkolni, azok nem tudnak semmirõl, csak csóringer melósok). Ártatlanokat nem ölünk. Akik viszont bent megkínálnak minket, azok már az igazi rosszfiúk (ki is derül).

Ron Ragm
Nekem nagyon olyan érzésem van hogy ez egy bennmaradt hiba, hisz mi értelme lebeszélni õket ha úgyis harcolni kell?

Sir Quno Jedi
Lehet. Többféle módszer is van pass szerzésére. Nem feltétlen kell bemenni az irodába cuccolni. Van más út is (abszolájte). Nem olyan elegáns és a fõnök sem bukik le, de gyors és vérmentes.

Nekem nem sikerült. Ez elején két õrt meg lehet dumálni charm-al, hogy tûnjenek el de a többit mindenképp ki kell nyírni.

Why so serious?

SötétBarom
LoLka, poénbõl megnéztem neten, hogy mit jelent az a bináris kód, amit a holdon az elpusztított VI kirak minden képernyõre 😄D

01001000
01000101
01001100
01010000

Az jeletni, hogy HELP. -.- Aszittem valami nagyobb easter egg lesz, de sajna nem 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sry a hülye kérdésért, de amikor a havas, kutatós bolygón vok, lehet békésen is garázspass-t szerezni ?

MerlinW
OFF
Az jó dolog. Egyébként Te nem szeretnél a normálisak közé tartozni? Vagy ez a stílus csak az online karakteredé?

[merlinw.org]

Ehh sry -.- szövegértés owned nálam nemszoltam leülök egyes xD

Nemnemnemnem, az USS Sovereign egy másik másik hajó, mégpedig a Sovereign osztály elsö "példánya", elõször NX-73811, késõbb NCC-73811.

Az a SELEJT aki aki megveszi<#mf2><#mf2>