11074
  • Harry Seldon
    Most egy kicsit felidegesített a játék.

A Féroszon vagyok, és épp annak a hatalmas növényszerű izének az idegcsomóit kell széjjelszedni. Most tartok a 3. idegcsomónál, de most már erős Painkilleres érzésem van.... Jön két tucat zombi, életerőm meg alig van, szinte állandóan hallom a saját szívverésemet, és hiába omnigélezek ezerrel, csak nem akar adni medipackot. Ez így elég unfair - ráadásul elég visszatetsző ez a zombihorda történet is, remélem, több ilyen nem lesz a játékban.

Egyébként mennyi omnigél kell ahhoz, hogy legyen medipackom? Vagy nem lesz sehogy sem? - Elég reménytelen egytized életerővel nekimenni egy tizenvalahány fős painkilleres hordának... :(
  • wedge31
    Azért ne feledkezünk meg a BG 1-2-röl amelyek meg szerintem a crpg-ék csucsai.
    Sajnos mivel a konzol lett a vezetö platform mindent lebutitanak hogy a casual tömegek számára is fogyaszthatová váljanak a játékok.
    Ez föleg a crpg-ék esetében tragikus és föleg a Biowarés arcoktol nem vártam ezt de a JE-vel elindultak ezen az uton.
    Én szeretem az ilyen rpg elemekel teletüzdeld játékokat / Fable,Bloodlines / söt egyik-másik klaszikus is a maga müfajában de az igazi crpg-töl messze vannak.
    Az egyetlen pozitiv dolog ebben a tendenciában hogy a játékmenet butitása miatt valszeg több idö jut a story kidolgozására és a hangulat csiszolására mert ezekre / Witcher,Mass Effect / nem lehet panasz.
  • Tinman #4825
    "8 ezer, meg űrhajós, lövöldözős, sok embernek ez jön le a doboz láttán, és megveszi, mer Ócó. Ezt én inkább meggondolatlanságnak nevezném. Egyébként az a gond, hogy nem tudta, mit vesz. "

Töltse le az angol wrzt az alapján már erősen fel lehet mérni milyen a játék.
    Ja, hogy de magyarul kéne? Ja, ha meglenne akkor meg már minek vegye meg, hiszen fúúú de drága.
    Elmehettek a 3.14-ba az ócska kifogásokkal.
    Nem kötelező megvenni, és játszani sem vele.
  • Tinman #4824
    Nagyon egyszerű... írj nekik és kérdezd meg, hogy cserélik-e magyarra.
    Persze a wrz verziót biztos nem fogják
  • ricsa008
    én nem találtam senkit és semmit sajna
  • Cat 02 #4822
    Kérdezd meg a cdprojektet :P

© ricsa008: nem többszintű az az épület ?
  • Kindred Blades
    Valóban remek kis játék, csak itt az RPG mivolta került terítékre, arra reagáltam. Bár az alaptézis is hibás volt, elvégre egy rpg nem attól lesz rpg, hogy 172 db mellékküldetés van vagy épp 12, aki valaha játszott rendesen, az tudja.
    No igen, a Fallout 2 mindmáig a világ egyik legjobb játéka, idejétmúlt techinkai megvalósítása mellett is. Na, az volt talán az egyetlen igazi RPG számítógépre :)

@offkorz: amennyiben megvetted az eredeti játékot, szerintem teljes szívnyugodtsággal leszedheted a későbbi magyarított warez verziót, biztos, hogy lesz.

Még úgy halkan megjegyezném, hogy érdemes megnézni a Black Plague magyar verzióját. No, így kell játékot magyarítani. (Tudom, az én ...be is :P ) Ha ne adj isten, idetéved egy készítő, ezúton is gratulálok, remek munkát végeztek.
  • offkorz
    annyit kérdeznék én,hogy akinek megvan már a game,de...nem a magyar verzió,az most mi a fenét csináljon?vegye meg a magyart is?:O
    vagy jön valami warez ebből?esetleg nyelvi fájlok.láttam már próbálkozások voltak,itt most nem az a téma hogy én warezzal rendelkezem mert nem.csak érdekelne mégis,hogy akkor most a magyart is megkell e venni,vagy lesz valami megoldás.
  • tommyboi22
  • takysoft
    erre annyit, hogy ha ilyen a jövő rpg-je, akkor még megnyugodtam:D
    a citadellás rész pl isteni jó. csupa quest, story...
    nem hack&slash vacak, mint a későbbi sidequestek...

és e felejtsük el, hogy azért egy NWN2 is megjelent nem is olyan rég...
    Fallout 3-at is várom... bár féle... Fallout 1 és 2 a valaha megjelent legjobb RPG játékok.
  • Kindred Blades
    Attól még messze lehet az év játéka.
    Ami azért minősíti az RPG felhozatalt is. Teljesen leegyszerűsödik a műfaj. Rájöttek már a fejlesztők is, hogy nem tudják, nem lehet visszaadni a klasszikus, 'asztalkörbeülős', igazi rpg-k hangulatát. Így meg se próbálják. Ennélfogva _számítógépen_ a Mass Effect-re nyugodtan mondhatjuk, hogy RPG. És mint ilyen, esélyes a posztra.
    Bár az szomorú, hogy a felfedezhető bolygók mintegy extraként működnek, azaz semmi különös nem történik összesen nagyjából 10 eseményt leszámítva, csak úgy vannak. Ha legalább félig összerakták volna úgy, mint a fő szálat, akkor máris más lenne az asarai fekvése.
    Bár még jobb, mint ha az Obsidian csinálta volna, mert akkor meg lenne oldva félig, a játék vége meg úgyahogy teljesen hiányozna :)
  • ricsa008
    nézzétek ezt meg léci

itt van 2 felkiálltó jel 2 személyel kellene beszélnem hogy befejezzem a küldit de nincsnek itt mit tegyek? mi ez ? bug?
  • Ron Ragm
    Nekem a sok RPG-s dícsérésről mindig a Fluxos pincércsaj küldetése jut eszembe.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bármit is választasz, előbb utóbb mindig majdnem lebuktadod a csajt a denben - amikor először megláttam hogy mit mond Shep a fejem vertem a falba hogy MIT CSINÁLSZ TE HÜLYE FASZ ÁRGRHHG
  • MrAndree
    Hát elég beteg az biztos. Valakinek túl sok szabadideje lehetett. :)
  • Facek
    Lehet-én akkor is többet vártam volna tőle... :P
  • böröczk
    Így van.
  • böröczk
    mik ezek a csoffatagságok? : DDD

amúgy röhejesnek tartom. persze, nem vagyok hímből, de attól még ezek ritka kaka alakzatok. : D
  • Harry Seldon
    Köszönöm!
  • Harry Seldon
    Vélhetően a harcedzett RPG-veteránok számára lehet ez egy elfogadható megítélés. De mondjuk belépőnek az RPG-stílusba szerintem maga a tökély.
  • MrAndree
    Szállj ki. Alapból azt hiszem "Q"-val lehet.
  • Harry Seldon
    Te jó ég, Neked inkább egy Painkillerrel kéne játszani...

Szerepjáték - vagyis igen nagy befolyással van a sztorira a karaktered döntéshozatala bizonyos esetekben - ennélfogva fontosak a beszélgetések.

Én nem rég kezdtem el a játékot - megvárva a magyar változatot - és azt kell mondjam, hogy gyakorlatilag nulla RPG tapasztalatom ellenére nagyon bejövős az egész Mass Effect, és stílus.

Most azonban elakadtam. Az Exigeni küldetésnél járok, egy minitankkal mentem egész addig, amíg elérkeztem egy olyan átjáróhoz, ami túl szűk. Vagyis nem fér át a tank! :D Egyszerüen nem tudom, mit kéne tennem, próbáltam a segédrakétákkal trükközni, de nem volt nyerő ötlet. Próbáltam a kissé feljebb levő résen betornázni a járművet, de úgy vettem észre, hogy ez lehetetlen. Kiszállni a járműből nem lehet? Mert én sehogy sem találtam ilyen opciót.

No de ha a tank nem fér át, és én sem tudok kiszállni, akkor vajon mi a teendő?
  • robotnyk
    a származás befolyással van a paragon/renegade pontokra, a spacer a paragonra, az earthborn a renegadere ad valami szórzót vagy pluszt. de ezzel együtt én eartbornként lettem max paragon, szal... :)
  • John Cena
    micsoda cicik:P
  • Cat 02 #4804
    A származásomtól és a jellemtípusomtól függ valami a játékban ?
  • MrAndree
    Azért nem ment mert szar a crack. A galaxy map se fog működni. Egyébként angolban sem pont ugyanazt mondja mint amit választasz, azzal inkább csak azt adod meg, hogy milyen stílusban reagáljon.
  • jocika
    Mintha azt írták volna valahol, hogy a magyarban, ha valaki akarja, visszaállíthatja az angol feliratokat. Ezt valaki próbálta már?
  • Prince23
    Hőha 466 hsz?!: magáért beszél.
    Ma sikerült nekem is megvennem a gémet a Mediában.
    Nem elég, h megfelelő a kézikönyve, de még jobban a fokozzák egy hangulatnovellával is a játék örömét.
    Viszont elkell mondjam, h crackeltem az eredeti progimat. remélem nem lesz gond... kimélni akarom szüzies lemezét:D bár mikor crakkeltem, akkor vmi compresoros bajjal jött elő, és kidobta, h reinstall legyen. mondon a fenéket reinstall. de helyre állt. viszont nem tudok gyorsmetemnni: ? eddig tudtam, mosmeg nem megy...kiírja: sikertelen.
    A játékra visszatérve: szenzációsan jó kezd. Dialogusok jók, csak sajna amit magyarul írnak, és at választom ki, teljesen másat mond magyar feliratban:(((( ez óriási negativum a játéknak:( És kellően zavaró is! Most a fellegvárban vagyok, F-VÉD.
    Elég hangulatos, néhol a Jade empire választipusokat/stilusokat vélem felfedezni... na meg a hangszabályzás is tipikus JE.
  • jocika
    Találkozott valaki azzal, hogy dvd íróba tett eredeti lemezről nem indul el a játék? Azt közli, hogy nem eredeti a játék. Pedig az. Áttettem a dvd romba, onnan simán indult.

Van valakinek valami ötlete?
  • Dante73
    Egy új játék általában 10-12 ezer forint. Konzolra még több. EHHEZ KÉPEST olcsó a 8 ropi.
  • Rentadar
    azé csodálkozom mennyi retardált van. Megvesz egy RPG-t és nem érti, hogy miért nem FPS. Hát gratulálok, ennél lejjebb már nem is igazán lehetne süllyedni.
  • BlackShadow
    öcsém, egy ilyen stílusú játékhoz nudity mod. Get a life man!
  • xido
    5 aláírás...nem egy világmegváltó,de az ötlet jó,csak ne csak a kokca-csecsekre menjenek,hanem textúrákra meg mindenfélékre:)
  • gyuri12
    Xboxra AZONNAL!!!
    (Liarának nagyobb a melle:|)
  • wesker24
    Petició aláirva !!
  • Cat 02 #4793
    Lebegő fegyver ftw :D
  • tommyboi22
    [IMG][/IMG]
  • tommyboi22
    srácok, mindenki nyomás aláírni a petíciót Mass Effect mod-ok ügyében!

http://www.petitiononline.com/me2mod/petition.html

ja, nude mod már van, ha kell valakinek:))

letölthető itten:
    http://www.nudecreator.de/page/modules.php?name=Downloads&page=dl_front.php&ordner=159

• blackcalibra
    Az, aki Lambo-val jár és azt mondja hogy nem drága, objektiv véleményt mond? Mihez képest és "mennyiből" nem drága?
    Az aki Ferrari - val jár és azt mondja hogy a Lambo sz@r, az objektiv véleményt mond?
    Kinek mi tetszik. Van aki lazán megveszi ezt a játékot mert úgy áll anyagilag, neki nyilván nem drága, de van akinek ez sok. Hogy kinek mi jön be, és ezáltal mi a sz@r szerintem ezen sem érdemes szerintem vitatkozni.
  • Facek
    Év játéka ? Max egy jó sztori. Másban nem nagyon van a topon. Még mindig csodálkozok, hogy vannak akik szerint sok mellékküldi van. Kevés értelmes van, a többi meg csak olyan, hogy elkell menni xy helyre, ott ölünk, majd kiderül valami érdekes(pl.: hogy mi történt). Nekem továbbra is tetszik a játék de azért messze áll az igazán jó játéktól.
  • MrAndree
    Na igen. Amikor az embernek 8000 forint már olcsó akkor már van is olyan értelmi szinten, hogy pontosan tisztában legyen vele mit vásárol.