Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A "selejt" nevében nem nyilatkoztam, csak a normális emberek nevében.<#eplus2>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

davidka003
"akik megvesszük nem tesszük fel a magyar nyelvi fájlokat."

Azt te csak hiszed. Már megjelenés napján valaki fel fogja rakni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Magiszter
Az a hajó nem a játékban jelent meg. A Star Trek címû filmekben bukkant fel az NCC 1701-E, USS Enterprise néven ami Sovereign osztályú és a Federáció zászlóshajója volt. Illetve maga a USS Sovereign az a Deep Space Nine egyik részében is felbukkant úgy tudom. (Nem kötekedés, csak úgy megjegyeztem.)
Amúgy az is egy jó játék volt. Jól lehetett modolni és taktikázni is benne. Sokáig játszottam vele. Kipróbáltam hogy vajon ki lehet e csinálni a Scimitar -t egy ágrólszakadt Defiant-al. És igen :-D Sajnos egy NX-01 kb az elsõ két lövést bírta ki. :-D
OFF vége.

Majd júni 19. után lesz magyar a boltokban.
Nem kell aggódni. Mi akik megvesszük nem tesszük fel a magyar nyelvi fájlokat.
VEGYÉTEK MEG TI IS, BAKKER!<#duhos2>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

ahol van élõvilág, ott meg inkább azt kívánom, hogy bár ne lenne...
van 6 darab állat, akik bután mennek ide-oda, egyet rájuk lövök és szétpukkannak, jobb esetben kidõlnek...
Játszott innen valaki a Star Trek: Bridge Commander c. ûrhajószimulátorral? A játékos által irnyított ûrhajó neve USS Souvereign volt...

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

davidka003
Nem tartalmaz.
Magyarul fog megjelenni pár hét múlva.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
LOL. Kutyálmajom?

Sziasztok, a játék tartalmaz magyar feliratot, vagy nem?

És ha nem, akkor várható-e magyarosítás?
elõre is kössz.

Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax

Tatyla
YMCA xD

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hmuda
Üdvözöllek a PR csapatok által túljavított, úgynevezett "bullshot" képek világában.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

SZEG007
én találkoztam egy ürmajom szerüségel, meg valami ürkutya szerüségel, bár szal nem mindenhol volt zéro élövilág😊

SZEG007
a hold felszine sem tök fehér, pedig ott is hideg van😊

kuci06
Ezek photoshoppal feljavított képek -.-
Ilyen képe semmin sincs.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Davidus
így néz ki a ME 360
magyarul ugyanúgy😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
X360 tulajok tudnak képeket csinálni aztán netre feltölteni? nem? ja hogy akkor az összes X360 képet a bioware adta ki?😛

V9ykn8_TZL0

nekem totál maxon van minden és kifogástalanul gyõnyõrû. Talán jó lett volna egy kis AA mondjuk.
Magiszter
Öcsi (ha már öreg vagyok 😄) neten minden fele ilyen képeket lesz fel xBox360 név alatt. Csak linkeltem egyet ami szerintem k*rva jól néz ki. Miden Xbox360 képen látszik hogy élesebbek a textúrák. Erõsen kétlem hogy mindegyik prerender lenne.

Davidus
😄 öreg ez egy pr kép

V9ykn8_TZL0

nekem is fullon van, de sztem kb. ugyanilyen PC-n is... legalábbis én ilyennek láttam kb. 😄
Magiszter
Tegye fel a kezét akinek ilyen grafikája van PC-n! KÉP
Úgy látom hogy az XBOX változatban sokkal élesebbek a textúrák sokkal nagyobb felbontásúak. PC-re miért nem raktak be ilyen opciót? Nekem koxon van mégis gyengébbek, életlenebbek.

MerlinW
Az csak a szokásos konzolos gyûjtögetõs baromság, mint Assassin-ban a zászlóvadászat😊

[merlinw.org]

Magiszter
Arról már álmodni sem merek hogy esetleg egy olyan bolygót is csináljanak amin élõvilág, növényzet van. Vagy hogy a bolygón belül te döntöd el hogy hova szállsz le, és mondjuk más kontinensen más élõvilág... Túl sok Star Treket nézek :-D

takysoft
Végigvittem 8/10.
Igzalmas, hangulatos, abbahagyhatatlan..... és rövid...
melléküldik meg unalmasak.
most se tudom mire jó az a sok mineral.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Hmuda
Van egy olyan bolygó amin a kék szín uralkodik (hideg árnyalat), mégis Heat Hazard volt rajta, mert a (kék) nap annyira közel volt.

Szóval próbálkoztak itt-ott, de többnyire a sztereotípia gyõzött.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Fõleg a fõküldetés bolygóihoz képest feltûnõ, mind a Citadel, a Virmire vagy az Ilos nagyon szép lett. Persze megértem, hogy nem lehet mindent olyan szinten megcsinálni de azért a 2. részre kicsit lehetne változatosabb.

Why so serious?

Magiszter
Csinálhattak volna tényleg változatosabb tájakat és nem csak úgy hogy egy random map generátorba berakták a paramétereket és ami kijött ment a játékba... Talán majd a második rész... ha elég visszajelzést kapnak.

Ron Ragm
Persze, de jó lett volna látni pár helyet ahol nem minden tökfehér csak azért mert rohadt hideg van.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Magiszter
Nem vagyok tudós, de úgy tudom hogy nem csak a víz képes kristályosodni. Tehát lehet hóvihar, csak mondjuk az nem vízbõl van, hanem valami másból. Mint ahogy folyékony állapotot sem csak a víz tud felvenni, hanem nagyon hideg hatására bizonyos gázok is.
De majd mindjárt jön valaki és elmondja hogy "Az úgy van...."

Ron Ragm
Arról nem is beszélve hogy az összes hideg bolygón hóvihar van függetlenül attól hogy van-e ott víz vagy nincs.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

BlackShadow
meg nagyon zavaró tud lenni h iszonyatos hegyes a domborzat.. nem lehet rendesen közlekedni. eleinte poén az újdonság.. de a vége felé már unom rendesen 😊
ami a karakterlapot illeti, sztem is rosszul van megoldva.. 42-es szinten járok (most hagytam el feros-t) és már kb ecpec alapon megy h mire rakjak, mert ami kell az már kész 😊
ill amit még sajnálok, hogy úgytûnik, a társakkal való csevejt elég rövid idejûnek tervezték, mert már pl wrex és garrus már nem rendelkezik új szöveggel 😞

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Nem igazán a küldetésekkel van baj szerintem, inkább azzal hogy az összes bolygó és azon belül az összes épület tök egyforma. Leszállsz egyre és láttad az összeset.

Why so serious?

Riddick21
igen, ugyanazzal a gombbal, amelyikkel bukfencezni, csak hosszan nyomva kell tartani, nálam a numerikus nulla!
ha kétszer gyorsan megnyomod egymás után, akkor cigánykerekezni is fog!
(nem)

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Zinaj
ugrani lehet a jatekba?

i7 azt szevasztok :P

JackSparrow88
Bár lentebb olvastam h nálunk magyarul jelenik meg és ha vki kiszedi majd a nyelvi fájlokat akkor úgy már könnyebben menne a dolog, lehet h inkább várok addig v. nemtom, mind1

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Rage47
ja a mellékküldik nem elég változatosak:/
JackSparrow88
Hali, kicsit elakadtam még az eleje fele amikor van jópár küldim de fogalmam sincs h mit kell csinálni de talán ez nem is lenne baj annyira, viszont azt sem tom merre/hova kéne menni, mer a térkép egyáltalán nem jelzi õket. A galaxy map sem nyitható meg, h esetleg máshova mehetnék. Már szinte mindent bejártam de nem találok smi megcsinálni valót.Lehet h nem nekem való a game de vhogy mégis szeretném kinyomni majd, mind1. Ja mondjuk van egy olyan mellékküldi h "scan the keeper". Ott mit kell csinálni azokkal?

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

davidka003
Végigvittem én is. Jó volt, de még egyszer nem fogom végigvinni.
Megcsináltam minden mellékküldetést is.
9/10 azért, mert hülyeség, hogy minden bolygón az összes bázis/bánya teljesen egyforma és ez miatt unalmassá válik.

Senki másnak nincs ilyen ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Még nem jelent meg magyarul. Június 19.

Why so serious?

Rapid81
Hali mindenki!
Ha jól tudom már megjelent magyarul 6.-án a játék, azonban az a gond, hogy nekem meghozták külföldrõl angolul, és ha valakinek meglenne a magyar verzió, akkor a nyelvi fájlokat felrakhatná vhová. Elõre is köszike ha valaki megteszi.

Rapid

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rage47
nézd meg mit írsz, amúgy meg vip tud szerkeszteni
Shongi
Miért nincs itt EDIT gomb...sorry

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Shongi
Az😄
Huh így elolvasva a hsz-em picit félreérthetõ, szal magától felállt, a csak akik levertek csata közben😄

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Unity skill.

Why so serious?

Shongi
Nekem magától felált miután az utolsó ellenséget is levertük, de ha nem hát ott van a feltámasztás skill(franc tudja a nevét, de mindenkinek meg kell legyen aki már specter, és rakott oda pár pontot)

SZEG007
triologiának tervezték a Mass Effectet, ugyhogy 2 rész még garantáltan lesz.

FPS-t az RPG-vel már sikeresen házasította a System Shock vagy a Deus Ex is, a Mass Effect viszont legfeljebb a TPS-RPG.
a kieg aszem majd ingyen lehet a netrõl letölteni a folytatás passz szerintem lesz de fix hogy elõbb konzolra és majd egy év múlva pc-re is.

Magiszter
Tényleg. Mi a helyzet a kiegészítõvel? Azt hogy lehet majd beszerezni? ÉS mikorra várható a 2. rész? Az is magyarosítva lesz? Így hírtelen ennyi kérdésem van 😄