11074
-
Harry Seldon #4907 Na, most már eléggé benne vagyok az eseményekben.
Ja, egyébként köszönöm az elöző problémáimra a segítséget!
Hogy micsoda kavarások mennek itt a Fellgevárban! :D Néha már úgy érzem magam, mint a Barátok Közt egymilliomodik részében. :D
Bár azért van némi hiányossága a dolognak. A Naplóban van egy olyan, hogy meg kéne keresnem a Rajongómat, de azt egy szóval nem írja, hogy merre találom. Nagyjából ez a helyzet egy másik szituval is, amikor egy adatlemezt, vagy mit kéne átadnom valakinek. :( Majd biztos beléjük botlok.
Egyébként kissé addiktív a játék, péntek óta van 10 óra 23 perc játékidőm benne. :D -
MrAndree #4906 Warez topic:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1211017605 -
MrAndree #4905 Az az angol verzió. Mi szerencsére az értelmesebbet kaptuk. -
#4904 Nincs a bannerba,belinkelnéd?Am köszi :) -
#4903 nem ugy van hogy 1 netes regisztrácio után már nincs szükség a dvd-re? -
#4902 Ott van a mass effect warez topik abban levan írva minden! -
#4901 Valaki leírná hogyan hozható elő az angol verzióból magyar?(Vagy csak annak a hsz-nek a sorszámát megadja amiben levan írva) -
Cat 02 #4900 Igazából vége fele unalmas, tele leszel omni-gel el és pénzzel :D -
#4899 Köszi! -
SaGa Jr #4898 Mindig a csapat egészét veszi figyelembe a program és a legmagasabb értéket használja (mindegy hogy az a karakterednél van jelen vagy valamelyik kísérődnél). Ha az kicsi, akkor nem nyitsz ki/nem törsz fel semmit. Szóval érdemes a decription és az electronics skill mielőbbi maxra vitele. Harcolni mindenki tud valamilyen szinten, de ezek nélkül a skill-ek nélkül semmire nem jutsz a játékban. -
Cat 02 #4897 Nem, elég ha van veled egy teknikus és te is tudsz feltörni, vizsgálni, etc -
SaGa Jr #4896 A nyomásnak ha jól emlékszem valahol 31 és 34 között kell lennie (de ezt mondja is a program). Ha megnézed a konzol mellett számozottak a benyomható gombok. Szóval hozz össze egy olyat, ahol mondjuk 32 az összeg és aztán használd a konzolt. A bal oldalról például az 5, 11, 17 lenyomása már bőven elegendő tud lenni. -
#4895 Ha valamit meg akarok vizsgálni és azt írja nincs elég magas képességem akkor automatikusan az egész csapatra vonatkozik vagy a csapattársaimmal külö meg kellene vizsgáltatnom a tárgyat valahogy? -
#4894 Amikor a csík a két jel között van, és írja hogy magas a nyomás, akkor katt a terminálra és lezárja a kaput. -
#4893 Na én most teljes mértékben elakadtam!
Féroszon vagyok... már dumáltam meg minden... Beszéltem a VI-tal. És utána van egy olyan feladat, h a komphangárt zárjam le... és mutatja a nyomást is, megcsináltam nyomáshatáron és nyomás minimum is, de az a francos komphangár ajtó nem akar bezáródni......... itt mit kell tenni???? az embereimet nem tudom parancsolni, h oldják meg?
Ja és a kódfeltörésem sajnos minimum... nem tudok az itteni pályákon feltörni semmit, mert alacsony a feltörésem:(
Na szal a hangárajtót h kell lezárni, h megfelelő nyomáson IS legyen???
pls -
#4892 No én másodjára vittem ki a gammát, szóval már lvl53 körül vagyok asszem. És még mindig a pisztoly a legdurvább fegyver. Mondjuk Sentinellel vagyok, ami eleve csak azt tud jól használni. De még így is, ha jó upgradek vannak rakva rá, és ugyebár a jobb fajtákra hármat is lehet tenni, akkor egyszerűen soha nem melegszik túl, sőt nekem személy szerint az overheating szint a csík negyedéig sem jut el soha. Bár az tény hogy több mint fél millió volt a stuki. Azonkívül szereztem egy nagyon durva light armort, amivel simán be tudok menni a nagy bulikba is. Sentinelnek szerintem a legjobb squadválasztás Ashley a combat miatt, és Wrex a közelharc, valamint a biotics miatt. -
gyuri12 #4891 Feladatokhoz kellenek,meg fegyverek,ilyesmik is vannak. -
Drizzthsz #4890 És azok mire jók? -
#4889 vagy itt rákeresel a bolygókra és találsz térképeket amin minden be van jelölve -
gyuri12 #4888 Inkább páztázd végig a bolygót,mert nagyon sok minden nincs jelölve a térképen(anomáliák,nyersanyagok,stb) -
Cat 02 #4887 Hát lehet h találsz útközben valamilyen különleges anyagot (fémeket). -
Drizzthsz #4886 Még egy kérdésem lenne: A Makoval elég csak a megjelölt helyeken szétnézni, máshol úgyse lesz semmi? -
#4885 attól mert ott van még nem biztos, hogy elég magas neki a skillje. maxold ki vele az electricity-t és onnantól nyitsz mindent. -
jocika #4884 Köszi az infót. Mikor felraktam, akkor nem láttam olyan opciót, hogy angolul is felrakhatom... -
ricsa008 #4883 nem tudok beszélni Liara val az ürhalyón ahogy jön a bejátszás feláll a székről és háttal nekem megáll semmi párbeszéd csak az újratöltés oldja meg
tapasztalta ezt más is ? -
#4882 Háááát ... ez nekem is megfordult a fejemben, de másolásvédett gondolom a lemez ... :S Bár talán megpróbálom -
Drizzthsz #4881 SPOILER
Szóval odamentem valamihez(űrszonda talán), s kiírja, hogy túl alacsony elektronika képzettség. Tali is ott van velem, így elvileg tudnom kéne csinálni a dolgot nem?
Rá át kell valahogy váltani, vagy mit lehet tenni? Esetleg még alacsony a szintje? -
Cat 02 #4880 Crack, v csinálsz róla egy image filet, az lehet segít. -
#4879 Na hali!
Megvettem, eredeti, szép papírdoboz. Már megnéztem, de inkább kiléptem és most a novellát olvasgatom ... Addig is van egy kérdésem:
EREDETIT hogyan tudok úgy feltenni, hogy a lemezt ne kelljen a dvd olvasóban hagynom? Ez a szar drive már 4 éves és kissé csapágyas, fosok, hogy épp a teljesen eredeti lemezemet fogja kinyírni, amilyen mákom van ... -
Cat 02 #4878 Kis űrcsata (SPOILER) -
#4877 LOL... én még mikor vittem először a gammát -visszaemlkszem- az Éden Egyes kolonián, mikor megmentettem a bezárkozott doktornőt és annak asszisztensét... Az asszisztenes pedig állandóan rossz dolgokat, "el jő a vég" szitukat duruzsolt, kissé felbaszott, ott abban a kis szobaszerűségre, erre olyat válaszoltam neki, h leütötte. Na mondom te fasz Shep mi a faszt csináltááá... a magyar feliratból egyáltalán nem számítottam erőszakra XDXD DE aztán nagyott nevettem bakker, hogy ez a shepard elhalgatta rögtön... pedig csak arra számítottam a feliratból kiindulva, h megnyugtatja szavakkal, erre erőszakot alkamazott. szídtam is a magyar fordítást mint állat, de vicces volt XD -
Cat 02 #4876 Nah végigtoltam Adeptel, amolyan közepesen (se jó se rossz bár több jó :D).
Kezdtem egy Soldiert de csak Throw van meg neki =| És az is gáz h ha jól számoltam összesen 1 skillem lesz vele :S -
Drizzthsz #4875 Mondjuk így visszanézve az igaz, hogy a világ "élőssége" jobb a Witcherben talán. Céltudatosabbnak tűnik az emberek tevékenysége, itt meg mindenki egyhelyben végzi a dolgait kb. -
Drizzthsz #4874 Nem lehet, úgy tudom. -
Drizzthsz #4873 Hát, milyen elemre gondolsz pontosan? Harc szarabb a witcherben, bár ez egyéni megítélés kérdése, fegyverekből meg jóval kevesebb van a Witcherben.
Amúgy én turn based párti voltam mindig is, de egyszerűen távharcnál nem lenne semmi értelme, így itt teljesen ki vagyok békülve a tps jelleggel. -
#4872 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy miért nem lehet élsimítást beállítani a játékhoz? 8800GTX-em van, de amikor a driverben beállítom, hogy harveresen adjon neki élsimítást akkor sem történik semmi...
Valami ötlet? -
Cat 02 #4871 Nekem csak lefagy és nem mozog többet, igen kellemetlen. Főleg most h kinyírom a főellent erre lefagy, szal ölhetem le újra :D -
Cat 02 #4870 Lődd rakétával, és mikor ő lő rád nyomd le a space-t és akkor "átugrod" a lövését. -
#4869 Hm...jól van akkor
witcherbeli Leo effectus xd -
#4868 Sziasztok. Volt valakinek olyan gondja, hogy random idöközönként szétesik a kép és a képernyö kifagy, csak a reset segit!?
Eredeti magyar feliratos gémem van AMD proci NVIDIA vga.