Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

crazyclone
nos ez annyit ért hogy ami a depth of field re vonatkozott az már nem pixeles hisz nem is létezik viszont sok más igy is pixeles maradt persze negyrészt a depth of field volt a cinkes ...
remélem hogy megpróbálnak javítani atiék de azért írok nekik egyet ...

Magiszter
Az nem egy filmstúdió? <#conf>

THX
Magiszter
WAREZ Topik! Itt lehet "káromkodni".

<#violent><#nemtudom>
Kapható már valahol a játék??????? mert itt már minden második ember kétszer végigvitte, és a hozzászólásokból ítélve nem BOX-on. Valaki világosítson fel legyen olyan kedves és írja már le, hogy hol NEM LÕNEK FEJBE, ha WA..Z dolgokról szeretnék kérdezni valamit. Itt már le sem merem írni azt, hogy WAREZ 😊
Magiszter
Akit érdekel Itt egy lista az elérhetõ tárgyakról, típusokról a lenti parancshoz:

//Általános típus megnevezések
Heavy_Armor
Medium_Armor
Light_Armor

Assault_Rifle
Sniper_Rifle
Shotgun
Pistol

Bioamp
Omnitool

//Fajok páncélzat megnevezései

HumanL
HumanM
HumanH
QuarianL
TurianL
TurianM
KroganM
KroganH

//NPC és különleges tártyak
AssaultDrone_Gun
Geth_Armature_Armor
Geth_Colossus_Armor
Geth_Drone_Armor
Geth_Hopper_Armor
Geth_Power_Armor
Geth_Shock_Armor
Geth_Trooper_Armor
GethGun_AntiTank
GethGun_Armature
GethGun_Armature_NoDamage
GethGun_AssaultDrone
GethGun_Drone
GethGun_Hopper
GethGun_Hopper_MINION
GethGun_Pulse
GethGun_Pulse_MINION
GethGun_Pulse_Player
GethGun_Shotgun
GethGun_Sniper
GethGun_Sniper_NODAMAGE
Heavy_Turret_Armor
Husk_Armor
KroganHound_Armor
MINION_Assault_Rifle
MINION_Heavy_Armor
MINION_Light_Armor
MINION_Medium_Armor
MINION_Pistol
MINION_Shotgun
MINION_Sniper_Rifle
NihlusShotgun
NODAMAGE_Sniper_Rifle
QASuperArmor
QA_Supergun
QA_SuperArmor
Rachni_Armor
SarenArmor
Turret_Cannon
Turret_MachineGun
Varren_Armor
Vehicle_Cannon
Vehicle_MachineGun
X06_Shotgun
Zombie_Armor

//Páncélzat feljavítások
X_Armor_AblCoating
X_Armor_CombatExo
X_Armor_CushGel
X_Armor_EnerWeave
X_Armor_EnvSeals
X_Armor_Exoskel
X_Armor_FieldRegen
X_Armor_FirstAid
X_Armor_HardWeave
X_Armor_HazardSeals
X_Armor_KineticBuff
X_Armor_KineticExo
X_Armor_MedicalExo
X_Armor_MedicalIntf
X_Armor_MotoJoints
X_Armor_Plating
X_Armor_PressSeals
X_Armor_RegenPlating
X_Armor_ShieldBatt
X_Armor_ShieldMod
X_Armor_ShieldVI
X_Armor_ShockAbs
X_Armor_StimPack

//Gránát feljavítások
X_GAmmo_AntiThorian
X_GAmmo_Cryo
X_GAmmo_Fusion
X_GAmmo_HE
X_GAmmo_Incendiary
X_GAmmo_Proton

//Fegyver feljavítások
X_WAmmo_AntiPersonnel
X_WAmmo_AP
X_WAmmo_Chemical
X_WAmmo_Cryo
X_WAmmo_Hammerhead
X_WAmmo_Harpoon
X_WAmmo_HE
X_WAmmo_HyperRail
X_WAmmo_Incendiary
X_WAmmo_Inferno
X_WAmmo_Phasic
X_WAmmo_Polonium
X_WAmmo_Proton
X_WAmmo_Radioactive
X_WAmmo_Shredder
X_WAmmo_Sledgehammer
X_WAmmo_SnowBlind
X_WAmmo_Striker
X_WAmmo_Tungsten
X_WGear_CombatScanner
X_WGear_CombatSensor
X_WGear_CombatVI
X_WGear_FrictionlessMat
X_WGear_HeatSink
X_WGear_HighCaliber
X_WGear_HyperRail
X_WGear_ImpSighting
X_WGear_KineticCoil
X_WGear_KineticStab
X_WGear_RailExt
X_WGear_RecoilDamp
X_WGear_ScramRail
X_WGear_TargettingVI

//Gyártók
Manf_Aldrin_Armor_Agent
Manf_Aldrin_Armor_Hydra
Manf_Aldrin_Armor_Onyx
Manf_Aldrin_Bioamp
Manf_Aldrin_OmniTool
Manf_Ariake_Armor_Mercenary
Manf_Ariake_OmniTool
Manf_Ariake_Weap
Manf_Armali_Bioamp
Manf_Armali_Omnitool
Manf_Armax_Armor_Predator
Manf_Armax_Bioamp
Manf_Armax_Weap
Manf_Armor_UCantSeeMe
Manf_Batarian_Armor
Manf_Batarian_Armor_Partisan
Manf_Batarian_Armor_Skirmish
Manf_Batarian_Weap
Manf_Cerberus_Armor
Manf_Cerberus_Armor_Freedom
Manf_Cerberus_Armor_Hoplite
Manf_Cerberus_Weap
Manf_Devlon_Armor_Explorer
Manf_Devlon_Armor_Liberator
Manf_Devlon_Armor_Survivor
Manf_Devlon_Armor_Thermal
Manf_Devlon_Weap
Manf_Elanus_Armor_Duelist
Manf_Elanus_Armor_Guardian
Manf_Elanus_Armor_Warlord
Manf_Elanus_Weap
Manf_Elkoss_Armor_Assassin
Manf_Elkoss_Armor_Gladiator
Manf_Elkoss_Omnitool
Manf_Elkoss_Weap
Manf_Geth_Armor_BattleMaster
Manf_Geth_Armor_Berserker
Manf_Geth_Armor_Rage
Manf_Geth_Weap
Manf_Haliat_Weap
Manf_HK_Armor_Hornet
Manf_HK_Armor_Mantis
Manf_HK_Armor_Predator
Manf_HK_Armor_Scorpion
Manf_HK_Armor_Ursa
Manf_HK_GrenadeLauncher
Manf_HK_Weap
Manf_HK_WeapAppr2
Manf_HKShadow_Armor
Manf_HKShadow_Armor_Janissary
Manf_HKShadow_Armor_Spectre
Manf_HKShadow_Weap
Manf_Jorman_Armor
Manf_Jorman_Armor_Crisis
Manf_Jorman_Armor_Hazard
Manf_Jorman_Weap
Manf_Kassa_Armor_Colossus
Manf_Kassa_Bioamp
Manf_Kassa_Weap
Manf_Rosen_Armor_Titan
Manf_Rosen_Weap
Manf_Serrice_Armor_Phantom
Manf_Serrice_Bioamp
Manf_Serrice_Omnitool
Manf_Sitta_Armor_Phoenix
Manf_Sitta_Bioamp
Manf_Sitta_Omnitool
Manf_Spectre01_Armor
Manf_Spectre01_Bioamp
Manf_Spectre01_Omnitool
Manf_Spectre01_Weap
Manf_Spectre02_Armor
Manf_Spectre02_Bioamp
Manf_Spectre02_Omnitool
Manf_Spectre02_Weap
Manf_Spectre03_Armor
Manf_Spectre03_Bioamp
Manf_Spectre03_Omnitool
Manf_Spectre03_Weap

Bocsi, egy kicsit hosszú lett.

Köszi a segítséget a hajóm eszembe se jutott xD
Magiszter
Ha ezeket a parancsokat beteszed egy mods.txt -be a ME\binaries mappa alatt akkor az 'exec mods.txt' paranccsal tudod mindet lefuttatni egy pillanat alatt. Ez pl hasznos ha valaki a legjobb, vagy elõre meghatározott cuccokkal akarja kezdeni a játékot. Fontos hogy a txt-be nel egyenek ' -jelek.

Magiszter
Megtaláltam azt hogy hogyan lehet csak 1 dolgot berakni a játékba:

Páncélzatra

giveitem self 10 light_armor manf_aldrin_armor_onyx = Ez egy Onyx X-es Könnyû páncélt-t ad neked.

Fegyver:

'giveitem self 10 assault_rifle Manf_Spectre03_Weap' = Gépkarabély
'giveitem self 10 shotgun Manf_Spectre03_Weap' = Ez egyértelmû
'giveitem self 10 pistol Manf_Spectre03_Weap' = Ez is
'giveitem self 10 sniper_rifle Manf_Spectre03_Weap' = Mesterlövész

Omnitool & Bioamp:

'giveitem self 10 omnitool manf_aldrin_omnitool'
'giveitem self 10 bioamp manf_aldrin_bioamp'

Modok a cuccokhoz:

'giveitem self 10 X_Armor_CombatExo'
'giveitem self 10 X_WAmmo_HE'

Ezt bármilyen tárgyal meg lehet csinálni. Lényege hogy a GiveItem parancs után a Self az hogy magadnak, a 10 pedig hogy X- kategóriájú tárgyat kérsz. Utána lévõ parancs lehet a páncél típus (Heavy, Medium, Light), vagy fegyver típus (Assault Rifle, Shotgun, Pistol, Sniper Rifle), vagy tárgy (Bioamp, Omnitool). Aztán következik a gyártója (manf_spectre03_weap... hosszú a lista).

BlackShadow
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
igen igen 😊 azt megcsináltam, csak nem kaptam meg a küldetést, hanem felfedeztem. cerberusról sok feljegyzést találtam, biztos, h a kiegben lesz vmi szerepük.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Ha elõbb beszélsz Kahokuval és kérdezed Banes-rõl, akkor elmondja hogy azok az emberei találták meg holtan akik eltüntek, úgy hogy õ sem tud közelebbbit. Szóval nincs holtest illetve nem él senki sem aki holtan láthatta Banest. Kahokut meg elteszik láb alól mikor emberei után kezd nyomozni és beleütközik Cerberus nevû társoságba.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Menj a C-Sec-be ott a középsõ lift visz a Dock-ba. Ott a hajód. Hacsak el nem lopták. 😊)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

macleody
Én beszálltam a zûrhajóba és elhúztam <#vigyor>
BlackShadow
kösz a választ
tehát, ha elõbb beszélek kahokuval akkro sem jutok elõrébb a dologban? jovan, csak mert mire én odajutottam már halott volt szegény 😄

most jutottam a citadellába vissza szal még most kell kiszönki.. 2 szint remélem kijut.
második végigjátszásra új kasztot akarok, mert infiltratort már unom, nincs mire pakolni a skilleket, mert azokat nem használom 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Hmuda
Biztos, hogy ott keresed a "BIOEngine.ini"-t ahhol írtam? Mert eddig akárhol néztem, mindenkinek megvolt aki használta ezt és mindenkinek mûködött.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lehet hogy hülyének fogok tûnni de elakadtam ott, hogy kineveztek és megcsáltam ott minden melléküldit is csak nemtudok kijutni az ûrbázisról, és hogy kell kijutni?<#help>
Prince23
Akkor a magyar verzió(és törés) 19-én jön, ugye?

Én ott se találok Depth of Field-et 😛
Nos...
- Az hal meg akit ott hagysz, függetlenül kit adsz át a kapitánynak és ki van veled.
- Még nem maradtál le. Akkor lesz szex amikor sikerül meglépni a citadelláról.
- Az a név: Bane. Ez egy érdekes melléktörténet, ami nincs teljessen lezárva. Igazándiból nem tudjuk mi van Bane-nel. Állítólag meghalt, de az a csapat aki ezt vizsgálta (Admiral Kahoku emberei) meghaltak, mert csapdába csalták õket. Késõbb az admirálist is megölik. Az én tippem, hogy hallunk majd még Banes-rõl a következõ rélszben.

- Ha a végefele jársz nem fogod a lvl.50 elérni szerintem, de ez mindegy mert lvl60 a max. Ugyanezzel a karakterrel újrakezded és folytatod a lvl-ezést.

crazyclone
de ... így teljesen élvezhetetlen a játék és ez már a második mert hüllyülésbõl felnyomtam a kung fu pandát és az is csinálja ... 😞

Hmuda
Játkon belül NINCS depth of field állítási lehetõség.

Kikapcsolása:
X:\Documents and Settings\NÉV\Dokumentumok\BioWare\Mass Effect\Config\BIOEngine.ini

DepthOfField=TRUE --> DepthOfField=FALSE

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Magiszter
Akkor ebben egyetértünk <#integet2><#idiota>

Kandurex
ne bassz picsán!... <#levele>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

crazyclone
szerintem nekem van igazad ...

Magiszter
Összevont alak: "nektek van igazam" = nektek van igazatok + nekem nincs igazam. Szabadon választott.

Magiszter
Akkor vagy nekem van egy másik játékom, mert én úgy emlékszem hogy van, vagy nektek van igazam és csak élénk a fantáziám <#idiota>

Magiszter
Köszi! Akkor ott.

Számora a bolygók:
N-betüs havas izé (csalok: Noveria)
Corrusan-szerû lebombázott (Feros)
Lávás, vulkános, makóval-megyek
Klónozó üzem, tiszta hawwai

Legalább is eddig ezeken voltam fõküldiben.

Depth on Field nálam sincs... <#nemtudom>
robotnyk
Feros
Magiszter
Viszont úgy tudom hogy azoknál a kártyáknál be lehet kapcsolni erõszakosan az AA-t. Ati ebbõl a szempontból jobb.

Amúgy nem tudom ki hogy játszik de nekem ma reggel sikerült a játékban eddig elsõ alkalommal megmurdálnom. Mako-stúl lezuhantam a hídról, mert kamikazként belerohantam a fehér geht pókszerû micsodákba. Onnan ugrattam és zuhantam vagy 200 métert. (Mi is annak a pályának a neve ahol azok az égig érõ városok vannak és éppen leigázza õket a geth mert meg akarják szerezni a 37-es Fajt (Thorian)?)

Davidus
gef8 széria alatti nvidia kártyák ugyanúgy produkálják a kockás lámpa effektet

V9ykn8_TZL0

davidka003
Pontosabban a régi kártyák hibája. HD 2xxx és HD 3xxx szériával nincs semmi ilyen gond a játékban.
Én is mindent max grafikára raktam és semmi hiba.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

BlackShadow
nos van pár kérdésem 😊
most végeztem virmire-el (iszonyú jó volt 😊)
-
mindenképpen az hal meg akit egyedül hagyok? én kaidant adtam a salariaiknak és ashley nyomatta az atomot akiért visszamentem.

- jelenleg 48. szintû vagyok, játék vége már nagyon közeledik, és el szeretném érni az 50. szintet. sikerülni fog? 😊

- Ashley-vel a románc a végén teljesedik ki, vagy már eddig össze kellett volna jönnie a dolognak?
virmire után majdnem volt nyalifali mikor joker közbeszólt.. a béna snecie 😄

-
a citadellában a második dokinõs küldinél eleresztenek egy nevet.. megkérdeztem a feka pajtit, h ismeri e.. õ továbbküldött kahoku-hoz, akinél viszont addigra már ott tartottam, hogy elfogták a C-betûs snecik szal megmurdált.. mit lehetne belõle kihozni? rejtett mellékküldi, vagy csak ilyen mellékes story?

kösz 😊

crazyclone
hoppá akkor nekem valami gáz lehet a gammával mert nincs ilyen opció ...
vsync, motion blur, dynamic shadow, film grain, windowed mode ezen kuivul felbontást és gammát lehet állitani asszem ennyi
amugy legújabb catalyst van fenn
ja és vennék ha volna pénz ... <#papakacsint>

Magiszter
Játékon belûl grafikánál van egy olyan rész ahol három opció van:

Depth of Field |on;off
Motion Blur |on;off
Film Gain |on;off

Vagy pedig frissítsd fel a Katalisztot, vagy vegyél nVidia kártyát (reklámot hallottak). Más megoldások így hírtelen nem jutnak eszembe.<#conf>

crazyclone
itt egy jobb minõségû ... talán XD

crazyclone
en mind szép és jo de erre nincs külön opció ...
ezek után megproobáltam minden plussz effektet kikapcsolni a felbontást is lennebb húztam de semmi változás ...
a probléma konkrétan ez lenne:

Magiszter
Akkor már alig várom hogy hazaérjek és újra kezdjem Garrus-ként. Sajnáltam is benne hogy nincs faj választó. Téééényleg!!! Hanar-ként nem lehet játszani?<#banplz> Atak of the Jellyfish <#idiota>

Magiszter
Depth of Field effektet kapcsold ki és már nem is lesz kockás. Radeon kártyák átka

>>És az arcmimika? Azért pl Garrus tátog beszéd közben?

annyira, hogy még az alacsony felbontású textúra-bugot is javítja, ergo Garrus sokkal szebb lesz ha játszol vele, mint amikor csak companion.
szal persze hogy van arcmimika, minden van ugyanúgy
crazyclone
Hello!
kérek bárkit aki esetleg tudná mi okozhatja hogy a fények és néhány robbanás miért pixelesedik be nagyon erõsen az irja meg nekem ...
(radeon x1950pro)
nagyon megköszönném !

Magiszter
És az arcmimika? Azért pl Garrus tátog beszéd közben?

a hang marad a default nõi/férfi Sephard, természetesen, de nem olyan vészes.

Viszont így lehet Liara/Ashely szex😊) meg Garrus/Liara sex... hihihihi

Wrex-el amugy nem érdemes igy játszani, mivel a méret eltérések miatt elég nehéz lesz, meg az átvezetõkben is lesznek furcsaságot (ha valakit naykonragadsz, akkor Wrex keze a levegõt fogja, mert nem emberi test, szal máshol vannak a pozíciók)

de Tali/Liara/Garrus az müxik rendesen, nomeg Kaiden is😊)
Magiszter
De gondolom a hangok azok maradnak a régiek. Tehát attól hogy mondjuk WREX bõrében vagy, nem lesz Louis Armstrong hangom. De ezt tuti kipróbálom...esetleg más Turian karaktert is be lehet rakni? Mondjuk azt a konzulátusit? Annak jobb a sminkelése... :-D

Áh! Értem, tehát utasítás nélkül kinyitják. Annál jobb. Köszi!

BattleTag: zydar#2910

Utasitani nem tudod, maguktól kinyitják. Illetve ha meg van valamelyik társadnak a szükséges talentje akkor ki tudod nyitni, mintha a te karakterednek lenne meg.

Én amugy Xboxon nyomtam, de most csak ezért letöltöm és kipróbálom Talival, meg esetleg Liarával.

Talán mint "armort" "fel" lehet venni. 😊)

kuci06
Szerintem akkor külön modelt tölt be a játék. Viszont ezek szerint azt is elvileg meg lehetne keresni, és használni, nem? 😄

Nude Ashley player mod? 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...