Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Tõccse föl, miszter, de rögtön ! 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Persze hogy nem, mivel én már vagy két hete közzé tettem itt a forumba a credits zenéjét.<#vigyor>

Ha kell valakinek a Mass Effect: Revelation regény (angolul pdf-ben) akkor szóljon azt is felteszem valahova. Az az elõzményeket dolgozza fel, Anderson és Saren elcseszett akciójáról szól, amit Andersonre kentek. Ez az amirõl beszél is a játék folyamán és innen ismeri Sarent.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kár hogy még csak nem is hasonlít...

BlackShadow
hmm szerencsére könnyen beszerezhetõ volt a credits zenéje.. most bömböl 😄 ahogy olvasgattam a neveket láttam, h néhány honfitársunk is hangját adta a játékhoz <#eljen>

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Balról jobbra kellett haladni, nem?
Shongi
Eh hát én is megcsináltam a GS-es Angelina-t, de nekem valahogy jobban néz ki, nem ennyire bamba az arca...

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

SZEG007
hát az oriási ajkak megvannak😊

Vegyél olyan kártyát ami támogatja a Percentage Closer Filtering-et.
GF6-7-8-9...Radeon HD2000-3000

LoL, egy Gamestar-os Mass Effect cikkben le volt írva, hogyan lehet létrehozni Angelina Jolie Shepard-mását. Nos, én kipróbáltam, de sztem enyhén béna... Nem túlzottan hasonlít rá, de azért van benne vmi közös 😛

A Prince of Persia: T2T-ben is úgy volt...

takysoft
az nem volna jó.
van aki 40-essel vitte végig, van aki 60-assal.
az a jó megoldás, amit Andree írt. az elején egy párbeszédben meg lehet adni, mi történt. (2 opció van csak ugye...)
a többi sidequest meg nem olyan fontos, hogy hogy alakult.

Vagy akár(ahogy itt is) karaktergenerálásnál lehetne elõtörténetet belevinni.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Ugy tervezik hogy lesz lehetõség arra hogy az elsõ rész mentéseit ha megtartod akkor azok alapján alakulnak a dolgok😊

takysoft
Deus Ex-bél oldották meg érdekesen.
3 befejezése volt... a második rész meg úgy kezdõdik, h mind3 bekövetkezett😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

wtf, nem enged képet berakni, szal linkbe teszem, nagyon lol!!

http://i72.photobucket.com/albums/i171/sindarlord/sallyka8.jpg
na ez ROFL!!!

Na hát azért annyit nem kell dolgozni rajta. Két döntési szituáció van, ez két kérdés valamikor a játék eleje felé egy párbeszédben /mint a Kotor 2/ és le is van tudva. A jövõt azért annnyira komolyan egyik befejezés se befolyásolja.

Why so serious?

BlackShadow
jelentem végeztem. utolsó percben léptem meg az 50. szintet 😊
isten a vége.. egyszerûen szuper hangulata volt 😄 24ó kb kereken a játékidõm (éljen a vizsgaidõszak 😛)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
renegade véget választottam, a tanács halálrahagyása, az emberiség uralomratörése.. és otthagytam õket, döntsék el mit akarnak magukkal 😊 az ending movie mindenképpen az, hogy az egész csapat túléli?

next time.. paragon 😊

szerk: (hu még épp volt rá idõm 😄)
van vmi infó arról, hogy a második rész, hogyan fog folytatódni? feltételezem az, hogy válaszd ki melyik végrészt választottad az elsõ részben nemigazán lesz lehetséges mert akkor sokat kell dolgozniuk rajta.. és ha egy szimpla átfedéssel oldanák meg a dolgot az iszonyatmód elbaszná a dolgot

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Lobsterman
hehe valóban. pedig keresgéltem de csak nem jött ki semmi okos 😄

BlackShadow
házigazdát kéretik kirakni a warez linket banner alá! 100pontos betûméretben és szép vakító vörös színnel.. 😊

davidka003
LOL má.

#3347 ezt olvasd el

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

kuci06
nem, csak neked van ilyen problémád.

bár olvass vissza, hátha mégsincs igazam, és véletlenül minden második hsz errõl fog szólni

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Lobsterman
Volt már valakinek ilyen problémája?
CSinálgatom a játékot, most már le tudok lépni a citadelláról, de amikor meg akarom nézni a csillagtérképet, csak feket képernyõt kapok. Jobb gombot nyomok ami elvileg a zoom, kb 1 másodpercre látom a dolgokat aztán megint semmi. Zene is elmegy ilyenkor.
Mit lehet ezzel vajh tenni?

Ja mondjuk a 4 szintes lair végére már én is azt vártam, hogy mikor lesz már vége. A Noveria viszont tetszett. A "Földszerû" bolygó az szerintem a Virmire, egyébként nekem az a bolygó tetszett a legjobban. Kínézete is a legszebb meg történik pár "esemény" ami emlékezetes lesz. 😊

Why so serious?

böröczk
Hát ez sajnálatos. Mert nagyon oda vagyok úgy egyébként a játékért, de a Feroson az a 4 szintes "lair" rész leginkább egy olcsó tucatzombihorrorra emlékeztetett : D Noverián pedig egymás után ugyanazok a részek, ugyanazok az ellenek, nagyon kiszámítható. Melyik lesz az a bolygó, amelyik egész Földszerû? Jól emlékszem, láttam róla betéve egy-két képet ide.

Kumiho #2179

Magiszter
Már átböngésztem a fél netet, de nem találtam rá a kérdésem válaszára:
Ugye lehet más karakter bõrében tetszelegni a lentebb említett módon. A kérdésem az volt hogy lehet mondjuk Nihlus, vagy a Concuil-ban lévõ Turian-al is lenni? Ha igen akkor hogy a fenében? Csak mert Garrus-nak van egy Low-res texture betegsége és ezért nem az igazi vele játszani. Tud valaki segíteni?

MerlinW
Csak te😊

[merlinw.org]

böröczk
Csak én nem voltam elégedett a zombikat gyilkolászós monoton résszel a Feros-on, és most a még annál is monotonabb és ridegebb Noveriával?

Kumiho #2179

MerlinW
Q-val szállsz ki a holdjá... azaz a terepjáróból..😊

[merlinw.org]

pedig igy lesz forditva a magyar verzioban az 100% <#eplus2>

LOL...Omniózus zselé...már harmadszor olvasom, de még mindig tudok rajt nevetni....

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

robotnyk
nem lehet váltani, de ha valamelyik csapattagnak elegendõ a skillje hozzá, akkor nem is kell.
Fenrir
Akkor nem warez kérdés:

lehet váltani embert, hogy más legyen az aktív? A karakterem katona, ebbõl kifolyólag nincs hacker és egyéb képessége viszont más csapattagnak van. A controls nem jelzi, hogy mivel lehetne váltani ha lehet egyáltalán. (Azt sem írja, hogy hogyan lehet kiszállni a terepjáróból)

A halál csupán a kezdet...

Shongi
Hát pedig le van írva, rakd át a narancssárga cumót egy másik oszlopba...

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

davidka003
Használj 100 omniózus zselét és megoldja. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Noveria-n ezt a három oszlopos idióta rejtvényt hogyan kellene megoldani? Bármit nyomok, nem mûkxik.

Magiszter
Azaz. Lényege hogy egy mukkot nem értünk belõle :-D

Azért védelmében annyit, hogy szerintem nem tudta, hogy a galaxy map a warez verzió hibája. Egy FAQ tényleg nem ártana.

Why so serious?

Nem bunkó igaza van.
Egyépként kéne csinálni egy FAQ-ot . Ezt a galaxy mapos sötétséget,azt hogy mikor jelenik meg magyarul .stb Minden nap megkérdezik jópárszor.
davidka003
Itt a warez topic: link

davidka003
Nem én vagyok a bunkó, hanem te nem tudsz olvasni. Ki van írva nagy betûkkel, hogy: NO WAREZ. Azért van a másik topic, hogy ott lehessen warez dolgokról beszélgetni.
Az itteni topicot ne szemeteljük tele warez dolgokkal.

Fenrir
Én kérek elnézést, nem tudtam bunkó barátom.

davidka003
"ugyanúgy sötét"

Ja, mint a fejed.<#smile>
Ha már warezolsz akkor csináld normálisan. Van már régóta javított Crack.

Fenrir
Olyankor mit lehet csinálni ha a Galaxy Map teljesen sötét és csak a bal felsõ sarokban a régió neve van? Vissza tudok zoomolni egy nagyobb régióra, de az ugyanúgy sötét és maximum kilépni tudok belõle vissza a hajóhídra. Probléma az, hogy így utazni sem tudok.

Van valami ötlet erre?

5.5k ?😮

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nos,

tegnap megérkezett a az enyém is Thaiföldrõl (ebay).

A tapasztalatok, akit esetleg érdekel, vagy arra vetemedne, hogy megvegye az eredetit 😊
- 35 dolcsit (~5500 huf) fizettem érte postával együtt és 8 nap alatt itt volt
- amcsi verzió
- bontatlan, perforált fóliazáras csomagolás volt
- hiba nélkül feltelepedett a gépre és simán át tudtam menteni a profilt (achievmentekkel együtt) a ... nem hivatalos demo verzióból 😊
- a kulcsot gond nélkül regisztráltam a community siteon (már alig várom a letölthetõ tartlamakat)

Szerintem nagyon megérte és ami nagyon fontos, hogy nem kezdett el sz@rakodni azzal, hogy nálunk még nem jelent meg, hogy képzelem, hogy regisztrálok, meg ilyenek. A kulcs rendben volt, megköszönték, hogy megvettem 😊

Mentem géemlni 😊

ps: kíváncsi vagyok, hogy a melegedés meg a hasonló bugokkal mi a helyzet, érdeklõdés esetén szívesen beszámolok arról is.

Mivel az eszperente magyar nyelvi játék, azzal sok hazai játékos be is érné 😊

Na most ezzel vagy lelõttem a csattanódat, vagy az eszperantóra gondoltál.
Magiszter
A világ 98 országában már azzal játszanak saját anyanyelvükön. Már Zulu-ul, Szuahélül, Taddzsigul, Halandzsul, és Eszperente nyelven is elérhetõ. De hozzánk csak 19-én fog eljönni magyarul.

MerlinW
Azzal játszik a nép...😊

[merlinw.org]

USA-ban kijött már nem?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;