11074
  • Macccy
    Csak a Mass Effect játékosnak van szétcseszve a bioritmusa a sok átjátszott éjszaka miatt
  • Macccy
    működik a billentyűzet :)
  • GAMEZ21
    jjj
  • Shongi
    Gondolom nem úgy értették hogy a pontos időt érzik, csak az idő múlását, és ez teljesen rendjén van, az embernek van "beépített" életritmusa ha nem tudnád...
  • Magiszter
    Én úgy érzem hogy 10:10-perc van. Mi ezen a logikátlan?
  • csgj
    Elolvastátok a játék dobozában található novellát? Enyhén szólva rossz :D Jó, persze, megvan benne a Mass Effect hangulat, de tele van hibával. Én mondjuk nem bánok helyesírási hibákat, mert mindig a történet számomra a legfontosabb... De még csak nem is a helyesírási hibákkal van a baj. Hanem a logikai problémák kínosak kissé. Pl, hogy egyet említsek (nem idézve írom): Shepard megérkezik Chora Odújába 2 haverjával, hogy beszéljen a részeg fickóval (gondolom ismerős). És a barátai között ott van Liara is :D Na de kérem, a részeg fickóval (Haren a neve, ha jól emlékszem) a játék elején lehet/kell beszélni, nem? :P Liara akor még sehol sincs. Plusz van mégegy orbitális baromság: Az író szerint a Fellegvárban nem kapcsolják ki a fényeket éjszaka sem, de az ott lakók megérzik az idő múlását. ÉRZIK, ahogy megy az idő -.- Eheheh

De ettől függetlenül olvassátok el, ha még nem tettétek volna meg. Mert egészen érdekes a története. :)
  • Cat 02 #4941
    Nincs róla kép.
  • bgabor
    Ashley-ről, aki még ki is néz valahogy, nincs kép?
  • bgabor
    Megfontolandó. Tudod, az Off topicban senki sem idiótázza a másikat. Érdekes, hogy te feljogosítva érzed magad rá. És nem először adod elő. Régebben a wazerolókat sértegetted itt. Kíváncsi lennék, honnan veszed ehhez a bátorságot, ki a fenének képzeled magad. A viselkedésed alapján egy tizenéves kis szaros vagy, azok szoktak így viselkedni. Azzal a korosztállyal meg nemérdemes vitába szállni, észérvek nem hatnak rájuk.

Az meg külön érdekes, hogy a warezolóknak se a tevékenységét szóltad le, személyesen őket sértegetted. Ahogyan teszed ezt velem is.
    Miért is kellene eltűrnöm egy magadfajta színvonaltalan ember sértegetését? Itt lenne az ideje, hogy a házigazda lépjen az ügyedben, azt hiszem egy egyhetes bannolás jót tenne a hozzászólásaid hangvételének.

• gyuri12
    Liara a játékban sokkal helyesebb.
  • tommyboi22
    Ez pedig Liara (Ali Hills)

http://www.imdb.com/name/nm0385029/
  • rotator
    Én mérnökkel kezdtem, úgyhogy értelemszerűen Tali egyszer sem volt még a csapatban. :D
  • rotator
    Ez a része kellően szörnyű és béna is lett emiatt.
  • tommyboi22
    Ha valaki kiváncsi rá, hogyan is néz ki Tali a maszk alatt:))) nos íme Tali!

[IMG][/IMG]

Egészen pontosan Liz Sroka, http://www.imdb.com/name/nm2245907/

asszem im in love:)))
  • Magiszter
    Hehe Én is beragadtam oda egyszer. Le akartam parkolni előtte de túlmentem és hopsz. Vagy 10 percig zsonglőrködtem mire kiszabadult. Lényege hogy a fúvókákat és a kanyarodást kell használni. No meg a hátra menetelt. Ki lehet szedni csak türelem és manőverezés kell hozzá.
  • BaLeeX
    Értem, akkor így teljesen más a dolog. :)
  • Cat 02 #4931
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

De akkor a végén nem kell új vezetőt választani nem ?
  • Snexi
    Próbáltam de nem mozdul,talán ha ott hagyom és vissza jövök akkore eltünik onnan?
  • SaGa Jr
    1. Nem.

2. Ua, mint másik esetben.
  • Macccy
    Na tegnap még este belevágtam, elkezdtem. Fekete csaj, elég jó bőr lett, aggresszív amazonnak szántam ráadásul. Egy óra volt mire megcsináltam a helyes kis arcát és az adatlapját és körülbelül 50 perc nyers játékidőt tölthettem az Éden 1 -en. Szórakoztató a felfedezés és a játék egyszerűen gyönyörű ... Tuti el leszek ezzel 20-25 órát :)

Azt azért jó lenne, ha kivehetném a lemezt és helyettesíthetném egy no-CD fájllal, mer néha eléggé kattog már a drive :s
  • Cat 02 #4927
    Aki már végigvitte légyszi válaszoljon :)

Ha az elején összes keeper le scanelem változik valami a végén ?

Ha az flottát a Council megvédésére küldöm mi lesz Soverign el ?
  • csgj
    Mondjuk ugrani is tudsz a space-el, de nem is biztos, hogy arra kell menni :P
  • Snexi
    Aképet elfelejtettem nyomni
  • Snexi
    Beragadtam ide és sehogyan sem tudok kijönni...Nem engedett gyorsmenteni szal kezdhetném elölről a pályát.Mi a faszért ilyen rossz az autó irányitása?Meg az hogy simán klehetne jönni abbola lyukból de nem lehet....
  • SaGa
    Az egyszavas válaszok az angolban is ott vannak, mögöttük mindig egy hosszabb mondat, vagy akár egy egész párbeszéd van. Ezek a szavak csak azt a hangulatot fejezik ki, amit az adott beszélgetés során érezhetsz.

Ha valakinek nem tűnt fel, a jobb oldali 3 lehetőségből a felső mindig a paragon, a középső a közömbös, az alsó a renegade verziója az adott résznek. Azaz, ha az alsóval folytatod, van esély a beszélgetőtárs lelövése felé vinni a sztorit, ha a felsőt, akkor meg mindenki happy lesz (kivéve talán Wrexet, aki ilyenkor néha túl lágyszívűnek tart).
    A kiszinezett (piros/kék) részekre gondolom mindenki rájött már...
  • BaLeeX
    Hasonló a véleményem, ameddig eljutottam nagyon korrekt a magyarítás.
    Annyi hiányosságot fedeztem fel, hogy némelyik válasznál nagyon rövid (sokszor 1 szavas) lehetőségekre kell kattintani amiről nem is lehet tudni, hogy mit is fog majd válaszolni a karaktered.
    Kedvencem: a "Mond" válaszlehetőség. Mond, de mit?
  • Fenrir
    Szerintem teljesen korrekt a magyar felirat. 1-2 helyesírási hibát fedeztem fel csak benne, de teljesen jól van lefordítva. Érthető, nyelvtanilag helyes magyar mondatok vannak benne.

Igazán nagy blődséget eddig nem olvastamm benne.
  • SaGa
    Izéé...
    Ez egy rpg. Ha valaki ki akarja próbálni a mérnök karaktert, az nem viszi magával Talit. Akkor másik csapattal nyomul. Ha adeptus vagy, akkor tali+Wrex (Wrex beszólásai a legjobbak a játék folyamán, má csak a csapat jó hangulata miatt is érdemes vinni), vagy Tali+Garrus a legjobb csapat. Ha mérnök, akkor Liana és Wrex, vagy Liana és Ashley. Azért van ennyi lehetőség, hogy mindegyik specializációhoz össze lehessen rakni ütőképes csapatot. Garrus és a földi férfi talán a női karaktereknél jön be, nekem a manyus meglehetősen idegesítő volt, Garrus meg olyan amilyen.

Szóval: minden képzettségnek megvan a maga helye a játékban, nem véletlenül kerültek bele. A technikus és biotikus lények akkor kellenek, ha fegyveres harcost indítasz, a fegyveresek akkor, ha technikust, vagy biotikust. Egymást kiegészítik a csapat tagjai, akkor jó a dolog. Azért nem fps, hanem TPS+RPG...
  • ShaiHulud
    saga jr arra gondolt hogy TALI nak maxolja fel az electronicsot/decryptong imo.
  • Grifidos
    Lolman!
    "Pont emiatt felesleges az ilyen képességekre pontot rakni, illetve értelmetlen mérnökkel kezdeni a játékot."

Szerintem te abszolúte idióta vagy...a saját írkálmányodat sem tudod értelmezni. Maradj inkább az spam topikban. Odavaló vagy!
  • bgabor
    Világos. Ha úgy gondolom, hogy egyik képesség kevésbé hasznos, mint a másik, az azért van, mert fogalmam sincs arról, mi az az RPG.

Komolyan, a logikád mint egy szőke nőé.
  • LoCk
    Végigtoltam.
    Nagyon bejött a game.
  • Cat 02 #4915
    Sabotage, Shield overload, teljesen felesleges skillek, igazad van -.-'

Bár a Sabotagenel vicces mikor én kapom be és végleg besül a fegyverem, mindig menthetek és tölthetem be újra.
  • MrAndree
    Már miért lenne értelmetlen mérnökkel kezdeni? Azt hiszed csak ládát nyitni tud? Nagyon jó képességei vannak...
  • Grifidos
    Már miért lenne értelmetlen?
    Neked halvány fogalmad sincs arról, hogy mi az az RPG.
  • bgabor
    Nem értek egyet. Harcolni valóban mindenki tud, de baromira nem mindegy, hogy Wrex és Liana harol az oldaladon, vagy Tali és Garrus.
    Adott esetben ezen múlik, hogy tovább tudod e vinni a játékot, vagy sem.

Ezzel szemben ha nincs electronics/decription skilled, abba nem halsz bele, max nem fogsz kinyitni egy két ládát. De én ilyen ládákkal csak a játék végefelé találkoztam. Ha pedig mégis ki akarod nyitni ezeket a ládákat, mert nem tudsz élni a tartalmuk nélkül, akkor magaddal viszed Tali-t. Nála jobban senki sem ért az efféle skillekhez. Még a saját karakteres sem. Pont emiatt felesleges az ilyen képességekre pontot rakni, illetve értelmetlen mérnökkel kezdeni a játékot.
  • Grifidos
    Remélem a harmadik találkozásnál kapok rá lehetőséget, hogy lepuffantsam. Nagyon idegesítő a faszi.

Imádtam a jelenetet amikor a régi cimbora megkért egy szivességre, azután a krimó közepén fejbelőttem. A turiannak is tettszett. :))
  • Slim Rick
    Oops x)
  • MrAndree
    Rajongó ugyanott lesz mint elsőre ha majd legközelebb visszamész a Citadellára. Csak most otthon ül és boldog vigyorral bámulja az aláírásodat.
  • gyuri12
    A rajongó azt hiszem a lower markets,vagy a lower wardsnál lévő lépcső tetején áll.
    De a térképen mindig jelöli,hogy hova kell menni,az adattárolós hapek is ott van valahol.