Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
Mint lentebb láthatod, rákérdeztem, és most már tisztában vagyok vele, hogy kell. Nem vagyok egy vérbeli sg fórumozó, így még odáig sem jutottam el sajnos, hogy elolvassam a makrók részt. Nade most.

Persze, én is több dologba bele tudnék kötni a játékkal kapcsolatosan így hirtelen, mégis borzasztóan tetszik, és leköt még mindig. És már most tudom, hogy nem egyszer fogom végigvinni, nem egyféleképp.

Kumiho #2179

zorrobomber
Az upgrade-ek statjait valóban nem lenne rossz ha írná az adatlapodon is, nem lett volna nagy kunszt megcsinálni. Én megértem hogy frusztrál ha bugos szarért adsz ki sok pénzt. Ettõl függetlenül azért nem kell ennyire pocskondiázni, jó kis game ez azért.

Ja és aki spoilerezik, ne csak írja ki hogy SPOILER, hanem használja a spoiler tag-et. Ha nem tudod használni le van írva a MAKRÓK gomb lenyomása után feljövõ leírásban.

MerlinW
Hagyd békén... pasziánszozzon csak, az való neki.

[merlinw.org]

Nekem warez verzioval sem bugzott le egyszer sem, majd azert megveszem ha jön ide is a DLC content miatt. Állitólag lesz több is.
<#eljen>
Thx😉

Az aláírásod miatt kb úgy kéne téged leszarni,ahogy vagy.
(ezt inkább a többieknek mondom,ne foglalkozzatok Red-dick21 barátunkkal)

Riddick21
Színvonalas volt, nagyon.
Miért kell személyeskedni?
Megvettem a játékot, megosztom a tapasztalatokat, van valami gond?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Sztem meg te vagy szánalom a köbön... :S
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát ha férfi karakterrel Ashley-re mész rá és utána hagyod meghalni az gondolom a románcot is kinyírja ott helyben. Bár tartaléknak még akkor is ott lesz Liara. 😊 Vele egyébként nõi karakter is összejöhet

Mindegy melyikre adsz. Nekem a charm volt maxon mert paragon voltam de ha Te meg renegade akkor Neked meg gondolom az intimidate. A lényeg hogy egyiket érdemes kimaxolni mert a végén is marha jó válaszlehetõségek vannak.

Why so serious?

(spoiler)... spoileres szöveg...(/spoiler)
Csak ( ) helyet [ ] használj. A makrók fül alatt le van írva egyébként.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

böröczk
Elõször is, hogy az istenbe lehet elõcsalni ezt a spoileres szövegdobozt? : )

SPOILER

Sajnáltam Wrexet, sejtettem, hogy a beszélõkémmel lesz a gond, és hogy van más megoldás. Vajon, ha egy férfi karakter Kaident menti meg, mi fog történni a Citadel-en? : D Biztos vállon veregetik egymást. Szóval most jön az a rész, kíváncsian várom : )

Apropó beszélõke, ha nem Charm-ra adok, hanem a másikra, ami a Renegade irányába húz inkább, akkor is ugyanúgy jó lesz a rábeszélõ képességem, csak több "modortalan" válaszlehetõség fog elõjönni?

Kumiho #2179

Neki eredeti van szóval gondolom nem crackelte. A Kaidan-os hiba pedig nem a crack okozta bug mert az eredetiben is elõfordul. A probléma megoldását is a hivatalos fórumon olvastam.

Why so serious?

Na igen, az a tarkónlövés dolog elég kegyetlen. De szerencsére én ki tudtam kerülni. 😊 Meghitt beszélgetések a jók, az elsõ komolyabb románc esemény majd a Virmire után lesz amikor visszamentek a Citadellára.

Why so serious?

Akkor tessék, meg azoknak is akiknek kell a credits zene:
Mass Effect - M4 PART II (faunts)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

böröczk

SPOILER

Hm, hát sajnos nekem a Charm nagyon alacsonyan van, gondolom ezért nem ment. És azt a mellékküldetést sem csináltam meg, majd következõ végigjátszáskor : ) Nálunk még nem volt semmiféle románc, már kellett volna lennie? : D Persze, kisebb mosolyok Kaiden irányából, meghitt beszélgetések, stb, de semmi több. : D Nekem Ashley amúgy is antipatikus volt(pláne a Wrexes incidens után), meg az én nõi karakterem mégis mihez kezdene vele : ) Én amúgy is általában Liarát és Garrust viszem magammal, az én karakterem soldier, tehát így elég jól kiegészítjük egymást. Liara már önmagában is baromi erõs. : )

Kumiho #2179

Én ugyan Xboxon játszottam, de ott SEMMI ilyen nem volt. Gyanítom hogy a nem carckelt PCsben sincs. Tali quesztje sosem problémázott és Kaidannal is mindig lehetett dumálni. Pályáról sose repültem ki, de még csak sziklába sem ragadtam bele soha, pedig már párszáz játékórát beletettem.
Insane fokozaton tud izzasztó helyzet elõállni, bár valóban nem túl nagy a külömbség a hard fokozathoz képest.

http://www.penny-arcade.com/comic/2007/11/16/

LOL!
A Kaidan-os hibára /egyébként Liara is ugyanezt csinálja/ van megoldás. Ne Enter-el próbálj vele beszélgetni hanem az "E" billentyûvel és menni fog. A többi bug nálam nem jött elõ pedig kétszer végigvittem.

Why so serious?

Nem kell meghalnia Wrex-nek, ha magas a meggyõzés skilled akkor meg lehet dumálni. Vagy ha megcsináltad a küldetését /Wrex's Armor/ akkor még az se kell, sima párbeszéd opicókkal meggyõzhetõ. Ashley és Kaidan közül egyik mindenképp meghalt, én Ashley-t mentettem meg mert vele románcolt a karakterem. 😊 Virmire pedig tényleg olyan rövid, vissza már nem mész.

Why so serious?

BEAST
Wrexnek nem kell meghalnia, jo rabeszelokepesseggel le lehet nyugtatni. Kaidan es Ashley kozott pedig valasztani kell, en Ashleyt mentettem meg

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Gondolom a jatekod eredeti ... amugy erdekes en ilyen hibaval nem talalkoztam meg. A jatek pedig ugy jo ahogy van, kotor nalam sehol sincs a mass effecthez kepest.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

böröczk

SPOILER !

.... Wrexnek mindenképp meg kell halnia? Ashley és Kaidan közül valamelyik tényleg kimúlik? Természetesen Kaidant mentettem meg, de én nem hiszem, hogy Ashleynek végképp annyi lenne (sajnos).
Tényleg ilyen rövid a Virmire? Nekem is ez jött be eddig a legjobban, remélem, még vissza kell oda menni : )

Kumiho #2179

Riddick21
Kész, kitöröltem minden mentésemet tegnap reggel, üzenem a BioWare-es srácoknak, hogy szóljanak, ha befejezték a játékot, addig pasziánszozok egy jót!

Szánalom a köbön:
Feladat: írtsd ki négy naprendszerbõl a geth-et úgy, hogy szétkúrod a bázisaikat. Oké: 3 helyen megcsinálom, mindig ki is írja, hogy minden rendben, jöhet a következõ bolyó. Utolsó helyen kinyírok mindenkit, semmi... Nem lehet csinálni semmit, nem lehet bekapcsolni semmit, ennyi. Bug.
Oké, visszamegyek a hajóra, hogy beszéljek a csapattagokkal, odabattyogok a tech-es emberhez (Kaidan, vagy vmi hasonló), beszélni akarok vele, rákattintok, csak néz. Próbálok kilépni a párbeszédablakból, de nem megy. Visszatöltés, valami harc elõtt mentettem, belevágok megint, valami köcsög megnyomat a Throw képességével, kirepülök a pályáról. Mármint az egész játékból. Kintrõl nézem, ahogy kinyírják a csapatot, persze mozdulni nem tudok, mert bug.

Meg a jó kurva édes anyjukat, azt.
Amúgy meg amennyire igényes játék, annyira igénytelen is: arra volt idejük és energiájuk, hogy ledigitalizáljanak minden párbeszédet, de arra már nem, hogy egynél többféle fegyvermodellt alkossanak típusonként. Azaz: van egyféle gépfegyvered, ahhoz meg különbözõ színû típusaid. LOL. Ahogy az is, hogy a fegyverstatoknál nem jelennek meg az adott extrák. Vagy ahogy az is, hogy a játék a szintedhez igazítja az ellenfelek erejét, azaz izzasztó szituval SEMMIKÉPPEN nem találkozhatsz!
Na, ezt már nem vette be a gyomrom, majd ha jönnek a patchek, akkor a sztori miatt nekiülök még egyszer.
Amúgy a játék a KotOR tökéletes mása, némi egyszerûsítéssel (OMG!), szarabb harcrendszerrel és más textúrákkal. Ennyi.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Közben már megtaláltam,de ha már felraktad valahova,nyugodtan linkeld be,mert elég ratyi a minõsége...😞

Köszönöm a segítséget! Bocsi, elõbb írtam le, látam közben választkaptam a kérdésre.
Mégegyszer köszi!!!

Köszönöm!
És az "upgrade"?! Azt le lehet venni vagy csak lecserélni lehet?

Hmuda
A lista legalján van egy "none" lehetõség. Arra dupla klikk és az upgrade eltünik.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Melyik kell? A credit zenéje (M4 PART II (faunts))?
Akkor felteszem újra, a régi link elöregedett.

BlackShadow
hmm nem is gondoltam h kiadnak hozzá OST-t (pedig eléggé logikus😄) egyszerûbb ha google a barátom, azt kapásból kiad vmi jó torr..izé webshopot 😄 de köszi!

#3413: levenni akkor lehet, ha megsemmisíted/eladod a fegyvert.
mindenkinél kell lennie típusonként egy fegyver! nem lehet üresen hagyni a fegyver slotokat.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Sziasztok.
Egy kis segítség kellen, lehet, hogy csak én agyok béna.
Hogyan lehet a már felpakolt upgrade-t simán levenni, nem lecserélni?
Vagy csak cserélni lehet?! A csapattagoktól akiket nem viszel magaddal el lehet venni a fegyvereket, páncélt?

lalakov
A bolygókon lévõ lerakatokkal lehet valamit kezdeni? Van ott valami?
Nekem kéne a szám,nagyon tetszenek a ME zenéi😉

Végül is vagy 32 lappal korábban volt és szerintem már a link is elöregedett.
Ha kell még valamelyik szám szólj. Megvan az egész OST.

MerlinW
youtube a barátod😊

[merlinw.org]

BlackShadow
oh én akkor sikeresen elsuhantam felette, de mindegy, mert kiírtam a címet creditsbõl és elsõ találatra leszedtem 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

TPS-RPG!

BattleTag: zydar#2910

Jaj, nem igaz hogy nem ismered: Hanoi tornyai játék! A lényeg az, hogy úgy kell áthelyezned az összes korongot a másik oszlopra, hogy mindig csak a legfölsõt mozgathatod. 1 perc alatt meg lehet csinálni...

Szerintem a Quarian-ekrõl elég sokat megtudunk a játék során is! Annyi szöveg van mindenrõl, hogy már-már nincs kedvem végigrágni magam rajta. De a primary commenteknek azért örülök.

Higany
Sziasztok! Ez FPS vagy TPS? Köszi!

Éppen ezért kopiztam be ide 😛
Arra kifejezetten jó. 😄

SötétBarom
Unalmas munkaidõ elütésére tehát ideális 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Szerintem jó volt. Õ írta a játék történetét is és haraosan megjelenik egy újabb regénye, ami a két rész között fog játszódni (mármint a két játék rész között). De egyik a játékban szereplõ fõszerelõ sem lesz ben a könyvben mert nem akarja elrontani mások játékélvezetét egy fikcionális Shepardal. Az új regényben sokat megtudunk a Quarianokról és egyéb dolgokról. És a boríton nem Tali szerepel már ezt is tudni lehet.
Én kiváncsian várom azt is. 😊

Hmuda
Persze, aki jobban bele akar mélyedni a világba annak kötelezõ, de még így is elég sok sebbõl vérzik szerencsétlen.

Például a könyvben a Batarianok úgy vannak beállítva, mint egy elég elterjedt és meglehetõsen népes faj, erre a játékban egyetlen egy darabot se lehet látni sehol (csak a DLC-ben lesznek, de hát az meglehetõsen sovány).

A másik dolog ami még zavart, hogy nagyon próbált világleíró részeket beeröltetni a történetbe, amik önmagukban érdekesek, de itt csak azt éri el vele, hogy ammellett, hogy oda nem illõnek hatnak, még a cselekmény is megakad.

Szóval én megszenvedtem vele, mire átrágtam magam rajta.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

gabriel2007
<#hawaii> Ja, azért a gép jó erõs, Halgate Londont gond nélkül játsza, a játékoz végig játsza már a következõ szintben, illetve a ha tv-re is küld videót, s közben bármi más is van a pc monitoron játsza, az is gond nélküli.
ja a tünet: pl.: kép nincs hang van, vagy kép szétomolva ugrál, s néha vissza lép windowsba majd vissza!
Köszönöm.

Üdv Mindenkinek!

SötétBarom
Sztori miatt azért érdemes elolvasni, neM? Így elsõ blikkre nem túl hosszú..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Hmuda
Már olvastam pár hete. Azt mondom, hogy Karpyshyn inkább maradjon játéktörténetek írásánál, mert regényekben nem szerepel túl fényesen.

SötétBarom
This one humbly offers it's thanks. 😄DD

robotnyk
lényegtelen, az ellenfelek szintjét úgyis hozzád igazítja a játék.