Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A tankból hogyan lehet kiszállni?

>>>Megjelent már, és tölthetõ, regisztrálás után, eredeti játék birtokában.

a kieg. nem jelent még meg, és nem tölthetõ, van is felháborodás a hivatalos fórumon

sõt, még csak azt sem tudni mikor fog megjelenni
Megjelent már, és tölthetõ, regisztrálás után, eredeti játék birtokában.
MerlinW
Végére értem én is. 32 óra alatt, 46-os színten. Pár bolygó monjuk kimaradt. A nagy felfedezõ hadjáratom végén már kezdtem hiányolni a történetet, így belecsaptam a fõszálba, aztán mire feleszméltem már nem volt lehetõség kalandozni😊

Egyébként kellemes kis sci-fi, kár hogy a végét így összesûrítették. A történet háromnegyede az utolsó két bolygón játszódik le😊

[merlinw.org]

Sziasztok, a Bring Down the Sky letölthetõ tartalom megjelenési dátumáról van már valami infó?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

bertino
1611 uj üzenet 😮

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Magiszter
Itt-ott nyelvi és értelmezési hibák, de ezt a kései órára és a fárasztó napra rá lehet fogni.
És a végérõ lemaradt ez:" <#idiota> "

Magiszter
Bizonyára letöltötték a RELOADED verziót kivették belõle az angol nyelvi fájlokat (közben sunyin nevettek), felrakták a DVD-re a magyar mellé és mikor a sokszorosítóhoz vitték a kezébe nyomtak egy 10-est hogy mikor rátenyerel a "Copy to 10.000 DVD" gombot akkor nézzen más fele.

jaja ez volt a cel😄

Hát már a fejébõl látszik, hogy vele nem érdemes szórakozni. 😊

Why so serious?

Ebbõl a szempontból a Fahrenheit volt a legnagyobb vicc. Úgy indul a játék, hogy fõszereplõ lemészárol egy szerencsétlen fickót egy késsel, háromszor jól beledög kivágja a szívét, késõbb többszor mutatják is a hullát meg még durvábbakat is. Meg van benne egy szexjelenet ahol látszik a fõszereplõ csaj melle. Az amcsi verzióból ki lett vágva teljesen. De csak ez, semmi más. Mi ez ha nem röhej?

Why so serious?

nah kezdtem egy earthborn, ruthless, soldiert😊 gyulik is szepen a renegade repu😊

Errõl Jack Nicholson 'mondta meg a frankót'.
Ha egy filmben látsz egy nõi mellett, az 18+. Ha ezt a nõi mellett egy baltával levágják, az csak 16+ 😊
Dante73
Azt nem értem, ha amcsiknál 1 nõi mell, az 18+, (márpedig az...) Akkor a szoptatás miért nem illegális. Továbbmegyek. Miért szabad akár nyilvános helyen is szoptatni? Mert egyes államokban szabad. Na erre varrjak gombot. Komolyan mondom, amerikai gondolkodás szánalom a köbön. Most volt fater pár napot kanadába anyjánál, hát, menekült haza. Pedig az egy fokkal jobb... De a sötétség ott is tapintható már.

http://www.freetvmaci.info/

BlackShadow
ezek szerint az írek kicsit komolyabbak 😊 jó tudni! 😊 megtaláltad már a manók kincsét? 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Riddick21
OFF:
A filmek is máshogy vannak besorolva, gondolom (még) nincs egységesítve EUn belül minden. (amúgy igen, itt élek, nem olyan klassz, de azért nem panaszkodom, legalább a játékaim eredetiek)

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

WoW, te Írországban élsz? 😮 Az klassz lehet... De még mindig nem értem, hogy vajon ott miért csak 12-es karikát kapott. Persze tényleg nincs benne semmi kemény dolog, elég lenne a 12-es, csak hát sok más helyen 17-es, vagy 18-as.
Riddick21
Írországban vettem. Az utcánkat keresztezõ utcában van egy GameStop, kb. 5 percnyi járásra. 12-es karika van rajta és a felirat mellette: "Contains moderate violence and one moderate sex scene."

...Btw, hol vetted? Mert MO-n nem kapható...
Biztos rossz játékot vettél...
Kérdés.

Létezik olyan hogy egy játék azért nem mûködik rendesen mert, a winchester amin van, az se mûködik megfelelõen?
Riddick21
Az enyémen csak egy 12-es karika van!

Pedig tényleg így van. Nevetséges, de amcsik úgy hiszik hogy két mell /vagy esetünkben egy pucér hátsó/ látványa olyan súlyos lelki összeomlást indít el egy gyerekben amit egyszerûen nem szabad engedni. Mert azon az egy jeleneten kívül semmi nincs benne ami indokolná a 18+ értékelést. Meg egy káromkodás se.

Why so serious?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BlackShadow
ha az esetleges szex tartalom miatt akkor én leborulok a székrõl 😄
16 éves nézhet szétloccsanó fejeket, zúzhatja a németekbe az ólmot, de ahogy bekerül a képbe egy animált fenék, már nem is játszhat 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

davidka003
Benne van egy szexjelenet. Az pedig 18+ 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Jó kérdés. Amúgy állítólag a cseh és szlovák verzióban /szintén CD Projekt/ nem lesz internetes aktiválás /és így nyilván aktivációs limit se/. Nem tudom nálunk mi a helyzet de galaxisneten az infóknál nem írta, hogy internet kellene a játékhoz szóval még reménykedem.

Why so serious?

BlackShadow
hát. lehet lustaság? 😄 ha árkülönbözet nincs, ill alig van, csak az lehet az ok. v hallgattak a játékosokra

szerk: most nézem.. miben 18+ ez a játék egy moh:airborne 16+ -hoz képest? 😄

Hm, hát sztem jobb lenne ha ingame lehetne változtatni, bár max majd ha másodszorra tolom végig akkor magyarul ^.^

Hmuda
Azért furcsa, mert eddig azzal magyarázták az olcsóságot, hogy az angol nyelvi fileokat nem rakják bele a kiadásba és emiatt nem kell érte fizetni. De ha most belekerül akkor felvetõdik a kérdés, hogy ha mégse ez az olcsóság oka akkor eddig miért kellett kihagyni pár játékból az angol nyelvi fileokat?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

rotator
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Hát a CD Projekt mindig ilyen árban dobálja a játékait. A full honosított Witcher is ennyi volt. De a Mass Effect 2-t már nálunk is az EA adja majd ki 12000ért, nyugi. 😊

Why so serious?

Hmuda
Na ez egy hatalmas piros pont a terjesztõnek. Így kell ezt csinálni. Aki magyarul akar az játszik magyarul, aki angolul az angolul. Mindenki boldog és elégedett.

(Csak rejtély, hogy így miként tartják lent az árát.)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

A charm-ra ugyanannyi pontot rakhatsz mint bármelyik másik skill-re. Csak alapból nem lehet maxra fejleszteni, ha magasabb a Paragon szinted akkor fejlesztheted tovább.
Ezt most találtam galaxisneten: "A feliratról: a kiadó tájékoztatása alapján a játékban benne lesz az angol felirat is. Ha angolul akar játszani vele valaki, akkor angolul kell telepítenie. Ha magyarul, akkor pedig magyarul. A feliratot ki is tudja majd kapcsolni, aki nem igényli." Ehhez csak annyit fûznék hozzá, hogy hála az égnek!

Why so serious?

berlinboy6329
Amúgy hol a vége a charmnak?Amikor megkapom a legmagasabb szintû "beszélõkét",amivel lejjebb tudom alkudni az árakat?Mert Sarennél nem kaptam semmi + választási lehetõséget...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Fel akartam venni miközben megyek, és ahogy oldalra néztem nem láttam h szakadék, de végülis így lett jó 😄

Már csak 1 hét és kint van a magyar. Mivel nem töltöttem le ezért várom azt a 19-ét. Kiváncsi vok hogyan fordítanak le 1 2 dolgot. Pl: omniózus zselé<#buck>
Magiszter
Ilyet már én is produkáltam. Mi ebben a poén? <#fejvakaras>

Hmuda
Ha az akkor mea culpa. :-)

Fail 😄

Grrr, de idegesítõ, átautózok a pályán, kiszállok, bemegyek az épületbe ahol ofkórsz nem lehet menteni, ajtó kinyílik, rakéta, egybõl death.

Magiszter
Minden esetre már van 2 verzió amit biztosan ki fogok próbálni <#nyes>

Az armor amit Nihlus visel: Phanthom (light armor).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Magiszter
Taky: Páncélból Turian kell neki, minden más meg "uniszex".

HMUDA: Köszi! Meg fogom nézni este.

Hmuda
Abból itélve, hogy fekete és pirosak rajta a fények, így Colossus-ra tippelnék.

takysoft
és ha garriussal mászkálsz shepard hangon, akkor milyen felszerelés kell neki? human?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Magiszter
Tiszta poén Garrus-al mászkálni, Shepard hangon :-D Tudja valaki mi annak a páncélnak a neve ami Nihlus-on van? Marha jól néz ki. Bár mondjuk a Hazard Turian Light is jól mutat.

Rage47
<#worship>
MerlinW
Kétszer kattints az empty-re.

[merlinw.org]

zorrobomber
Persze nem is azért írtam mert beléd akarnék kötni.

Igazából csak megpillantottam a spoilert és nem is néztem a környékére se. EZÉRT jó dolog a tag, mert nézhetsz a környékére 😉