Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
- Legalább tudjuk hogy nem Ominózus zselé lesz benne hanem Omnigél :-D
- Adeptus? Hülyén hangzik szerintem, lehetett volna akkor már Adept-nek hagyni. "Én egy Adept vagyok" "Én egy Adeptus vagyok". Hát melyik a jobb?
- Árnybróker? Ez nem sokkal jobb mint az Árnyék Tõzsdés :-D
Van benne még 1-2 dolog amit majd szokni kell, de szerintem egész jó lett. Legalább is az a kb 2 és fél perc amit láttunk képek formájában.
Valaki le tudná írni a márnök elõnyeit. Nekem nincs meg a játék még és errõl a kasztról kevesett tudok.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Én már elsõnek is Adept voltam. utána pedig Sentinel. Persze kipróbáltam minden változatot, de nekem az Adept jött be a legjobban. Valahogy mindig is "varázsló" párti voltam minden játékban.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Why so serious?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Van valaki egyébként, aki mással játszott, mint soldier vagy vanguard? : )
Kumiho #2179
segítségeteket kérném.
azt írja a minimum gépigény hogy ati x1600-os videokártya nme jó neki.
ezt mondja már meg valaki hogy x1300 mér jó ha az x1600 már nem<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1211017605
Why so serious?
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Why so serious?
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
egy oldalt sem kell visszaolvasnod, hogy megtaláld a megoldást : )
Szerintem egyébként pont baromi jól érthetõ még maga a beszéd is, alig kell hozzá olvasni, az más téma, ha magával a szavak jelentésével nincs tisztában az ember, de nagyon érthetõen beszélnek a játékban. : )
Kumiho #2179
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
segítségeteket kérném.
azt írja a minimum gépigény hogy ati x1600-os videokártya nme jó neki.
ezt mondja már meg valaki hogy x1300 mér jó ha az x1600 már nem
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
na ha már így állunk, itt egy kép Gizi Shepardról is:
Kumiho #2179
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Végigvittem.
Ez egy szuper játék pár hibával, de mindenre nem lehet odafigyelni egy ilyen hangulatos és végre intelligens játék létrehozásakor (rendben, némi bugyuta résszel és ai-vel, itt sem az ellen ai-jérõl beszélek, inkább a csapattársakéról, de szerintem egy patch majd orvosolni fogja). A legóriásibb negatívuma, hogy RÖVID. Oké, én hibám, hogy nagyon sok mellékküldetést hanyagoltam, emiatt bosszankodom is, mert lett volna bolygó, ahova még le tudok szállni, de majd következõ végigjátszáskor, amit szerintem 19. után kezdeményezek, többek között vizsgáimnak is akkor lesz vége : ) Az is megnyugtat, hogy lesz még Mass effect, az már kevésbé, hogy sokára. De legalább már biztosan tudom, hogy nem ez az utolsó élvezetes játék, amivel játszottam.
És szerintem az sem kérdéses, hogy következõ részre mindent, ami miatt itt nyígunk, mint pl a fegyverarzenál (vagy én néhol a pályák monotonsága miatt >> Noverián az a menekülttábor, otthon, vagy minek nevezik, rémes <<😉 biztosan bõvítésre, gyarapításra és fejlesztésre kerül.
Lehet azért is vagyok ennyire elfogult, mert ez a stílus nagyon közel áll hozzám minden tekintetben (TPS,sci-fi,star wars-star trek beütés, skilles rendszer), és mert lány létemre nagyon kevés játékkal vagyok hajlandó játszani, hát még ami ennyire le is tud kötni.
Szóval én 5-öst adok a játéknak, egyelõre még csillag nélkül : )
Kumiho #2179
Na gondoltam, föltöltöm én is az enyémet.
Paragon, war hero, alliance navy.
Azt szeretném kérdezni, hogy a savegamek fognak mûködni az eredetiben.. ezelõtt a Vitalitys verzióval játszottam egy picit.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
http://www.freetvmaci.info/
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Természetessen a szívkivágás az benne maradt.
Mint köztudot emberek meggyílkolása nem okoz problémát az amerikai gyerekeknek, csak a meztelen test látványa. Pláne ha földönkívüli.
Ezután bocsánatot kért az írónõ, megnézte a játékot és elismerte, hogy ezt benézte, tévedett.
@spcs
Ha átállítottad a hotkey-eket, akkor a Holster/Unholster weapon-nel fog kiengedni, alapértelmezetten, ha jól emlékszem, enter, vagy E talán.