11074
-
SaGa Jr #5069 Egyszerűbb ha előbb teljesíted a feladataikat, mint elmászkálnál a kocsikázós szekció felé. Utána már nyugodtan kipurcanhatnak. :) -
#5067 Csak közbe nem igazán lehet menteni, szal átmentem lézerkard nélküli jedi-be :D:D Bár soldierként ilyen bug furcsa lehet -
Cat 02 #5066 Utána is van még valami, nah ott már idegileg kivoltam :D
Bár mentés után jó minden szal annyira nem parás :) -
gyuri12 #5065 Akkor a Feroson,ha "véletlenül" meghalnak a fertőzött kolonisták,akkor a feladataikat is cseszhetem?:(
Akkor most nem szabad megölni őket.:( -
#5064 No én is pont úgy öltem le... Azt hittem ez ilyen überbrutal sabotage xD Aztán rájöttem hogy bug. -
Cat 02 #5063 Márha eltalál -
SaGa Jr #5062 Crack nélküli játéknál ilyesmivel még nem találkoztam. Crack-elt verzióknál meg gyakran előfordul ez a probléma. Beépített védelem része állítólag ez is. Eredetivel nyomatva crack nélkül nem lehet probléma.
De vannak bizonos ellenfelek, akik tesznek is arról, hogy jó sokáig ne tudjon lehűlni a csúzli. Egy maximalizált túlmelegítősdi skill, 45 mp-re kiüti a fegyvert (már ha jól emlékszem). Viszont ennél előbb feltöltődik a képesség és ha újra használják a karakteren, akkor cumi van, mert megint lesz 45 mp. -
SaGa Jr #5061 Feros esetében nem kizárt, hogy egyszerűen kinyírtad a célszemélyeket akikre a felkiáltójel mutatna, de ha az ottani fő feladatot elvégezted, akkor már úgysem az eredeti helyükön vannak, szóval lehet, hogy az eredeti helyükre mutat még a jel, de ők már másutt vannak. A feladatok minndig leírják kinek kell jelentened a befejezést, szóval keressed meg őket.
A bolygón lévő mellékes feladatok még azelőtt el kell végezni, hogy belekezdenél az ottani fő feladatba. Amikor visszajöttél a "toronyból" akkor már lesz aki nem elérhető, sőt visszamenni sem tudsz már.
Szóval ha odamész a bolygóra, akkor előbb csináld meg az összes mellékest, csak aztán menj be a liftbe és kezdj el kommandózni. Ilyen egyszerű a dolog. -
Cat 02 #5060 Baze, kinek volt már olyan h a fegyver túlmelegedett és nem ment le ? Mert nekem rengetegszer és elég parás, tehát a főellent úgy öltem meg h vártam vártam vártam és rányomtam összes mágikus cuccom illetve társaim szarait, most kezdtem egy soldiert és ezzel mégidegesítőbb :S Lehet h azért van mert van benne Heat Sink és ez egy bug ?
nyirog: semmi haszna, mikor a bolygó felszínén vagy automatikusan felveszi. -
#5059 lehet h alant már elhangzott, de a sisaknak van vmi gyakorlati haszna, vagy csak a kinézetet módosítja :D, mert ha semmi akkor inkább sisak nélkül járkálok... -
#5058 ezt olyan könnyű ideírni....
de fogadok ha belenézék az xxx könyvtárad alkönyvtáraiba, neked is pirulna a fejed...
talán épp az a baj, hogy ez kevés?
hát tudod ez nem arra van, hogy ..... na nem arra.... mi se erre...
ezt csak úgy jó megnézni. mert szép:D és érdekes.
nincs ebben semmi beteges, hajtogatni meg az "egyenvéleményt".... hát... ha már most elkezded, nem fognak szeretni az unokáid:D -
tommyboi22 #5057 álszent vagy?:)) 150 embert fejbelőni távcsövespukával hogy meglegyen az achievment, az okés, Liarát megnézni meztelenül meg nem okés?:)))
haggyámá, prűd
-
#5056 22 évesen neked erre van szükséged egy sci-fi rpg-be? -
tommyboi22 #5055 na gyönnek megint a nude modifikációk ezerrel, legújabb:
sex-scenes uncut
kipróbáltam, ilyesmi, pojén
bezzeg fegyver modokat nem csinálnak (még), fene beléjük -
ricsa008 #5054 hah megvolt az 1. végigjátszás 44-es szinten lett vége
de sztem megyek még 1 kört ezzel a parancsnokkal
nagyon bejön a játék megérte kiadni rá a pénzt
-
MrAndree #5053 Hát kiegyensűlyozva addig se volt, főleg nem normálon és soldier-el, ott a nehézség a könnyű és a nevetséges között váltakozott. Hardcore-on az engineer-el már valamivel jobb volt a helyzet de a végére az is marha könnyű lett. Kíváncsi leszek az insane-re. -
#5052 No végigpörgettem a játékot 21 óra alatt mérnök önmagammal, előtte volt még 3 órányi arcgenerálóval való bohóckodás, és 10 óra ismerkedés az "alapokkal" (a fene gondolta, hogy ilyen rövid lesz, akkor nem kezdtem volna újra), szóval már 34 órám van benne. :X A prezentációs rész sokat javult a BW elődök óta, a sztori és hangulat hozta a szokásos szintet, minden más butult. Meglepetésre a realtime fedezékes harc önmagában véve egész korrekt lett, viszont ebben a stílusban számomra zavaró, hogy a társak irányítása miatt folyton pauzálgatni kéne, szóval nagyrészt rájuk hagytam. A kommunikáció a tárcsával botrányos, a rövid választható kivonatok sokszor köszönöviszonyban sincsenek a valóban elhangzó mondandó stílusával/értelmével (nem mintha sokat számítana, mert még a manuálban is le van írva, hogy válaszd a jobb felsőt, ha jó akarsz lenni, és a jobb alsót, ha gonosz, pfff), emiatt lehet, hogy újrarakom magyar nyelven, mert vesztenivaló nincs, és mégis kíváncsi vagyok, hogy sikerült a fordítás. Sajnos a BW nem nagyon akar elmozdulni ettől a szélsőséges jó/semleges/rossz választási lehetőségtől, valaki zárja már be egy szobába Ray Muzykát a Witcherrel egy fél napra, hátra megvilágosodik! :) Hibái ellenére igencsak addiktív egy darab, meglátjuk, hosszabb távon bizonyul-e olyan jónak, mint a KotOR. -
bgabor #5051 Tehát onnantól kezdve nincs kiegyensúlyozva a játék. Hát úgy nincs sok értelme. Diablo2 1.11-ben hiába voltál huszonakárhányas szintű, az előző nehézségi fokozat legtutibb tárgyaival felszerelkezve, nightmire nehézségi fokozaton egy csoport sivatagi bogár is könnyedén lecsapott. -
MrAndree #5050 Elméletileg. Gyakorlatilag meg /normalon legalábbis/ az 50es szintű karaktereddel röhögve leírtasz mindenkit. Majd nemsokára nekiállok engineer karakteremmel második végigjátszásnak hardcore-on, remélem ott nehezebb lesz. -
MrAndree #5049 Ja, alacsony a fizu és azért élnek sokkal jobban mint mi. :) -
bgabor #5048 És ez milyen kövezkezményekkel jár? 50-es szintű ellenfelek és fegyverek? -
gyuri12 #5047 Hejj. Lego játékot nem szólunk le,mert az primitívség! -
#5046 Amcsiban másak az árszabások, és így a fizu is alacsonynak tünhet. Mit gondolsz miért jönnek a külföldiek ide dolgozni? mert nagyobb összeget kérhetnek... a magyar életet nem lehet összehasonlítani bármely nemzettel... de ez a vita sztem tök felesleges részünkről.
Ja amúgy vettem észre... télleg lehet folytatni a régi karival... megse néztem én meg itt kérdezősködöm... akkor ez már egy jó hír, h lehet foolytatni, ezt nem gondoltam volna. -
#5045 igen amcsiba 4500FT az a "szar" (ami lehet hogy egy 10-12 éves srác számára talán nem is annyira szar mellékesen megjegyezném) de itt a sok hozád hasonlo hajlando kifizetni érte dupla annyit. -
#5044 lehet! ki kell választani majd new game után a régi karaktered -
#5043 Azt nem tudjátok e, h lehet e folytatni azzal a karakterrel, amivel befejeztem a játékot? Szeretnék újat kezdeni, de ezzel az 50 valahányadik szintű karakteremmel... -
csgj #5042 Persze, eredeti. -
#5041 Hát öregem....
ti azt jónak találjátok, h egy szar Lego Indiana Jones sokkal drágább mint ez???
lehetne fordítva... má nem azéé, és a lego szar lehetne 1990- nc -
#5040 de amíg így is veszik, úgyse adják olcsóbban :) -
#5039 Megmagyaráznád hogy miért kéne egy magyar embernek többet fizetnie egy jo játékért mint egy amcsinak?
Mert ugye tudod hogy átszámitva ugyanannyit fizretünk a játékért mint a oceán tulso partján MAGYAR PÉNZTÁRCÁVAL természetesen.
Istenem mennyire hülyék egyesek, csak azért mert a konzol játékok 17000, a PC premier játékok 10000-12000 körüliek már azt hiszi valaki hogy a 8000Ft akcios ár.... -
#5038 Eredeti? Mer nekem, csak a gép túlmelegedésekor kapcsolt ki.
keepernext: most belőled a Robin Hood feeling áradozott :DD
Azért ne becsüld már le ennyire az árpolitikát! -
csgj #5037 Na, kijelenthetem, hogy nálam egyszerűen nincs megoldás a fagyásra -.- :S Ezzel a megoldással is 1 óra után a Fellegvárban utazva 15 percig töltött akadozva, aztán onnantól már úgyis mindig kifagy, vagy csak állandóan ezt csinálja, szóval alt+tab... -
ricsa008 #5036 engem csak férosz idegesít 4 küldetésem szolna még oda de 1iket se tudom befejezni van 2 felkiáltó jel aminél nincs senki így nem tudok beszélni senkivel nem mükszik a lift így nem tudok lemenni az autópályára és hasonlók tehát van 1-2 bug
ja és nem tudok beszélni Liara val az űrhajón
5LETEK?? -
Cat 02 #5035 8000 olcsó... Mai árakhoz képest... -
keepernext #5034 Felháborító a 8000ft-os ár???hát ebben igazad van kb 2000 ft körül lenne az optimális és itt nem egy konkrét játékra gondolok...
Nekünk jó???Hát haver lehet neked jó te biztos jól keresel de spec nekem a 80 ezres fizu mellé nem jó.A többit elhiszem. -
Slim Rick #5033 xD xD xD -
#5032 Közben rájöttem, de thx :) -
Cat 02 #5031 Kálmán nem kell oda :D -
Cat 02 #5030 C:\Documents and Settings\Kálmán\Dokumentumok\BioWare\Mass Effect\Save -
#5029 Hol tárolja a játék a mentéseket?