11074
-
MrAndree #5311 Jó kérdés. Én is rögtön a Citadella után Liara-ért mentem és utána végig bent volt a csapatban /mellékküldetéseken is/ mégse kaptam meg. -
#5310 Mr Garrison klasszikus sorával élve, nem akarok parasztnak tűnni, de én megmondtam... :C -
Kindred Blades #5309 Valaki tudja egyébként, hogy az asari szövetséges achievment-et hogy lehet megszerezni? Már csak úgy elvből is be akarom gyűjteni.
Végigjátszottam másodszor, szépen kivégeztem a Citadel-en az első körben adott küldetéseket, felszedtem Garrust és Talit, aztán egyből tipliztem is Liara-ért, onnantól mindig bentvolt a csapatban. A quarian ally achievment meglett, az asari nem. Lehet, hogy egy végigjátszás alkalmával csak egyet ad meg? -
Jelenleg így vagyogatok, Féroszon elintéztem mindent. Negatív értelemben.
Most Liara felkutatására indulok, és aztán mek Novériára, majd a trópusi bázisra. Persze előtte sorban haladok a mellék csillagrendszerekben, és csak azután megyek Liarahoz. Tehát van még 2-3 csillaghalmazrendszer, Liara előtt. -
MrAndree #5307 Szép. Nem véletlenül kerülök el mindenféle honosítást olyan messzire amennyire csak tehetem. :) -
#5306 lol, akkor grat a honosítást végzőknek :)
Ugyanis aszerint a Normandián van...
Na mind1, thx:) -
Kindred Blades #5305 :))
Hackett admirális nincs a hajón, az Ötödik Flotta (nem tudom, magyarításban mivé keresztelték, ha az van) parancsnoka, tehát nem a személyzet része. Ő szokott bejelentkezni időnként, különböző küldetésekkel. Elég, ha rákattintasz a Galaxy Map-re, és máris vonalban lesz (de hülye kifejezés ez, mintha elfektettek volna egy kábelt a Normandy és az Ötödik Flotta között :) )
Egyébként Lance Henriksen adja a hangját, ha jobban megfigyeled :) -
csgj #5304 Nem is... :P -
#5303 Nagyon okos kisfiú vagy, grat.. Szerinted véletlen lett a másik topikba kitárgyalva?
más:
Hackett admirálist hol a fenébe találom? :) Az útbaigazítás szerint a Normadián kéne neki lenni, node én ott rohadtul nem találtam :))) ( A kyle őrnaggyal kapcsolatos küldetés miatt kéne nekem a muksó:) ) -
MrAndree #5302 Ezt kicsit nem ide kéne... -
#5300 Na én is végeztem vele. Nagyon tetszett, kicsit később nekimegyek még 1x.
-
Cat 02 #5299 Nekem meg lefagyott az utolsó videóközben, szal kezdhettem előröl :D -
Onon #5298 a vége kemény dió volt csak 13x kezdtem újra :D
-
MrAndree #5297 Hú de siettél. :) -
Onon #5296 hehe 16 óra 32 percig tartott a játék :D
-
#5295 Én fordítva csináltam meg: először megtaláltam a páncélt és csak utána beszéltem Wrex-szel. Mondjuk így is kész lett a küldetés. -
#5294 Jah tudom de ha már egyszer beszédes kedvében volt a karim miért ne -
MrAndree #5293 Ha megcsinálod akkor még charm se kell. Meg hát Wrex jó fej, az a minimum hogy megcsináltam a küldetését. :) -
#5292 Jee lvl 56 vagyok jee -
#5291 Én megse csináltam azt a küldit mert nem volt rá szükség simán meggyöztem. Persze a charm azért ki volt maxolva. -
MrAndree #5290 Argos Rho Cluster, de egyébként ezt ő is elmondta. Hogy azon belül pontosan hol arra már nem emlékszem de alig 2 vagy 3 rendszer van benne szóval nem lesz nehéz megtalálni. :) -
adammmmmmm #5289 Wrex páncéljának a keresését hol kell kezdeni? (ez az első küldetés ahol nem tudom hogy merre kezdjem) -
#5288 devandevan :)))
Ne mozdítsd a kurzort, és néz jól körül. 1 nagyobb pötty villogni fog :-) naaz kell neked. Vidd rá a kurzort. -
Cat 02 #5287 Megállsz és F, de csak sebesülést javít, pajzsot nem. -
#5286 F betü, persze ha van elég Omnigéled. -
MrAndree #5285 Ugyanazzal a billyentyűvel lehet amelyikkel a medi-gelt lövöd magadba. -
Madmano #5284 Egy kérdés:mikor egy bolygón mászkálunk a terepjárónkkal és javítani kéne,hogy tudom megtenni.Ott van az ábra mellett a javítás lehetősége,de nem jutottam semmire eddig.... -
#5283 Mindenki "másol" mindenkiről, nincs olyan, hogy teljesen egyedi ötlet, ez már nem létezik, pláne egy ilyen témakör esetében, de ez nem baj, ami jó, abból miért ne merítsenek ötletet? : ) -
#5282 ez miből van, vagy honnan? -
TomDantes #5281 Oké...megint hülye voltam...bocsi.... -
MrAndree #5280 Működik az ha be vagy jelentkezve. -
Slim Rick #5279 honnan is a citadel "ötlet" bioware ? x)
-
TomDantes #5278 Miért nem jó soha a topic???? Nem működik a warez topic -
#5277 Léteznek diákmunkák :) -
MrAndree #5276 1:Tanulj meg angolul.
2:Vedd meg.
3:Esetleg érdeklődj a warez topicban: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1211017605 -
bigdawid #5275 Vágom de most tök csoró vagyok.Ráadásul meg lehet csinálni
-
#5274 Vedd meg a játékot cdgalaxisnál pl és minden problémád megoldódik. -
bigdawid #5273 Országomat egy magyarosításért
-
#5272 Ugyanitt akadtam el én is, nincs abban a szektorban semmi :) -
bigdawid #5271 Sziasztok!Ne haragudjatok hogy ezzel nyaggatlak titeket gondolom nem én vagyok az első aki megkérdezi hogy hogyan kell megbuherálni hogy magyar legyen.CSomót szaroztam vele de nem volt időm megcsinálni haverom meg hívott telefonon hogy meg van oldva de ő most nem ér rá.Én meg tökre nyomnám már ezt a szart mert nagyon rá vagyok kattanva.Szóval S.O.S HELP.