11074
  • Cat 02 #5351
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Voltál már Virimen ? Ha igen akkor tudnod kell ^^
  • csgj
    Na jó, végeztem ezzel a "hogyan szűntessük meg a lefagyást" csatával... Egy halom driver feltelepítés, beállítás módosítás, stb után is ugyanazt csinálja. Talán most már kevesebb van belőle, de akkor is... töltésképernyőnél tuti, hogy egyszer lefagy. Vagy csak 20 percig tölt. :P -.- Na mindegy, ettől még élvezhető. Ha ilyen fagyás/beakadás/lassulás van, szerencsére ki tudok belőle lépni, és akkor csak vissza kell lépnem a game-be. Szóval plusz idő... És akkor a csatakiáltás: JÖJJÖN MÁR AZ A ROHADT PATCH! :P
  • tobias88
    nagyon gyenge a procid! olyan helyen tesztelted, ahol processzor mag sebességét mérte le és nem az összsebességet
  • pubiloál
    És hogy jön a renegát ponthoz Wrex "távozása"?
  • Fenrir
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lol ez a fellegvári tanács. Az első karakteremmel elengedtem Noverián a rekni királynőt, akkor lebaxtak hogy miért tettem ilyen meggondolatlan lépést, most a másik karakteremmel megöltem, erre lebaxtak hogy fajírtó vagyok. Érzem, hogy a végjátékban nem fogom megmenteni őket. Sajnos Wrexnek is mennie kell mert kell a renegát pont :)
  • pubiloál
    Nem brutálokos, csak értelmes, és ha már valószínüleg évek óta játszik angol nyelvű játékokkal, vagy talán angolul néz filmeket is, mint pl. én, akkor miért ne lenne képes akár nyelvtanulás nélkül is elérni egy olyan szintet, hogy megértse azt a két mondatot, ami levan oda írva egyszerre? Valószínű azért, mert nem egy agyatlan "aztaa 300fps meg mekkora heccsát" típusú gamer. Tisztelet a kivételnek, de nem csak mindig sírni kéne hogy "háát én nemtudok angolul, URISTN' nem értem a szöveget" - Hát tegyen érte hogy megértse. (Ja, és mint már korábban is leírtam, én sem tanultam soha angolul, csak használom az eszem, ha már van egy kicsi
  • adammmmmmm
    Köszönöm a válaszokat.
    Pár pályán tetszett hogy ott fedezékben ülünk és harcolunk. Élvezetessé tette a játékot. Meg kezdek úgy dönteni. Hogy kiveszem azt hogy a társaim használják a képességeiket mert amikor jól jönne akkor kiderül hogy elhasználták és nem tudok taktikázni. (ilyenkor nem is kell odafigyelnem a társaimra)
  • keepernext
    Azért mert te egy tanult okos kisgyerek vagy.Sajnos nem mindenki ilyen brutálokos mint te ezért van a honosítás kitalálva.
    LOL
  • SaGa
    Nem. A két oldalra kapott pontjaid azt befolyásolják, hogy mennyire tudod maximum felvinni a charm/intimidate képességet. Amelyik oldalra több pontot kapsz, annak a lehetséges maximuma nő jobban. Ettől függ, hogy adott helyzetekben mit választhatsz a beszélgetés során. Az "arany középút" itt nem mindig jó...
  • dienesoft
    Sziasztok!

A gépemet először leteszteltem, hogy menne-e a játék és mindenre közepest adott. Visznt a játék gyakorlatilag játszhatatlanul szaggat 640x480 gyenge beállításokkal, minden aprósággal kikapcsolva... így el is felejthetem a játékot, ha nincs jobb gépem?
  • pubiloál
    Nem feltétlen, a végén is ugyanúgy lehet jó vagy rossz döntést hozni, bár inkább nem spoilerezek :)
  • zorrobomber
    ez is olyan mint a kotor hogy a végén az egyik oldal(példakép/renegát) mindenképp kimaxolódik? Nekem közel sem egyértelmű melyik oldalon állok.
  • jocika
    Nálam viszont se tört változat, se virtuális meghajtó nem volt. Csak a csatolók eltérése.
  • Starfighter
    Ez a probléma nálam is megvolt! Megoldás: Miután letörölted a tört változatot, kell neki egy restart. Utánna nekem egyből indította. Ha így sem megy, akkor lődd ki a Virtuális meghajtó programját.
  • offkorz
    na megvan a magyar,most fogom kipróbálni.:)
  • cumfu
    heló! valaki nyomja hasonló konfigon? AMD 3200+ AM2, 1giga ram, GF7600GS 256mb. Megnéztem az oldalon minden a min. felett volt, de ez is csal 1 picit, mert azt nem tom h élvezhetően fog-e futni. Szal valaki ha tudna valamit mondani megköszönném.
  • vizoo
    köszi :( Az baj, ugyanis csak SATA-s meghajtóm van :(
  • Fenrir
    Nincs a hajón az admirális, soha még csak szó sem volt róla, a honosítás sem mondta. Amikor megnyitod a galaxis térképet akkor szoktak üzenetek és adások jönni.
  • jocika
    Ezzel én is találkoztam, sőt a játék fórumán is utána néztem. Ott azt találtam, hogy ez akkor jön elő, ha a csatoló SATA. Mivel van a gépemben egy EIDE csatolós olvasó is, ezért oda átraktam és onnan futtatom kényszerűségből. Remélem az első javításban megoldják.
  • Ron Ragm
    Elvileg a csapatos játékidő 75%-át vele kell eltölteni, és mivel elég későn jön meg elvileg a titok az hogy nem szabad sok időt elcseszni a citadelben.
  • vizoo
    így korán reggel ez egy kicsit sok(k) volt...
  • Cat 02 #5330
    És beraktad ?:D
  • vizoo
    sziasztok. Egy kis segítségre lenne szükségem. Tegnap megvettem a játékot. Hazavittem, feltelepítettem, de amikor elindítanám azzal a drága hibaüzenettel ráz le, hogy rakjam be az eredeti lemezt, és próbáljam újra. (Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy fent volt a gépemen egy tört változat, de azt a múlt héten már letöröltem, tehát nem volt fent, mikor az eredetit telepítettem). Megpróbáltam újratelepíteni, registry-t kitakarítani, de semmi változás. :(
  • Cat 02 #5328
    Geth Snipereknek van olyan =|
  • SaGa Jr
    Az hagyján hogy sniper, de de ha látszik a szép hosszú piros vonalka, akkor aktiválta a kedves ellenfelünk az Assassination képességet is. Ez meg fokozattól függően akár +225% sebzést is rádob a fegyver alap károkozó képességére.

Simán a sniper lövés még nem olyan végzetes, de így már az. A Geth Hopper esetében a fegyver túltöltésért és pajzsleverésért felelő tech skill-ek is ilyen formában jelennek meg.
  • SaGa Jr
    Akkor kapható meg a kis hölgy (ahogy én tapasztaltam) hogy ha semmilyen mellékes feladatot nem csinál meg az ember a Citadel területén, csak azt a konkrét 2 lépést, ami a Spectre kinevezésig kell (vagy Wrex vagy Garrus felvétele, nem kell mindkettő, majd Fist kinyírása után Tali beszámolója).
    Utána el kell rongyolni baromi gyorsan Liara kisasszonyért (semmi más helyre ne menjen az ember felderíteni) és onnantól lehet vele menni. Kezdetnek mondjuk vissza a Citadel-re és megcsinálni ott mindent amit csak lehet. Aztán mehet tovább a játék.

Az unlock akkor aktiválódik Liarára, amikor a Completionist plecsni is aktiválódna. Azaz a játék feladatainak majd mindegyikén ott kell legyen. Értelemszerűen Eden Prime meg az első Citadel látogatás során még nem lehet velünk, na de onnan igen.
  • pubiloál
    Legalább nem olyan, hogy "némá, ezek tudták hogy most éppen lvl56-os vagyok, és úgy öltöztek be". Én nem vettem észre olyat, hogy most mellékküldik során nehezebb lenne kinyírni bármien egységet, pedig harmadjára tolom és 56-os vagyok, szal van itt pávör bőven. Vagy ha nem is nehezebb, arányában ugyanannyi idő lenne... mert nem, még kevesebb időt vesz igénybe 1-1 bázis kipucolása, mint korábban.
  • pubiloál
    Gondolom azért mondják neki hogy Sir, mert elég magas beosztásban van, és főleg angol nyelvterületen bizony szokás nőknél is a Sir-t használni. Legalábbis filmek és igazi felvételek alapján.
  • SaGa
    A vörös sugár a sniper puska lézer célzója. Amikor meglátod, ugorj, mert pár pillanat és jön a lövedék is. A "belegyalogolnak a képembe" egyfajta taktika, te is kipróbálhatod. Lerohanod az ellent és kiüöd. Nem tud lőni ő sem, ha elég közel vagy.

A játék nagy hibája, hogy akármilyen szinten kezded újra, statikusak az ellenfelek. A "mellékküldik" ellenségei igazodnak a szintedhez, de ahol korábban volt egy, ott most is lesz. A nem annyira mellékesek (pl Wrex páncélja, vagy Liara ásatási helyszíne előtt a felszíni verekedés) még szintben is statikusak. Ha túl korán mész érte, kinyírnak, ha jó későn, akkor meg vicces lesz az egész...
  • SaGa
    Nem vált be a driver csere. Ugyanúgy akadozik, láthatóan a hang miatt...
  • Kindred Blades
    Kedves Achievment vadászok!

Liaráért csak akkor kapod meg az asari ally achievment-et, ha nem csak hogy végig melletted van, hanem... szal Fist irodájában nem szabad felvenni az OSD-t, meg kell várni, míg megkerül Liara, és vele visszamenni érte. Akiket kérdeztem, azoknak csak így lett meg.
  • böröczk
    Még mindig nem tudok megbarátkozni ezzel a honosítással.
    Persze sokak számára hasznos, elismerem, de nekem csak káromra lenne, sokat verném a billentyűzetbe a fejem..
    És már különben is teljesen hozzászoktam az angol kifejezésekhez, ami a neveket, képességeket, fegyvereket, kasztokat, stb illeti, magyarul még nehézkes is lenne a végigjátszás.
  • böröczk
    Na azt hívják snipernek. : D
  • adammmmmmm
    Vanguardal nem is olyan nehéz a játék veteránon de néha van olyan helyzet ami elég izasztó. Az a fegyver idegesít a leginkább amelyik vörös sugarat lő és egy lövésre kinyír bárkit. Ha egy embernek van ilyenje az elenség soraiban akkor már nehéz a csata márt már elintézem az elenség nagy részét marad 3 és akkor jön egy lövésből kinyírnak és kezdhetem előröl. Ráadásul Wrex küldetésésn meg a creberus küldetésen tünt fel elöször hogy az ellenség van olyan hülye és belesétál a képembe így nagyon megnehezítve a dolgomat (és ebben a 2 küldetésben láttam legtöbször ezt a fegyót)
  • MrAndree
    Ez is olyan mint a BSG. Ott is mindenki "Sir". :)
  • Prince23
    Most ugyebár csajszi karakterrel vagyok, de pár karakter uramozz xD
    De Ash... asszonyozzz.
    szal semmi/senki sem tökéletes:D
  • MrAndree
    Lehet csak engem már egyetlen apró hiba vagy félrefordítás is iszonyatosan zavar. És mivel szerencsére szükségem sincs rá így nyugodtan elkerülhetem. :)
  • Maxtreme
    Összességében valóban nem vész szerintem sem. 1-2 érdekes dolog tény hogy van bent, de hibával ezen kívül igazából nem találkoztam (nameg khm... ebben az én hülyeségem is bent volt.. Ugyanis rosszul emlékezetem.. nem az volt odaírva hogy ott tartózkodik, hanem hogy térjek vissza a Normandiára és szóljak az Admirálisnak.. Az meg már az én lámaságom hogy kiment a fejemből hogy ki is Ő :) )
  • SZEG007
    na igy kell kinéznie egy jo soldier-nek.
  • csgj
    Azért úgy egészében nézve nem olyan rossz ez a honosítás... Mondjuk én párbeszédeknél mindig figyelem a szinkront is, szóval kiegészítem, kijavítom magamban, ha vmi nem stimmel :P És így tökéletesen megértem az egészet :)