11074
  • Cat 02 #5391
    Nekem csak a Tali-s rész sikerült, többit nem is próbáltam.

Most azt csinálom h benézek minden univerzumba és általában mindig jön vmit üzi valamilyen questről, bár most elakadtam mert mindig megölnek :D
  • SaGa Jr
    Kapsz renegát pontot másként is azon a bolygón. Nem is keveset. Nem annyit ugyan mint ha a nagy melákot macerálnád, de eleget. Plusz a végjátékban is össze lehet szedni egy izmos 25 pontot, amennyiben a megfelelő választ adja az ember.
  • Prince23
    Persz, erre gondoltam is... pl a trópusi bázis is jelent meg... de kb ha 2 csillagrendszer ha megjelenik...de bátran kimerem jelenteni, h bejártam az összes mellékküldit.D
  • broman191
    Teljesen le volt véve minden
  • SaGa Jr
    Látom a fordítás során még megkeverni is sikerült a fegyverek elnevezését. A Kassa Fabrication a Breaker nevű csúzlit gyártja, míg a Hullám (gondolom a Tsunami lett erre fordítva) az a japók, az Ariake cég fegyvere.
  • SaGa Jr
    Az achievements az options részlegben van, mindjárt annak a tetején (főmenüben). Magyarul nem tudom mi a neve, de nem is érdekel.

Wrex esetében mikor a családjára terelődik a szó, ott lehet olyan irányba vinni a diskurzust, hogy elkotyogja mi hiányzik neki. Ettől még nem kapod meg a feladatot, csak ha elkéred a szükséges infókat.

Garrus esetében a C-Sec-es napjai és nyomozásai kapcsán lehet előcsalni mi a bánata. Szintén el kell kérni a szükséges infókat, akkor kerül csak fel a journal-ba a feladat.

Tali meg miután megbékélt a hajóval, majd kinyögi, hogy kéne neki már valami elfogadható dolog, amit bemutathat hazatérésekor. Majd kicsit később azt is elkotyogja mire gondolt.

A folyamatos dumálgatás még nem visz előbbre. Idő is teljen el a diskurzusok között, pár szintlépés, néhány másik világ meglátogatása.
  • kuci06
    túl nagy felbontáson/hz-n akar menni a játék, és a monitorod nem bírja.
    talán..
  • broman191
    Hmmm...elindul a game, homokóra pörög, monitor lekapcsol. Gép végülis megvan hozzá... Ötletek? -.-'
  • SaGa Jr
    Biztos vagy te abban hogy mindet? Csak azért kérdem, mert van pár hely ami csak akkor lesz elérhető (akkor tűnik fel a térképen), mikro a hozzá tartozó küldetést megkaptad. Ilyen például a bűnszövetkezet felszámolása, de a nagy geth takarítás is, plusz akad még 1-2.
  • bgabor
    Merre találom ezt a híres Achievement menüt a játék magyar vátozatában?
    Már másodjára viszem végig a játékot, de még mindíg nem láttam sehol ilyet.

A másik kérdésem: Az egyes csapattagok küldetéseit hogyan lehet megkapni? Beszélek én sokat velük a hajó fedélzetén, de küldetést nem kapok velük kapcsolatban.
  • Cat 02 #5381
    Ez az arany cucc nekem is bejött.
  • csgj
    Kedvenc karim, Tali új cuccban osztja az észt velünk :)

• balee4
    Hát egyelőre a hivatalso oldalon csak ennyi van: http://masseffect.bioware.com/downloadablecontent/
  • Prince23
    Helyzetjelentés!

Bejártam az összes mellék csillagrendszereket. Most már csak Novéria van hátra, meg a trópusi bázis, és a leszámolás. Mostmeg helyzetjelentéseket teszek a Fellegvárba. (Amúgy én minden főküldi után az irányt a Fellegvárba teszem, mert ott is vannak küldik)
  • Cat 02 #5377
    Csakmert elvileg a középső arra van :D
  • broman191
    Megvettem a gémet, regeltem a hivatalos oldalon, de ahogy elnézem a kiegre még várni kell. Van valami infó hogy mikor lesz elérhető? [azon kívül hogy a launcher jelezni fogja ha van]:)
  • Maxtreme
    Néha napján:)
  • balee4
    Igen dirrekt erre törekedtem, majd 2x.-ra ennek ellentéte lesz.
  • takysoft
    NAGYON paragon(példakép) :D
  • balee4
    Így állok jelenleg:
  • Cat 02 #5371
    Le szoktad ütni az ellenfelet ?
  • böröczk
    A fagyásos dolgok nekem akkor jönnek csupán elő, ha már jó ideje (mondjuk reggeltől estig intervallumon belül) megy a gép. Lassan már egy porszívót is nyomatok neki. : D
  • böröczk
    Hogy nálad, az tuti. Egyébként, ha már itt tartunk, akkor lány is. Na lényeg, hogy bár nem 100%-osan kihalászható a hosszászólásomból; én ÖRÜLÖK a honosításnak, így sokak számára nyújthat még élményt ez a remek játék, akiknek eddig nem tudott, mivel nem értenek olyan szinten angolul. Nem mondom, hogy én vagyok a hipermájsztró angol lingvisztikai zseni, de szeretem angol nyelven játszani a játékokat, ahogy a filmeket is szeretem eredeti nyelven nézni, és még tanulni is mindezekből (Kivéve, ha a szóban forgó eredeti nyelv japán).
    Úgyhogy én nem vagyok a honosítás ellen, sőt. Csak én biztos nem fogom magyar felirattal játszani, bár ki tudja. Már csak azért a pár részért is, amit nem értettem első végigjátszásra kristálytisztán. Béka.
  • Maxtreme
    Én itt tartok jelenleg :)

• pubiloál
    Jáj ezek a magyar elnevezések :D Én most lettem 57-es
  • Fenrir
    45 körül, most megyek Vermárra.
  • Cat 02 #5365
    Én is lelőttem :D Pedig jónak indult a kari, csak amire nyomtam arról azt hittem h még viszi tovább a beszélgetést, erre hátulról kapott szegény =|
  • pubiloál
    Ja értem.. és lvl hányas a karid?
  • Fenrir
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az összes mellékküldetés kész, már csak a főszál maradt.
  • Cat 02 #5362
    Memtest, ez a progi neve, meg van processzor tesztelő is
    http://prohardver.hu/tema/hogy_kell_a_prime95-ot_hasznalni/hsz_1-50.html
  • cumfu
    valaki legyenszives az #5336-ra. köszi
  • pubiloál
    Ember! Azok a társaid, nem egy fegyver amit csakúgy eldobsz ha már épp nem kell! :D Csinálj mellékküldiket, aztán ha olyan a küldi, lőjj le mindenkit az bőven ad pontot. :P De a társaidat kidobni ejj
  • Fenrir
    Most csak Liara-val és Ashley-vel játszok, már megcsináltam Wrex saját küldetését ezért már nincs rá szükségem többé. Mint mondtam: kell a renegát pont :)
  • csgj
    Ja, oké, thx, ezt nem tudtam :)
  • csgj
    Hivatalos fórumon is sokan írják, hogy fagy... Szóval ha jön patch, tuti kijavítják. Vagy legalábbis megpróbálják :P
  • ProGabe #5356
    a patch elvileg a DLC-vel együtt jön!ez persze a dátumon nem oszt,nem szoroz,de legalább csinálják
  • pubiloál
    Voltam persze, de szerintem hülyeség kinyíratni, Wrex a legjobb NPC. Mert ha charm fel van maxolva, akkor nem nyírják ki
  • cikasz
    Nekem tökéletes a gépem és a 3-4 fagyás garantált amig játszom!
  • csgj
    Hm? :D Hogy, mit, mivel, merre, meddig és minek egyáltalán? :P
  • Cat 02 #5352
    Tolj le egy ram testet meg proci testet.