Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
http://img162.imageshack.us/my.php?image=masseffect2008060223151ht8.jpg
ugyanide: beírod hogy "toggleflycam", és isteni screenshotokat lehet csinálni, nomeg nézelõdni, fõleg a táncosnõket a bárban😊)
amúgy ha a "képfeltöltésre" nyomok, akkor cska 20KB-ot enged tényleg, azt meg hogy a galériám hol van nemtom, nincs ilyemn gomb seholse muhaha
Kumiho #2179
na megnézzük el tudom-e vinni level 60-ig kicsikémet😊) most éppen lvl52

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
ez a háttérzaj meg annyira nem zavaró 😊
#3932: Mass Effect OST , keress rá torrenten, vagy valahol
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
amúgy a címe: Faunts - m4 part II
kapható dc-n és kazettán
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Why so serious?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amúgy jó ötlet, de akkor már úgy kellene hogy többféle muzsikát játszik. Esetleg befogja a Kossuth rádiót <#idiota>#idiota>
Jó van, nem kell ütni, megyek má! <#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A halál csupán a kezdet...
Why so serious?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Shepard-dal sikerült összefeküdni Liara-val. Nálam Wrex nem halt meg, viszont Alenko-t beáldoztam, gondoltam hátha Ashley-vel is tudok kavarni de vele nem volt semmi.
[/spoiler]
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
level 45 shock trooper, 31 óra játékidõ. leginkább minden megnézésével és a rengeteg dumálgatással ment el nálam az idõ 😄
hangok végig rohadtul rendben voltak, grafika az élsimítás hiánya és a néhol egyszerûen szar talajtextúrák mellett is nagyon szép és jól megalapozza a hangulatot. nagyobb negatívum nekem csak a világ élettelensége volt. senkinek nem volt élete, mindenki áll egyhelyben, és várja, hogy odamenj hozzá. A mellékküldetések végtelenül unalmasak, bár volt 1-2 kiemelkedõbb. De a fõsztori az nagyon adta =)
ja még valami, valaki beszélt arrólm, hogy célszerû valamelyik rábeszélést kimaxolni a végére, mert a tanáccsal lehet beszélni a végén, és lehet frankó dolgokat mondani... hát a rábeszélést én csak Sarennél tudtam használni, a tanácsnál nem volt semmi.
de megnéztem mindkét befejezést, és a "jófiúsabb" szimpatikusabb volt ^^
Why so serious?
b: igen
😄
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
a, bolygón mikor vagyok teamet nem tudok változtatni ugye?
b, játék közben lehet állítani az auto skill elosztáson ?
[merlinw.org]
Amúgy valóban elírtam bocsánat: 2 nap 6 óra 5 perc.