Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Ha nem vagy VIP tag, akkor egyszerre max 20 kb-os képet tölthetsz fel. Ha pedig lejár a VIP-ed, akkor a képeid megmaradnak a galériádban, ezért lehet neked is tele képpel, mint nekem (pedig most én sem vagyok VIP tag...)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

poénok: beírod konzolba hogy "spawnvehicle" és mehet a garázdálkodás!

http://img162.imageshack.us/my.php?image=masseffect2008060223151ht8.jpg

ugyanide: beírod hogy "toggleflycam", és isteni screenshotokat lehet csinálni, nomeg nézelõdni, fõleg a táncosnõket a bárban😊)

amúgy ha a "képfeltöltésre" nyomok, akkor cska 20KB-ot enged tényleg, azt meg hogy a galériám hol van nemtom, nincs ilyemn gomb seholse muhaha
böröczk
KB? Ugyan, szerintem MB lesz az : P Én sem vagyok vip, mégis bõvelkedik a galériám jópár képben, hajrá : )

Kumiho #2179

hát oda csak 20kb enged, mer nem vagyok VIP vagymi, 20kb az meg kb egy ikonra elég😊) node mind1, annyira nem érdekes
böröczk
elõször töltsd fel a saját galériádba..

Kumiho #2179

nofene, nemtok képet berakni?😊))

na megnézzük el tudom-e vinni level 60-ig kicsikémet😊) most éppen lvl52

Igaz! <#worship>

BlackShadow
hát én a #3930 kommentemben még csak utalgattam a susmusra, de a #3933 végén nyíltabban nem közölhetem 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Nekem tetszik a háttérzene! De honnan lehet letölteni?

BlackShadow
hát az már nem zaj lenne sztem, hanem konkrét háttérzene, ami meg sok embert idegesítene (mint pl én is folyton zenét hallgatok és nagyon zavaró ha vhol bejön egy másik)
ez a háttérzaj meg annyira nem zavaró 😊

#3932: Mass Effect OST , keress rá torrenten, vagy valahol

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Tényleg, a Galaxy map zenéjét nem lehet leszedni valahonnan?

SZEG007
nekem megvan nem azért kérem, csak forumon hátér zajnak jobb volna mint a mostani😊

BlackShadow
pár oldallal elõrébb van egy link. én most nem keresek vissza 😄
amúgy a címe: Faunts - m4 part II
kapható dc-n és kazettán

SZEG007
mondjuk berakhatná valaki a credit zenéjét az franko😊

Thnx, bogarak nem gáz, benyomom liftet oszt' lets rock =)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

robotnyk
Miraval beszélj, mondd neki, hogy nyissa ki az ajtókat, bogarak ide-vagy oda, így harcolnod kell ugyan, de nem vészes a dolog.
Köszönöm

Decryption

Why so serious?

Melyik az a skill amelyikkel ki lehet nyítni a "ládákat"? Néhánynál azt írja ki, hogy alacsony hozzá a képességem.

Jól jönne több féle zene ebben egyetértek. Szerintem ez a zene egy kicsit nyomasztó.
SötétBarom
Jópofa ötlet ez a zene.. Soundtrack van valahol, letölthetõ formában? 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Magiszter
Eh. Galaxy Map zene a fórumon? Én meg már kerestem a Noveria-t, de nem találtam sehol. Ilyen átverést má'! Monnyonle!!!

Amúgy jó ötlet, de akkor már úgy kellene hogy többféle muzsikát játszik. Esetleg befogja a Kossuth rádiót <#idiota>
Jó van, nem kell ütni, megyek má! <#hehe>

Én már úgy érzem hogy a beszélgetések itt egy kicsi spoilert is tartalmaznak. Ez aszt jelenti hogy ide visza nem jövök csütörtökig vagy péntekig.
Megyek orvoshoz. Vagy itt az ideje hogy bevegyem a gyógyszereimetXD (tudtam hogy képzelõdök a hangok is alátámasztották)
RedDevilsza
#3917 & #3915 köszi a gyors választ<#eljen>

Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha a Holdon az elszabadult virtuális intelligenciát elpusztítod akkor utána lehet specializálódni.

A halál csupán a kezdet...

Én meg nem tudtam mi az istenért szól a galaxy map-os zene amikor be se vagyok lépve a játékba. Már azt hittem a windows hülyült meg. 😊

Why so serious?

Ron Ragm
Az után hogy megcsináltad a holdon a mellékküldetést.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Neogan
képzelõdsz 😊
(Banner jobb felsõ sarka, ha zavar)

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Képzelõdöm vagy valami zene szól?
RedDevilsza
Mikor lehet specializálódni? olvastam hogy pl soldier tud commando v. shock trooperré fejlõdni, de mikortól lehet?

Neogan
Ott én is szívtam eleget. Az a gond hogy a bejegyzendõ fajok között ott van a Prothean is, amik viszont csak akkor kerülnek be a Codex primary részébe (ahol van hangos szöveg is) ha még Eden Prime elõtt a hajón beszélsz Andersonnal meg Nihlussal. Ha ezt kihagytad akkor csak újrajátszással szerezheted meg.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Nah ez lol, akarok menni a Tram-hez a fagyos bolygón, erre ahhoz amit be kell kapcsolni oda van írva h a a feltörési skill túl kicsi, ilyenkor wtf ?

MerlinW
detto

[merlinw.org]

Na a spoiler-t meg frankón elírtam.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Én is végigtoltam, a vége érdekes lett.

Shepard-dal sikerült összefeküdni Liara-val. Nálam Wrex nem halt meg, viszont Alenko-t beáldoztam, gondoltam hátha Ashley-vel is tudok kavarni de vele nem volt semmi.
[/spoiler]

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

végigtoltam én is 😞 hiányozni fog.
level 45 shock trooper, 31 óra játékidõ. leginkább minden megnézésével és a rengeteg dumálgatással ment el nálam az idõ 😄
hangok végig rohadtul rendben voltak, grafika az élsimítás hiánya és a néhol egyszerûen szar talajtextúrák mellett is nagyon szép és jól megalapozza a hangulatot. nagyobb negatívum nekem csak a világ élettelensége volt. senkinek nem volt élete, mindenki áll egyhelyben, és várja, hogy odamenj hozzá. A mellékküldetések végtelenül unalmasak, bár volt 1-2 kiemelkedõbb. De a fõsztori az nagyon adta =)

ja még valami, valaki beszélt arrólm, hogy célszerû valamelyik rábeszélést kimaxolni a végére, mert a tanáccsal lehet beszélni a végén, és lehet frankó dolgokat mondani... hát a rábeszélést én csak Sarennél tudtam használni, a tanácsnál nem volt semmi.
de megnéztem mindkét befejezést, és a "jófiúsabb" szimpatikusabb volt ^^
Elsõre nekem is automata szintlépés volt benn társaknak de a vége így is röhejesen könnyû volt /soldier voltam, 49es szint/. Most hardcore-on engineer-el már nem olyan egyszerû a dolog, végre tényleg van értelme használnom a képességeimet, a fedezéket meg a társaimat és nem lehet halál nyugodtan rambózni.

Why so serious?

Shongi
a: nem
b: igen
😄

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Lenne már kérdésem
a, bolygón mikor vagyok teamet nem tudok változtatni ugye?
b, játék közben lehet állítani az auto skill elosztáson ?

BlackShadow
én az autoszintlépést az elejére kapcsoltam be, amíg nem tudtam, h mi mit csinál, mert csak elrontanám vele a dolgot. Közepe felé kikapcsoltam, és meg is lett az eredménye. A játék vége csukott szemmel ment, míg most néztem az öcsém Soldier-ét Saren ellen.. hát nem sikerült kinyírnia, én meg röhögve maxélettel, sérülés nélkül levertem 😄

MerlinW
HA minden mellékküldetést megcsinálsz és a végére hagyod a fõszálat, akkor nem csinálja szarul😊

[merlinw.org]

Magiszter
Szerintem igen. 19-én kétlem hogy rögvest ott lesz minden boltban. Nálunk vidéken tuti hogy csak 20-ától lehet majd kapni :-D

Amúgy valóban elírtam bocsánat: 2 nap 6 óra 5 perc.

zorrobomber
ugyanezt beszoptam én is. egyébként meg minek az auto szintlépés, ha full szarul csinálja? :/

Prince23
😮O
lesz abból 20-a?

Magiszter
Dehogy is! 3 nap 6 óra 38 perc... <#banplz>

AntiHero
xboxra360ra nem akarják magyarul kiadni?😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

MerlinW
Öreg hiba😊

[merlinw.org]

Ahh, én autora állítottam a squad szintlépését 😞