11074
-
tommyboi22 #5713 hehe, ez komoly, VIP kjell legyek ahhoz, hogy a saját postomat javíthassam? dzsáááááá
(leesik a székről a röhögéstől:))) ezt mostmé kellett?:)))
Legközelebb az lesz, hogy csak VIPek írhatnak ékezetet? És csak szuperVIP-ek tehetnek be linkeket, a spojlerezéshez pedig űberVIP azonosító kell!
(röhög) -
#5712 Ez valami rémes.. -
#5711 tommyboi: konzolon jáccá a Grid-del.. le fog esni az állad.
szerkesztés az volna.... VIP-eknek.. sms-t kell küldeni. -
SaGa #5710 Ha igaz, a VIP-eknek lehet, Ha nem tecc, nem használod... -
SaGa #5709 Megj: egy infiltrátor kezében egy mesterlövész puska igen hatásos tud lenni. a geth armature-kat is 4-5 lövésből fekteti. A rakétás védelmi tornyoknak kell 6-8. Gyakorlatilag a sniperre adott 3. pont után ki lehet szállni a tankból és gyalog egyelni az ellent. Zárt térben is jól használható. Némi "osonással", fedezékbe húzódással fűszerezve, igen kis réseken át le lehet vadászni a dögöket. Ráadásul egy jobb lőszerrel hanyatt löki még a rohamozó gyalogtankokat is... -
tommyboi22 #5708 amúgy ebbe a szar fórumba, nem lehet a saját post-omat javítani? se "edit" gomb sesemmi... eztmostígyhogy? -
tommyboi22 #5707 >>Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy hogyan válthatoka a karakterek között,vagy hogy hogyan utasíthatom például Tali-t hogy törjön fel vagy javítson meg valamit?
Sehogy, azt a KOTOR-ban lehet, ebbe csak SEphards-ot irányítod és kész
>>Ezt honnan? meg hallottam valami nude modról, arról nem tudsz valamit?
http://www.nudecreator.de, ittan van egy csomó féle
>>Erről szó sincs! (legalábbis, részemről.) Csak azt a pár konzolost nem értem, aki orgazmust kapott a látványtól, és bizonygatta, hogy az én állam is a földre esik...
Hát konzolon perpill ez a legszebb (meg az Assasins Creed sztem),
de PC az persze más. A konzolosoknak az UT3 motor a csúcs perpill, szóval érthető hogy nekik leesett az álluk, PC-seknek az UT3 motor már majdhogynem "régi"
Mellesleg látszik is hogy konzol átirat, rengeteg alacsony felbontású textúra van a játékban - gyakorlatilag csak az arcok, a páncélok (de már a ruhák sem mind) nagyfelbontásáak, a többi nem. Aki nem hiszi, menjen be egy bunkerbe valamelyik bolygón, és nézze meg az emeletes ágyakat, vagy nézzétek meg közelről a dobozokat (főleg az elsősegély dobozt), vagy a doktronó ruháját a Normandy-n. De persze ettől a játék még összességében szép.
A másik ami nagyon dühító "konzol" betegség: gyakorlatilag az egész játékot meg lehetett volna csinálni úgy, hogy nem tölt (stream-loading-nak hívják, háttérben tölt), erre ugye a PC lazán képes, de a hülye konzolnak akkora a memóriája mint egy kvarcórának, ezért van az hogy 10 méterenként tölt (a 2GBram-os PC-ken haha!:)))
-
SaGa #5706 Nem tudsz ilyet mondani és nem is kell. Mindig a csapat, az adott képességben legerősebb karakterének lehetőségeit használod.
Harci, stratégiai utasításokat tudsz adni: SPACE-szel megállítod a harcot, megjelenik hármótok stratégiai táblája, ott megadhatod, ki mit csináljon, hova menjen a következő lépésben.
Ez egyébként nem szükséges, csak igen ritkán. A harc megkezdése előtt érdemes "letámasztani" a csapatot egy jól védett helyre, ahonnan azért belátják a terepet, majd magadra húzni az ellent. A társaid automatikusan teszik, amit tudnak, amire "megtanítottad" őket a pontosztásnál. Az AI elég jól sikerült, bár néha nem fogadnak szót és elhagyják a kijelölt helyüket (ha pl téged támad valaki, odarohannak megvédeni, ami gyakorta rosszabb, mintha maradnának a fedezékben). -
SaGa #5705 Az a Hanoi Tornyai. nem sérült ott semmi, csak az első piramist át kell rakni a másik két hely közül valamelyikre. A szabály az, hogy bármelyik piramis legfelső eleme mozdítható. Elveszed a legfelsőt az elsőről, átrakod a másodikra. Az elsőről megint elveszed e legfelsőt, átrakod a harmadikra (a másodikra ugye nem tudod, mert ott van egy, ami annál följebb van). Megfogod a másodikon lévőt, átrakod a harmadikra. Az elsőről megint átrakod a legfelsőt a másodikra (ez idő közben kiürült ugye). És így tovább addig, mí az egész piramis valamelyik másik mezőben nem lesz. Az igazi Hanoi tornyai feladvány 3 pálca, amiből az elsőre fel van fűzve 4-9 db )különböző darabszámokkal létezik, a töb darab nem nehezebb, csak több rakosgatást igényel) egyre kisebb korong. A feladat: átrakni a 3.-ra (meg van kötve melyikre, itt nincs) úgy, hogy mindig csak valamelyik pálcán lévő legfelső mozdítható és csak úgy rakhatók egymásra, hogy a felülre kerülő kisebb kell legyen, mint az alatta lévő.
Ha nem megy, válaszd a "100 omnigélért cserébe megoldom" verziót. -
#5704 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy hogyan válthatoka a karakterek között,vagy hogy hogyan utasíthatom például Tali-t hogy törjön fel vagy javítson meg valamit?
A válaszokat előre is köszönöm!! -
Djemba #5703 hát arra amikor van 1 2 3 piramis és az 1 sérült -
SaGa #5702 Nihlus nem volt csapatag. Mivel Spectre, olyan nagyon nem is sajnálja senki... -
SaGa #5701 A hanoi tornyai nevű logikai feladványra gondolsz? Át kell rakni a "piramist" valamelyik másik mezőbe úgy, hogy mindig csak a legfelsőt mozgathatod. Ha nem megy, 100 omnigélért megoldja helyetted, de ezen kb 8 éves kor után senki sem szokott elvérezni... -
SaGa #5700 Nem, nem ez a fontos, de egy szemvizsgálat elférne mindazoknál, akik szerint ez a legjobb grafikájú cucc. Konzolon lehet, PC-n már volt jobb is, nem is kevés. -
SaGa #5699 Nem nyert. Alapértelmezetten a Q. A Backspace akkor jöhet képbe, ha a vezérlés beállításánál össze-vissza nyomkodtál mindent és arra állítottad. -
SaGa #5698 Állj be nagyjából vizszintesen valahova a Mako-val és akkor ki tudsz szállni. Ahogy azt ki is írja. -
SaGa #5697 Én arról beszélek, amiről a netes fórumok jelzéseinek majd fele. Elbökték a hangkezelést, de dolgoznak rajta. A gépem ehhez a játékhoz bőven elég. -
#5696 Ezt honnan? meg hallottam valami nude modról, arról nem tudsz valamit? -
tommyboi22 #5695
ha esetleg unjuk a Kolosszus armort... -
#5694 Vagy esetleg Nihlus halála... sztem az övé fontosabb, mivel Saren lőtte le! -
#5693 pedig ehhez még angolul sem kell tudni -.- -
gyuri12 #5692 Volt egy videó az elején,hogy lelövik Jenkins-t.
Egy kis mitugrász hülye gyerek volt,meg is érdemelte... -
#5691 pedig elég 1 értelmű volt. -
#5690 Én még nagyon az elején vagyok.Amikor volt az hogy megrázott minket vagy micsinált a jeladó azután visszatérve a bázisra mindeki egy csávóról beszélt aki meghalt hogy de sajnáljuk így meg ugy.De ez ki a tököm ugyanis senkit nem láttam meghalni. -
Neton #5689 No én is végignyomtam a gammát. Szerintem simán az év RPG-je lehet. Mondjuk nekem a grafikával sem volt bajom, a célnak simán megfelelt, az árnyékolás nálam a 8800GTS-en nem volt bugos. Engem csak a liftek lassúsága idegesített, de hát a különböző hülye newsflashek miatt érdemes volt velük utazni. De ettől függetlenül lassúak voltak. Egyébként én simán rájöttem, hogy Q-val lehet kiszállni a járművekből. De szerintem azt ki is írja a game, amikor beszáll az ember, na mind1. :) Nekem a kedvenc fegyverem a pisztoly volt, tök jól fel lehet fejlődni benne és 2 lövéssel le lehet szedni a végén 1 egyszerűbb geth-et ráadásul pontos is mint állat, szóval messze a legjobb fegyver szerintem a játékban. :) Ezen kívül a zenéje istenes még a cuccnak. :) -
Djemba #5688 léci valaki -
#5687 Erről szó sincs! (legalábbis, részemről.) Csak azt a pár konzolost nem értem, aki orgazmust kapott a látványtól, és bizonygatta, hogy az én állam is a földre esik.... Hát nem,... még megvan. Majdnem jó egyébként, csak messze nem elég változatos, az árnyékokkal gondok vannak, és pár egyéb apróság. Szóval azért van hova fejlődni még, de addig oké, hogy a 2008-as szintet hozza, viszont semmi több... Ja igen. 1280x1024, minden maximumon. Nem szaggat. Tehát nem ez a gond. Ill nincs is gond. csak.... amit írtam. -
Djemba #5686 15 csúcsnál vagyok valami magnál ott kell valami magot helyrerakni
hogyan kell kinéznie annak a magnak???????mert a végéigjátszás nem írja -
#5685 Újat kezdtem megint emberek! Egyszerűen a megszállotja vagyok, ezt nem értem. Ti értitek?:P
Anyit modositottam, h amikor fejlődünk, beleszólok a csapatársaim xp fejlődési szintjeikbe, szal nekik is én osztom a pontokat, SOKKAL élvezetesebb lett így! -
#5684 Készítettem 1 FAQt. (aszittem már berakta BlackShadow, de tévedtem:D)
Majd szoljatok miket rakjak bele. -
#5683 Bazz még zene is van!!!!!!!!!!
-
csgj #5682 Azt vettem, nekem mégis van textúra popup egy kis ideig, töltés után :P -
#5681 Ez rendben is lenne (nálam nincs is textúra popup, legfeljebb állástöltés után egy pillanatig), csak Garrusnak valamiért nem triggerelődik a legrészletesebb textúrája. -
csgj #5680 Ja, hogy egyszer már végigtoltad? Mert ha igen, és fullosan felfejlesztettél vmilyen fegyverhasználatot, azt az adott kasztnál búnoszként barakhatod. Csak akkor enyhén erős leszel xD Pl. biotikus képesség + technikus miaszösz + gépfegyver. :P -
neszoljalbe #5679 Ahha , ezért nemkezdem most újra a játékot asszem -
csgj #5678 Katonának kell lenned :D -
neszoljalbe #5677 Hali !
Hogy lehet megtanulni a fegyver képesítését ? Szóval, hogy mindegy fegyverrel tudjak rendesen célozni meg ilyenek ... Fontos lenne ! -
csgj #5676 *nem ez benne a fontos :P -
csgj #5675 Úristen! Olvasgatom vissza az új kommenteket, és néha rendesen ledöbbenek... Hogy nem elég szép, meg ronda a Mass Effect grafikája?! Miért kell ennél több? Sztem nem csak rpg-hez képest szép, hanem a csilli-villi fps-ek grafikai színvonalánál is többet nyújt. Nem is tudok eddig megjelent, ennél szebb PC-s gamet írni... Na jó, arcok terén a Crysis ütősebb. Másban nem naon szebb az sem.
De még az se lenne baj, ha ronda lenne.... rpg a game, ne ez benne a fontos :P -
Cat 02 #5674 Végigjátszottad ? Mert kíváncsi vok h így milyen lesz o_O