Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez tényleg hasznos. Én a soldier-emmel unlockoltam az Assault Rifle és a Shotgun talentet és így az engineer-emnek tudtam választani az egyiket. Assault Rifle-t kapott.
Why so serious?
Az a jó, amikor már végigtoltad legalább egyszer, és pl rágyúrtál shotgunra. És aztán indíthatsz pl egy olyan sentinelt (nemtom már ez-e a neve), hogy az adept és engineer képességek mellett tudod használni a shotit is. Méghozzá nagyon jól. Persze így már elég könnyû 😛
Van veteran nehézségi fok? Nem hardcore van aztán insane? Vagy van elõtte egy veteran? Na mindegy. 😊
Olyan armor upgrade-t egyébként már Eden Prime-on találhatsz csak hát ugye nem rögtön 10es szintût. Hardcore-on egyébként eddig elég jól mûködik az engineer /vannak jó képességei/ ha Ashley-t meg Liarat viszem. Magasabb szinten már kevesen állnak meg elõttünk. Fõleg ha Liara elküldi õket lebegni mi meg ledaráljuk õket. 😊
Olyan armor upgrade-t egyébként már Eden Prime-on találhatsz csak hát ugye nem rögtön 10es szintût. Hardcore-on egyébként eddig elég jól mûködik az engineer /vannak jó képességei/ ha Ashley-t meg Liarat viszem. Magasabb szinten már kevesen állnak meg elõttünk. Fõleg ha Liara elküldi õket lebegni mi meg ledaráljuk õket. 😊
Why so serious?
Barriered nincs ? V Vanaguard ha jól tom fél adept fél soldier tehát lökés, lifted csak van.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Még nincs meg a játék (remélem holnap korán probléma nélkül érkezik) de arra lennék kiváncsi hogy veteránon vanguardal milyen nehéz a játék?
Aha, szóval csak armor upgrade-tõl tudnak a többiek regenerálódni? Az meg gondolom, nem a játék elsõ felében szerezhetõ be : ) Medikitbõl meg csak 5 lehet egyszerre nálam, veteranon meg azért ennyi mellett még mindig hamar kipurcantanak, ha belecsöppenek valami tömeges harcimarciba..(vanguard)
Pedig gondoltam kezdek majd egy Infiltratort.. Mert ugye az a teknika-kombó kombináció.. Még az Engeenieren is gondolkodom, de a "Beszivárgó"-t még mindig jobbnak találom.
Pedig gondoltam kezdek majd egy Infiltratort.. Mert ugye az a teknika-kombó kombináció.. Még az Engeenieren is gondolkodom, de a "Beszivárgó"-t még mindig jobbnak találom.
Kumiho #2179
van armorba mod amitol barki regenelodhet, de talentkent csak neki van.
Szóval nem azt modnod hogy a sötét nagyúr áll az 576 mögött. Ez megnyuktatott valamenyire. De a 3. és 5. kérdésre még várom a választ.
A végén még hasznos lesz a CD Projekt 😊 Nézegettem a fordításról képeket néha kicsit furcsának tûnt de ha lehet angolt is választani akkor egyértelmû hova fog eltûnni júliusban 8000Ft-om 😄 Már csak azt nem értem, hogy galaxisnet miért ír Internet Connection: Required-et? A kiegészítõk letöltése miatt? Mert ha nincs securom akkor... 😮
Nekem az 576 a mumus. Nem mondom, hogy ördögi üzletlánc 😊 , de én megbántam szinte minden alkalmat amikor onnan vettem valamit. Nos, többé nem teszem.
Még egy 5. kimaradt?
5.Rossz dvd? Magyarán beraktad a dvdt és be sem tudta olvasni? (csak azért kérdezem mert nekem még nem nagyon volt olyan tapasztalatom hogy rossz dvd-t kaptam) (maksz rosz kazetta a TK-ból ami ketté volt törve mikor kivettem a dobozból XD)
5.Rossz dvd? Magyarán beraktad a dvdt és be sem tudta olvasni? (csak azért kérdezem mert nekem még nem nagyon volt olyan tapasztalatom hogy rossz dvd-t kaptam) (maksz rosz kazetta a TK-ból ami ketté volt törve mikor kivettem a dobozból XD)
Te értettél félre engem...
Uninstalláld a játékot, és tedd fel ujra, vagy egyszerübb megoldás; jobb klikk az ikonon, tulajdonságok, második fül, futtatás rendszergazdaként opció elé pipa. Ha így sem fut normálisan vista alatt, akkor ott valami gáz van, vagy a rendszerrel, vagy a lemezzel. Így mennie KELL.
Vistával csak régebbi játékok futtatásánál lehet probléma. új játékoknál nem. Vicces is lenne.
amit írtam, segítségnyujtási céllal irtam, nem kioktatási céllal.
Uninstalláld a játékot, és tedd fel ujra, vagy egyszerübb megoldás; jobb klikk az ikonon, tulajdonságok, második fül, futtatás rendszergazdaként opció elé pipa. Ha így sem fut normálisan vista alatt, akkor ott valami gáz van, vagy a rendszerrel, vagy a lemezzel. Így mennie KELL.
Vistával csak régebbi játékok futtatásánál lehet probléma. új játékoknál nem. Vicces is lenne.
amit írtam, segítségnyujtási céllal irtam, nem kioktatási céllal.
http://www.freetvmaci.info/
Tulajdonképpen amit neten meglehet venni, azt nem veszem meg boltban. Online vásárlással hivatalos oldalról PAYPAL közvetitésen kereszetül, még egyetlen egyszer sem csaptak be.
Félreértés esete forog fent. ÉN AZ 576-RÓL BESZÉLEK 😊
(caps lock csak azért hogy jól látható legyen)
(caps lock csak azért hogy jól látható legyen)
1. Ezt figyelmeztesének veszem és többet nem rendlek onnan.
2. Aszem ma nem fogok aludni és ezen fogok gondolkondi.
3. Arra még mindig nem kaptam választ mikorra várhatom az érkezést.
4. Használt cd kulcs? Meg rossz dvd? A doboz is bontva volt mikor kaptad? (ha már enniy gond van akkor feltételezem ez is megtörtént)
2. Aszem ma nem fogok aludni és ezen fogok gondolkondi.
3. Arra még mindig nem kaptam választ mikorra várhatom az érkezést.
4. Használt cd kulcs? Meg rossz dvd? A doboz is bontva volt mikor kaptad? (ha már enniy gond van akkor feltételezem ez is megtörtént)
Az szép. Én eddig minden eredeti játékomat Cd Galaxistól rendeltem, soha semmi gondom nem volt velük.
Why so serious?
az elírásokért elnézést, amúgysem szokott érdekelni, de most még fáradt is vagyok ^^
Nem mondom, hogy minden amit kínálnak hibás 😊
Csak, hogy nekem már töb balkalommal volt gondom náluk. A legjobb talán az volt, amikor már HASZNÁLT CD KULCSOS játékot adtak el nekem. Azonnal visszamentem és már az bejáratban kiszúrt az eladógyerek. És - " Máris hozom" felkiáltással üdvözölt. Azonnal felismert és kicserélte , remélte, hogy ennyiben marad a dolog.
Magyarán mégcsak nem is hanyagság volt hanem szándékos. Karácsony tájékán vettem, talán azt hitte ajándék és januárban meg már a kutya sem jön vissza blokk nélkül, hiányos emlékekkel.
Kb még 3-5 alkalommal adtak el olyat ami nem mûködött és kellett nekem menni reklamálni. Meguntam. Pofon egyszerû, máshol költöm a pénzt 😊
Csak, hogy nekem már töb balkalommal volt gondom náluk. A legjobb talán az volt, amikor már HASZNÁLT CD KULCSOS játékot adtak el nekem. Azonnal visszamentem és már az bejáratban kiszúrt az eladógyerek. És - " Máris hozom" felkiáltással üdvözölt. Azonnal felismert és kicserélte , remélte, hogy ennyiben marad a dolog.
Magyarán mégcsak nem is hanyagság volt hanem szándékos. Karácsony tájékán vettem, talán azt hitte ajándék és januárban meg már a kutya sem jön vissza blokk nélkül, hiányos emlékekkel.
Kb még 3-5 alkalommal adtak el olyat ami nem mûködött és kellett nekem menni reklamálni. Meguntam. Pofon egyszerû, máshol költöm a pénzt 😊
Mért mi volt? (a witcherel amit rendeltem semmi gond nem volt)
😄 😄 😄 ( amúgy onnan én nem rendelnék semmit a jövõben. Személyes tapasztalatom, hogy csak a baj van velük. )
Kössz. (eddig nem gondoltam erre de most hogy mondod a szívroham kerülget és ez így lesz addig amíg meg nem kapom)
uhh drukkolok neked, hogy ne lopott CD kulcsos verziót kapj, vagy a fene tudja milyen hibás árut...
Az 576-tól rendeltem
CDGalaxisról szoktam rendelni, nekem általában másnap délben megérkezik
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Úgy tûnik ma már nem fog érkezni. De akkor mikor szállítanak? Ma megrendltem holnap kiszálítják gondolom. De az még délelött várható? (ezt azért kérdem mert jó lenne tudni mikor legyek itthon)
Sztem valamit félre értettél. general protection faulttal leáll a progi vagyis el sem indul. Vagy csak kiírja hogy a mass effect program stopped working. Nem az installal van gond.
Nekem nem kér lemezt. Igaz, hogy nincs is 😄 . Angol, digital downloados verzióval jácom.
Aki nem tud angolul annak persze, hogy a magyar a jobb. De aki egy kicsit beszél nyugatul, az szerintem angolt válasszon...legalábbis nekem ketté állt a fülem a magyar screenshotoktól 😄
Vista 32-bit: tökéletesen, hibátlanul, simán fut rajta.
Aki nem tud angolul annak persze, hogy a magyar a jobb. De aki egy kicsit beszél nyugatul, az szerintem angolt válasszon...legalábbis nekem ketté állt a fülem a magyar screenshotoktól 😄
Vista 32-bit: tökéletesen, hibátlanul, simán fut rajta.
Hogy a Paragon vagy Renegade szintre kerül több pot azt mit befolyásol? Nem sok változást láttam játékban pedig majdnem teljesen fent volt a paragon mutató...
Vista alatt felejtõs a beteszem a lemezt, és amit megnyit, azon kattintgatok. Alapból ki van kapcsolva minden müvelet, lemezbehelyezésre nálam. Nincs értelme. Megnyitás, setup.exe futtatása rendszergazdaként, (hogy a programnak legyen joga írni a rendszermeghajtóra, ha nem így csinálod, jó esetben települ, de nem ment, nem tudsz vezérlõt beálitani, és társai.) és MINDEN megy. Magyarán, hiába van a Vistában minden leegyszerüsítve, még mindig az user a szûk keresztmetszet.
http://www.freetvmaci.info/
Sajna nem fog menni a gépeden. Nekem sem ment vista 32 bit. Ugyan ez volt mint neked és ha megnézed a hivatalos fórumon még vannak páran rajtunk kívül. Én Xp alól játszottam végig úgy hogy vista alá instaláltam.😊
na megvan , megtaláltam a hivatalos oldalon.
vista 64 usereknek , binaries könyvtárba kell manuálisan inditani az mass exe filet ugy hogy jobb klikk rá es futattás rendszergazdaként.
vista 64 usereknek , binaries könyvtárba kell manuálisan inditani az mass exe filet ugy hogy jobb klikk rá es futattás rendszergazdaként.
Hát ha több különbözõ gépen csinálja akkor lehet magával a játékkal van baj. Esetleg próbáld meg kicseréltetni másikra.
Why so serious?
akkor sry...
videókari driver? vagy hasonló evidenciákat ne kérdezzek? mert még ilyenrõl nem hallottam, hogy vkinél ne menne az eredeti verzió.
videókari driver? vagy hasonló evidenciákat ne kérdezzek? mert még ilyenrõl nem hallottam, hogy vkinél ne menne az eredeti verzió.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
ma vettem meg.... nem warezolok soha
hat nagyon , mert nekem tényleg nem indul el semelyik gépen.... rögtön leáll hogy mass effect müködése leált.. nincs valami ötlet ?
Vista 64 biten megy. érdekes ugye????
Ha meg DVD-t kér akkor tuti nincs rajta DRM mert az EA ostoba védelmének az egyetlen pozitívuma az volt, hogy nem kell a DVD a játékhoz. Az meg durva lenne ha mi megkapnánk az összes szart aktivációval meg limittel de még a DVD is kéne neki. 😊
Why so serious?
Holnap delelott erkezik az én példányom is.
<#hehe>#hehe>
<#hehe>#hehe>
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Hát kb. egy hete a CD galaxison azt írták, hogy ha magyarul telepíted magyar lesz ha meg angolul akkor angol. Szóval valószínûleg tényleg a setup-nál kell kiválasztani.
Why so serious?
hát annyi van, hogy a setup (telepítõ) nyelvét lehet kiválasztani,
azt el tudom képzelni, hogy ha ott angol-t nyomsz, akkor angol lesz a game is, bár általában a telepítõ nyelve, meg a játék nyelve az két külön dolog sozk lenni, de lehet hogy a cdprojectnél nem😊
én mindenesetre magyart raktam, mondom annyira nem vészes, de a fegyverek nevétõl a hideg ráz (pl, van olyan pisztoly, hogy "Él VII", Él... ééérted... (edge😊... )
de most hogy toltam vele pár órát, szerintem
1.- aki semennyit, vagy csak közepesen ért angolul, annak megéri a magyar verzió, mert annyira nem vészes, és inkább 100%-osan értsd meg a játékot mint félig meddig
2.- aki nagyon jól vagy perfect beszél angolul, az inkább angolt válasszon, mert valahogy jobban átjön a feeling
3.- aki se angolul, se magyarul nem tud beszélni, az menjen a mónikasóba😊)
Másolásvédelem:
szerintem biztos, hogy ebben nincs DRM, mondom, a DVD kell ameghajtóba ha el akarod indítani, ráadásul hagyományos szériaszámos megoldás van, szal nagyon úgy tûnik a CDproject kivette az EA hülye aktivációs szarját (helyesen), ráadásul a tûzfalam sem szólt telepítéskor, szal ez tuti nem aktivált a neten semmitse
Az aktiválás gondolom a letölthetõ tartalomnál kell majd, gondolom bekéri a szériaszámot ha le akarod tölteni a BDTS-t, de ez még meg sem jelent, szal egyelõre tökmindegy
ja és ami nagyon dühít:
lefordították a nehézségi szinteket, szóval nem nomral, hardcore meg insanity van, hanem csillagharcos, meg hõsies vagy mittoménmicsodák, na az fájt amikor megláttam (meg a Kvarián is, de kezdem megszokni😊
azt el tudom képzelni, hogy ha ott angol-t nyomsz, akkor angol lesz a game is, bár általában a telepítõ nyelve, meg a játék nyelve az két külön dolog sozk lenni, de lehet hogy a cdprojectnél nem😊
én mindenesetre magyart raktam, mondom annyira nem vészes, de a fegyverek nevétõl a hideg ráz (pl, van olyan pisztoly, hogy "Él VII", Él... ééérted... (edge😊... )
de most hogy toltam vele pár órát, szerintem
1.- aki semennyit, vagy csak közepesen ért angolul, annak megéri a magyar verzió, mert annyira nem vészes, és inkább 100%-osan értsd meg a játékot mint félig meddig
2.- aki nagyon jól vagy perfect beszél angolul, az inkább angolt válasszon, mert valahogy jobban átjön a feeling
3.- aki se angolul, se magyarul nem tud beszélni, az menjen a mónikasóba😊)
Másolásvédelem:
szerintem biztos, hogy ebben nincs DRM, mondom, a DVD kell ameghajtóba ha el akarod indítani, ráadásul hagyományos szériaszámos megoldás van, szal nagyon úgy tûnik a CDproject kivette az EA hülye aktivációs szarját (helyesen), ráadásul a tûzfalam sem szólt telepítéskor, szal ez tuti nem aktivált a neten semmitse
Az aktiválás gondolom a letölthetõ tartalomnál kell majd, gondolom bekéri a szériaszámot ha le akarod tölteni a BDTS-t, de ez még meg sem jelent, szal egyelõre tökmindegy
ja és ami nagyon dühít:
lefordították a nehézségi szinteket, szóval nem nomral, hardcore meg insanity van, hanem csillagharcos, meg hõsies vagy mittoménmicsodák, na az fájt amikor megláttam (meg a Kvarián is, de kezdem megszokni😊
Én úgy emlékszem nem ajánlotta fel alapból, de ha a dvd-n a setup exe-t indítod, akkor lehet választani magyar angol, s cseh nyelv közül.
De ott nem írta, hogy az a magyar verzió-e.
és hol és mikor választhatod ki a nyelvet? telepítésnél?
amúgy a hiba nálad van: 32bites Vistán biztos, hogy elindul;-)
amúgy a hiba nálad van: 32bites Vistán biztos, hogy elindul;-)
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
igen van !
de nem indul el windos vistan legalábbis nem se 32 bitesen se 64 bitesen eddig.. megnéztem 4 gépen ... valami nagyon el lett rontva
de nem indul el windos vistan legalábbis nem se 32 bitesen se 64 bitesen eddig.. megnéztem 4 gépen ... valami nagyon el lett rontva