Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik kérdésemre esetleg válasz? Megköszönném : P Bár ha jól sejtem, az lesz, amit magamnak is megválaszoltam, bizonyos fõküldetéses bolygó/rész után kell elbeszélgetni velük..
Kumiho #2179
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Súlyosabb kérdés: melee attack melyik nyomorúságos billentyûvel, illetve billentyûkombinációval valósítható meg? mert egy X résznél bizony kifogytam az oda kellõ gránátokból, és nem szeretnék mészárolni, hanem "kézzel támadni" a paragon csíkocska növekedése érdekében.
Amúgy én is rácáfolnék az Engeenier osztály "haszontalanságára", én speciel majdnem azzal indítottam új játékot, ehelyett végülis Infiltrator lett, Oblivionban is kedvemre való volt a tolvaj (leginkább ahhoz tudnám a taktikáit hasonlítani) még a varázsló-harcos mellett.
Kumiho #2179
Végén 2szer kellet megcsinálnom mert lefagyott az intro alatt, bár nekem elvileg ram hiba van =|
http://www.akciofigura.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A fõ vonalon ott van Liara megkeresésének helye, Feros, majd Noveria. Amennyiben Feros vagy Noveria megvolt, kapsz egy újabb helyszínt. Amint ott is végeztél megint mehetsz tovább, aztán jön az utolsó helyszín.
Egyébként ha a sztorira is oda akarsz figyelni és nem akarsz ellentmondásokat vagy ellentmondásos utalásokat, akkor érdemes a következõ sorrendben vándorolni:
Feros, Noveria, harmadik helyszín (direkt nem írok bolygónevet), és így tovább. Liara megmentésének idõpontja rajtad múlik. Jó vele kezdeni (elég könnyû, hiába van ott a végén az a bizonyos rettegett ellenfél, mire oda elér az ember illik gyorsan tönkrevágnia), de nem muszáj. Amennyiben veled van akkor a megfelelõ idõben jutsz plusz infókhoz.
Ha nem az elõre eltervezett útvonalat követed nem lesz semmi bajod belõle (semmi játéktechnikai hátrányt nem jelent), de akkor a játékon belül néhány NPC mondókája kissé hülyén veszi ki magát. Olyan dolgokra utal(hat)nak, ami elméletileg már a birtokodban van, amivel még nem is találkoztál csak azért, mert nem azt a sorrendet követted amit a készítõk elképzeltek. Viszont ha a megfelelõ a sorrend, akkor pontosan tudod mire utalgatnak.
Gyakorlatilag a játék lényegi döntése nem a jóság vagy ennek ellenpontja, hanem hogy az emberiség vagy az idegenek érdekeit/szerepét teszed elõtérbe.
Ha hagyod kinyúlni a tanácsot (netán kimondottan megmondod hogy ott dögöljenek meg ahol vannak), akkor az emberiség nagyobb megbecsülésre és jókora elõnyre tesz szert, jókora felelõsség mellett, de a lényeg hogy kimagasló hatalmi pozícióba kerül.
Míg ha a tanács megmarad, akkor csak egyenrangú játékos lehet a többi 3 mellett, de marha nagy vérveszteség árán.
ugye az uccsó küldetés ez (Novo)?
Azért a Dragon Age-re kíváncsi lesze, elvileg az lenne hivatott a komolyabb RPG iránti igény kielégítésére.
A halál csupán a kezdet...
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
(mint látható nem léptél le, ezért mondom hogy csak egy ovis fenyegetõzés volt)
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
A grafika mesés, a hangok jók, a design, történet 5-ös.
Elején idegesített a lift lassúsága, meg h minden 3. szobában tölt (3G rammal), a következetlen mellékküldetések (katonaként minden kis szaros ugráltat), de aztán ezek helyrerázódtak ahogy haladtam elõre.
Viszont a célkereszt, fedezékbe vonulás(jó lett volna neki külön gomb) zavar.
A witcher után furcsa h nincs a világnak ciklusa, az NPC mindig ugyanazt csinálják (semmit), nincs élet a világban. De a kotorok is ilyenek voltak úh végül is nem nagy ügy.
De itt a gond, ugyanis a Kotor minden tekintetben fölülmúlta a Mass effektet, érdekesebb volt, változatosabb, jobb a történet, a világ, minijátékok és persze ott voltak fénykardok.
Úh összességébe visszalépés a játék, és csalódás számomra, bár lehet h a végén lesz valami nagy csattanó ami miatt megváltozik a véleményem.
igy nézett ki:
-pont emiatt felesleges az ilyen képességekre pontot rakni, illetve értelmetlen mérnökkel kezdeni a játékot.
-Már miért lenne értelmetlen?
Neked halvány fogalmad sincs arról, hogy mi az az RPG.
-Világos. Ha úgy gondolom, hogy egyik képesség kevésbé hasznos, mint a másik, az azért van, mert fogalmam sincs arról, mi az az RPG.
Komolyan, a logikád mint egy szõke nõé.
Tehát miért is nem tudod mi az RPG? Azért mert az RPGnek a lényege nem az hogy te legyél a hüdeüberkirály megasupergyilkológép. Az RPG SZEREPJÁTÉK. Belebújsz egy karakter bõrébe és megpróbász úgy játszani ahogy szerinted az adott karakter tenné.
Persze ME inkább egy interaktív akciófilm mint RPG de akkor is pont elég szerepjáték van belevegyítve hogy a mérnök épp azért ne legyen értelemtlen mert valki mérnökel akar játszani, ebbe a szerepbe akar belebújni.
Szóval nem akarlak bántani, se folytatni semmilyen flémet, dé tényleg az jön le az embernek a postjaidbol hogy nem vagy tisztában a szerepjáték mibenlétével. Egyetértek abban hogy nem tûröd el a srác stílusát, de a mondanivalójába azért volt némi igazság.
1ébként mind1 h melyiket rakod hova, még a map végén eldöntheted melyiket akarok élve látni 😉
Na én ezt nem tûröm tovább. Részemrõl leléptem ebbõl a topicból.
Jobb topikokban az ilyen beszólásokat kapásból törölnék, mert a béka hátsója alá viszik le a topik színvonalát.
1ébként kettejük közül kell választanod, asszem 😊
Amúgy ha mást valakiket raktam volna be a csapatomba, mondjuk Liarat és Garrust, akkor ugye valamélyüket kellett volna felajánlanom az alien csapatok élére? Vagy ez aalap, h Ash és Alenkot kell berakni? gondolom nem... véletlenül, sajnos õket raktam be... és inkább a bombahatástalanitó Ash mellett maradtam, nem mentem segíteni Alenkonak.
Pedig bírtam, inkább Garrust vagy Talit ill Liarat kellett volna feláldozzam.😄
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
De ettõl függetlenül olvassátok el, ha még nem tettétek volna meg. Mert egészen érdekes a története. 😊
Az meg külön érdekes, hogy a warezolóknak se a tevékenységét szóltad le, személyesen õket sértegetted. Ahogyan teszed ezt velem is.
Miért is kellene eltûrnöm egy magadfajta színvonaltalan ember sértegetését? Itt lenne az ideje, hogy a házigazda lépjen az ügyedben, azt hiszem egy egyhetes bannolás jót tenne a hozzászólásaid hangvételének.
http://www.imdb.com/name/nm0385029/
[/img]
Egészen pontosan Liz Sroka, http://www.imdb.com/name/nm2245907/
asszem im in love😊))
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
De akkor a végén nem kell új vezetõt választani nem ?
2. Ua, mint másik esetben.
Azt azért jó lenne, ha kivehetném a lemezt és helyettesíthetném egy no-CD fájllal, mer néha eléggé kattog már a drive :s