11074
  • rotator
    Az egyik BioWare-es szerint több DLC is várható. A BdtS és a patch nem feltétlenül fognak karöltve érkezni, amelyik hamarabb elkészül, azt egyből kiteszik.
  • rotator
    Tudok olyanról, aki elsőre 60 óra alatt tolta végig.
  • pubiloál
    Lehet az a sok titokzatos fagyos a meleg miatt van. Nekem kifagyott 2x, levettem a ház oldalát, felbarkácsoltam egy 12cm-es rendszerhűtőt és tádám, semmi...
  • Kindred Blades
    csatlakozok, 4 végigjátszás, saccperkábé 120 óra, 0 fagyás. Eredeti játék.

Azért is jegyzem meg külön, mert korábban jó páran hangoztatták, hogy a játék azért fagy ki, mert bugos, és _mindenkinél_ ezt teszi. Hát nem. :)
  • fsgh
    Na elkezdtem másodszorra most full Bionikus nővel:) Renegád akarok majd lenni:)
  • berczy #6199
    Én sem nagyon értem ezt a kifagyós dolgot. Nekem origi játékom van, már 38+ órája játszom, de írd és mond, egyszer sem fagyott ki. Egy dolog van ami dühít, az pedig az, hogy amikor alt+tab-ot nyomok akkor vagy 2-3 percet kell várni mire visszavált a játék. Ezt nem tudja valaki, hogy mitől van?
  • GamerAdams007
    Sztem a gépetekkel van gond, nehogymár a pirate-változat nekem egyszer nem fagyott ki, ti meg eredetivel szívtok...
  • Broafka
    nah hát ezeket én is kihagytam mondjuk, de így is összesen 32X fagytam ki, már amennyit összeszámoltam, szóval a végére gondolom azért érthető ha egy kicsit elegem lett.

Kár érte, mert nagyon jó kis storyja van, és tényleg jó (lenne) a játék.
  • Nick01
    en 18 oranal tartok, ugy h most megyek az iloszra ,es nem gyulytogettem asvanyokat stb..

Ha megtalalom,scannerem az osszes orzot a fellegvarba ,akkor mit kapok cserebe?
  • SaGa Jr
    Akkor nem sok beszélgetést hallgattál végig, sőt valószínüleg a Codex bejegyzések többsége is hiányozhat nálad.

Amúgy miből gondolod hogy mindent elvégeztél?
    Mellékes feladatokból van ugye:
    - 1 ami a választott háttértől függ.
    - 3 amit a társaid adnak
    - 15-20 (vagy még több) a Citadel Station területén amit ott kaphatsz meg és a nagyját azt ott helyben is végzed el (van amihez utazgatni kell majd)
    - 5 a Feros-on
    - 2 vagy 3 (nem emlékszem pontosan) a Noveria bolygón
    - 2 a Virmire felszínén
    - 5 gyűjtögetős feladat (ásványok, asari iratok, plecsnik, protean ereklyék, stb.)
    - 35+ feladat meg utazgatás közben összeszedhető az űrben bóklászva

Ha nagyon kapkodsz és minden átvezetést ki is iktatsz, akkor is necces dolog az a 12 óra ha "csak" a gyűjtögetéseket hagytad ki (különösen, hogy azokat gyönyörűen el lehet végezni amennyiben tényleg minden mást megcsináltál).
  • Cashx
    megcsináltam minden mellékküldetést (kivéve az ilyen bugyuta gyüjtögetősöket) és ígyis csak 12 óra volt, hogy tudtuk ti 20++ órát játszani ?
  • Broafka
    ez az gyerekek, már vagy egy hete játszok a játékkal, mingyá meglesz. Most már csak összesen 30X fagytam le, egy 100 méteres pályán 3X is, de nem baj, mingyá meg lesz ez! :D
  • zorrobomber
    http://odyssey.blog.hu/2008/07/08/space_siege
  • böröczk
    Hát nem így írtam? : D Nem volt gondom a dof-el, de kipróbáltam kíváncsiságból, milyen, ha kikapcsolom, hát el sem indult a játék : D
  • rotator
    A DoF az egy effekt, nem az Ati sajátossága. Vagy nvidián ez sem működik?
  • böröczk
    engine.ini-ben rákeresel depth of field-re, és átírod true-ról false-ra. Nem a gépeddel van a probléma, hanem mindazösszes ati kártya sajátossága ez a kis szépséghiba a játékban, de kiküszöbölhető, amint látod. : )
    Egyébként szerintem bekerülhetne FAQ-ba ez is.
  • csinkin
    X1950pro
  • ChuckYeager
    Hali ma vettem meg a játékot.
    Tetszik nincs is vele baj.Csak a grafika:hiába van minden maxon,akadásmentesen fut is. CSAK a hátterek szörnyen elnagyoltak,pixelesek szerintem ez nem természetes.De pl: ha a távcsövessel ráközelítek egy ilyen pixeles helyre egyből kiélesedik.
    Miért?Miért?
    A gép simán bírná ha minden éles lenne.
    Konfig:e6400@3GHz,X1950pro 256MB Vram, 2GB RAM.
  • ShaiHulud
    quick save aztan load
  • SZEG007
    megveszed a játékot a boltba:P
  • Bagoly81
    nincs olyan :S
  • fsgh
    volt 1-2 renegade pontom..azért mert elfogyott a bénító gránátom a telepeseknél és néháyat meg kellett ölnöm. Na meg gondolom azért is kaptam mert megölettem a tanácsot:DDd Am ha megmentetem a tanácsot még időben odaérnek szétlőni az anyahajót?

#6182: ez egy bug:S elöző mentett állástól folytasd
  • Bagoly81
    az ellen mit lehet enni ha tulhevül a piszolyom? nemmegy vissza hőjelzője, beragad... ha átváltok puskára akkor azis ugyan ezt produkálja. igy aztán nemtudok lőni. ez valamiféle hiba a játékba!?
  • fsgh
    Nah végigvittem elsőre:D

24Óra 40perc a időm:)

végülis a nem-telen "csajjal" feküdtem le:D ő jött be szobámba a nagy küldi előtt..(Ha elküldöm akkor bejön a földi csaj?)
  • robotnyk
    elsőre legalább a mellékküldik fele kimaradt :)
  • GamerAdams007
    Nekem akkor szokott crashelni, amikor alt-tabozok, aztán vissza. Ekkor fekete képernyő, és mehet az altefnégy. Egyébként normális esetben egyszer sem fagyott még ki, pedig nem is hivatalos forrásból van meg a játék (arra sajnos nem volt pénz, épp elég nekem a wowot fizetni).
  • MrAndree
    Hát egy végigjátszás alatt /ha megcsinálod a mellékküldiket is/ 5-6 millát simán össze lehet gyűjteni. Annyi jó cuccot meg vásárolni se lehet, így maximum a játék elején nincs pénzed de utána meg azt se tudod már hova tedd.
  • robotnyk
    crateket nem árt kinyitni, felesleges kacatokat néha eladni inkább, mint omnigelt csinálni belőle, 999nél több úgysem lehet abból. én első végigjátszás után 2-3 millió körül voltam, ekkor bevásároltam spectre fegyverekből, 600kval indultam a második végigjátszásnak, annak a végére 6 millióm lett.
  • zorrobomber
    Én úgy vittem végig hogy nem vettem semmit. Hogy ez jó vagy rossz dolog mindenki döntse el magának...
  • sanyiiiii
    Gyűjtögető életforma.. Fossz ki mindent amit lehet , és ha nem zselésítesz le mindent hanem inkabb eladogatod akkor lesz.
  • Broafka
    hmm, amúgy az normális hogy iszonyatosan nincsen semmi pénzem? :)

van valami speckó küldi vagy valami ahol lehet szerezni pénzt?

vagy csak úgy... lesz majd később vagy nem tom
  • Broafka
    nem is mondtam hogy atim van :D
    de amúgy tényleg az van, szal kössz, akkor inkább szenvedek egy-kétszer! :)
  • zorrobomber
    Ááá, megtaláltam mire kell várni ME után!! Hogy nem hallottunk eddig erről?? Na este összeszedek róla minden infót
  • fsgh
    első 3 helyen voltam már. a plusz 2 helyszín az most jön szerintem
  • SaGa Jr
    Attól függ hol jártál már?
    Feros, Noveria, Vermire, majd utána még jön 2 helyszín és vége. Legalábbis a fő vonalnak és a játéknak. 2 csajjal egyszerre úgysem fog menni a romantika, majd választanod kell.
  • wendi1106
    valaki nem tudná nekem megmondani hogyha az eredeti dvd-met átírom egy másik dvd-re hogy fog-e működni crack nélkül amolyan biztosági másolatot szeretnék létrehozni mellőzni szeretném az eredeti dvd-m karcosodását
  • fsgh
    értem thx.:)

még 1 kérdés. Most volt az első találkozásom Saren-el... Ugye megtudtam hogy léteznek a .

Még mennyi van hátra a játékból? Mert pl a 2 csajjal még semmi se volt..:D (igen ez a legnagyobb problémám:D)
  • SaGa Jr
    2. Az első dumálás után jelenik meg a feladat. Minden alkalommal mikor visszatérsz majd a Citadel Station-re újra ugyanott fog dekkolni és lehet vele társalogni. A válaszaid tekintetében vagy Paragon pontokat kaphatsz, vagy Renegade pontokat vagy jó nagy semmit.
  • SaGa Jr
    Bizonyos mennyiségű Paragon és/vagy Renegade pont megszerzése esetén a program automatikusan ad pontot a Charm/Intimidate skill értékére. Emlékeim szerint 25, 50, 100, 200, 300 pontok elérése esetén biztosan van "ingyen" fejlődés a kérdéses téren.
  • bgabor
    Local Cluster. Magyar verzióban helyi akármicsoda.