Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kijelenteném: minden idõk LEGJOBB RPG-je (nem az egyik), JELENLEG!!!!!!!!!!!!!!!! Felháborító a 7990- ár. Persze nekem, nekünk ez jó, de akkor is! Ez egyminõségi játék. Többszöri végigjátszásra nagyon alkalmas. Full hangulatos. A sztori mindenképpen kiemelkedõ, és az eddigi játszott rpg-ék közül sztem ez a legjobb, leghangulatosabb, legösszetettebb, de ugyanakkor fullon érthetõ történette rendelkezõ cRpg, amit valaha láttam. Nagyon örültem annak, h nem fullad a játék vége Jade Empire, The Witcher, Assassin Creed (bár ez nem rpg) bossfight stilusára! Viszont.
BEATUFUL GAME!
Grafika: 9.5, bár tudhatna több fps prudukálást is, átlagban 30-55 közötti, viszont a Witchertól meglepõ módon sokkal optimalizáltabb!!! És ez tény
Hangok: 10, tökéletes, precíz kidolgozottságúak, borzasztóan. CoD 4 mostantól a Top2. helyen van hangi tökéletesség terén
Hangulat: sztem egyértelmû!
Küldetés felépités: egyértelmû!
Játszhatóság: egyértelmû!
http://www.akciofigura.hu
amúgy -speciel én- én direkt a segélykérés miatt járok ide. És örülök, h létezik ez az sg.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://www.akciofigura.hu
"Line 122: (allow sprint all the time)
Default:
m_fMovementWalkRunTrans=0.8
Change to:
m_fMovementWalkRunTrans=1.0"
Valamelyik iniben lehet ez. Mondjuk a bioware fórumon volt, s írták, hogy mindenféleképp másolatopt csinálj a mentésrõl, ha véletlenül elcseszné.
A fegyverek fejlõdése alatt mit értesz? Ahogy növekszik a szinted, úgy tudsz egyre jobb cuccokat találni (nagyobb verziószámúakat azonos típusból mondjuk) és vásárolni. Emellett ott a fejlesztés lehetõsége. kell hozzá weapon mod meg ammunition mod. Ráböksz a fegyvernél lévõ üres rubrikára és feljön a módosításokat tartalmazó ablak. Ha van mod-od akkor beteheted a megfelelõ helyre.
A fegyverek pontossága részben függ a fegyvertõl (természetesen vannak adott fegyverkategórián belül pontosabbak meg kevésbé pontosak is), de részben függ attól is, hogy az adott delikvens rendelkezik-e megfelelõ szinten hozzájuk fegyverspecializációval. Minél magasabb egy adott fegyverre a skill értéked, annál pontosabb és nagyobb károkozó képességû lesz a fegyver.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Vagy legalább hagyj ki jó sok helyet miután beírtad, jól elkülönülõen a spoiler szót, amennyiben nem akardo használni a beépített lehetõséget, és cak aztán írd.
Nekem ezt a 10-15 percenkénti kifagyogatást folyton játszotta a program, beállításoktól függetlenül. Sõt kezdetben az istennek sem akart elindulni. Késõbb kiderült, hogy túl régi volt a videokártya driverem. Mondom oké, frissítsük a javasolt legújabbra. Na eztán elindult, de 10-15 percenként fagyás és halál.
Kerestem egy régebbi változatot a driver-bõl és lássanak csodát, azóta ha ki is fagy (4-6 óra folyamatos játék után), az nem a graf miatt van, hanem az átkozott Realtek audio hangvezérlõ miatt. Az akasztja meg a hangokat és vágja taccsra a gépet.
Az sem árt, ha az ember nem erõlteti elsõre a legnagyobb felbontást. Bár elméletileg tudná a hardware-em de a játék mégsem hajlandó futni nálam 1280x1024-ben.
Spoiler!
Most a Fellegvárban vagyok, és a Tanács nem akarja, h én is Iloszba tartsak a Normandiával, sajna elkobozták a hajót is. Most épp a Fluxba tartok, Anderson kapitányhoz.
De rögtön harc után sem tudok, pedig még mondják is, hogy "All clear"... 😊
:S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Why so serious?
Amúgy menteni csak akkor lehet, ha a játék engedi (F6-tal)? Néha 30 perce várok, hogy menthessek, de nem engedi...megunom, kilépek és kezdhetem elõrõl.
Amúgy a fegyverek fognak fejlõdni? Mert most még nem igazán pontosak/hatásosak.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Why so serious?
Na a lényeg:::
Keresem a 15-ös csúcsi szakadék szállást, ahol a mátriarka tartozkodik. A reaktort megnyítottam meg minden, de nem tudom hogyan tovább a mátriárkához😞
pls vki mondja el mit kell csinálnom (kódtörésem alacsony, bár remélem nem ettõl függ majd a mátrárkával való találkozásom, mert már fejleszteni azt nem tudom))
Kumiho #2179
Gránátokat pedig tudsz még találni, amikor visszaérsz a kolóniára akkor a lövöldözõ Fai Dan és haverjai mellett van egy láda, abban van még.
Csapattársak közül csak Garrus-nak és Wrex-nek vannak mellékküldetései /meg Tali-nak egy fél/. Beszélgess velük sokat aztán majd mondják.
Why so serious?