11074
  • bgabor
    A leírásod alapján nekem nagyon úgy tűnik, hogy tönkre ment a DVD meghajtód. Keríts egy másikat.
  • Broafka
    hogy a játékból Ashley szavaival éljek: "Mióta lettél te a főnök?"

rólad ennyit, te már eddig se értettél semmit

a vicc most az, hogy úgy gondoltam egy próbát megért, crackeltem az eredeti játékot, és így meg elindul... lol, no comment (nah persze ilyenkor CD nélkül megy, szóval még mindig a dvd olvasó és a dvd közötti kapcsolat nem tetszik neki)

de akkoris vissza viszem, ez röhely!
  • takysoft
    "a rohadt életbe már"
    " a f*szom ki van"
    "és ez a hülye"

Szeretnéleg megkérni, hogy ezt a stílust itt ne használd.

Ha megvetted a játékot, akkor ne kéregess image-eket, meg crackeket.
    Próbáld meg elindítani, és ha nem megy, akkor vidd be a boltba, és verd az asztalt, hogy neke megvan a Rendszerkövetelmény, és nem fut.

CD-védelem esetén meg daemon-t egyéb emulálókat tessék kikapcsolni, arra allergiásak, ez igaz.
  • Broafka
    hát ööö
    nem hiszem, vagy hát nem tudom, mert amikor elindítanám a játékot akkor a dvd olvasóm, hát ööö, eképpen működik:

felbúg, recseg (szünet: ...), megint felbúg, egint recseg ... felbúg, recseg ... és a végén kiírja hogy tegyem be a helyes lemezt (mintha azt akarná hogy crackeljem, de igazából csak... mnitha nem látná a dvd-t vagy én nem is tudom)

de azért kipróbálom a te ötletedet is. Akkor mit lőjjek ki? elég ha csak kilépek a daemon toolsból? hihi, megpróbálom :D
  • fsgh
    nem ehet az a baj hogy érzékeléi a Daemon tools-t a gépeden és azért? vagyis a virtuális meghajtót. Vannak játékok amiknek nem tetszik ha virtuális meghajtód van...
  • Broafka
    köszönöm
  • Broafka
    úr anyám, olvass már vissza egy kicsit, mielőtt lebaszol, mert a játék miatt már így is a f*szom ki van!
  • gabo91
    Nem egészen warez... meg vette a játékot, és az nem működik neki...
    a fejlesztők, eladók forgalmazók ugyis leszarják nagyívben... mégis mit tud csinálni? semmit... ugyan ott van mintha nem vette volna meg, de most mégis fizetett
  • gabo91
    A játék vitt ide, nem magamtól mentem. Volt egy videó, aztán most nem mehetek fel a normandiára, mert lezárták...
    (álítólag a nagykövet záratta le)
    Gondolom vele kellene beszélni... de sehol se találom...
    Vagy hova kell menni?
  • takysoft
    Ad1: minden neked mini-image? nincs is másolásvédelme. (legalábis olyan, amit mini-image-el ki lehetne kerülni)

Ad2: a több helyen fellelhető "NO WAREZ" felirat nem zavar? van ám warez topic is...
  • Broafka
    hát én berosálok... ez nem megy!

honnan szerezhetek ilyen mini image-t?
    google-lal nem találok :$
  • Grifidos
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem az is hülye aki xfiret használ...no flame magánvélemény
  • Evoluti0N
    Váá lolol milyen hülye bugra(?) akadtam a játékban. Fut max grafikán, de ha xfire-ből indítom akkor nem. Majd megettem a kefét, nem tudtam rájönni, h miért van az, h amikor első 2 alkalommal elindítottam és játszottam ment simán és utána meg miért szaggatott minden alkalommal. Szal ha vkinek szaggat és Xfire-ből játsza, akkor próbálja meg nélküle.
  • Fenrir
    Próbálgasd még párszor, nekem volt olyan hogy csak a harmadik-negyedik próbálkozásra indult el. Nekem is eredetim van...
  • Broafka
    meg a rohadt életbe már, már mióta szívok ezzel a játékkal mint a torkos borz...

elegem van, ha warez verzió van meg akkor fagy, meg minden szar, ha eredeti akkor el se indul, komolyan mondom már lassan robbanni fogok >-(
  • Broafka
    de lehethogy az olvasóm a rossz, mert 3X próbálta felpörgetni, de nem ment neki (bezzeg commanderben látja mi van rajta, meg telepítette is)

röhely...
  • fsgh
    Ismerős probléma... C&C3 van meg nekem eredetibe és ha játszani akarok akkor mini imaget kell bemountolnom-.-
  • Broafka
    gyerekek, megvettem eredetibe a játékot, és ez a hülye crackeltetni akarja magát!

vagy nem tudom, de azt írja hogy rakjam be a korrekt lemezt!
    most mit csináljak? :-/
  • SaGa Jr
    Miként jutottál oda? Magadtól mentél vagy a program kötelezett rá (túl vagy már mind a 4 kötelező helyen ahol járni kellett)?
    Utóbbi esetben ott a kérdésedre a válasz a journal-ban. Nem a mellékes feladatok között, hanem az elsődlegesek közt.
  • TomDantes
    Ha nálam AMD1700+ 1,5 giga ram, HD2600XT VGA elfut igaz minimumon..akkor mit gondolsz?
  • rotator
    Igen, a Krogan ott nekem is betett elsőre, de hardcore-on elfüstölt 10 mp alatt. :)
  • Dévids
    Sziasztok!
    Nem tudjátok miért van az, hogy az aláírásomban szereplő gépen 800*600-as felbontásban low grafikán szaggat??Tom, hogy nem egy erőmű de azért sztem egy kicsit jobban kéne futnia.
  • gabo91
    Másodszor vagyok a fellegvárban. (saren-el az elöbb találkoztam) Hova kell menni? sose tudom, de küldiknél se irja... :S
  • SG
    Van ez a játék olyan hosszú mint a Kotor ?
  • SaGa
    Nem sokkal. Itt-ott kicsit több az ellenfél, mint korábban, meg talán kicsit magasabb szintűek, de a sztori szempontjából fontos küldetésekben pont ugyanannyi, pont ugyanolyan erős ellenfél van, ráadásul pont ugyanúgy álldogálnak ugyanott. Elsőre, normálon Liara kiszabadításakor a krogan megevett vagy hatszor, mire sikerült lenyomni, insane fokozaton elsőre kifeküdt...
  • SaGa Jr
    Azért nem adtak, mert nem beszélgettél velük eleget. Nem akartál kideríteni róluk semmit. Ha ezt elhagyod, akkor nem csak feladatoktól, de több Codex bejegyzéstől is elesel.
  • Cashx
    * "csak"
  • Cashx
    #6195 Hát igen, de nekem pl. a társaim nem adtak questet. Vagy legalábbis nem írta ki, hogy hozzájuk kötődne. Wrex-nek pl. az a küldetése, hogy megöljem Ökölt or?

Amúgy listádból csak az űrben bolyongós 35 meg a Citadel-ből maradt ki ~10. (meg persze a gyüjtögetős, ha lementem egy bolygóra szétnéztem a rendelleneségnél, elvégeztem a feladatom, de a törmelékeket ott hagytam :D)
    Ja és a kódexet végig olvastam, 1-2 témát hagytam ki max.
  • rotator
    Én pont fordítva, először engineer, most soldier, de nem hiszem, hogy ez számít, mert a társak se nyíródnak ki soha, max. a pajzsuk szokott lemenni. Tali mondjuk igen hasznos. :) Egyedüli keményebb ellenfélnek a Krogan harcos számít, a többi (főleg a gethek) csak ágyútöltelék.
  • MrAndree
    Mivel viszed? Csak mert nekem a hardcore nehezebbnek tűnt, igaz lehet csak azért mert elsőre soldier voltam heavy armorral meg mindennel, hardcore-on meg engineer. De tény, hogy még így is rohadt könnyű.
  • rotator
    Insane fokozaton mennyivel nagyobb kihívás a játék? Mert most másodjára hardcore-on könnyebnek tűnik, mint elsőre normalon. :S
  • rotator
    Nekem pont olyan kártyám van, és sosem fagyott még ki. Az említett liftes buggal egyszer találkoztam a kb. 56 óra alatt, valamint egy ízben volt egy olyan, hogy a hackelős játék "ráfagyott" a képernyőre. Ennyi. :)
  • bgabor
    Egyértelműen kompatibilitási gondok miatt fagy. Egyes rendszereken tökéletesen megy, máshol fagy, megint máshol kidobál a desktopra. A dolognak semmi köze a program eredetiségéhez. Nekem boltiatlan verzióm van, mégis összesen egyetlen alkalommal dobott ki az asztalra hibaüzenettel, másfél végigjátszás alatt.

Szóval valamelyik hardverelemre pikkel a program nálad.
    Innentől kezdve ha driverfissítés nem oldja meg, várhatsz a patchre, reménykedve, hogy majd javítják.
  • MrAndree
    Nem attól függ a fagyás, hogy másolt a játék vagy eredeti. Nekem egyszer se fagyott, liftben párszor elakadta de ennyi. Loadoltam és rendbejött.
  • Grifidos
    Szípen megnézed az alaplapod oldalát, hogy van-e friss driver. (azért 2-3 havonta amúgy is illik...)
    Nálad nem biztos, hogy pont ugyanezért crash-el be.
    Nekem 99%-ban a párbeszédeknél illetve amikor valamilyen hang-effect indult volna akkor fagyott (pl lift hangja)
    Mellesleg az enyém eredeti.
  • Broafka
    tök jó, lentebb többen mondták, hogy nekik eredetivel nem fagy, meg hogy így úgy 50 óra játékélmény... blabla

akkor most mi a helyzet? mindenesetre akkor sem hiszem hogy a hang miatt fagyna, de ki tudja? :-/

és ha mégis, akkor én hogy frissítsem a hangkártyámat?
  • Grifidos
    Psszzzt!
    Spoiler csak neked!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az eredetivel is fagy...
  • Broafka
    nekem alaplapra integrált hangkártyám van

nem hiszem hogy a hangnak lenne köze a fagyásokhoz.

Valszeg az eredetivel nem fagy a játék, akinek igen, annál a géppel van a gond.
    Titan Questet mikor letöltöttem akkor az is fagyott, megvettem eredetibe, és nem fagyott (meg mernék esküdni, hogy ez a legújabb védelem, már más játékoknál is láttam)
  • Grifidos
    A fagyások többsége a hangkari driver miatt van szerintem.
    Audigy 2 ZS tulajok szedegessék az új drivert, lehet hogy malacom volt de a csere óta nem volt crash nálam.

Audigy 2 ZS driver összes op-ra
  • Broafka
    komolyan mondom, egyre szebb dolgokat produkál a játék :)

találkozott már valaki liftes buggal?

beszállok a liftbe, rámegyek hogy lift indítása, és megállnak ahogy kell, de alift az nem indul el, és semmti nem lehet csinálni, állnak mint a cövek az álló liftben