174
-
#134 gyakorlatilag 0 - egyrészt nálunk nagyon ritka a kamerás felvétel, másrészt nagyon valószínű, hogy ahogy az Egon és Döncit sem, a magyar torrent oldalak EZT SEM fogják terjeszteni. Tessék elmenni moziba, és megnézni. -
zsoca20 #133 Mennyi rá az eséj ha ma este 20:30-kor leadják a filmet Pécsen a Cinema city-be akkor az ma este már letölthatő lesz? -
#132 Egyszer az legutolsó Bean filmről megjelent a kritika ebben a szarban. és végig román rendezőt írtak, holott minden nyelven orosz rendezőről volt szó, ezt bemondták, feliratokon is ez volt, stb., csak anno egy kritikában így jelent meg. A sok hülye - cinem. - meg átvette, fikázta. Ennyit erről.
A másik melléfogásuk a Róma kritikája volt. Az illető aki elment az itthoni premierre a dugásokon kívül mást nem emelt ki.
Ennyit róluk.
OFF:
A Taxi 4 meg semmivel sem volt gázabb, mint bármelyik LB által producerkedett film ..., sőt, a többihez képest - bár nem volt benne sok taxi - még jobb is volt, mint a joystickos 2. rész, vagy a sítalpas 3. ... -
#131 Ternovszky Béla interjú az indexen
"Tényleg ön Grabowski? Még a nevük is hasonlít.
Ez az első részben abszolút tévedés, eredetileg nem is Grabowskinak, hanem Kowalskinak akartuk elnevezni egy amerikai film, a Vanishing Point [7] után, amiben egy autószerelőnek kellett egy lopott autót elvinnie keletről nyugatra, és a rendőrség üldözte. Ez egy olyan kelet-európai név volt, ami Amerikában is ütős, ezért választotta Nepp [8]. Csak rosszul emlékezett, így lett Grabowski."
-
#130 off
Nézd, ha valaminek sikerül elkészíteni a normális, kvázi az előző (vagy első) rész színvonalát hozó folytatását, áldásom rá.
Ha nem, nem.
A Taxi meg nem trilógia, hanem tetralógia, fyi.
Amúgy volt offolni?
on -
#129 Mar ott kezdődik a baj amikor majdnem egymáshoz hasonlítod a Taxi trilógiát a Vissza a jövővel :D -
#128 Amúgy már a 3-at se néztem meg, ez nem a Vissza a jövőbe trilógia, ahol mind a három rész ugyanúgy ütött és szép kerek egészet alkotott.
Nade nem offolom szét a topicot :) -
#127 Mert az exbarátnőm megnézte (nekem volt annyi józan belátásom, hogy nemet mondjak a szíves invitálásra), és amikor megkérdeztem, hogy milyen volt, elhúzta a szája szélét és nem mondott semmit.
Egyébként ami a Taxi- és egyéb sorozatokat illeti: de gustibus non est disputandum. -
#126 Szal én is. -
#125 A T4xira gondoltam... :) -
Seten #124
Ez mit jelent? Hogy nem nézted meg a filmet? Akkor honnan tudod, hogy igazuk volt? :)
-
#123 Taxi semmivel nem volt rosszabb mint a három. -
#122 Nos én mar elvből nem olvasok Index/Cine kritikákat. Olyan vad barmok ezek, akik azt hiszik hogy a remek negatív kritikával nagyratornek reputációban... de nem :D -
#121 Részben az ő kritikájuknak köszönhetően menekültem meg a Taxi4 áldásaitól ^^ -
#120 engem a cinematrix nem érdekel......a legtöbbjük paraszt......tehetik az összes filmet lehúzzák és kritizálják és rohadt paraszt módon néha........bár ebbe beleolvasva nem volt ilyen parasztság -
#119 -
#118 Eléggé vegyes fogadtatásban részesült a film: http://index.hu/kultur/cinematrix/kritika/mfog1219/.
Minazonáltal úgy vagyok vele, hogy a nyócker!-es Gauder Áron 9 pontjának hiszek, nekem a Nyócker! is nagyon bejött. -
Me Ga #117 Jaja, nagyon király a tibicsokis macskafogó site...
Az a lövöldözős játék nagyon jópofa: Tibicsokis Macskafogó oldal -
W B #116 most elment a kedvem a tibi csokitól... meg úgy álltalában a csokitől. EZ JÓ diétás módszer! -
#115 balett (2 t betű ám)
közben meglettek mind a 4-en:
sok sok további (meg nyereményjáték is) a www.tibicsoki.hu -n :) -
W B #114 ja, ja.
balat helyet balet -
#113 balat?
amúgy igen, 4en vannak, de a játékban 3-nak látszik a képe. fantasztikus, mi? -
W B #112 nem 4 balat patkány? -
#111 a html oldal extrái közt van a macskafogó póker, ott látszik 3 balettpatkány... nagyon megöregedtek! -
#110 szépen kibővült-megújult a hivatalos oldal ( www.macskafogo.net )
ráadás: poszterek (két gengszter, Lusta Dickné, és Grabowski lánya)
-
Dexantreal #109 lol -
#108 akkor megvan a gond forrása..biztos féltékeny -
Dexantreal #107 Lol, igen hallottam ezt a párbeszédet is... lentebb írta vki itt, vagy a másik topikban, amit bezártak és azt figyeltem... a trailer alatt végig.... tényleg jó lesz a film.
Gépem pszichologusnál?
Nem, de már összelett rakva párszor, mert néha szarozott és történt vele ez-az.
*Xbox 360t akar* -
#106 Egyre érdekesebbnek tűnik a géped. Volt már pszichológusnál? ^^
Amúgy ugyanaz a trailer, mint ami a youtube-on látható, csak a képminősége sokkal jobb, illetve nem ugrik a hang tízmásodpercenként.
Hol vannak a birodalmi rohamosztagosok...? :DDDDDDDD -
Dexantreal #105 Igen... aztán lejátszottam más lejátszóval és ott volt hang, de kép meg nem.
Úgy játszotta le, mint egy MP3 zene számot, lol.
Tehát kiderült, hogy ugyanaz a trailer, amit először láttam. -
#104 Igen, valami hasonló.
Ez azért M., mert végre elérhető a trailer, tényleg jó minőségű, de neked mégsincs hang. -
Dexantreal #103 Lál, Murphy.
A Diák Murphy törvényeit szeretem!
A normálisnál meg csak azt ismerem, hogy "Ami elromolhat, az el is romlik.", vagy mi. -
#102 Pedig ennek kéne működnie. Murphy újfent beledugta az orrát valamibe, amibe nem kellett volna. %-) -
Dexantreal #101 Nincs ilyen izé... szal amit említettél. -
#100 mplayer, és semmilyen kodek meg quicktime meg realplayer nem kell... akinek kell hozzá kezelőfelület, annak smplayer, mpui vagy ilyesmi. -
#99 Akkor a hiba az ön készülékében lehet.
Mivel egy .movról van szó, akkor vagy a quickalter player, vagy a mindenről árulkodó és adatokat küldő sima realplayer nincs rendesen feltelepítve.
Nem is tudom, hogy egyáltalán miféle hangkodek kellene egy .mov fájlhoz.
Szoftveresen nincs lehalkítva valami? -
Dexantreal #98 Nálam nincs hang, cöhh. -
#97 Ez már tényleg jobb, kép és hang a helyén, ahogy kell. -
#96 a honlapról letölthető a nagy méretű, jó minőségű trailer. -
#95 "Ne kiabaljon igazgato ur , itt allok maga mellet.."
:DDDDDDDDDDDD