174
-
#94 még egy kis infó...
"A Macskafogó 2. szinte a teljes eredeti szereplőgárdát felvonultatja.
A forgatókönyvet az 1986-os első részhez hasonlóan Nepp József írja, a rendező pedig ismét Ternovszky Béla lesz." -
#93 Több embert is megkérdeztem, hogy nekik megy-e. Nem megy.
Nekem még van hang, ami kissé akad helyenként, de kép egy szál se. -
#92 csak nekem nem megy a "jobb minőségű" trailer? letölt vagy 28 megát és semmi nem tudja lejátszani :( -
#91 Friss hírek az zindexen -
#90 Kipróbáltam, hát nem az igazi :D -
#89 Bannerbe ne tegyük be a 2 perces trailert kis méretben? -
#88 Kb. jó lesz ;)
szerintem a 3D-t sem vitték túlzásba, a Vuk után már ez is öröm...
Az új trailer
"Íme, itt az első mozgóképes anyag a december 20-án mozikba kerülő egészestés animációs filmből, az oly régóta várt Macskafogó 2-ből. A videómegosztóra feltöltött alig két és fél perces trailerből kiderül, hogy a lezártnak hitt macska-egér harc új erőre kap, amikor a pafrikai dzsungel mélyen egy ősdi törvények szerint élő macskapopulációra bukkanak. Ismét szükség lesz Grabowskyra, de visszatér a négy gengszer, Fritz Teufel, és persze Safranek is."
-
Dexantreal #87 Atom ász!!!!!
Családban mindenki szereti, szal meglesz 20-dikára a mozi program, vagy akörül. -
#86 Ternovszky Béla rendező október 4-én délelőtt úgy búcsúzott el a tatabányai rajongótól, hogy találkoznak a stáblistán, és persze a film díszbemutatóján december 20-án.
Igencsak szép karácsonyi ajándék lesz, ha minden a terv szerint megy! :)) -
#85 a hangok nagy része ugyanaz, nézd meg a hivatalos oldalon :) csak hát eltelt azóta vagy 20 év, és az a színészek hangszálaira is hat -
#84 jól nézki, de ezen is meglátszik a 3D.....remélem nem válik hátrányára (mármint így nem veszít a varázsából) viszont 1-2 régebbi szereplőnek mintha más lenne a hangja mint volt, pl.: Grabovski.....de lehet hogy csak én hallottam félre......várom tárt karokkal :D -
W B #83 VÁ!!!!!!!!!!!!!! Das ist einfach über Fasza! -
TomDantes #82 Úristen ez nagyon nagy! Nagyon várom már.
Jó lesz, már a bemutatón jót nevettem.
Kölyök korom kedvence folytatódik! -
#81 Ja most veszem észre hogy nyitottál egy topikot és ugyan ezt írtad:D -
#80 "-Hol vannak a birodalmi roham osztagosok?
-Alázatosan jelentem egy másik filmben."
Rohadt nagy -
Darkoo #79 Milyen kár hogy ezt a topikot nem dobta ki nekem a kereső
Itt az új előzetes! -
#78 akkor ok:D
#74 ez meg nagyon nagy:) -
#77 igen. -
#76 remélem a "Hofit végre" után vesszőt akartál rakni:D -
#75 KOOOSSZZZZ!! -
#74 Akkor csak neked
Markos Nádas - Katonadolog -
#73 15 évesen a politikai kabaré? ráadásul Hofi 5 éve halott. tudod egyáltalán hogy mikről beszélt amikor ment a kabaré? (a stílus paródiákon kívül)
Sajna én mikor láthattam volna Hofit végre pont 2 nappal előtte halt meg. Így az előadást lemondták... -
Razak #72 Reméltem is, hogy csak vicceltél! :D -
#71 En pl banom hogy Markos-Nadas-t soha sem lattam eloben. Nekem ok es Hofi a magyak kabare ertelme. -
W B #70
én sajnos egyense... most vagyok 15, és már kicsi koromban is nagyon szerettem. de sajnos az idő... -
#69 Jovan bake... 12 elo musaran is voltam. -
Razak #68 Tudod a csóka, akinek a sírjáról nem rég rabolták le a cuccot..... LOL
nehogy azt mond, hogy nem ismered!!! -
W B #67 azt ne mond, hogy nem Ismered HOFIt! -
#66 Hofi? -
W B #65 van aki Hofiról sem hallott... -
Razak #64 Gyerekek!
Én tudjátok min döbbentem meg a legjobban? Hogy sok olyan ember (Magyar) van aki egyátalán nem hallott erről a Macskafogóról.... Ez nem szégyen? :D -
Razak #63 Hol nézed? :) -
#62 En mar alig varom. A Macskafogo volt az egyik kedvenc magyar alkotasom. Es ahogy elnezem marad a humor szint :D -
#61 jaja:( -
#60 soká lesz még -
Razak #59 Ennyire nem érdekel senkit a film? :(
-
#58 Jaja!! :DDDD
AHAHAHAHAHAHAHA :DDDDDDD -
#57 Nem kötözködés, de a párbeszéd így hangzott:
- Safranek, mi történt magával?
- Borotválkoztam, Uram...
- Na de a keze...
- Abban volt a borotva, Uram...
De az sem volt semmi, amikor:
- ...és üdvözlöm a kedves feleségét!
- Köszönöm Uram, de már két éve Önnel él...
sdAsdAS_Da
-
#56 ja -
Razak #55 Egyébként a honlapon sok érdekes információ van. Akit érdekel az nézze meg vagy, valaki annyira lusta akkor is be is másolhatom