Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egykét dolgot mondok: Amikor Bruce kitöri a bmw ablakát nem szólal meg a riasztó,a hacker zseni hozzávágja a kukát a verdához,így felfúlyódik a légzsák. elõtte nem tudta kinyitni az ajtót, de az után már nyitva volt.
Ja és milyen op.rendszert használnak a filmben? 😄
Mindenhol ugyan az van. egyforma kinézet,mozgó ablakok..
Amikor bejutnak a NAGYON NAGY szerverhez, az ürge kinyitja a ládikáját, és mintha merevlemezek lenne benne,de szét van szedve. úgy szabad(lehet) használni?
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Ubergiga draga az eleted? <#idiota>#idiota>
Ez a film rendesen alulmúlta az elõdöket.Én is csak szorongtam a székbe:s
Látszip persze hogy jó filmet akartak csinálni...De hát szar lett.(leszámítva pár jelenetet)
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
ez meg ? miez? viccfilm!
<#levele>#levele>
de tényleg olyan.Amugy elég jó film lett.De a transformers a zsir most.
bill
Egyébként -sz'tem- méltó folytatás.
Nagyon hiányoztak a jó szövegek. Az elsö három rész azért feltette valahová a mércét, és valjuk be , hogy ez meg se közelitette azokat. Ha ez egy másik film, és nem a Die Hard 4. része, akkor azt mondom hogy jó, na de negyediknek egy kalap szar volt.
A végén, mikor a F-35-össel hadonászik, aztán meg pikk-pakk ott van ahová a lányát vitték, az volt a legszarabb.
Egyébként nem tudja valaki, hogy a 3. rész megjelenik valaha náluk DVD-n?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amúgy a film nagyon bejött, de tényleg kicsit véresebb lehetett volna, nameg az ucso nagy leszámolás komolyabb.
Bár az se tetszett.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Amit hiányoltam a gonosz olifánttól, az az hogy megmutassa, tulajdonképpen minek is kell neki visszaküldeni az USA-t a "kõkorba". Csak mert azt nem fejti ki...Vagy nem is kell, csak a kormányzati pénzekre utazott, de akkor meg hitelét veszti az egész handabandája XD
1. normális a cím, csak õk nem tudhatták, hogy játszani fognak késõbb vele. 2. továbbra is feldobhatsz jobb javaslatokat.
"De lesz!!!"
olvastam egyszer az origón (úú), hogy télapó is van. ha bukni fog a film, akkor nem lesz. egyébként is sok mindent leírnak, szóval várj a hivatalos bejelentésre.
de segítségül leírom, hogy mit írnak:
"A Fox már a következõ részrõl tárgyal." - tárgyal?
"Megmondtam nekik, hogy csak akkor megyek bele, ha Len csinálja azt is." - kizárt, hogy wiseman rendezne még egyet.
"És ha Maggie Q is benne lesz megint" - és itt a poén, ami se neked, se az origónak nem esett le. mondhatott volna piros hót is, de így jobb a poén. az elsõ 2 mondatot is annak fényében olvasd, hogy maggie q nem lehet benne.
"Ó, igen... és persze Justin. Nélküle nem megy". - és, ha nem elég, akkor a végére megint mondott egy alapvetést, ami úgysem lehet.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Itt nem arról van szó hogy mérvadó-e a cím vagy nem. Én csak arra
mutattam rá, hogy ezt is magyarok adták.
Másik: én nem azt mondom, hogy az kellett volna hogy legyen az elsõ rész címe, hogy Halj dúrván. Csak normálisabb címeket is kitalálni. Az elsõ résznél, még nem volt gond a "Drágán add az életed".
A második résznél a "Még drágább az életed" is elment még. De mikor a 3. résznél ellövik azt a címet hogy az Élet mindig drága, így ezt már nem használhatják fel többet, vagy a 4. résznél meg a "Legdrágább... " így ezt sem használhatják fel újra, kérdem én hogy a következõ rész magyar címe mi lesz? Sima Die Hard 5? Az amcsi címmel nem lesz gond, az tuti, de a magyaroknak már egy új filmcím-széria után kell nézniük mert ezt a Drága, Még drágább, Legdrágább címeket már nem nagyon vihetik tovább.
"nyilván nem lesz több rész..."
De lesz!!!
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
"Bajom csak annyi van a filmmel, hogy túl lightos lett a szöveg, meg a vér sem bugyog annyira, meg a fõgonosz csáve elég erõtlen egy figura volt."
Láttad a filmet vagy csak fenntrõl idézel? 😄
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
a legtöbb film címe simán fordítható. van pár film, ahol kreatívnak kell lenni. de nem a legtöbb. nézd a heti premiereket. transformers, sötétkékmajdnemfekete, piaf - nincs semmi gond velük.
"(Lásd pl. Shaolin soccer: Üsd, vágd, focizzál (by RTL klub)). "
na ja. aki az rtl klubon nevelkedik. aki nem, az tudja, hogy moziban shaolin foci volt. egy tévés fantáziacím mióta mérvadó. armageddon 2? padlógáz?
". A 4. rész címe olyasmit jelent, hogy Élj szabadon vagy halj dúrván"
ja, király is lett volna, ha az az elsõ rész címe, hogy "halj dúrván". - még szerencse, hogy valaki kitalálta a DAAÉ-t. nyilván nem lesz több rész, de a magyar cím kivételesen adta magát.
Erre õk: Legdrágább az életed. Bizony, ki lesz velük tolva a következõ rész(ek) alkalmával, mert ezt a címet már nem nagyon lehet hová fokozni.
Mégis mi lesz a cím: "Mostmár piszkos drága az életed?"
Ehh.... röhej....
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
HP+
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
persze.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.