Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát jó film csak...:
egykét dolgot mondok: Amikor Bruce kitöri a bmw ablakát nem szólal meg a riasztó,a hacker zseni hozzávágja a kukát a verdához,így felfúlyódik a légzsák. elõtte nem tudta kinyitni az ajtót, de az után már nyitva volt.
Ja és milyen op.rendszert használnak a filmben? 😄
Mindenhol ugyan az van. egyforma kinézet,mozgó ablakok..
Amikor bejutnak a NAGYON NAGY szerverhez, az ürge kinyitja a ládikáját, és mintha merevlemezek lenne benne,de szét van szedve. úgy szabad(lehet) használni?

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Szuper film, csak kár, hogy kopasz Bruce. Kis hajjal szimpibb.

Nem tudja valaki, hogy a hackersrác mit hallgat az elején amikor chatel (7-8 perc körül)?

Ha neadjisten lesz Die Hard 5, akkor azt hogyan fogjak forditani?

Ubergiga draga az eleted? <#idiota>
Die Hard.lap.hu Így jobban sikerült, mint az elõbb. 😊
http://www.diehard.lap.hu
k9duli
A fõgonosz egy vicc volt.Hát igen nehéz lett volna elõkaparni egy Jeremy Ironst...
Ez a film rendesen alulmúlta az elõdöket.Én is csak szorongtam a székbe:s
Látszip persze hogy jó filmet akartak csinálni...De hát szar lett.(leszámítva pár jelenetet)

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

ott is durva dolgok voltak, csak az embernek nem tûnik fel, amikor 10-12 éves. ha fordítva lettek volna a filmek, akkor azon menne a sírás😊
mikike
persze, azok a valóságról szóltak...

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

ez egy ritka szarul sikerült film! nemtom kinek jön be ez a sok kamu egy DIE HARD filmben! emberek! nézzetek vissza ! 1-2-3 azért nem volt ekkora mese!
ez meg ? miez? viccfilm!
<#levele>

Héj azt senki sem mondta hogy Majka Papa Játszca a jófiúk vezetõjét😄
de tényleg olyan.Amugy elég jó film lett.De a transformers a zsir most.

bill
Hiányzott a Aspirin. 😊 jah... és kár, h nem kukából szedték elõ Johnt. 😛
Egyébként -sz'tem- méltó folytatás.

tanulj meg irni!!
jo szar egy oldal!nem is lehet filmet letölteni!!
Mennyi majomok van itt meg ebbe zországba jézusom...

Hát ez totál szar lett, meg az is aki azt mondja erre hogy felér a többi die harddal. Emberek ez még paródiának is rossz. PLd kinek a kije ez a noném majomképû gyerek 0 szinészi tehetséggel samuel helyett elég nagy visszalépés. a babaarcú fõellenségrõl nem is beszélve. -10 pont <#levele>

Neken nagyon nem tetszet, de ugy látom egyedül vagyok ezzel. Már a történettel is gondom volt. Ez a High-tech cyber szarság , hogy számitógéppel "intéznek " mindent , nagyon lekorlátozta a sztoryt, és nem volt benne semmi izgalom. Pörgött a film, de unalmas az egész, csak fészkelödtem végig. Kiszámitható volt.
Nagyon hiányoztak a jó szövegek. Az elsö három rész azért feltette valahová a mércét, és valjuk be , hogy ez meg se közelitette azokat. Ha ez egy másik film, és nem a Die Hard 4. része, akkor azt mondom hogy jó, na de negyediknek egy kalap szar volt.
A végén, mikor a F-35-össel hadonászik, aztán meg pikk-pakk ott van ahová a lányát vitték, az volt a legszarabb.

Szerintem nagyon jó volt. Az F35-ös rész talán már egy kicsit sok volt de nem a gép tudása miatt hanem, hogy McClane egy éppen lezuhanni készülõ gép tetején egyensulyozott amit már nem irányított senki.
Egyébként nem tudja valaki, hogy a 3. rész megjelenik valaha náluk DVD-n?

BaLeeX
Nekem is bejött a film, meg tetszett a sok idióta beszólás. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

A film amúgy nagyon nagyon jó volt.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Winnie azért hallani is kéne ám, hogy mindezt hogy mondta. Lehet az elsõ felét komolyan mondta (azaz lesz folytatás) és utánna hozzászúrt Maggie Q-s poént (ami logikus is, hisz az ilyen bemutatókon mindig egymást fényezik a színészek, hogy ilyen jó csaj vagy mekkora jó színész a másik és milyen király volt vele együtt dolgozni, mert ez pozitívan hat a kampányra). De szövegkörnyezettõl függõen lehet hogy az egész poén volt (és nem lesz folytatás vagy nem tud róla). De ezt így hülyeség kijelenteni, hogy az origó most mekkora baromságot mondott.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

huhh, jó akciófilm!! Kár, h ilyen drága a mozijegy, többször is megnéztem volna, titta jó hangja van a lövöldözõs-robbanásos részeknek!! Kár, h soká lesz még dvd belõle, jó lenne már itthon is élvezni az akciók hangjait. Szomszádaim legnagyobb örömére.. hi-hi..
?? volt, aki ki volt akadva? nyilván olyannal csinálták, ami képes rá.
Csak tudnám miért volt mindenki kiakadva az F35-ös gépre. Én ugyan nem vagyok szakértõ, de sok discoveryt nézek, és azt tudom hogy ez a gép majdnem minden manöverre képes, amit itt láttunk. Még arra is figyeltek hogy a tolóerõvektoros hajtómû mindig jó irányba álljon !

Amúgy a film nagyon bejött, de tényleg kicsit véresebb lehetett volna, nameg az ucso nagy leszámolás komolyabb.
Van😊 Konkrétan amerikai angolnak hívják, sokban különbözik pl. a brit angoltól! Bár filmcímeknél majdnem 100% tökmindegy hogy milyen angolnak hívod😊(csak egy gyors példa, a higany angliában mercury, az USA-ban pedig quicksilver😊 ezt épp ma hallottam...)
A Sin City-ben volt elég trancsírozás 😊
Bár az se tetszett.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Tenyleg jo,nem gondoltam volna,hogy manapsag meg tudnak,mernek igazi akcio filmet csinalni.
5. rész címe: Ennél már csak olcsóbb lesz az életed!<#smile>
Davidus
4.0 ....

V9ykn8_TZL0

a film egyetlen jó része amikor a Star Wars-ról poénkodnak...

BiG G
amerikaiul?? van olyan nyelv hogy amerikai? <#wilting>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Szerintem fantasztikus volt a nagy visszatérés, én egy ilyen filmet vártam erre a címre. A vér a besorolás miatt hiányzott, de aki szemfüles, az láthatott egy szép trancsírdarálást, mikor az ugrálós fazon beleesik a ventillátorba...komoly másfél másodpercig mutatták XD
Amit hiányoltam a gonosz olifánttól, az az hogy megmutassa, tulajdonképpen minek is kell neki visszaküldeni az USA-t a "kõkorba". Csak mert azt nem fejti ki...Vagy nem is kell, csak a kormányzati pénzekre utazott, de akkor meg hitelét veszti az egész handabandája XD

noss
tetszett!

________ `_~_\" noss

Jah, szerdán láttam. Nem szoktam úgy véleményt alkotni, hogy nem nézem meg.
ezaz flame kell ide mimás 😄

"hogy Halj dúrván. Csak normálisabb címeket is kitalálni."

1. normális a cím, csak õk nem tudhatták, hogy játszani fognak késõbb vele. 2. továbbra is feldobhatsz jobb javaslatokat.

"De lesz!!!"

olvastam egyszer az origón (úú), hogy télapó is van. ha bukni fog a film, akkor nem lesz. egyébként is sok mindent leírnak, szóval várj a hivatalos bejelentésre.

de segítségül leírom, hogy mit írnak:
"A Fox már a következõ részrõl tárgyal." - tárgyal?
"Megmondtam nekik, hogy csak akkor megyek bele, ha Len csinálja azt is." - kizárt, hogy wiseman rendezne még egyet.
"És ha Maggie Q is benne lesz megint" - és itt a poén, ami se neked, se az origónak nem esett le. mondhatott volna piros hót is, de így jobb a poén. az elsõ 2 mondatot is annak fényében olvasd, hogy maggie q nem lehet benne.
"Ó, igen... és persze Justin. Nélküle nem megy". - és, ha nem elég, akkor a végére megint mondott egy alapvetést, ami úgysem lehet.
STREEX
Végülis az még lehet hogy: Legeslegdrágább az életed! XD

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Synchronous
Képzeld, tudom mi volt a mozis cím, ráaádásul nem is nézem az RTL-t. Ezt a címet is az újságban láttam.
Itt nem arról van szó hogy mérvadó-e a cím vagy nem. Én csak arra
mutattam rá, hogy ezt is magyarok adták.

Másik: én nem azt mondom, hogy az kellett volna hogy legyen az elsõ rész címe, hogy Halj dúrván. Csak normálisabb címeket is kitalálni. Az elsõ résznél, még nem volt gond a "Drágán add az életed".
A második résznél a "Még drágább az életed" is elment még. De mikor a 3. résznél ellövik azt a címet hogy az Élet mindig drága, így ezt már nem használhatják fel többet, vagy a 4. résznél meg a "Legdrágább... " így ezt sem használhatják fel újra, kérdem én hogy a következõ rész magyar címe mi lesz? Sima Die Hard 5? Az amcsi címmel nem lesz gond, az tuti, de a magyaroknak már egy új filmcím-széria után kell nézniük mert ezt a Drága, Még drágább, Legdrágább címeket már nem nagyon vihetik tovább.

"nyilván nem lesz több rész..."

De lesz!!!

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Taptarap
nagyon jól megcsinálták évek óta tényleg ez az elsõ olyan film amire az akciófilm jelzõt tényleg rá lehet "akasztani".Grat<#eljen>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Hmm...

"Bajom csak annyi van a filmmel, hogy túl lightos lett a szöveg, meg a vér sem bugyog annyira, meg a fõgonosz csáve elég erõtlen egy figura volt."

Láttad a filmet vagy csak fenntrõl idézel? 😄

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

"Ez a legtöbb filmnél így van."

a legtöbb film címe simán fordítható. van pár film, ahol kreatívnak kell lenni. de nem a legtöbb. nézd a heti premiereket. transformers, sötétkékmajdnemfekete, piaf - nincs semmi gond velük.

"(Lásd pl. Shaolin soccer: Üsd, vágd, focizzál (by RTL klub)). "

na ja. aki az rtl klubon nevelkedik. aki nem, az tudja, hogy moziban shaolin foci volt. egy tévés fantáziacím mióta mérvadó. armageddon 2? padlógáz?

". A 4. rész címe olyasmit jelent, hogy Élj szabadon vagy halj dúrván"

ja, király is lett volna, ha az az elsõ rész címe, hogy "halj dúrván". - még szerencse, hogy valaki kitalálta a DAAÉ-t. nyilván nem lesz több rész, de a magyar cím kivételesen adta magát.
vagy csak szimplán: Drágaszááááág! 😊

Synchronous
A bugyuta magyar címekkel van a gond. A eredeti címnek mint mindenki tudja, eleve semmi köze a magyarhoz. Ez a legtöbb filmnél így van.(Lásd pl. Shaolin soccer: Üsd, vágd, focizzál (by RTL klub)). A 4. rész címe olyasmit jelent, hogy Élj szabadon vagy halj dúrván.
Erre õk: Legdrágább az életed. Bizony, ki lesz velük tolva a következõ rész(ek) alkalmával, mert ezt a címet már nem nagyon lehet hová fokozni.
Mégis mi lesz a cím: "Mostmár piszkos drága az életed?"
Ehh.... röhej....

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

"Legdrágább az életed" - következõ rész magyar címe mi lesz majd "HúúDeLegDrágább" ? <#zavart2>

HP+

JohnnySmith
Akkor megnyugodtam 😊 Ma nézem meg, csak megakartam magam nyugtatni addig is.😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

"Bruce szinkronja Dörner György?"

persze.
Nah, kíváncsi vagyok rá, mert a Sin City-nél az volt az érzésem hogy végre, egy neki való szerep, ebben a korban. Szóval kíváncsi vagyok mennyire szánalmas, vagy éppen meglepõen jó az "öreg" Brúnó....
JohnnySmith
Bruce szinkronja Dörner György?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

"magyarul beszélõ amerikai akciófilm" Sicc!!!!!!!

Atisz
Az 587-es, "ezt bebuktad tündérkém, add a fõnököt" poénnál a mozi egy emberként tört ki egetverõ nevetésben. Ilyenre rég volt már példa <#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Oldal 1 / 2Következő →