10
-
knightbali #10 Silver surfernek az Ezüst utazó név szvsz még mindíg jobb mint az Ezüst szörföző, vagy Ezüst lovas (ilyet is hallottam, olvastam már). -
Gatts #9 Először én is röhögtem az Ezüst Utazón, de aztán mondta haver, hogy már a magyar képregényben is így volt fordítva a neve, szóval most igazán nem a film fordítói tehetnek róla :) -
raymond01 #8 Most mi ez hogy kint csinálnak filmet a magyar rendezők?
Én csak örülök neki, Antal Nimród féle film is nagyon jó volt, de sztem az egy itthon szereplőgárdával elég furcsa is lett volna!
-
kristo p #7 1408 trailer alapján jó lesz. -
kandeláber #6 Mivel csak ezen a héten kerül majd moziba, a 8,4 szerintem egyelőre semmit sem jelent. -
echo #5 huh. megnéztem az Eveninget az imdb-n és bár nagyon kevesen szavaztak eddig, de most 8,4-re áll!!! Lehet normális filmet sikerült kint összehozni a Koltainak? -
echo #4 Hiába, Jim Carrey pótolhatatlan :) Szerintem nem volt rossz az első. -
Commandante #3 Ezüst Utazó??? Erröl eszembe ju az arc, aki anno a Mask bemutatóján elordított magát: "Ennek legalább nem tudtátok elb@szni a címét!"... -
norti #2 Miért, nem lehet rajongó? :D
Engem meg egy film bevétele sem izgat, az igazat megvallva. Izgassa a gyártót :D Csak az érdekel, hogy szórakoztasson :) -
#1 "ám a kezdés sajnos jóval gyengébb volt, mint az első epizódé."
Ezek szerint a szerző minden6ó rajongó lehet, ha neki sajnos ez a hír... Engem nem nagyon izgat ennek a filmnek a bevétele...