472
Madden NFL 2008
-
csiga90 #312 nemlehet, mert ugye eghy külön mappába gyűjti a screeneket és már próbáltam printscreenelni...:D -
#311 Én meg QB-el mindent elértem újoncként amit lehetett első évben és nem lettem a Madden kövi borító embere v micsodája áááááááá :@ :D. -
#310 print screen :D, v fraps :D. -
csiga90 #309 Mondja meg valaki legyen olyan kedves hogy mivel tudok Screenshotot csinálniiiiii???:D -
#308 most megdegleeeeeeeeeeeeesssz :DDDDDDDD
nem veszük bántásnak, jahh :P, de számomra nem az a cél egyik sport játékban se, h a legnagyobb szinten bebizonyítsam h mekkora ász vok, nekem ott a helyeeeeeeem, lihlih :DDDDDDDDD. Hanem szórakozás miatt ülök le a gép elé :), ezé is vannak ezek a cuccok évről évre, h aki nem tud kint a gyepen lenni, mer nem elég pro az életben, az a gép előtt pronak érezze magát.
Amúgy meg a QB néha tök hülyén passzol WR-nek és nemtom végig futni, mer elkapom monnyuk 30 yardnál és leteper azonnal a CB. Az ellen bezzeg futogatja a 75 yardos tédéket... :P. -
#307 miért vennénk bántásnak... -
Dougie #306 én all-maddenen nyomom, és a legutolsó meccsemen 20 pontos hátrányból jöttem fel úgy, hogy az utolsó másodpercekben blokkoltam az ellenfél field goal kísérletét (mikor a kamera alacsonyan van),
bocs, valószínűleg ilyen nem volt senkivel, nem olyan, hogy rookie-n véletlen megszereze a hét játékosa címet - nagy ügy
na mindegy, nem akartam ezzel senkit megbántani, csak megjegyeztem -
#305 jah akkor meg ez normális lesz!
az lesz majd a kivételes alkalom, amikor nem tudod ezt a hét játékosa címet megkapni;)
Alap szinten minden könnyű, sztem...de ez is egyén függő...mondjuk ha sikerhajhász vagy akkor az a tuti szint -
#304 Sanint Louis = amúgy ez Saint Louis akart lenni. -
#303 :D... akkormgé gyakorolnom kell :P. Én alap szinten nyomom, nekem úgy jó.
Kösz. -
#302 Ügyes vagy, de erre kb mindenki képes aki nem balfaszkodja el a játékot;)
Én voltam már így rb-vel, qb-vel. Jah és ha megfelelő nehézségen nyomod, akkor nem biztos hogy leszel hét játékosa;)
További jó gémet;) -
#301 Fogadjunk h nem volt senkivel olyan a Madden NFL 08-ban NFL Superstar Hall of Fame mod-ban, h az első héten karrierje legelején a hét játékosának válasszák!!!! :DDDD
WR a karakterem, Ramirez Hernandez :D és Sanint Louis-nál volt.... hihetetlen szar csapat mer a futó játékot nyomatták :@, ennek következtében uccsó negyedben fél perccel a lefújás előtt vezetett hat ponttal... nemtom... és a QB megvárta míg le megy az óra nullára, majd uccsó pillanatban eldobta, én meg elkaptam és futottam 76 yardot :DD... és nyertünk, mer még ugye volt field goal is :D. De má előtte is futottam nagyokat a meccsem a WR-el.
Aztán elcseréltem magam és a Patriotsnál vok :D.
:P:D, ezt csináljátok utánam :D... első héten, karrier legelején hét játékosának lenni :DD. -
#300 vagy talán próbáld meg innen leszedni -
#299 hát én nem tudom talán tedd újra a gépet -
#298 PLS #297 -
#297 Sziasztok!Letöltöttem az nfl 08-at csak az a probléma hogy nem tudom feltelepíteni mert mikor installálnám akkor azt írja ki hogy minden futó programot zárjak be pedig ég kilépte mindenből! mi lehet a probléma?? vagy tudnátok adni egy linket ahonnan le lehet normálisan tölteni???PLS -
#296 Mivel nem eri meg egyertelmu -
#295 rohadjon le a szája Peter gecinek -
#294 Nem adják ki PC-re a NFL 09-et!!!!!!
HOGY VERJÉK KI A FASZOMAT EZEK A BUZIK PÖCCS FEJEK!!!!!!!! -
csiga90 #293 Megkell nyomni a Shift-et:) -
csiga90 #292 Sziasztok! Hogylehet (Pc-n):D Madden 08-ban screenshotot készíteni?? Pontosabban meik gombal:D -
shamboy #291 Üdv
Valaki megtudná mondani a skill drillnél defensben amikor Sticket kéne nyomnom azt hogy kell ,mert nem tudok rájönni? -
fritzy0313 #290 banu előtted írtam pont h nekem is az volt a baj... mint már említettem, az úgy nem is fog menni, tölts le egy másik verziót! -
#289 Ha eredetid van akkor tudsz neten jáccani ha nem akkor csak direkt ip-n vagy hamachival. -
#288 nemtudjátok hogy a gamenek vannak multi szerverei???: -
banu93 #287 Valaki segítsen! Be mountolom a legújabb Daemon Toolsba. Bejön a kép, ahol rá lehet nyomni hogy, installion, quit, update... Rányomok, hogy installálja. Először kiírja, hogy mielőtt folytatom a telepítést zárjak be minden futó programot, majd azt hogy, Please insert CD/DVD 1 in drive G:
Nálam a drive G: az a Daemon Toolsnak a meghajtója, tehát abba marha nehéz lenne bármit is betenni.
Valaki segítsen!
Jó ha az email címemre írtok: [email protected] -
fritzy0313 #286 nekem is az volt a baj, h írta h rakjam be a disket, és nem tudtam mit kezdeni vele.. én letöltöttem egy másik verziót, ami kis rar-okba volt csomagolva (mert amit eredetileg töltöttem az csomagolatlan képfájl volt) Asszem másodjára a Vitality verziót töltöttem le, azzal ment jól.
Am faxa a gém, olyan 2 hete nyomom, az alapjátékmód simán bejön, a superstar-t meg egyszer próbáltam akkor nem fogott meg (bár nem sokat játszottam vele), szal véleményeket tud írni vki a superstarról? h jó-e, bejövős-e, miket lehet csinálni benne, ilyenek.. -
#285 ujratelepítés? -
Gerikov #284 a legújabb driver van fent amit találtam az nvidian. Geforce 7300 GS-em van -
#283 talán ted fel a új drivert -
Gerikov #282 De ha crackelem akkor sem jó mert a pénzfeldobásnál megakad és nem megy tovább. Szóval enm tudok meccset játszani sem de a játék maga elindul. Ezért gondoltam hogy telepíteni kellene.
De azért köszönöm a választ ha tudsz légyszives segíts -
#281 crackeld.... -
Gerikov #280 Valaki segítesen azt írja ki h rakjam be az 1es discet és már tiszta ideg vagyok pls vki segítsen :) v egy e-mailt a [email protected] köszönöm -
stupido #279 KÖszi
-
#278 Jó kis élménybeszámoló kedvet kaptam egy kis Maddenezésre Xbxon -
stupido #277 ÜDv!
nem egy látogatott fórum, de az első Super Bowl (Superstar mode-ban) élményemet meg kell, hogy osszam veletek.
SF49ers-nél vagyok mint qb. Most már stabil kezdőnek számítok. Viszontagságos szezon után eljutottunk a SuperBowl-ig(végre) ahol az Indianapolis Colts (csak két vereségük volt a szezonban) volt az ellenfél. Kezdéskor mi fogadtuk a labdát. Az első negyed 0-0 lett, aztán a második negyedben villantott a colts egy sikeres TD után 7-0 lett. kb fél perc volt a negyedből, a futó és a passz játékot is kivédekezték, és az utolsó passzomat interception-ölték is, amiből egyből újabb td-t hoztak össze (14-0). A második félidőben kirúgás után majdnem sikerült szépíteni, de a saját 10-esükig jutottunk csak. Onnan aztán futójátékkal sikerült td-t elérni, de az extra point kimaradt. (14-6). Ezután a harmadik harmad maradék idejében nem sikerült egyik csapatnak sem pontot szerezni. Jött a 4. negyed. Rögtön a negyed elején sikerült még td-t összehozni de újonc rúgonknak hála a jutalompont megint kimaradt (14-12). Ezek után az indiana feladta a leckét ugyanis egy 52(!) yard-os field goal-lal megint elmentek (17-12). Ekkor kicsit már kiakadtam. 1 perc 4 másodperc volt hátra. ÉS a védelmünk igen csak megingott. nagy nehezen elértem két first downt(39 másodeperc volt hátra). Aztán jött a filmekbe illő drámai végjáték. Első passz meghiusúlt, mert sack-eltek, második is sack, harmadik incomplete. 4.-re ugye nem punt-oltunk, hanem passz játékot választott az edző. Elindult az utolsó próbálkozás, megkaptam a labdát, de ki kellett várnom a passzal, mert egyik elkapóm se volt tiszta, elég jól be voltam fedezve, az indiana játékosaitól, de az egyik mégis rám tudott törni, és az utolsó pillanatban - lesz ami lesz alapon - eldobtam a labdát és láss csodát, a labda elért a célszemélyhez :D Aki meg sem állt vele a gólvonalig. Hát fülig ért a szám, gondolhatjátok. Magam sem akartam elhinni. De a jutalom pont kimaradt. Megint.(17-18) Gondoltam innen már nincs mitől félni. De az indiana villámgyorsan átgázolt rajtunk, és utolsó esélyként megpróbálkozott egy 54 yard-os fg-lal. A rúgás után a maddenn 08 egy olyan kamera nézetre váltott, ami a labdát követte végig (én ezt a kamera állást még nem láttam) és így mégjobban fokozta a parámat, hogy ez a fg is bemegy és akkor kikapunk. De nem így történt. Kimaradt az fg és így megszereztem az első Super Bowl győzelmemet. Úgy visongtam mintha az igazi Super Bowl-t nyertem volna meg :D Most sokkal jobb esélyekkel állunk a szezonban, majd meglátom, hogy hogy alakul...
Remélem nem untattam senkit! -
#276 hát nem tudom -
lampard99 #275 hello nem lesz NFl 2008 online kupa? -
lord nihilus #274 ha akarszÍ(és ha bárki akar) :) msn a profilomban -
V Carter #273 Én úgy szoktam csinálni, hogy mielőtt csinálok egy superstart megnézem a kívánt pozicióra jellemző infókat pár játékosnál és az alapján próbálom beállítani a sajátomat.Egyébként azt nem tudja valaki, hogy az mitöl van, hogy ha a superstarom sisakját revolution típusra állítom mindig visszaállitja egy adott típusra?