472
Madden NFL 2008
-
#352 :D, biztos van máshol is bajnokság és hely. -
#351 Hát erre nem gondoltam hogy ennyi emberke nyomja ezt hogy a hml bajnokságban hely sincs meg bekerülni se 1 szerű klassz -
#350 Lehet én is megpróbálom :D, de nem vok pro... remélem nem fizetősek :P. -
#349 kösz -
Dougie #348 pl. egy http://www.hml.hu/
de van sok online magyar nfl liga -
#347 Üdv nem tud valaki egy NFL bajnokságot? ha persze létezik ilyen -
#346 Köszönöm NB2 -
NB2 #345 Franchise amikor a klubot irányítod, hall of fame amikor egy játékossal vagy. -
#344 Helló
Most keztem el játszani a Madden NFL 08-al Pc-n és az lenne a kérdésem hogy lehet egy évadot játszani úgy mint a Fifa08.ban mondjuk a Premier League-t. ebben hogy lehet mert csak mindig egy mecset tudok játszani. pls valaki segítsen előreis köszönöm. -
sz4bee #343 És a bejelentéseknek mint például: garantálom hogy a következö meccset megnyerjük.... mi haszna van? -
gstup #342 Az tudom hogy az edzések állaga befolyásolja a teljesítményedet.Én olyan playt nyomtam edzésen hogy 11 lett az avg point/play és A-t kaptam osztályzatra és javúlt egyel az összesátlagom. -
sz4bee #341 NFL Superstar Hall of Fame mod-ban mért van az hogy a Player stat-ban elsö helyen voltam, edzettem egyet és levettek a listárol? -
#340 okés -
#339 csi miami -
#338 Milyen sorozathoz? :S -
#337 Ja okés. Hajrá. -
#336 Köszi, utánanézek
#335: feliratot fordítok sorozatoz:) -
#335 nosza lesz magyarosítás v mivan? :S
nakedről nekem kapásból amcsi pite 5 naked mile jut eszembe :D. -
#334 nem egyszerű az első, mert nincs magyarítva szinte semmi sem a közvetítések alatt sem. a bootleg az az, amikor az irányító ahogy megkapja a labdát, elkezd vele futni a line of scrimmage (a labda indításával egyvonalban lévő terület) mögött. kifut a zsebből, talán ezt lehet mondani. a naked bootleg ennek az a verziója, mikor az irányítóval nem fut blokkoló játékos.
szövegkörnyezet kérdése, de lehet talán fuss ki a zsebből egyedül, vagy indulj el egyedül, ehhez hasonlók.
példa a játékra, hátha jobbat is ki tudsz ez alapján találni :)
a champions ring a bajnoki címért járó gyűrű. -
#333 Üdv!
Nem pont a játékhoz kapcsolódik:
Megtudná valaki mondani mit jelent a naked bootleg kifejezés az amerikai fociban?
Illetve a Champions Ring?
Feliratot fordítok és abba kellene:)
-
#332 ez a "he will be beaten." szöveg nem teccik viszont :P :D. -
#331 yeahh :D, haladok, megyeget ez :D.
Újabb MVP díj, ezúttal 3 Interception!!!! és 1 tackle :D.
Kurvaélet, előző meccsen a CB társam először147, majd 57 yardos visszafutást produkált két IT-ből, de három Interceptionje volt, mondom, anyád :DD. Én CB-m kicsit lassú, de mosmá naon pro, 95ös overall, sajnos a másik CB társamnak is :D. Versengünk :D.
Ezután a meccs után a honlapon lévő adatok:
És leigzaoltam a kedvenc ügynököm szezon rajtkól nála is. Jesse Spinks rulz :D.
-
#330 Amúgy minden évben nyert a Jets döntőt :D, most se lesz ez másképp :D. -
#329 Vééégre geci élet!
CB poszton is sikeres vok :D. Szezont szimulálom, playofft jáccom, meccsek közben általában hagyom vinni az embert oda, ahova a gép akarja és most Colts ellen így MVP lettem!!!!!!!
2 interception, 2 tackle, 1 deflection
Honlapján nőtt is a látogatottság, meg a népszerűség :D.
-
gstup #328 HB poszton játszom,nem lehet valahogyan megváltoztatni hogy ne mindig a Patriotsba tegyen?(Hall of Fame játékmód azt hiszem!) -
gstup #327 Thx! -
Dougie #326 link -
gstup #325 És HB-ra épitett játéknál melyik team a favorit? -
#324 Croyle geci az uccsó :P... hja, ő inkább a HB-t futtatja :P. -
#323 Tom Brady az első :DDDDDD, vele én is geci sok paszt adtam Mossnak :D. -
Dougie #322 ja nem, ez yard szerint van, mindegy, lehet más oszlop szerint is rendezni persze -
Dougie #321 nfl.com - stats
amúgy link
legtöbb passzkísérlet szerint rendezve -
gstup #320 Sziasztok!
Régen játszottam,de most kedvet kaptam megint a játékhoz!:) Az a kérdésem,hogy (a kedvenc posztom a QB ) melyik csapatok épitenek passzos játékra taktikát?Uyganis ha játszom,szeretem ha én kapom sokszor a bogyeszt!:)
Üdv All -
#319 ezer thanks, akkor jobban szétnézek :S :D.
Figy, mostanában igenis hosszú passzokat löketem :P, mer a futásnál sajna általában két yard után leteperik az emberem, oszt azzal aligha lenne 1st and 10... de majd varriálgatok. -
Dougie #318 ha a franchise kezdetén azt állítottad, be hogy trade deadline ON akkor csak a 6. hétig lehet cserélni, ha jól emlékszem, ha azt OFF-ra tetted, akkor egész végig cserélhetsz (ha adott héten nem játszott egyik játékos sem, vagy mindkettő - hogy ne lehessen, hogy pl. a 11. héten egy játékos kétszer játszik, két különböző csapatban) (sőt, akár a Super Bowl előtt is lehet cserélni, feltéve, hogy olyan játékost akarsz elcserélni akit nem hívtak meg a Pro Bowl-ra, mert azt nem engedi - de amúgy bármikor bárkit - persze mindez feltéve ha OFF-on volt az elején,
ha ON-on volt, akkor azt már nem lehet megváltoztatni, csak ha új franchise-t kezdesz)
hogy hol lehet cserélni? a trade fülnél felül a team managementben (lehet trade block-ot is felkínálni az összes csapatnak és ott be kell állítani hogy kit cserélnél el és milyen posztra (posztokra) keresel milyen erősségű játékost - vagy persze draft picket (pickeket) is lehet cserélni, simán is vagy blockban (feltéve ha nem szerzel 10-nél több picket egy évben, mert azt nem engedi, és csak adott év pickjét lehet elcserélni, a következő évit nem - a valóságban van erre lehetőség, de a játékban erre nincs
ja és grat a rekordokhoz, de azért remélem nem hosszú passzokat játszol állandóan, meg kb. 3 figurát variálsz, mert pro-n a gép ellen lehet hogy bejön, de máshol nem igazán ajánlott -
#317 Bocs, ha némelyik kéccer volt, csak tallózásnál a feltöltő oldalon piciben voltak és elnéztem, mind1.
Szal láccik, h patriotsnál Moss-t szátorolom :D, rakat paszt kap és csinál sok TD-t :DD. -
#316 Ja és a "These thirteen have been luckx." azt jelenti, h 13-0 a rekord eddig New England Patriotsnál. Szal még nem kaptak ki :DD.
De le van írva a cikknél.
Igaz, pro-n nyomom csak :)).
-
#315 Franchise.
Falcons, Patriots, Seahawks, Steelers, asszem ennyivel vok.
:D.
Ho llehet szezon alatt cserélni? Vagy csak off seasonban lehet?
-
#314 a geciélet :D
franchise-ban Steelers vs Bengals 30 vhány és 14 :D.
De uccsó pillanatban, vagyis 22 mp-vel a vége előtt jószívű voltam a csapathoz és Parkerhez, a HB-hez, oszt kértem időt, rendesen feltudtak állni, alakzat okésnak bizonyult, mer a Bengals jobb oldalt az embereit csak az én embereimnél hagyta, de a szélre nem tett ki egyet se. És Parker kilőtt jobbra és meg se állt a td-ig :DDDD.... 80, v 90 yardos futás volt ez :D.
De aztán lol volt, mer fumble volt kickoffnál v minél és összegabalyodott mindenki uccsó mp-nél és a Bengals embere visszafutott kábé 60-70 yardot és touchdown, így lett nekik meg 14 :D... mondom, 'nyád :D. -
#313 nekem engedi :S... akko ezé van még1mappám :D.