Madden NFL 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

De letöltöm mégis, mert hiányzik, meg szeretem az NFL-t.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Jahh és errõl is thanks infot.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Lol kihitte volna.
Itt meg warez rulz.

ProGabe
köszi!
azt hiszem veszek majd egyet :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bucser
Az eladások nem ezt bizonyítják. A madden PC-re is az USA régióban az egyik fejõstehene az EA-nak.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Na ja, de nem ad ki ezért senki se lol.

Bucser
Tartóssággal nincs gond még 2005-ben vettem az MAdden06-hoz és a DMC3-hoz. Amikor nyúzom akkor eléggé agresszívan teszem minden gombja tökéletesen mûködik és tartósnak tûnik tömörnek súlya is pont megfelelõ.

kicsit kemény a mûanyag (fáj a kezem 7-8 óra játék után ha erõsen szorítom, mert kicsit a szarvak nyomják a tenyeremet de léggé lapát kezem van szóval lehet a kontroller a kicsi:D)

Az hogy programozni mennyire akarod rádbízom, bár én csak sportjátékoknál hazsnálnám ,meg konzolátíratoiknál. másnál nincs értelme.

Az analóg valóban hasznos jószág hasonló mozgásokat lehet vele csinálni mint a videókon, de ez szituáció függõ. Az animációk programozása szar így sokmindennek összekell játszania, hogy ugyanazt a mozdulatot 2-szer megismételd.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ProGabe
elmondhatnád a tapasztalataidat róla!nem volt-e vele kompatibilitási gondod,mennyire idõtálló(nem akarom 2 hónap nyúzás után kidobni),könnyû volt-e megszokni az irányítást,amennyiben persze bill-rõl tértél át rá.és persze hogy tényleg olyan fasza mozgásokat lehet csinálni az analóggal,mint azt az íéj reklámozza

vezeték nélküli nekem azért lenne jó,mert a tv-re van kötve a gép,és baromi jó lehet úgy játszani,ráadásul minden más progit is(pl lejátszók) tudnék vele irányítani tudtommal

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bucser
Nem tudom mert én is dual action-t használok. nem hiszem, hogy túl távol mennék a Géptõl játék közben:)

ProGabe
hát az!azt sem értem hogy erre miért nem figyel a liga,pontosabban a játékosok jogaiért felelõs 3 betûs szervezet :)
de legalább megoldhatnák úgy a frissítést mint pl PES-ben,hogy csak bemásolsz egy 50 kbyte-os fájlt és már kész is!nem is kéne vele törõdniük,a fanok megcsinálnák helyettük

amúgy milyen gamepadod van Bucser?gondolkodom egy logitech dual action-ön.a legjobb egy cordless rumblepad 2 lenne,de arra nem adok ki 10k-t :\ egyáltalán mi a különbség a rp2 és a dual action között?a vibráción kívül persze

Bucser
de leaglább elvárnám, hogy a roster pontos legyen ha már várnak a kiadással a hivatalos szezon kezdetéig. (csak a Dolphinsról tudok beszélni) ,de Culpepperrõl már nyáron tudni lehetett, hogy nem lesz idén a dolphinsnál. Ugyanez igaz Trent Greenre aki idén már a Dolphinsnál játszik. Ha Cleo Lemons-t be tudták írni rendesen akkor Green-t miért nem? Ezek akkora hibák amik az egyetlen hivatalos Franchise jog tulajdonostól megbocsáthatatlanok... Nem beszélve arról, hogy nem biztosít update lehetõséget a rosterhez... Ez vicc kategória...

robotnyk
minden ea sport franchise egy pofátlan ripoff évrõl évre, de az a borzasztó, hogy az ember mégis várja, mert nincs alternatíva.
Bucser
Na most képzeld el ha minden évben 10K-t kiadnék azért, hogy kipróbáljam és 10 meccs után töröljem?

Én pár géjm után töröltem a 07-t, mert szar, semmit se változott :P. Az NBA és most a madden NFL 08 úgy szintén :P.

Neked kéen irányítanod a teamet és jó lenne minden<#eljen><#hehe>. Mármint azt a teamet, ami a Maddennel foglalkozik.
Egyébként elõbb pc helyett konzolt akartam írni sry.

bodesz
amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem az összes EA Sportsos játék közül a legjobb a Fifa(utálom a focit mégis el tudok vele játszani :D)meg az nba live(mert én szeretem kosárlabdát :P).Ez az nekem nemjönbe nagyon.támadások nagyon tetszenek de amikor védekezni kell néhe bealszok :o :D.mind1 1szer végigtolok 1-2 bajnokságot azt delete :S
de persze nba live is ue lehet másoknak :O
aki szereteni NFLt annak tuti jó.de nekem uncsee

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Bucser
Ez PC-s kép. ÉS igen Ronda.

Fókameister: a szezon elsõ 6 meccsén +preseason nekem is tetszett.

De amikor sorozaton snem fújják be az intentional groundingot (defensive Tackle karim van) Amikor azért fújnak be unnnecesarry roughness-t mert amikor feláll a karim belémakad az a kúrva QB. és amikor 1-szer touchdown-t vesznek el tõlemn bírói itélettel mikor a pálya szélének közelében sem volt a karim és a bíró szerint out of bounds az edzõ még csak challenge-t sem kér és én sem tudom kérni, a szembecsapatnak meg megadják ugyanazt a stílusú elkapást ami lenti képen látható... NOs ezt tetézi a hihetetlen idióta hitboxok és animációk amik nem csak a szememet zavarják hanem az élvezetes játékomat is mert nem férek be olyn helyekre ahol óriási hely van...

SZar azegész úgy ahogy van nem beszélve az idiótán kinézõ karakterekrõl... ez a game 2006 óta csak rondább lett...

Fókameister
hát lehet bennem van a hiba de nekem tetszik:)

jaja, csak a gamepados izék ott alúl megzavartak és azt hittem pc.
A szituhoz meg nem sokat konyítok, amit be írtál, szal sry.

Lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban a játékos statisztikán a injury utáni szám mit jelent? Ha magas akkor sérülékenyebb egy játékos? A választ elõre is köszi

Bucser
jahh ez a maximum amit bír br a kép 1280*1024-bõl lett átméretezve 800*600-ra.

Rondább mint a 2007 volt...

Ez pc graf?

Én is errõl beszéltem egyetlen kipróbált meccsemen a Cleveland ellen. Végig tromfoltak a pályán és touchdown, de lentebb olvashatod.
Na majd konzolon lesz ász, ha sikerül megszereznem.

Bucser
A Bírók szerint ez az elkapás Booth review után belül volt...

(ez a döntõ második lépés)

Azt hiszem ezis megy a kukába.. pedig az AI valamennyire okos, de olyan tetû szara colissioning és olyan szar a bíró és az egész egy rakás híg fos...

Úgyhogy ez a játék nálam delban kategória Talán 2010-ben kapunk egy új engine-t alá...

Fókameister
az AI télleg jo lett a meccsbõl 0:02 volt hátra 3 pontal vezettem erre a gép bevágott 1 direct snappet special teambõl beszoptam mint a torkos borz:D

Lol.

robotnyk
taplónak tapló, a csapat megkapta a 15 yardot, de mást nem, volt már ilyen azért regular seasonban is.
Soldiers
az biztos egy magyarországi amerikai focista ott halt volna meg rögtön

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

ProGabe
mekkora egy tapló ez a Barnes!merné ezt megcsinálni a reg. season-ban,kapna olyan büntetést...

Soldiers

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

meglehet :P :D

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Fókameister
az nem én voltam ?:)

velem ezt meccs közbe már megcsinálta az 1ik haverom Vickel, de csak 1 körrel :D

Nemtom, mert nekem pc-m van.
Gyere a pankráció topikba, de asszem Smackdown 2007, vagy RAW vs Smackdown, nemtom.

Bucser

Szevasz Dexantreal!Milyen pankrácios játékrol beszéltél,mert én is rajongoja vagyok(rendszeresen nézem neten).Szoval mond már meg meik és hogy hol lehet megvenni mert eddig nem találtam sehol.
Jaaaaa, oké, már vágom és ezt is thanks és én is elírtam.
Tehát swing.

Bucser
swing az egy tánc. azaz nem megy elõre hanemmegakad és rázza magát mintha egyhelyben topogna mert megakadt a cipõje...

Aha, értem és thanks infot.
A singelést, akkor se vágom :S.
AMúgy meg lehet, hogy mégis visszarakom a cuccot :S.

Aguinaga
Árulja már pls el valaki, hogy visszajátszásból hogyan tudok visszalépni ? Minden gombot végignyomkodtam scc/kb, eredmény semmi.

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

Bucser
swingelni akart lenni csak elgépeltem:)

bocs

Unnecesarry roughness pedig azt jelenti, hogy akkor érsz valakihez mikor már vége a menetnek vagy nem veszélyforrás. Azaz a QB-t lenyomod mikor már rég nincs nála a labda vagy éppen nekirongyolsz a punternek egy sikeres fal áttörés után és õ már elrúgta a labdát (azaz nincsen nála)

Looooooool<#idiota><#hehe><#hehe>
Mi az a singelés? :S
Unnecesarry roughness = meg ez mi? :S

Ki mondta, hogy kihagyom? Csak elfelejtettem<#hehe>.

Fókameister
a 2k igazán kiadhatná gépre is a cuccait hogy kapnák bé:D

báttyó02
meg az összes íé fostaligát<#eplus2>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Bucser
hát jahh a gép all pro-n használja a legundorítobb taktikákat is. (a 3 kneel combo-t az utsó 1:20 percben ha vezet) sõt sokkal okosabb lett. le kell venni kicsit az interception meg a receiving értéket az AI-nál (mind CPU mind human playernél) így már eléggé elfogadható az eredmény. Nincsennek csodakezû WR-ek és QB-k csak a kemény valóság amiben igen csúnyán rontanak néha:)

Szóval jó lett. csak a collission bugok rohadtul zavarnak még mindsig...

Legyûröm a Centert az orrom elõtt mennék a QB-ért bezsákolni a drágát erre a QB-t õrzõ HB és FB akiket támad két blitzelõ safety háttal egymásnak úgy állnak, hogy elférnék símán... köztük erre a játékosom középsõ lábújja beleragad a HB lábába és a barom elkezd singelni..... A QB meg nyugodtan passzol....

A Másik idegesítõ dolog meg miután passzolt a QB melléesek és mikor állopk fel ütközik az én játékosom meg az ellenfél játékosa erre benyom a bíró egy Unnecesarry roughness-t...

Na szép... legalább letoltam volna a labdát torkán vagy valami...

bodesz
nba liveot miért hagyod ki? :o

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

hát jah, de legalább pici felfrissülést okoz a 07 után

Fókameister
na játszottam vele kicsit többet mégse annyira rossz ez csak a videók jól átbasztak:)