472
Madden NFL 2008
-
Dougie #392 pedig onnan lehet letölteni (feltéve ha bejön az oldal, mondjuk most nem)
egyébként szezon közben nem lehet beilleszteni a draft class-t, csak szezon végén (de ezt leírják a tudnivalóknál) -
zsilka péter #391 És amúgy mire jó ez az editor?
Plusz eltudnád küldeni e-mailben? E-mail: [email protected] -
zsilka péter #390 Innen nem tudom letölteni:( Ha ez erről beszélünk:
football-freaks.com Tudnál egy linket adni? -
zsilka péter #389 És szezon közben is belehet illeszteni? Leírnád légyszíves -
zsilka péter #388 Milyen editorod van? -
Dougie #387 asszem 2010-ben vagyok, de nem tudom pontosan, mert 4-5 év után újra szoktam kezdeni, mert akkor már nem lehet új draft class-t beilleszteni az editor segítségével, és nem szeretem, ha idegenek a rookie-k
sz4bee: én nem tudom (azt a mód-ot nem ismerem) -
sz4bee #386 Nem irtam oda azt, hogy a NFL Superstar Hall of Fame mod-ra gondolok és azon belül a Madden Bowl -
sz4bee #385 Ezt én is megtaláltam de a szövegböl nem derült ki a kérdésem (vagy nem voltam elég figyelmes), hogy mért lehet más csapatot is választani...? -
zsilka péter #384 -Dougie -
zsilka péter #383 Te hányadik szezonban jársz? -
Dougie #382 Madden Bowl -
Dougie #381 nem azt mondom, hogy szabadulj meg minden 30 év feletti játékostól, csak azt, hogy én személy szerint inkább a fiatalabb játékosokat preferálom franchise módban
de nem kötelező senkit elcserélni, ha nem akarod, akár meg is hosszabbíthatod az idősebbek szerződését, rád van bízva -
sz4bee #380 Pontosan mi az a Madden Bowl?Mért lehet csapatot választani,meg stb....? -
zsilka péter #379 Amúgy most néztem a Total assets-em $500 :S Igaz ez azért lehetmert már három játékhete nem játszottam otthon. De majd most három meccsem lesz otthon és akkor remélem jön bevétel, meg szerintem hét szezont le lehet játszani, mert ha hét éves szerződést tutsz kötni a játékosokkal akkor azt gondolom ki lehet töltni. -
zsilka péter #378 Köszi:) Amúgy ha évvégen sok pénz bejön akkor az ÖSSZES jó játékosommal meghosszabítom a szerződést (mindenkivel 5 évre, ha persze lesz a szezon végére annyim) És akik nem jók azokat megpróbálom elcserélni, tehát azt mondtad, az előbb, hogy aki harmincon felül van, az már nem fog sokat fejlődni, sőt inkább romlik, tehát ne hosszabítsam meg, hanem cseréljem fiatalra? Például irányítom helyére jöjjön Vince Young? Asszem az irányítóm 30-on felül van. De ha mondjuk nem cserélem el és meghosszabítom az idősebbekkel is a szerződést öt évvel az se gond ugye?
Bocsi, hogy ennyit kérdezek:))) -
Dougie #377 ez teljesen jó, már most pozitívban van a bevétel (és még több mint a fele szezon hátravan plusz a playoff) szóval úgy tűnik év végén (sokkal) több lesz a bevétel mint a kiadás, vagyis lehet majd költeni (stadion felújításra, új edzőkre stb.)
aztán ha ilyen jó vagy, lehet all-pro-n is próbálkozni (mondjuk én all-maddenen nyomom és 90%-ban nyerem a meccseimet, bár egy jópár éve már benne vagyok a dologban) -
zsilka péter #376 Total Assets:$1.60M
Income:$135.15M
Expenses:$133.55M
Ticket sales:$20.90M
stb....ezek a legfontosabbak szerintem, vélemény? Amúgy most nyertem a Colts ellen 7:0-ra a meccs elöttig mind a ketten 100%-osok voltunk, mostmár csak én meg a NewEnglend a 100%-os, amúgy Pro-n nyomatom. -
zsilka péter #375 Köszi a választ, amúgy a jegyeket meg a többi dolgot emeltem, aztán majd rakok fel képet a bankszámlámról, hogy-hogy is állok, amúgy a szurkolói támogatottságom 99% és eddig 7-0-0 a rekordom a Preseason-t is 4-0-0 végeztem. -
Dougie #374 bevétel csak hazai meccsek után van, nem tudom hány szezont lehet menni,
a caproom-ot nem tudod feljebb tornázni, az évenként nő (az inflációval), de az mindenkinek ugyanaz, legfeljebb azt teheted, hogy kevesebb fizetést adsz annak, aki túl sokat keres (vagyis új szerződést kötsz vele), vagy elcseréled egy kevesebb fizetésű hasonló játékosra, esetleg kirúgod, és akkor lesz még hely a fizetési sapka alatt
amúgy a jegyárakat, parkolás díjat, mezeket, kaját stb. kettő dollárral meg lehet emelni, és akkor még nem szól semmit, reklámozni is érdemes, feltéve ha nincs teltház (bár a nézők a győzelem szagára szoktak jönni...)
mondjuk én általában mindig a 32. vagyok a fizetések kifizetésében (kb. 30 millió szokott maradni, amit nem tudok elkölteni - mivel mikor hozzám kerül egy játékos, vagy már rögtön az első szezonban, akkor hosszú távú 6-7 éves szerződést szoktam vele kötni, (feltéve ha az nem lenne túl magas és nem 30 év feletti) aminél általában minden évben emelkedik ugyan a fizetése, de az első pár évben még nem olyan magas (persze ha még nem annyira nagy sztár akkor) és mikor pár évre rá már magas a fizetése, akkor a cap is emelkedik (esetleg ha (túl) nagy sztár lett, még mindig el lehet cserélni), ugyanis az egész franchise mód (egyik) lényege, hogy fejlődnek a játékosok, vagyis viszonylag kevés összegű szerződést lehet velük kötni mikor még fiatalok - bár úgy látom te nem igazán a fiatalokra hajtasz, ha Favre-t meg Brady-t emlegeted - bár ha azt mondod, neked Aaron Brooks is nagyon jó (aki amúgy béna) akkor nagyjából mindegy
de azt javaslom, ha több évet is meg akarsz csinálni, akkor inkább 27-28 év alattiak legyenek a csapatban zömmel, persze néhány kivétel lehet - mivel az "öregek" már nem fejlődnek annyit (sőt van amikor lefelé megy az overall-uk vagy a gyorsaságuk) és sok fizetést kérnek - persze ez csak az én véleményem -
zsilka péter #373 Amúgy leakartam igazolni Favre-t, cserébe adtam nekik 2 draft kört, de a CAPROOM-om mínuszban volt, és a caproom-ot hogy tudom feljebb tornázni,hogy zöbb pénz legyen?? (játékos eladás nélkül) -
zsilka péter #372 Amúgy bevételt csak a hazai meccsek után kapsz, vagy az idegenbeli meccsek után is? Mert otthon ugye a jegyek, kaják, piák, stb...De idegenben nem te kapd, vagy ha nyersz akkor a szponzor fizet? Mert elég gyérül állok anyagilag, és még szerződést is szeretnék hosszabítani. Amúgy, hány szezont lehet menni? -
zsilka péter #371 Köszi a választ, tudom, hogy nem csak Brady-vel lehet szezont nyerni, most a Jaguars-el vagyok és ott egy free agent-es az irányítóm (Aaron Brooks) és ő is nagyon jó. -
Dougie #370 franchise módban igazolni csak free agenteket tudsz, (mint a valóságban is), szezon végén szokott lenni pár jobb játékos is free agent, szezon közben csak az aki gyengébb
Tom Brady-t (vagy bárkit aki nem free agent) nem lehet igazolni, (feltéve ha szerződése van egy csapatnál), őt csak elcserélni (trade-elni) lehet, tehát elvileg meg lehet szerezni, feltéve, ha hasonló erősségű játékost illetve draft jogot áldozol érte cserébe, bár Brady szintű játékosokat szerintem akkor sem cserélnek el (még a játékban sem)
amúgy meg nem csak Brady-vel lehet nyerni... -
Dougie #369 nem csak az irányítót lehet szerelni big hittel (sőt, leggyakrabban inkább a futókat szerelik így, esetleg a returnereket)
amúgy meg közel kell hozzá menni és akkor kell shifttel szerelni, különben nem szereli le -
zsilka péter #368 Amúgy hogyan lehet igazolni Franchis-módban? Mert eddig csak cserélni tudtam, meg a Free Agent-ből tudtam játékosokat szerződtetni. Esetleg lehet valahogyan igazolni, hogy mondjuk Tom Brady-t venném meg a csapatba? Előre is köszi -
zsilka péter #367 Mert néztem, de nem tudtam Shift-el szerelni :S
A csávó akivel szerelni akartam csak vetődött egyet, de semmit nem csinált az irányítóval. -
Dougie #366 de van, csak választható alsó és felső hit stick nincs - ha jól rémlik -
zsilka péter #365 Amúgy 07-ben nincs ilyen Hit Stick szerelési mód ugye? -
zsilka péter #364 Köszönöm szépen a választ! -
Dougie #363 használja valaki a saját blokkolást (OL-lel vagy HB-vel)? mert én kb. soha - de ha valaki használja, akkor leírhatná, hogy hogy kell csinálni, hogy jó legyen
még régebben próbáltam párszor, de ha csak néhányszor véted el, már az is rosszabb, mintha a gépre hagynád -
Dougie #362 Hit Stick (vagyis shift gomb) és le nyíl (billentyűzeten), ekkor megy lábra a szerelés
ha ugyanezt a felfelével nyomod, akkor megy felsőtestre -
zsilka péter #361 Ebben a vidóban láttam ezeket a szereléseket:
http://www.youtube.com/watch?v=ZEu3_uJ6_wY -
zsilka péter #360 Hali
Hogyan lehet lábra szerelni, amiket láthatunk a videókban, hogy lábra megy és borul akkorát a csávó mint egy ház? -
gstup #359 Ha majd lesz olyan agent-ed aki be tud vinni a performance institute-ba akkor majd fejlődhetsz.De ha sok címet megnyersz(év rookie-ja,meg a legjobb védő v támadó játékos),akkor is fejlődhetsz.Én sok címet elnyertem egy szezon alatt és 2 szintet lépet az overall. -
sz4bee #358 NFL Superstar Hall of Fame mod-ban van arra lehetőségem, hogy erősítsem az emberemet?Vagy azt csak az elején lehet beállítáni...? -
gstup #357 Azért köszönöm mindenkinek a segítséget(a szándék a lényeg :) )Akkor marad a gyors offensive támadások levezetése.Csak rájöttem,minnél többre vezetek,annál jobban szétesik az ellen. :) -
#356 thx -
Dougie #355 az az egészet lerövidíti (nemcsak az offense-t), úgyhogy az nem jó
egyébként én nem tudok erre semmi értelmes megoldást mondani (leginkább mert én nem játszom superstar módban, csak franchise-ban)
egyébként, ha a def. keveset van a pályán az általában jó (mert akkor megállítod az ellenfél támadását, és ha az offense sokat van a pályán az is jó, mert akkor hosszú támadásokat vezet a csapat (sok first downnal) persze gondolom nem ez a gond, úgyhogy értem a problémát,
dehát a játékosok is akkor pihennek, mikor a másik csapatrész van a pályán (csak ugye itt nem igazán kell(ene) pihenni), szóval hasznos lenne egy ilyen funkció (de szerintem nincs) -
#354 setupban lelehet rövidíteni a negyedet akár egy percre is. -
gstup #353 Sziasztok!
FS és SS poszton játszom.Sajna kevés ideig van a defense pályán,ebből adódik hogy sokat az offense.Van vlmi mód arra hogy lerövidítsem a támadás idejét?(Persze nem úgy hogy dobok egy intert. :),úgyhogy plííz csak értelmes hozzászólást...).
Üdv