Madden NFL 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy bevételt csak a hazai meccsek után kapsz, vagy az idegenbeli meccsek után is? Mert otthon ugye a jegyek, kaják, piák, stb...De idegenben nem te kapd, vagy ha nyersz akkor a szponzor fizet? Mert elég gyérül állok anyagilag, és még szerzõdést is szeretnék hosszabítani. Amúgy, hány szezont lehet menni?

Köszi a választ, tudom, hogy nem csak Brady-vel lehet szezont nyerni, most a Jaguars-el vagyok és ott egy free agent-es az irányítóm (Aaron Brooks) és õ is nagyon jó.

franchise módban igazolni csak free agenteket tudsz, (mint a valóságban is), szezon végén szokott lenni pár jobb játékos is free agent, szezon közben csak az aki gyengébb
Tom Brady-t (vagy bárkit aki nem free agent) nem lehet igazolni, (feltéve ha szerzõdése van egy csapatnál), õt csak elcserélni (trade-elni) lehet, tehát elvileg meg lehet szerezni, feltéve, ha hasonló erõsségû játékost illetve draft jogot áldozol érte cserébe, bár Brady szintû játékosokat szerintem akkor sem cserélnek el (még a játékban sem)
amúgy meg nem csak Brady-vel lehet nyerni...

nem csak az irányítót lehet szerelni big hittel (sõt, leggyakrabban inkább a futókat szerelik így, esetleg a returnereket)
amúgy meg közel kell hozzá menni és akkor kell shifttel szerelni, különben nem szereli le

Amúgy hogyan lehet igazolni Franchis-módban? Mert eddig csak cserélni tudtam, meg a Free Agent-bõl tudtam játékosokat szerzõdtetni. Esetleg lehet valahogyan igazolni, hogy mondjuk Tom Brady-t venném meg a csapatba? Elõre is köszi

Mert néztem, de nem tudtam Shift-el szerelni :S
A csávó akivel szerelni akartam csak vetõdött egyet, de semmit nem csinált az irányítóval.

de van, csak választható alsó és felsõ hit stick nincs - ha jól rémlik

Amúgy 07-ben nincs ilyen Hit Stick szerelési mód ugye?

Köszönöm szépen a választ!

használja valaki a saját blokkolást (OL-lel vagy HB-vel)? mert én kb. soha - de ha valaki használja, akkor leírhatná, hogy hogy kell csinálni, hogy jó legyen
még régebben próbáltam párszor, de ha csak néhányszor véted el, már az is rosszabb, mintha a gépre hagynád

Hit Stick (vagyis shift gomb) és le nyíl (billentyûzeten), ekkor megy lábra a szerelés
ha ugyanezt a felfelével nyomod, akkor megy felsõtestre

Ebben a vidóban láttam ezeket a szereléseket:
http://www.youtube.com/watch?v=ZEu3_uJ6_wY

Hali
Hogyan lehet lábra szerelni, amiket láthatunk a videókban, hogy lábra megy és borul akkorát a csávó mint egy ház?

Ha majd lesz olyan agent-ed aki be tud vinni a performance institute-ba akkor majd fejlõdhetsz.De ha sok címet megnyersz(év rookie-ja,meg a legjobb védõ v támadó játékos),akkor is fejlõdhetsz.Én sok címet elnyertem egy szezon alatt és 2 szintet lépet az overall.

NFL Superstar Hall of Fame mod-ban van arra lehetõségem, hogy erõsítsem az emberemet?Vagy azt csak az elején lehet beállítáni...?
<#szomoru1> Azért köszönöm mindenkinek a segítséget(a szándék a lényeg 😊 )Akkor marad a gyors offensive támadások levezetése.Csak rájöttem,minnél többre vezetek,annál jobban szétesik az ellen. 😊

Dark05
thx

az az egészet lerövidíti (nemcsak az offense-t), úgyhogy az nem jó

egyébként én nem tudok erre semmi értelmes megoldást mondani (leginkább mert én nem játszom superstar módban, csak franchise-ban)

egyébként, ha a def. keveset van a pályán az általában jó (mert akkor megállítod az ellenfél támadását, és ha az offense sokat van a pályán az is jó, mert akkor hosszú támadásokat vezet a csapat (sok first downnal) persze gondolom nem ez a gond, úgyhogy értem a problémát,

dehát a játékosok is akkor pihennek, mikor a másik csapatrész van a pályán (csak ugye itt nem igazán kell(ene) pihenni), szóval hasznos lenne egy ilyen funkció (de szerintem nincs)

Legend Killer
setupban lelehet rövidíteni a negyedet akár egy percre is.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Sziasztok!

FS és SS poszton játszom.Sajna kevés ideig van a defense pályán,ebbõl adódik hogy sokat az offense.Van vlmi mód arra hogy lerövidítsem a támadás idejét?(Persze nem úgy hogy dobok egy intert. 😊,úgyhogy plííz csak értelmes hozzászólást...).

Üdv

Legend Killer
😄, biztos van máshol is bajnokság és hely.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Hakan
Hát erre nem gondoltam hogy ennyi emberke nyomja ezt hogy a hml bajnokságban hely sincs meg bekerülni se 1 szerû klassz

Legend Killer
Lehet én is megpróbálom 😄, de nem vok pro... remélem nem fizetõsek 😛.

Hakan
kösz

pl. egy http://www.hml.hu/
de van sok online magyar nfl liga

Dark05
Üdv nem tud valaki egy NFL bajnokságot? ha persze létezik ilyen

Krisz018
Köszönöm NB2<#taps>

Franchise amikor a klubot irányítod, hall of fame amikor egy játékossal vagy.
Krisz018
Helló
Most keztem el játszani a Madden NFL 08-al Pc-n és az lenne a kérdésem hogy lehet egy évadot játszani úgy mint a Fifa08.ban mondjuk a Premier League-t. ebben hogy lehet mert csak mindig egy mecset tudok játszani. pls valaki segítsen elõreis köszönöm.

És a bejelentéseknek mint például: garantálom hogy a következö meccset megnyerjük.... mi haszna van?
Az tudom hogy az edzések állaga befolyásolja a teljesítményedet.Én olyan playt nyomtam edzésen hogy 11 lett az avg point/play és A-t kaptam osztályzatra és javúlt egyel az összesátlagom.

NFL Superstar Hall of Fame mod-ban mért van az hogy a Player stat-ban elsö helyen voltam, edzettem egyet és levettek a listárol?
Legend Killer
okés

passatgt
csi miami

Legend Killer
Milyen sorozathoz? :S

Legend Killer
Ja okés. Hajrá.

passatgt
Köszi, utánanézek

#335: feliratot fordítok sorozatoz😊

Legend Killer
nosza lesz magyarosítás v mivan? :S

nakedrõl nekem kapásból amcsi pite 5 naked mile jut eszembe 😄.

robotnyk
nem egyszerû az elsõ, mert nincs magyarítva szinte semmi sem a közvetítések alatt sem. a bootleg az az, amikor az irányító ahogy megkapja a labdát, elkezd vele futni a line of scrimmage (a labda indításával egyvonalban lévõ terület) mögött. kifut a zsebbõl, talán ezt lehet mondani. a naked bootleg ennek az a verziója, mikor az irányítóval nem fut blokkoló játékos.
szövegkörnyezet kérdése, de lehet talán fuss ki a zsebbõl egyedül, vagy indulj el egyedül, ehhez hasonlók.

példa a játékra, hátha jobbat is ki tudsz ez alapján találni 😊

a champions ring a bajnoki címért járó gyûrû.
passatgt
Üdv!

Nem pont a játékhoz kapcsolódik:

Megtudná valaki mondani mit jelent a naked bootleg kifejezés az amerikai fociban?

Illetve a Champions Ring?

Feliratot fordítok és abba kellene😊

Legend Killer
ez a "he will be beaten." szöveg nem teccik viszont 😛 😄.

Legend Killer
yeahh 😄, haladok, megyeget ez 😄.

Újabb MVP díj, ezúttal 3 Interception!!!! és 1 tackle 😄.

Kurvaélet, elõzõ meccsen a CB társam elõször147, majd 57 yardos visszafutást produkált két IT-bõl, de három Interceptionje volt, mondom, anyád 😄D. Én CB-m kicsit lassú, de mosmá naon pro, 95ös overall, sajnos a másik CB társamnak is 😄. Versengünk 😄.

Ezután a meccs után a honlapon lévõ adatok:

És leigzaoltam a kedvenc ügynököm szezon rajtkól nála is. Jesse Spinks rulz 😄.

Legend Killer
Amúgy minden évben nyert a Jets döntõt 😄, most se lesz ez másképp 😄.

Legend Killer
Vééégre geci élet!

CB poszton is sikeres vok 😄. Szezont szimulálom, playofft jáccom, meccsek közben általában hagyom vinni az embert oda, ahova a gép akarja és most Colts ellen így MVP lettem!!!!!!!

2 interception, 2 tackle, 1 deflection

Honlapján nõtt is a látogatottság, meg a népszerûség 😄.

<#worship><#worship><#worship><#worship>

HB poszton játszom,nem lehet valahogyan megváltoztatni hogy ne mindig a Patriotsba tegyen?(Hall of Fame játékmód azt hiszem!)

Thx!<#worship>

És HB-ra épitett játéknál melyik team a favorit?

Legend Killer
Croyle geci az uccsó 😛... hja, õ inkább a HB-t futtatja 😛.

Legend Killer
Tom Brady az elsõ 😄DDDDD, vele én is geci sok paszt adtam Mossnak 😄.