Madden NFL 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tom Brady-t (vagy bárkit aki nem free agent) nem lehet igazolni, (feltéve ha szerzõdése van egy csapatnál), õt csak elcserélni (trade-elni) lehet, tehát elvileg meg lehet szerezni, feltéve, ha hasonló erõsségû játékost illetve draft jogot áldozol érte cserébe, bár Brady szintû játékosokat szerintem akkor sem cserélnek el (még a játékban sem)
amúgy meg nem csak Brady-vel lehet nyerni...
amúgy meg közel kell hozzá menni és akkor kell shifttel szerelni, különben nem szereli le
A csávó akivel szerelni akartam csak vetõdött egyet, de semmit nem csinált az irányítóval.
még régebben próbáltam párszor, de ha csak néhányszor véted el, már az is rosszabb, mintha a gépre hagynád
ha ugyanezt a felfelével nyomod, akkor megy felsõtestre
http://www.youtube.com/watch?v=ZEu3_uJ6_wY
Hogyan lehet lábra szerelni, amiket láthatunk a videókban, hogy lábra megy és borul akkorát a csávó mint egy ház?
egyébként én nem tudok erre semmi értelmes megoldást mondani (leginkább mert én nem játszom superstar módban, csak franchise-ban)
egyébként, ha a def. keveset van a pályán az általában jó (mert akkor megállítod az ellenfél támadását, és ha az offense sokat van a pályán az is jó, mert akkor hosszú támadásokat vezet a csapat (sok first downnal) persze gondolom nem ez a gond, úgyhogy értem a problémát,
dehát a játékosok is akkor pihennek, mikor a másik csapatrész van a pályán (csak ugye itt nem igazán kell(ene) pihenni), szóval hasznos lenne egy ilyen funkció (de szerintem nincs)
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
FS és SS poszton játszom.Sajna kevés ideig van a defense pályán,ebbõl adódik hogy sokat az offense.Van vlmi mód arra hogy lerövidítsem a támadás idejét?(Persze nem úgy hogy dobok egy intert. 😊,úgyhogy plííz csak értelmes hozzászólást...).
Üdv
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
de van sok online magyar nfl liga
Most keztem el játszani a Madden NFL 08-al Pc-n és az lenne a kérdésem hogy lehet egy évadot játszani úgy mint a Fifa08.ban mondjuk a Premier League-t. ebben hogy lehet mert csak mindig egy mecset tudok játszani. pls valaki segítsen elõreis köszönöm.
nakedrõl nekem kapásból amcsi pite 5 naked mile jut eszembe 😄.
szövegkörnyezet kérdése, de lehet talán fuss ki a zsebbõl egyedül, vagy indulj el egyedül, ehhez hasonlók.
példa a játékra, hátha jobbat is ki tudsz ez alapján találni 😊
a champions ring a bajnoki címért járó gyûrû.
Nem pont a játékhoz kapcsolódik:
Megtudná valaki mondani mit jelent a naked bootleg kifejezés az amerikai fociban?
Illetve a Champions Ring?
Feliratot fordítok és abba kellene😊
Újabb MVP díj, ezúttal 3 Interception!!!! és 1 tackle 😄.
Kurvaélet, elõzõ meccsen a CB társam elõször147, majd 57 yardos visszafutást produkált két IT-bõl, de három Interceptionje volt, mondom, anyád 😄D. Én CB-m kicsit lassú, de mosmá naon pro, 95ös overall, sajnos a másik CB társamnak is 😄. Versengünk 😄.
Ezután a meccs után a honlapon lévõ adatok:
És leigzaoltam a kedvenc ügynököm szezon rajtkól nála is. Jesse Spinks rulz 😄.

CB poszton is sikeres vok 😄. Szezont szimulálom, playofft jáccom, meccsek közben általában hagyom vinni az embert oda, ahova a gép akarja és most Colts ellen így MVP lettem!!!!!!!
2 interception, 2 tackle, 1 deflection
Honlapján nõtt is a látogatottság, meg a népszerûség 😄.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>