FlatOut: Ultimate Carnage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Asszem ebben sincs. (legalábbis a deatmachben nem volt. Helyette vannak felszedhetõ powerupok xD)

Maxtreme
Vajon hamacsival nem lehet átqrni? 😊))

Jaka
meg az is hülyeség volt a 2-ben, hogy a derby idõre ment. Ha 45 mp-ig nem ütközöl az ellenféllel, akkor vége. Az 1-ben ilyen nem volt

Maxtreme
Akkor rosszul emlékszem. Régen volt már😊
Különben a 2 tény hogy rengeteg szempontból sokkal arcadeabb lett az elõdnél.

arty
ha szted lehet multizni, ird már le hogyan, mert:

1.) cd kulcs kell a játéknak
2.) a live! nem megy magyarországról

oszd meg tudásod pls 😉

Forza.

Jaka
nem rakott vissza

Maxtreme
Ha jól emléxem (!) egy idõ után az 1-ben is visszarakott az útra a gép.

Jaka
Gondolom ebben sem lehet elhagyni a pályát, mert visszarak. Érdekes módon az 1-ben még ki lehetett menni pályáról, de a 2-ben már nem

Jaka
persze, hogy lehet. De külön telepíteni kell a Windows Live programot a játék indításához és a multihoz

Maxtreme
Ha egyáltalán lesz új.
A baj az hogy Bugbear-ék nemigazán vannak otthon a portolási témába.

Maxtreme
Még 1-2 jobban sikerült kép tõlem, (legalább színesíti a topikot 😄) aztán abbafejeztem xD

Jaka
A fejlesztõk több mint 1 évet dolgoztak azon, hogy ezt a "FlatOut 2 másolatot" átkonvertálják PC-re. Ha ez helyett inkább a FlatOut 3-mat készítették volna, akkor már talán jövõre kijött volna. Így viszon legalább 2010-ig kell várnunk

Ezzel lehet multizni? Mert akkor marad a jó öreg 2-es rész 😊 akinek megvan írja már meg lehet e tolni online.
Maxtreme
1440 és 1280-ba is 😊 (sõt rakhatsz rá 4xaa-t)

arty
sikerült vkinek lanozni/lájvizni vele?

én itt tartok:

és ahogy néztem, system linket (lan) nem tud a játék ... asszem errõl akkor ennyit 😞

Forza.

Jaka
A 8600 GT csak a minimum konfigja a játéknak. 8800 GT-vel már felhúzhatod 1024*768, HIGH-ra a játékot

Jaka
2-höz képest már nem feelinges. Nem ér meg 7990 Ft-ot

berczely
<#nyes>Végiglesz víííve ezis!!
Kib*szott feelinges egy game!

Maxtreme
"A grafika picit jobb,de nem feltûnõen."

Na az a bizonytalan 😊

A grafika kiváló, a feeling ugyananaz, a gépigény nem túl vészes (2180-s proci, 8600GT, 2Gb ram simán viszi 1024-ben HIGH-on), aki a FO2-t végigvitte, ezt is végig fogja, hiába ua nagyjából, csak a 8k-t érzem érte túlzónak.
Esrohnoil
Viszont cserébe jóval drágább és feltûnõen lassabb, gépigényesebb. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Azér ismerõs ez a rész sokaknak mert,ugyanaz,mint a 2...
A pályák ugyanazok,a kocsik ugyanazok
A grafika picit jobb,de nem feltûnõen.Ez rókabõr lesz....

gabi89
Grid nem olyan szép csak HDR van HDR hátán így nem látod,hogy nem is olyan szép.Nem mondom,hogy ronda mert nem az,de kinek kell a csili-vili ami nem is valóságos.
FlatOut2 meg ez is annyira csili-vili amennyire kell.Szóval még valósághû.Szép effektek,árnyékok...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

tigeroo
/legyint
bertino
😉

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Jah bocs. Én teljesen azt hittem h ez 1 zsír új rész lesz.

4gb memória elég neki?😊

Maxtreme
El sem fog indulni..

Graphics Cards: DirectX 9.0c or higher supported graphics cards with 256MB of Memory.
Supported Cards:
Nvidia Geforce 7600 or higher.
ATI Radeon X1800 or higher.

Ezt is meg lehet venni boltba, vagy le lehet tölteni?

bertino
ez egy felturbózott fo2, de semmi gond.

Hát srácok, kipróbáltam. Nekem egy felturbórbozott Flatout 2-nek tûnik, de valszeg ezzel nem mondtam újat. A grafika szép, de a játék, mintha már láttam volna vhol... 😞

bertino
a 2 a legszarabb gépen is elfutott 40 fpsel

tigeroo
ha a 2 tökéletesen futott ez menni fog nekem?
ati radeon 9600, 768ram, 1500mhz

ez mennyivel másabb mint az elõzõ részek? van benne vmi nagyobb újítás?
erre kíváncsi vagyok, mikör jön, vagy mikor jött ki?

arty
a grid imádók ezexerint benyalták a tulhuzott vakito HDR-t 😄 codemasterst innentõl megértem ... tyúk és a takony esete 😄

Jake: ahogy irtam, a játék NEM proci igényes, a p4 elég lenne alá, de VGA-ból az 1950PRO kevés, lehet kalkulálni, h mi kell h normalisan fusson ... 7600 és tsai vszeg 800/low mellé is kevesek

(4850/3850/8800/9600 - ez alatt kemény kompromisszum, pláne ha nagy felbontást akar vki ...)

Forza.

Prince23
Kipróbáltam én is az angol werzsót. Arcadnak elmegy, egyszeri hülyülésre jó lesz ez...
A grafika szép, de nem oly szép mint a Gridé! Az autós játékok közül az eddig megjelentek közül egyértelmûen a Grid a legszebb.
Hangok túlságosan hangosak is, túl erõsek... nem nagyon hallatszik kocsink motorzaja, sõt szinte alig.

Maxtreme
Hát mivel az egész game arra épül, volt róla sejtésem xD

Jaka
Egyébként tudtátok, hogy a játék futtatásához szükséges telepíteni a Windows Live nevû programot?

Maxtreme
Igen

Jaka
A procid nagyon kevés neki

Jaka
Én is láttam BZ és Duncan osztotta az észt. xD

norbi56
Alsó konfigomon hogy futna?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Jaka
A játék optimalizálása el lett cseszve. A 2. részt nagyon jól optimalizálták. Egy alapgépen elfutott.

norbi56
A GSTV-s videot láttam de ugy látom nem túl sok különbség van a 2 és-e faltout között vagy csak én nem vettem észre szerintetek?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Jaka
ne szójjá' be!!!!!!!!!!

Jaka
800*600-as felbontás, közepes-minimum részletesség mellett talán jó.
A procid nem bírná leginkább a magasabb beállítást

Jaka
ez necces. A géped konfigurációja minimum követelmény alatt van.
A játék minimum konfigja:
-2,6 GHZ Intel
-512 MB RAM
-Geforce 8600 GT

nem csoda <#ejnye1>

az összehasonlító képek jók, szerintetek ezen a gépen hogy menne a játék?

/P4 2,6Ghz ASUS P4P800 2x 512 Kingston ram és egy relatív új 7600GS 256-os AGP-s videokari/

azt írtátok proci igényes, az miatt félek, mert kb 3 éves prociról van szó...

Jaka
micsoda?