Szávay Ági
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HAJRÁ ÁGI!!!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
"Ma este 6 körül fogok játszani Errani ellen, szerencsére akkorra már picit lehül a levegõ. (csak 40 fok lesz:-)) Ellenfelem jelenleg nagyon jó formában van, az összes meccsét 6:2 6:0-ra nyerte. Én azért nem fogom magamat könnyen adni, küzdeni fogok nagyon, mert 3 a magyar igazság, úgyhogy a harmadik WTA elõdöntõmet meg fogom nyerni!!!!!!!!!!"
A mondás elsõ felét megcsinálta ma és remélem holnap meglesz az a bizonyos ráadás is. Müller kemény ellenfél lesz, a Radwanska elleni formát kell hozni.
MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ha ezen múlik ezután a meccsei idején mindig elmegyek itthonról, hogy ilyen pazar hírekre érjek haza ;-)))))
DUNAFERR FOREVER!!!
BRAVÓ ÁGI!!!
Szükség is lesz rá, mert holnap a 2-es pálya második meccsén a negyeddöntõben Radwanska lesz az ellenfél, aki a torna 3. kiemeltje. Tulajdonképpen azt is mondhatnánk, hogy a jó formában lévõ, feltörekvõ fiatalok presztizsmeccse lesz. Itt az alkalom visszavágni a 2 évvel ezelõtti wimbledoni vereségért!
MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!
DUNAFERR FOREVER!!!
Kíváncsi vagyok mennyit pihenhet a páros elõtt ezután a pokoli hõségben lejátszott hosszú meccs után... Elvileg asszem 1 óra járna, de ebben hõségben...
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
HAJRÁ ÁGI!!!!! 😊
DUNAFERR FOREVER!!!
Remélem este a kissé enyhébb idõben párosban is jól megy majd nekik.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ugyanezen pályán leghamarabb 20:30-tól még párost is kell játszania. Nem lesz könnyû nap kezdésnek.
MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ági párosban is indul, Caroline Wozniacki (dán) lesz a párja.
DUNAFERR FOREVER!!!
A torna oldala
DUNAFERR FOREVER!!!
HAJRÁ ÁGI!!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Sok új info ugyan nekünk már nincs benne.
Remélem ez a msotani nagy felhajtás inkább használ neki, mint ellenkezõleg. Mostanában felkapták a fejüket rá 😊
Ez a ruha valóban irtó csini:<#smile>#smile>

DUNAFERR FOREVER!!!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Ma délelõtt sikerült összefutnom Ági apujával és váltottunk pár szót (én tõle tudtam meg az 53. helyet). Ági jól van, Budapesten készül a jövõ heti palermói tornára, utána Ausztria következik. Az US Opent közvetlenül megelõzõ tornákról még nem tudott biztosat mondani.
Ági húgáról is beszélgettünk, Blanka most asszem San Remoban vitézkedik éppen egy korosztályos nemzetközi tornán. Mivel már korábban szóba került - talán itt is - megkérdeztem tõle mikor indulnak a lányok párosban együtt. Azt mondta talán 3 év múlva. Remélem addig még nagyon sok szép sikert láthatunk mindkettõjüktõl külön-külön is!
DUNAFERR FOREVER!!!
Eme az intejú után méginkább drukkolok neki. Végre egy ember, aki nem elégszik meg egy Top100-as eredménnyel (Kuti-Kis Rita), hanem oda akar érni a legjobbak közé! 😊 Még mindig nagyon fiatal, úgyhogy van rá elég ideje és amilyen motivált, ez sikerülhet is neki!
Sport7 interjú
A mûsort a 16. perctõl nézzétek. Ági megfogalmazta, hogy akár már az US Open utánra is a top30 a cél.
DUNAFERR FOREVER!!!
(ettõl függetlenül Ágit sokkal nagyobb tehetségnek, szerintem is lesz top30-as játékos!)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Palermo (júl. 16-22)
Gastein (júl. 23-29)
Rogers Cup (aug. 13-19)
Forest Hills vagy New Haven (aug. 20-26)
HAJRÁ ÁGI!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Javaslom térjünk majd erre vissza mondjuk október-novemberben.
DUNAFERR FOREVER!!!
London - Sikeresnek értékeli wimbledoni szereplését Szávay Ágnes (18). A fiatal magyar teniszezõ egyesben és párosban is a második körig jutott, 7,5 millió forintot keresett, és ami ennél is fontosabb, jelentõsen elõreléphet a világranglistán.
Szávay Ágnes túl van élete elsõ felnõttek között megvívott wimbledoni teniszbajnokságán. A még mindig tinédzser versenyzõ az esõnek is köszönhetõen elég sokáig, két hétig versenyzett a londoni Grand Slam-viadalon. A mérlege jó, egyéniben a selejtezõbõl a fõtáblára feljutva a második körben búcsúzott, és párosban a cseh Uhlirovával együtt is a második fordulóig jutott. Szávay ezek után elégedetten távozott az angol fõvárosból.
- Egyéniben az volt a tervem, hogy a fõtáblára jussak, ez teljesült is, sõt ott nyertem egy meccset - mondta Szávay, aki két éve a juniorok között párosban nyert a wimbledoni tenisztornán. - Sajnos az ukrán Bondarenko egyelõre jobb nálam, ráadásul ellene sokat hibáztam.
A páros miatt kicsit szomorú vagyok, akárcsak Párizsban, most is jó lett volna a harmadik körig jutni. Az idõ lehetett volna jobb, rengeteg üresjárat volt az esõ miatt, volt, hogy napokig várakoztunk arra, hogy végre játszhassunk. Összességében elégedett vagyok, jó esélyem van arra, hogy a hétfõn kiadott világranglistán benne legyek a legjobb ötvenben, ráadásul augusztusban a New York-i Grand Slam-tornán már fõtáblás lehetek.
Ági wimbledoni teljesítményével anyagilag sem járt rosszul. Egyesben átszámítva hatmillió forintot gyûjtött, párosban pedig másfelet.
Angliából nem haza, hanem Münchenbe utazott, ahol a hét végéig edzeni fog. A jövõ héten pihen, utána pedig Palermóban indul el egy WTA-versenyen, ahol pályafutása során elõször WTA-viadalon kiemeltként vehet részt.
Eredményei:Roland Garros: egyéni és páros BAJNOK! Australian Open: egyéni és páros döntõs! Wimbledon: páros gyõztes!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A Szávayban nem látok semmi olyat, ami azt mondatná velem, hogy bármikor a legjobb 20-30-ban fogjuk látni. Egy átlagos teniszezõ, aki évekig ott lehet a 100-as listán, de nem több. (Hogy fényezték a Kaprost is és most hol van?)
HAJRÁ ÁGI!!!!