Szávay Ági
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Kicsit késõbb ugyan, de megnéztem az elsõ játszmát. Müller nagyrészt csak lassítani tudta a játékot a sok magasra felpörgetett alapvonal ütésével. Ági irányított és gyorsította a játékot, bár néha ügyesen lassított és rövidített is. Volt néhány nagyon szép tenyeres egyenes és fonák nyerõje is vonal mellé és egy csodálatos tenyeres elütése is a hálóhoz feljövõ Müller mellett. Volt egy nagyon aranyos pontja is a T vonal közelbõl, azt a tündéri mozdulatot amit utána csinált, látni kell! <#wink>#wink>
Müllernek esélye sem volt, Ági egyértelmûen uralta a szettet. Gondolom ugyanilyen lesz a folytatás, holnap reggel elsõ dolgom lesz leszedni azt is.
A feltöltési sebességem sajnos elég karcsú és 2x450 megát felrakni iszonyú sokáig tartana. Valami mást kellene kitalálnunk...
Elvileg Ági szerdán kétszer is pályára lépne az esti órákban, de a máról elmaradt sok meccs miatt én ebben kételkedem. Egyesben és párosban két kül. pályán is a 6. meccs lenne az övé, sztem csak az egyik jöhet össze.
DUNAFERR FOREVER!!!
Aki nem tudja változtatni az IP-jét, annak az 1. játszma letöltése után várnia kell 8 órát, hogy letölthesse a 2. játszmát is. Sajnos a fix IP-sek most hátrányban vannak... Én is így jártam...
De az elsõ szett már lenn van és mindjárt el is kezdem nézni :-)
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Powered by Grizzly
Néhány kép Ágiról Palermóból itt
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
mert mint láttad, az oldalamon lehetett volna nézni a döntõt, scak nemtudtam hogy menni fog rajta😊
DUNAFERR FOREVER!!!
hajrá, hajrá!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Párosban pedig megszokott párjával (Uhlirovával) az 1. kiemeltek a tornán.
Számításaim szerint Ági holnaptól a 37. lesz a világranglistán.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Azért az nem semmi, hogy az elsõ döntõjében, egy nála 20 pozícióval magasabban rangsorolt versenyzõt simán legyõzött. Ez sok mindenrõl árulkodik, ami jó jel az elkövetkezõkre.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez egy serlegekkel kikövezett pályafutás kezdete lesz! 😊
GRATULÁLOK ÁGI AZ ELSÕ WTA TORNAGYÕZELEMHEZ!!!<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Remélem még nagyon sok fogja követni!
DUNAFERR FOREVER!!!