Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Úgy tûnik Ágiék párosmeccse holnapra halasztva...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ági 44 perc alatt elrendezte a dolgot, ahogy vártuk is (6-0 6-1). Kár, hogy a bicikli nem sikerült, de így is szép volt! <#taps><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ági simán hozta 6-0-ra az elsõ játszmát és a másodikat is breakkel kezdte.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Idõközben lejött a 2. játszma is. Ági oldalán nemsokára megaupload nélküli letöltésrõl lesz fenn info mindkét játszmáról.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen és a magyar fordítása pedig olvasható Ági oldalán.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Áginak saját blogot nyitott a www.sonyericssonwtatour.com!!! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Gondolom pénzért

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

banok
a bwin.com-on lehet nézni a Bad Gastein-i tornát. Ági elõreláthatólag 14.30-kor lép pályára a livescore.com szerint.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

REALista
Jó lett a banner nagyon!!!<#eljen>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Isthy
Így mindjárt dekoratívabb a topic! <#eljen><#wink>

Kicsit késõbb ugyan, de megnéztem az elsõ játszmát. Müller nagyrészt csak lassítani tudta a játékot a sok magasra felpörgetett alapvonal ütésével. Ági irányított és gyorsította a játékot, bár néha ügyesen lassított és rövidített is. Volt néhány nagyon szép tenyeres egyenes és fonák nyerõje is vonal mellé és egy csodálatos tenyeres elütése is a hálóhoz feljövõ Müller mellett. Volt egy nagyon aranyos pontja is a T vonal közelbõl, azt a tündéri mozdulatot amit utána csinált, látni kell! <#wink>

Müllernek esélye sem volt, Ági egyértelmûen uralta a szettet. Gondolom ugyanilyen lesz a folytatás, holnap reggel elsõ dolgom lesz leszedni azt is.

A feltöltési sebességem sajnos elég karcsú és 2x450 megát felrakni iszonyú sokáig tartana. Valami mást kellene kitalálnunk...

Elvileg Ági szerdán kétszer is pályára lépne az esti órákban, de a máról elmaradt sok meccs miatt én ebben kételkedem. Egyesben és párosban két kül. pályán is a 6. meccs lenne az övé, sztem csak az egyik jöhet össze.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Youtube-ra nem tudod, ott 10 perc a limit

passatgt
attól függ hány mega, youtube-ra még jobb lenne😊

B0B0
ÁÁÁÁ, ezt a megupload-ot de rühellem! Tedd már fel légyszi a rapishare-re!

Isthy
Ági oldalán van két cím ahonnan letölthetõ a döntõ teljes egészében.

Aki nem tudja változtatni az IP-jét, annak az 1. játszma letöltése után várnia kell 8 órát, hogy letölthesse a 2. játszmát is. Sajnos a fix IP-sek most hátrányban vannak... Én is így jártam...

De az elsõ szett már lenn van és mindjárt el is kezdem nézni :-)

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem tedd fel ide a topichoz ennek a mintájára

DUNAFERR FOREVER!!!

passatgt
kicsit magas, egyébként szuper

B0B0
Akkor banner-ajánlatom:

Powered by Grizzly

B0B0
Ez bannerba való! 😊

Isthy
Ma Ági esetleg párosban lép pályára, az elsõ egyes meccse szerdán lesz.

Néhány kép Ágiról Palermóból itt

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az már a második nagy zakója volt Ágitól, remélem Ági folytatja a hagyományokat ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Szerintem a múltkori 6:2 6:1 után Sciavone lábai már remegnek 😄

Isthy
Amúgy Ági ágáról az 5. kiemelt Rezai ismét gyorsan búcsúzott, Gallovits Edina egybõl kiverte 3 játszmában.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egyelõre nem tudom, hogy lesz-e valahol livestream, de amint megtudom itt közzéteszem. Lehet itt az ideje növelni azt a több mint 600-at ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

banok
talán TW1. De valszeg ha adják is arra az idõre kinyomják a streamet.

passatgt
nemtudod melyik tv csatornán adják?
mert mint láttad, az oldalamon lehetett volna nézni a döntõt, scak nemtudtam hogy menni fog rajta😊

Isthy
Akkor lassan majd figyeljük a Bad Gastein-i torna honlapját

Szerencsére lesz livescore is :-)

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Úgy látszik tudok számolni ;-)

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0

B0B0

szupi eredmény, nagyon nagy gratula jár Áginak, a következõ tornán is remélem hasolóan szépen szerepel 😄 aztán jöhet a US Open 😊
hajrá, hajrá!!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

B0B0
Na, az a 37. az pont elég! 😊 Onnan még elõrébb fog lépni 3-4 helyet a következõ tornái után és máris ott lesz a kiemeltek között. Azért nem semmi, hogy Wimbledonban még selejteznie kellett 😊

Bravó Ági<#worship> GRATULÁLOK!!!<#taps><#taps><#taps>
Isthy
Ági legközelebb kedden játszik majd Bad Gasteinben, ahol 6. kiemeltként léphet pályára.
Párosban pedig megszokott párjával (Uhlirovával) az 1. kiemeltek a tornán.

Számításaim szerint Ági holnaptól a 37. lesz a világranglistán.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, az esély megvan. Bár itt már nagyobbak a különbségek, több pont kell az elõrelépéshez. De egy jó ausztriai szerepléssel a jövõ héten akár a küszöbére is érhet. Mindig szokott lenni pár visszalépõ az elsõ 32-bõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Remélem ez a kijelentésed egy ihletett pillanatban született a próféta érintésére ;-)))

Azért az nem semmi, hogy az elsõ döntõjében, egy nála 20 pozícióval magasabban rangsorolt versenyzõt simán legyõzött. Ez sok mindenrõl árulkodik, ami jó jel az elkövetkezõkre.

DUNAFERR FOREVER!!!

zaki
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

B0B0

B0B0
Igen jó esélye van, hogy a US Openen akár kiemeltként induljon! 😊

B0B0
<#taps><#taps><#taps>

Ez egy serlegekkel kikövezett pályafutás kezdete lesz! 😊

REALista
Most olovastam hogy Ági hétfõtõl várhatóan a 36-39. helyek egyikét fogja elfoglalni a világranglistán.

passatgt
jah nem, az csak sztár születik asszem😊

passatgt
az egy film😊

banok
Egyszerûen óriási!!! Világsztár születik!!

zaki
+fav 😊

Grat Áginak a tornagyõzelemhez. Nagyon nagy játékos válhat belõle, ha így folytatja.

Casillas
félelmetes 😊
lassan retteghetnek sharapováék 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

REALista
AZ NAGYON SZÉP!<#wow1><#wow2><#worship><#worship><#worship>

Isthy
Ez hihetetlen! 6-0 6-1-re lemosta Ági Müllert!

GRATULÁLOK ÁGI AZ ELSÕ WTA TORNAGYÕZELEMHEZ!!!<#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

Remélem még nagyon sok fogja követni!

DUNAFERR FOREVER!!!

passatgt
megnyerte😊

passatgt
Itt nem az megy.
Vagy már vége van?

http://www.i-tv.hu/index.php?chid=1348

Isthy
Ha minden igaz, akkor Ági ma délelõtt 10-kor játsza a döntõt. TV közvetítés miatt hozták délelõttre állítólag. Az infók szerint a RAI Sport adja a meccset, aki tudja nézze! Sajnos én nem leszek itthon és csak este érek haza...

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!