Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Sajnos nagyon gyorsan vége lett és Ágiék vesztettek 4-6 3-6-ra <#szomoru1>

Azért gratulálok Ági, szép volt ez így is! Ha jól számolok akkor Ági valahol az 52-53. hely körül lesz a hétfõi világranglistán.

Egyre többet játszva, fokozatosan bele fogsz majd erõsödni az elitbe, mind fizikailag, mind mentálisan. Azonban ehhez az kell, hogy sok munkával biztossá váljon az adogatásod és stabilizálódjon a játékod, mert még nagyon hullámzó. Ezek érdekében valszeg a párost kicsit háttérbe kell majd szorítani.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ágiéknak holnap megint a 9-es pálya és 2. meccs, egy lány egyes meccs után, ami déltõl kezdõdik.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Reméljük jókor jött a szünet

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

REALista
A lehetõ legrosszabb pillanatban megint félbeszakatt a meccs és ma már biztosan nem is fejezik be!4:3-as hátrányban adogattak az egyenlítésért és 40:40-nél lett vége.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Isthy
Mára biztosan vége. Innen még bármi lehet, szerencsére visszahozták. Holnap oda kell figyelni a kezdésre és koncentrált játékkal meglehet a meccs. Nagyon rendbe kell tenni az adogató játékokat, ez lehet a kulcs, mert ma ez nagyon nem ment. Fogadóként nem voltak rosszak.

HAJRÁ ÁGI ÉS VLADKA!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Igen, de a másodikban brékhátrányból egyenlítettek! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

REALista
Ágiék elbukták az elsõ settet...😞

REALista
<#szomoru1>

Isthy
Jó kezdés (3-1) után rémálomszerû folytatás (3-5). Remélem az esõszünet jót tesz Ágiéknak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A férfi páros befejezõdött, jöhetnek Ágiék.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azért jó lenne, ha Ágiék tudnának még ma játszani. Az esély megvan, mert a férfi meccsbõl lehet már csak 2-3 game van hátra. Egyelõre az esõszünet még nem tart.

DUNAFERR FOREVER!!!

már régóta tervezik befedni a pályákat -sok pénz, idõ kell-, de nyilván csak a center, meg az 1-es pályát, és azzal sincsenek sokkal elõbb, mert azt sem lehet, h. minden meccset azon a 2 pályán játszanak, így is elég rossz már a végére a fû állapota...a "kispályákat" meg lehetetlenség befedni, hacsak nem az itthon látható "fehérvászonos" megoldással, de azzal meg oda a varázsa Wimbledonnak.

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Nem értem õket én sem, de ugye õk angolok...

Gondolom úgy ítélték meg, hogy ez az elmaradás nem olyan nagy. Csak azt nem tudom, mikor akarják behozni? Mert egészen csütörtökig minden napra kiadós esõt igér záporral, zivatarral az idõjárási elõrejelzés (heavy rain shower).

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Háááát. Szerintem meggondlják még azt a holnapi szünnapot. Most nagyon elcsúsztak

Isthy
Mivel holnap szünnap, Ágiék hétfõn lépnek csak pályára. A SoP szerint a 9-es pálya 2. meccse az övék. Elõttük déltõl egy férfi páros meccs folytatása lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Hülye angolok már több tíz éve baszogatják õket fedjék be a pályákat, mely ekkora ökör idõjárás is csak náluk van ilyenkor!

Isthy
Vazzzeeeeeeeee! Erre elkezdett esni az esõ...

Kapja be ez a hülye angol idõjárás! <#violent><#levele>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Véget ért a vegyes páros meccs, jöhetnek Ágiék.

HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Újabb variálás történt, 4-kor elkezdõdtek a meccsek. A mostani idõrend szerint Ágiék a 17-es pályán a 2. meccset játszák. Elõttük egy vegyes páros meccs kezdõdött.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Idõközben változtattak a SoP-n és Ágiék átkerültek a 10-es pályára, ott a 2. meccs az övék. Elõttük szintén nõi páros meccs lesz. Kérdés lesz-e egyáltalán, mert ma még nem játszottak 1 percet sem Wimbledonban, mert az esõ ezt megakadályozta.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez a kiemelés sokszor elég érdekes, jelentõsége valóban nem akkora, mint egyesben. Fõleg, hogy partnercserék is vannak.

DUNAFERR FOREVER!!!

de erõviszonybeli külömbség csak van<#szomoru1>

B0B0
Nõi párosban ritka a papírforma! 😊

Isthy
Ágiék elvileg ma a 7-es pálya 3. meccsét játsszák a Mirza, Peer (IND,ISR) páros elllen. Õket a 16. helyen emelték ki, de jó játékkal verhetõek. A pályán 12-kor kezdenek, elõttük egy nõi és egy férfi párosmeccs van. Azért írtam, hogy elvileg, mert az esõ bármikor közbeszólhat, bár mára csak könnyû esõzéseket írnak, úgy, mint tegnapra.

DUNAFERR FOREVER!!!

ki lesz a kövi ellenfél?

B0B0
Szép volt Ágiiii!!!!!! 😊

Isthy
Gratulálok Ágiéknak a párosgyõzelemhez! <#taps>

Mekkora meccs volt (6-4 6-7 8-6)! <#wow1>

A 2. játszmában 1-5-nél az ellenfél adogatott a játszmáért, de Ágiék hatalmasat küzdve kiegyenlítettek 5-5-re. Sajnos utána a rövidítést elbukták. A döntõ játszmában 4-5-nél az ellenfél adogatott a meccsért, de Ágiék meccslabdát hárítva visszabreakeltek! 7-6-nál pedig az ellenfél adogatásánál 40-30-as vezetésüknél szerencsére Ágiék az elsõ meccslabdájukat behúzták. Ha ma nincs egyes meccs, biztos simábban hozták volna, Ági biztos hullafáradt, de megérte. Szép volt lányok! Szép volt Ági! <#eljen><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Már el is kezdték

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A Sport2-n leadják ma este Ági egyes meccsét felvételrõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ágiék nemsokára kezdenek párosban a 16-os pályán.

HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Eddig dolgoztam, mint állat, úgyhogy itt értesülök elõször a végeredményrõl 😞(

Kár. Nagyon kár! Dehát elvégre a 24. kiemeltrõl van szó. Legalább kicsit megszorongatta volna. No de sebaj! Elõre kell nézni! Õvé a jövõ! Remélem a topic ezek után sem hal ki, mitöbb Ági eredményei megtöltik.

HARJÁ ÁGI!

húúú ez milyen illúzióromboló közvetítés volt, ha csak így megy, inkább ne adjanak kispályáról meccset- persze örülök, h. láttam Ágit,de ez élvezhetetlen volt...

Ági játékáról: kevés volt az önbizalom, sajnos...
de én így is büszke vagyok rá, és várom a következõ meccseit, és szurkolok neki!
Hajrá Ági!!!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Sajnos az elején nagyon idegesnek tûnt Ági és ez az elsõ játszmába került. 0-4 után kiegyensúlyozottá vált a meccs és egyenrangú ellenfele volt Bondarenkonak. Voltak pazar ütései és megoldásai, ami sejteti, hogy mi várható a jövõben, ha tudja stabilizálni a játékát. De még túl nagy a hullámzás nála és sok a ki nem kényszerített hiba. Bondarenko valóban laposan és keményen játszik és nagyon jól osztogat, ráadásul elég nagy erõvel is. Nagyon kellemetlen ellenfél.
Azért gratulálok Áginak, összességében szép teljesítményt nyújtott! <#taps> Így is a top50 közelében lesz Wimbledon után. Este a párosban remélem sikerül nyerniük és továbbjutniuk.

DUNAFERR FOREVER!!!

passatgt
itt a vége, talán párosba...

REALista
Sajnos még mindíg nem játszik túl jól sok a ki nem kényszeített hiba...😞

passatgt
áhh
5-3

passatgt
dejólenne ezt a gamet hozni

REALista
Ez a set felejtõs...nagyon gyengén játszik Ági szerintem ebben a borús idõben nem tudja felveni a meccs ritmusát.

passatgt
hát ez eddig😊

REALista
Juj de rossz ez a kamera nézet...na de jobb mint a semmi.😄

Isthy
Ami pedig egy nagyon jó hír: a Sport1 most adja élõben a meccset! <#taps><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

REALista
Kössz az infót!!!!<#eljen>

Isthy
Ági a 9-es pályán játszik, elsõ meccs déltõl. Párosban az 1. fordulóban pedig a 16-os pályán a 4. meccs az övék. Kemény nap lesz, ha mindkét meccsre sor kerül. HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Idén nagyon esõs a torna

B0B0
Én se

Isthy
Elnézve a mai SoP-t és ahogy a meccsek folynak, úgy gondolom Ági ma már sajnos nem lép pályára. Hacsak át nem teszik õket a 6-osról máshová, ahol gyorsan befejezõdnek a meccsek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Na ja! Sajnos mi egyszerû halandók dolgozni kényszerülünk napközben.

DUNAFERR FOREVER!!!

passatgt
pénzbe kerül😊

REALista
Ja csak pénzbe kerül vagy legalábbis valamilyen bankkártyát regisztrálni kell, én nem tudom mert nem csináltam végig...😞

B0B0
Esõszünet van megint 😞((

Egyébként a www.wimbledon.org-on lehet nézni élõ videoközvetítést 😊