Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
<#eljen>

Nem is tudtam, hogy az edzõje ilyen sztárokat edzett. <#wilting>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Isthy
Ha valaki nem látta volna

Ahhoz képest, hogy kiktõl származik, még viszonylag elmegy...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Javaslom a kérdéseddel kapcsolatban látogass el ide

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
A US Open oldalán fönt van a táblázat.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Isthy
A következõ fordulóban a 4. kiemelt Molik, Santangelo páros jön, ami nagyon kemény dió lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok Ágiéknak! Nagyon jó, hogy nem lett 3. szett, mert az már sok lett volna az "edzésbõl".

Jó pihenést és jó felkészülést Áginak!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Holnap lesz a 2. része

DUNAFERR FOREVER!!!

grebber
Vége!

A. Szavay
V. Uhlirova 7 7

E. Daniilidou
J. Woehr 5 5

Jöhet a Hingis - Hantuchova páros 😊

Next PC upgrade: 2022

grebber
Párosba jelenleg:

A. Szavay
V. Uhlirova 7 4

E. Daniilidou
J. Woehr 5 5

Valaki tudna linkelni egy odlalt ahol van ilyen táblázat hogy ki kivel játszik majd ha továbbjut esetleg döntöig leirva ?Mert ilyet sehol nemlátok rohadt eurosport.com meg csicska és basznak kiirni Ági gyõzelmét sem méltatták hogy kiirják a nevét pedig õ nyerte a tornát múltkor!

Ági benne volt a mai Fókuszban, sajna csak a végét láttam
B0B0
Igen, Petrova nagyon hangulat játékos. Szólni kéne annak az indexes srácnak aki kint van, hogy bassza föl az agyát a meccs elõtt! <#vigyor1>

Isthy
Áginak el kell kapnia a fonalat az elején. Petrova be tud idegesedni, ha pedig ez lesz akkor csapkod, siet stb. és így Áginak nagy esélye lehet a gyõzelemre.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Simán megverheti Petrovát. Hantuchova szintû játékos, ráadásul most egy kisebb leszállóágban van!

Isthy
Akkor nem lesz Szávay-Hingis döntõ? <#wink><#ravasz1> Amúgy nem is lehetne, hiszen egy ágon vannak.

DUNAFERR FOREVER!!!

grebber
Minden elismerésen Ágié!
De sajnos Petrova meg fogja állítani. (Bárki bármit mond ez fix hogy így lesz) <#rinya>

Isthy
Párosban ma Ágiék a 14-es pálya 2. meccsét játsszák a Daniilidou, Woehr duó ellen. Elvileg este 7 magasságában kezdenek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ezen kép elkövetõjének (ProStaff) kommentárja a meccsrõl az Indexen Ági topicjában olvasható.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A gratuláció képben a volt és leendõ párostárstól

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Azt hiszem ezzel megvan a top30! 😊

Isthy
Azt hiszem ismét meggyõzõdhettünk róla, hogy Ági tényleg nagyot fejlõdött fejben is. Amikor igazán kellett õ volt a jobb. Igazán kemény meccs volt, fõleg az elsõ játszmában, de gyõzött a nagyobb tudás!

GRATULÁLOK ÁGI! <#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Férfiaknál kell 3 nyert játszma, nõknél elég kettõ

Szép volt Ági!

passatgt
Grat szép volt!

Kérdés:
Teniszben nem vagyok annyira otthon.
Az eredményen látom, hogy két nyert játszma kellett és így nem játszottak tovább, nyert Ági.
De sokszor látom, hogy két nyert játszma után még játszanak tovább. Ez miért van?
(Lehet csak én vagyok a hülye és csak kitaláltam ezt)

B0B0
Nah, megvan a meccs 7:6 6:3-mal! 😊)

BRAVÓ ÁGI! 😊

B0B0
Elsõ szett behúzva tiebreakben a másodikban meg már 2:0 😊

sikerült végre megnyitni a livescore-t, háát a new heaven-i torna holnapjának live scoreja ezerszer jobb volt, statisztika, stb..ez semmi ahhoz képest, csalódás 😞((

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

B0B0
Hát sajna nem adják. Blake meccs lesz, meg egy páros 😞((

Marad a livescore

B0B0
Egyenlõre a Tiebrekben 5:0 neki

bár gyanítom a kiefer -davydenko meccs inkább esélyes, nem is beszélve a többi ffi meccsrõl 😞

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

ha így folytatja nem olyan biztos 😄

B0B0
Szerintem esélyes, ha Vaidisova meccsnek vége, csak sajna Tiebreak :/

roddick meccs kilõve 😄 hátha Ági is képrekerül 😄

B0B0
Nah, Ágiék elkezdték. Ágié az elsõ pont! 😊

B0B0
Vaidisova meccsnek mindjárt vége!

grebber
Na Jó éjt all HAJRÁ Ági!!!!!! Az erõ legyen veled.

Hingis - Szávay döntöt akarok!! Két kedvencem!

Isthy
3 meccset adnak ott élõben: Vaidisova, Roddick és Clement meccsét.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Azt honnan látod, hogy a bwin nem? Fogadni lehet a meccsre

Isthy
Sajnos szerintem a bwin sem, így marad a megszokott livescore.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Nem hinném, hogy ezt a meccset adja a jurósport.

passatgt
valami közvetíti?

Isthy
Reggel olvastam én is nem kis megnyugvással.

Remélem a ma este 10-kor kezdõdõ meccsen meglesz az "ácsorgásos" tartalékolás eredménye <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

hát a USopen oldalán nem ajánl fel semmit, csak kiírja, h. kell a flash 😊 megpróbálom, köszi!

B0B0
Ha olyan oldalra tévedsz ahol ez kell, ott automatikusan felajánlja a rendszer. Ha végképp nem megy, akkor menj föl a www.terkepbank.hu oldalra ott tuti feltelepül a java ha engedélyezed.
A falsh:
http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash

B0B0
"Eloszor is szeretnek mindenkit megnyugtatni, hogy nem az en hatamat kellett apolni! Az ellenfelek kozul a Vakulenko volt rosszul."

és azt honnan? 😊

B0B0
Azt mondta, hogyha akármilyen apró kis baj lesz a páros meccsen, azonnal feladják!

Isthy
Gratulálok én is a gyõzelemhez, de nem vagyok igazán boldog...

Nagyon várom mit fog majd írni Ági, mert volt az elsõ játszma után egy hosszabb szünet és közvetlenül elõtte, valamint utána is nagyon nehezen ment Áginak az adogatójáték...

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Meccs behúzva 6:2 6:4-gyel! 😊

BRAVÓ LÁNYOK!

B0B0
Második szett már 5:3! 😊

B0B0
Java vagy flash