Szávay Ági
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
a két veterán valami eszméletlen volt. áginak a betámasztott fonákja nagyon gyilok! 😄... tévéból lószar se jött át, azt kell ,hogy mondjam.
fõleg az m1es összefoglaló volt 1 LÓSZAR.!
am gála isteni volt!!
De nem csak Ágiék meccse.
Talma is ott volt.
Én jövõre is megyek.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
GRAT!!!!
SI elismerés
Remélem a WTA is ehhez hasonló döntést fog hozni <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
NÕK:
1. Szávay Ágnes (tenisz) 1462 , 2. Kovács Katalin (kajak) 125 , 3. Csomor Erika (triatlon, duatlon) 266
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Nagyon jól nézett ki Ági azzal a nagy kupával. Remélem jövõre lesz alkalma még pár ehhez hasonlót átvenni <#eljen>#eljen>
DUNAFERR FOREVER!!!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Tegnap láttam a meccsbõl részleteket a Sport1-en. Ahogy néztem, nagy hangulat volt és Ági nyert is (természetesen 😊)
És ami plusz volt: ott volt Talma is! ÁÁÁ, de kár hogy nem voltam ott. :/
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
http://gaborszantai.co.uk/
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
DUNAFERR FOREVER!!!
Az Ági beszámolóját megelõzõ két beírásból pedig kiderül, hogy hol és miként lehet telálkozni itthon Ágival az elkövetkezendõ 1-2 hónapban.
Ági blogja
DUNAFERR FOREVER!!!
Ági hihetetlenül aranyos volt ismét, az új frizuráján látszott, hogy merre járt nyaralni 😊 Látszott rajta, hogy mennyire élvezte a nyaralást, jókedvû és kipihent volt.
Idén nemsokára megkezdi az alapozó edzéseket (ami már hiányzott neki és nagyon várja), majd lesz még a gála. Beszélt Pekingrõl, hogy milyen rossz a szmog és persze a felejthetetlen gyõzelemrõl is és a jövõ évi olimpiai indulásáról. A sérülését kipihente, jöhetnek az edzések.
A jövõ évi versenyprogramról is beszélt, számomra megnyugtató dolgokat vettem ki a szavaiból. Igyekeznek úgy tervezni, hogy több pihenõ legyen. Az új cél a top15-be kerülés, ami akár tavaszra megvalósítható, mert még mindig kevés lesz a megvédendõ pont. Sõt akár az AO utánra is, ha jól sikerülnek az AO elõversenyei és az AO is. Remélem így is lesz egy jól sikerült felkészülés után.
Jó felkészülést kívánok Ági! Remélem nemsokára találkozunk! 😊
DUNAFERR FOREVER!!!