Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
ÁLDOTT, BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Köszi 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

desigo
faja 😊
B0B0
Nyomjatok egy frissítést az oldalra (új banner! 😊)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Fel is fog éledni a topic, az tuti! 😊

banok
dec. 31.-tõl megint lehet szurkolni mert akkortól már tornán versenyez 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

B0B0
Na majd jövõre (ha lesz)

Sugam
én kint voltam gálán, iszonyatosan jóvolt. fõleg testközelbõl!
a két veterán valami eszméletlen volt. áginak a betámasztott fonákja nagyon gyilok! 😄... tévéból lószar se jött át, azt kell ,hogy mondjam.
fõleg az m1es összefoglaló volt 1 LÓSZAR.!
am gála isteni volt!!

Kit--Kat
Röviden: kurvajóvolt😄
De nem csak Ágiék meccse.
Talma is ott volt.
Én jövõre is megyek.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

B0B0
Hát azért ez is mond valamit. 😊

B0B0
Bizony! És az edzõje iselnyerte a díjat! Ágiék taroltak! 😊

GRAT!!!!

Isthy
Itt pedig a másik elismerés, amihez szintén gratuláció jár!

SI elismerés

Remélem a WTA is ehhez hasonló döntést fog hozni <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

nono84
Gratula Áginak ehhez a sikerhez, megérdemelte!
NÕK:
1. Szávay Ágnes (tenisz) 1462 , 2. Kovács Katalin (kajak) 125 , 3. Csomor Erika (triatlon, duatlon) 266

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Isthy
Gratulálok Áginak az Év nõi sportolója díjhoz! <#taps><#taps><#taps>

Nagyon jól nézett ki Ági azzal a nagy kupával. Remélem jövõre lesz alkalma még pár ehhez hasonlót átvenni <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

desigo
sajna én is lemaradtam róla 😞
REALista
Én még az összefoglalót se láttam a TV-ben pedig volt az m1-en is.😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

B0B0
Azt hittem jönnek majd itt a beszámolók a gáláról!! Senki sem volt kint????

Tegnap láttam a meccsbõl részleteket a Sport1-en. Ahogy néztem, nagy hangulat volt és Ági nyert is (természetesen 😊)

És ami plusz volt: ott volt Talma is! ÁÁÁ, de kár hogy nem voltam ott. :/

B0B0
Köszi! Anyja nagy teniszõrült, lehet, hogy teniszezõ lesz? 😄DD

Isthy
Gratulálok! Jó egészséget és minden egyéb földi jót a családnak!

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Köszi 😊

desigo
uhh
gratula...
Kit--Kat
wow nem1szerû, GRAT😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

B0B0
Éjjel-nappali mûszakban vagyok egy 4 hónapos leányzó miatt 😊

Kit--Kat
Gondoltam nem esti mûszakban vagy <#hehe>

B0B0
És?

Kit--Kat
6kor kezdõdik

B0B0
Jó lenne, ha lenne idõm rá :/

Kit--Kat
10.

Sugam
dec10 vagy 11 vhogy igy

desigo
Mikor lesz?
Kit--Kat
Jöttök a gálára?

B0B0
Ha igaz

desigo
uhh nem semmi égés Hingisnek...
B0B0
Én spec nem szerettem

Kit--Kat
Hát én mondjuk nem örülök, hogy Hingis visszavonult, egy nagy egyéniséggel keveseb. Jó lett volna látni egy Szávay-Hingis meccset.

B0B0

grebber
Hülye fábry hogy lezuzza a kamerát benne 😄

Next PC upgrade: 2022

B0B0
Nézzük! 😊

desigo
Csütörtökön vendég lesz Ági a Fábrynál...
B0B0
Eléggé nyert a riporter stílusa

http://gaborszantai.co.uk/

lippet
Váááá de jó van Ágis poszter😛

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Isthy
A ma megjelent Képes Sportban Ági poszter. De vigyázzatok, mert kétféle verzió van, az Ági poszterest kérjétek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ági blogjában olvashatjátok a beszámolóját a nyaralásáról.

Az Ági beszámolóját megelõzõ két beírásból pedig kiderül, hogy hol és miként lehet telálkozni itthon Ágival az elkövetkezendõ 1-2 hónapban.

Ági blogja

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
<#eljen>

desigo
Isthy
Az interjú a mûsor végén volt, aki teheti nézze meg majd az m1 oldalán.

Ági hihetetlenül aranyos volt ismét, az új frizuráján látszott, hogy merre járt nyaralni 😊 Látszott rajta, hogy mennyire élvezte a nyaralást, jókedvû és kipihent volt.

Idén nemsokára megkezdi az alapozó edzéseket (ami már hiányzott neki és nagyon várja), majd lesz még a gála. Beszélt Pekingrõl, hogy milyen rossz a szmog és persze a felejthetetlen gyõzelemrõl is és a jövõ évi olimpiai indulásáról. A sérülését kipihente, jöhetnek az edzések.
A jövõ évi versenyprogramról is beszélt, számomra megnyugtató dolgokat vettem ki a szavaiból. Igyekeznek úgy tervezni, hogy több pihenõ legyen. Az új cél a top15-be kerülés, ami akár tavaszra megvalósítható, mert még mindig kevés lesz a megvédendõ pont. Sõt akár az AO utánra is, ha jól sikerülnek az AO elõversenyei és az AO is. Remélem így is lesz egy jól sikerült felkészülés után.

Jó felkészülést kívánok Ági! Remélem nemsokára találkozunk! 😊

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ma 23:00-tól az m1-en a Sport7-ben interjú Ágival

DUNAFERR FOREVER!!!

lippet
Október 24-én a KépesSportban két oldalas Szávay poszter. Váááá de király lesz!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430