Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
szvsz biztosan õ kapja.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Isthy
Sokan mondjuk már, hogy Áginak kellene kapni ezt a díjat. Remélem így is lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

nono84
Esdköszöm az egyik, ha nem a legszimpatikusabb magyar sportoló! Az év nõi sportolója!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

B0B0
Egyetértek! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Isthy
Végre egy normális beszélgetés, ahol nem a bulváros szisztémát láthattuk. Én úgy láttam Ágai néha kicsit zavarban volt, Ági viszont nagyon ügyesen és aranyosan szerepelt (ahogy már megszokhattuk tõle). Ahogy rólunk, szurkolókról beszélt az oldallal kapcsolatban az pedig nagyon megható volt.

Jó nyaralást kívánok Áginak! Remélem valami szép, napfényes és vidám helyen tölti az elkövetkezendõ napokat, ahol úgy tud pihenni és kikapcsolódni ahogy szeretne. Nagyon megérdemli ezután a csodálatos idény után, amivel hihetetlen sok örömet szerzett nekünk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Kit--Kat
Nem kell mindent komolyan venni😄
De jogos lenne, legjobb autót a legjobb teniszezõnknek😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Isthy
Az itt található vidót érdemes megnézni.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Szerintem õ nem az a típus, aki méregdrága autóra vágyik...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Isthy
Na igen, ez jellemzõ... a svájci rendszám ugye...

DUNAFERR FOREVER!!!

Kit--Kat
Sztem lassan lízingelhetne 1 Ferrarit is.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
bakker😞

Na majd ha megnyer pár tornát akkor kárpótolja az edzõt valami új verdával...
B0B0

B0B0
Ma este a Sport1-en a napi helyzetben Ági lesz!!! 😊

Kit--Kat
Áhá jahh szoktam járni, de fórumba nem szoktam beírogatni. Biztos tömegnyomor lesz.:/

Isthy
Ha jársz Ági blogjának szurkolói fórumában, akkor láthatod, hogy folyamatban van egy fórumtalálkozó szervezése Ágival. A részletekrõl regisztrált tagként olvashatsz az errõl szóló fórumtopicban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Kit--Kat
Mikor akarsz vele találkozni?

Isthy
Dehogy jártam pórul. A szurkolást tekintve még lesz lehetõségem bõven pótolni a most elmaradottakat és a találkozás tekintetében is. Az utóbbira szinte biztos, hogy hamarabb sor kerül majd, mind az elõbbire. Az egész dolognak anyagi vonzata pedig elenyészõ volt, mivel eddigmindössze 2-3 telefonbeszélgetés merült fel költségként. A többivel vártam a biztos információra.

DUNAFERR FOREVER!!!

Kit--Kat
Akkor pórul jártál.

Isthy
Én is örültem volna ha indul, de csak teljesen egészségesen. Fõleg, hogy már le volt beszélve a szállásom Zürichben egy ismerõsnél pár napra, így a helyszínen szurkolhattam volna neki és minden valószínûség szerint találkoztam volna is vele személyesen.
Most nem így alakult, de lesz ez még így se!

DUNAFERR FOREVER!!!

Kit--Kat
De azér jó lenne, ha a tenisz gálán ott lenne.

desigo
sajnálom,hogy nem indul svájcban 😞
jobbulást neki!
nono84
Persze az egészség mindennnél fontosabb! Mielöbbi gyógyulást Ági! Jövõre az Australian openen majd villoghat😊

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Isthy
Ági a pihenést és a teljes gyógyulást választotta

Én maximálisan támogatom ezt a döntést és örülök, hogy nem erõltetik tovább azt, amirõl már egyszer kiderült, hogy nem tesz jót Áginak.

Jó pihenést és felkészülést a következõ idényre Ági!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Néhány idióta hülyegyerek össze-vissza licitált, miközben persze valós tartalom nem volt mögöttük. Most mondjam azt, hogy jellemzõ...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem nem jól értetted amit írtam. Amiért én nem izgultam az az, hogy ezzel kapcsolatban helyes döntés fog születni.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Irreálisan magas árat adtak és persze nem fizetik ki. <#levele>

desigo
miért mi történt?
B0B0
Hát ez nem jó hír 😞

Mindenesetre ezt úgy kéne most helyrehozni, hogy a késõbbiekben ne jöjjön elõ, mégha ez plusz 1-2 héttel is jár

Fisherman\'s Friend

B0B0
Valami csököttagyúak miatt újra kellett indítani a US Openes ütõ árverését <#szomoru2>

Isthy
Én igazából nem izgultam emiatt <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

lippet
Hát bízok benne, hogy igen!<#alien><#alien2><#vigyor2>

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

laslandes
nyugi, nem komoly a baj.😊

clio1616v
<#hehe>

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Szerintem nem fog válaszolni...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

lippet
THX, még a héten írok neki vmi szépet😄

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

clio1616v

desigo
mit írtál neki?
lippet
nem találom az e-mailtjét:S
elkülditek légyszi?
THX

lippet
oks megsasolom!
THX

okossabb, ha a blogjára írsz, vagy ott az e-mailjére

http://gaborszantai.co.uk/

B0B0
Nem, de a levelezési címe gondolom a Vasas, úgyhogy nem közvetlen õ kapja majd meg.

lippet
Ma a KépesSportban kétoldalas Szávay poszter volt! Nagyon faja! Am megvan a levelezési címe is, és valszeg küldök neki levelet. Nem tudjátok hogy mûködik ez?

B0B0
Ági maradt a 20.

banok
Dárdai helyett inkább Husztit kellett volna betenniük.

Isthy
Az újabb hírek szerint mégis komolyabb a baj mint eddig hittük... Remélem nemsokára kapunk valami hivatalos tájékoztatást a helyzetrõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0

Én Talmára is szavaztam! 😊

Mihamarabbi gyógyulást és pihenést kívánok Áginak!!!
Kit--Kat
Hehhe😄

banok