Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
<#shakehead>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ej-ej...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

B0B0
Erre nem tudok mit mondani. Szégyen!!!!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

desigo
www.australianopen.com

kikapott... marad a páros, hajrá!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

desigo
Nincs még infó?
desigo
Reméljük sokáig fog menetelni...
Isthy
Akkor holnap reggel kb. 4-tõl, ugyanúgy, mint eddig: MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Hírek az Openrõl:

Ági holnap reggel 4 körül kezd egyéniben, a 13-as pályán.

Párosban kemény dió lesz az ellenfél😄avenport-Hantuchova, de meg kell zúzni õket is! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Ez a kép nagyon faja:

B0B0
Petrovát biztos megint lezúzza (kétszer már megtette), aztán a mumus Kuznyecovát kéne valahogy legyûrni, akkor a Csakvetadze már menne!

(És döntõben meg lendületbõl lezúzza a Heini! 😄)

Isthy
Áginak úgy tûnik egy orosz armadán kell keresztül verekednie magát. Makarova, Petrova, Kuznyecova és utána még Csakvetadze is jöhet...

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0

B0B0

B0B0

Na látom párosban sikerült megmutatni 😊

Remélem az Ausztrál Open sikeres lesz 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Kit--Kat
ezt csak úgy megjegyeztem

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Isthy
Ez nem attól függ. Mindkettõ FILA ruha, lehet tenni MOL emblémát a másikra is <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Kit--Kat
De legalább megtalálta a MOL. Így még kényelmesebb lesz neki minden, hogy a mamut áll mögötte.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

B0B0
Tavalyi jobb volt szvsz is

B0B0
<#worship><#taps><#eljen><#nezze>

zaki
Ez az, szép volt, cask így tovább! <#worship>

Isthy
Nekem ez az új ruha nagyon nem jön be...

Ez inkább, fõleg ha még egy kis zöld is kerülne bele valahogyan

DUNAFERR FOREVER!!!

REALista

Isthy
Gratulálok Ági(ék)nak! <#taps><#eljen>

Ez pazar menetelés volt és remélem ez a páros még sokat fog együtt játszani. Megvan tehát az ez évi elsõ trófea, jöhet a többi!😊))

Jó felkészülést Melbourneben a jövõ héten!

DUNAFERR FOREVER!!!

desigo
gratula nekik...
REALista

Isthy
Gratulálok Ágiéknak ehhez a szép gyõzelemhez! Nem semmi így elintézni a világelsõ párost. Állítólag kiválóan játszottak mindketten. Csak így tovább!
Kellenek most ezek a páros meccsek, hogy játékban legyen és gyakoroljon bizonyos dolgokat. Most már meg kell nyerni, nincs mese 😊))

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI(ÉK)!

DUNAFERR FOREVER!!!

grebber
Remélem párosban megnyerik a tornát!

Next PC upgrade: 2022

B0B0
Szávay, Szafina (magyar, orosz, 3.) - Black, Huber (zimbabwei, amerikai, 1.) 6:3, 6:1

Ez azért odabasz! 😊

Isthy
Gratulálok Ágiéknak a gyõzelemhez! <#taps><#eljen>

Kellenek ezek a meccsek, hogy visszajöjjön a szerva és a meccsrutin. Az elsõ egyes meccsen ezek nagyon hiányoztak.

DUNAFERR FOREVER!!!

desigo
helyes
gratula nekik <#eljen>
B0B0

grebber
Már csak a páros maradt.Remélem ott nem vallanak kudarcot!
Remélem nem az lesz hogy volt ez a nagyon jó szakasz azt most meg a süllyesztõ jön 😞

Next PC upgrade: 2022

B0B0
Basszus, remélem nem sérül le megint, a végén nagyon leállt. 😞((

Isthy
Ejnye, hát mire kellett ébrednem...

Fedak-Szávay 3:6, 7:5, 6:2

A 2. szettben most túl nagy elõnyt szerzett az ellenfél (0-4) és Áginak csak az egyenlítés sikerült, ami bizonyára túl sok energiáját emésztette fel. A 3. szett úgy tûnik sima volt oda sajnos...

Jött egy figyelmeztetés, amit jól kell kezelni. Én bízom Ágban, hogy menni fog ez neki.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

Sajna kikapott az ukrántól:S
Nembaj, van ez így bele kell lendülni😊 De aztán nincs megállás😄

Gracie Barra

B0B0
<#eljen>

Isthy
Ági Szafinával az oldalán simán nyerte az elsõ páros meccsét 6-3 6-2-re

Gratulálok Ági! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Kirilenko lesz a partnere. Az egy naon jó csaj <#vigyor5>

Nagyon kíváncsi leszek, milyen formában lesz Ági a gyógyítás után!

Isthy
Ági írt nemrég a blogjába

Elég korán kelt a szülinapján, ott már reggel van 😊))

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ÁGI!

Kívánom, hogy a következõ szülinapodat már top10-es és GS gyõztes játékosként ünnepeld!
Meg persze olimpiai bajnokként! 😊))

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

desigo
A magyar tehetség, aki szombaton ünnepli 19. születésnapját, eddig egyszer, az idei US Open nyolcaddöntõjében találkozott Vakulenkóval és Szávay két szoros szettben 6:4, 7:6 (7-1)-re nyert.

Az MTI információi szerint magyar gyõzelem esetén a fehérorosz Viktorija Azarenka és a japán Szugijama Ai párharc gyõztese lesz a következõ rivális. "Nagyon erõs a mezõny, de remélem helytállok" - mondta a nyolcadik helyen kiemelt Szávay, aki a párosversenyen a tavaly egyesben gyõztes orosz Dinara Szafina oldalán lép pályára.

A Gold Coast-i torna után Sydney, majd a jövõ esztendõ elsõ Grand Slam-tornája, az Australian Open következik, amelyen egyesben és párosban is indul. Utóbbiban az orosz Marija Kirilenko lesz a partnere.
B0B0
Aztán majd Petrovának bemutatót tarthat, hogy nem véletlenül verte meg a US Openen! <#eplus2>

Amúgy, úgy látom, hogy Ági a tornán a reprezentõr! 😊

Isthy
Ági Vakulenkoval kezd Gold Coaston a jövõ héten.

A fõtábla

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Kovács Ági? Ugyan már? IFA plató hátú! Nem is értem, hogy a másik Kovácsot miért tették be, úgy néz ki mint egy férfi...

desigo
Hát ezt nem Kovács Ági fogja megnyerni...
Szávay +1 vote
B0B0

desigo
Kellemes Ünnepeket Nektek!
B0B0
Viszont! 😊

Isthy
<#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!