Szávay Ági
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
kikapott... marad a páros, hajrá!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ági holnap reggel 4 körül kezd egyéniben, a 13-as pályán.
Párosban kemény dió lesz az ellenfél😄avenport-Hantuchova, de meg kell zúzni õket is! 😊
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

(És döntõben meg lendületbõl lezúzza a Heini! 😄)
MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!
DUNAFERR FOREVER!!!
Remélem az Ausztrál Open sikeres lesz 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
DUNAFERR FOREVER!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ez inkább, fõleg ha még egy kis zöld is kerülne bele valahogyan

DUNAFERR FOREVER!!!
Ez pazar menetelés volt és remélem ez a páros még sokat fog együtt játszani. Megvan tehát az ez évi elsõ trófea, jöhet a többi!😊))
Jó felkészülést Melbourneben a jövõ héten!
DUNAFERR FOREVER!!!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Kellenek most ezek a páros meccsek, hogy játékban legyen és gyakoroljon bizonyos dolgokat. Most már meg kell nyerni, nincs mese 😊))
MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI(ÉK)!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez azért odabasz! 😊
Kellenek ezek a meccsek, hogy visszajöjjön a szerva és a meccsrutin. Az elsõ egyes meccsen ezek nagyon hiányoztak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Remélem nem az lesz hogy volt ez a nagyon jó szakasz azt most meg a süllyesztõ jön 😞
Next PC upgrade: 2022
Fedak-Szávay 3:6, 7:5, 6:2
A 2. szettben most túl nagy elõnyt szerzett az ellenfél (0-4) és Áginak csak az egyenlítés sikerült, ami bizonyára túl sok energiáját emésztette fel. A 3. szett úgy tûnik sima volt oda sajnos...
Jött egy figyelmeztetés, amit jól kell kezelni. Én bízom Ágban, hogy menni fog ez neki.
MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nembaj, van ez így bele kell lendülni😊 De aztán nincs megállás😄
Gracie Barra
Gratulálok Ági! <#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagyon kíváncsi leszek, milyen formában lesz Ági a gyógyítás után!
Elég korán kelt a szülinapján, ott már reggel van 😊))
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ÁGI!
Kívánom, hogy a következõ szülinapodat már top10-es és GS gyõztes játékosként ünnepeld!
Meg persze olimpiai bajnokként! 😊))
MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az MTI információi szerint magyar gyõzelem esetén a fehérorosz Viktorija Azarenka és a japán Szugijama Ai párharc gyõztese lesz a következõ rivális. "Nagyon erõs a mezõny, de remélem helytállok" - mondta a nyolcadik helyen kiemelt Szávay, aki a párosversenyen a tavaly egyesben gyõztes orosz Dinara Szafina oldalán lép pályára.
A Gold Coast-i torna után Sydney, majd a jövõ esztendõ elsõ Grand Slam-tornája, az Australian Open következik, amelyen egyesben és párosban is indul. Utóbbiban az orosz Marija Kirilenko lesz a partnere.
Amúgy, úgy látom, hogy Ági a tornán a reprezentõr! 😊
DUNAFERR FOREVER!!!