Szávay Ági
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy nézem inkább este fog játszani, mint délután, övé az utsó meccs a centeren
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Idén csupán Párizsban láthattuk Ágit a tavalyihoz hasonló formában. Franciaországban a világranglistán jelenleg 17. helyen álló lány világsztárokat – Hantuchovát, Gyementyjevát – verve jutott döntõbe. Sajnos több sikerélményben nem volt része, öt további tornáján mindig az elsõ fordulóban esett ki, ráadásul mindannyiszor nála papíron gyengébb ellenféltõl kapott ki. A legutóbbi, dubai tornán a japán Morigamitól elszenvedett vereség után Kuhárszky Zoltán edzõ is elismerte, baj van Ági formájával.
– Értékelhetetlen volt a Morigami elleni találkozó – állapította meg Kuhárszky. – Rossz látni, hogy Ági remek edzésmunkát végez, de meccsen ebbõl semmit nem látok viszont. Sajnos mélyponton van, és egyre nehezebb a visszakapaszkodás. Sikerélmény kell neki, azonban minden egyes vereség után egyre inkább elbizonytalanodik, görcsösebb lesz és sokat hibázik. Büszkélkedhetünk a párizsi döntõs szerepléssel, de az óriási baj, hogy a többi öt tornáján mindig az elsõ fordulóban esett ki. Kuhárszky kiemelte, tanítványa az utóbbi hónapokban teljesen új világba csöppent. Míg tavaly ilyenkor kisebb tornákon ismeretlenként bizonyíthatta tudását, úgy most világsztárok között indul, és ellenfelei készülnek belõle.
– Az edzésmunkával nincs baj, Ágit most fõleg lelkileg kell erõsíteni, ezért sokat beszélgetek vele a meccsek után. A szabadnapjait is ki kell használnia, fontos lenne a teljes kikapcsolódás, hogy ne mindig a tenisz körül járjanak a gondolatai. A mostani helyzetben a legjobb persze az volna, ha sorozatban nyerne néhány meccset, és azzal visszaszerezné önbizalmát. Ági jövõ héten Indiában indul újra egyesben, majd néhány hétig itthon töltõdik fel.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
DUNAFERR FOREVER!!!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Párosban is már az elsõ fordulóban búcsúzott Szávay Ágnes a Dubaiban zajló, 1,5 millió dollár összdíjazású nõi tenisztornától. A magyar versenyzõ Marija Kirilenkóval az oldalán szenvedett kétjátszmás vereséget a cseh Kveta Peschke és ausztrál Rennae Stubbs alkotta duótól.
Továbbra sincs formában Szávay Ágnes, aki szerdán délután búcsúzott a Dubaiban zajló tenisztorna páros versenyétõl. A magyar teniszezõnõ a keddi egyesbeli sima veresége után Marija Kirilenkóval az oldalán sem tudott megújulni.
A magyar-orosz duó a harmadik helyen kiemelt cseh Kveta Peschke és ausztrál Rennae Stubbs kettõs ellen mérkõzött. Szávayék az elsõ pillanattól kezdve szinte esélyt sem kaptak, és az elsõ játszmát 6:2-re el is vesztették.
A továbbiakban is a cseh-ausztrál duó játszott magabiztosabban, míg a Szávay-Kirilenko kettõs nem tudta átvenni az irányítást. A második szett 6:3 lett, ami azt jelentette, hogy a magyar versenyzõ már egyik versenyszámban sem került a második körbe.
A magyar versenyzõ teljesítménye párosban is visszaesett, hiszen az év elején Gold Coaston még tornát nyert Gyinara Szafinával az oldalán – akkor még a világelsõ párost is legyõztésk, azóta azonban sem az Australian Openen, sem Dohában - és Dubaiban sem - nem jutott túl az elsõ fordulón.
Sarapovával amúgy jobban járt volna, mindne bizonnyal jobban felszívta volna magát, és nem lett volna ekkora teher sem rajta.
A. Szavay 1 4
<#szomoru1>#szomoru1><#confused>#confused>
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Na most kezdenek.Hajrá Ági!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A magyar játékos menedzsmentjétõl származó információ szerint az orosz klasszis lemondta a részvételt.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Next PC upgrade: 2022
MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!
DUNAFERR FOREVER!!!
Szávay még soha nem volt ilyen elõkelõ pozícióban a világranglistán.
Az elsõ tízben is történt két változás, Ana Ivanovics elõrelépett a második helyre, maga mögé utasítva Szvetlana Kuznyecovát. A hetedik helyen már a szlovák Daniela Hantuchova áll, Venus Williams visszacsúszott egy pozíciót.
Nagy Kyra hat helyet javítva jelenleg a 132., Arn Gréta a 139., Czink Melinda 149.
Párosban Szávay Ágnes megtartotta 28. helyét.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!