Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Hát erre nem tudok mondani semmit csak ezt:

<#levele><#levele><#levele><#levele>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Szerva elvéve!!! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Nah, elkezdõdött a meccs!!!

REALista
kösz az infót!<#eljen>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Isthy
Elvileg ez a közvetítési rend:

Március 29. Szombat
Sport1
16:30-17:00
Kezdõdik Miami!
0:00-tól
ATP Masters-verseny, Miami, 2. forduló, eredeti kommentárral - élõ

Március 30. Vasárnap
Sport1
17:15-19:45
ATP Masters-verseny, Miami, 2. forduló - élõ
23:00-03:00
ATP Masters-verseny, Miami, 2. forduló, eredeti kommentárral - élõ

Sport2
9:00-11:45
ATP Masters-verseny, Miami, 2. forduló

Március 31. Hétfõ
Sport1
14:30-17:30
ATP Masters-verseny, Miami, 3. forduló
Eurosport1
13:00-14:00
WTA torna, Miami, USA, 3. kör
14:00-15:00
WTA torna, Miami, USA, 3. kör
19:30-21:00
WTA torna, Miami, USA, nyolcaddöntõ - élõ
Sport2
21:15-03:00
ATP Masters-verseny, Miami, 3. forduló (kb. 01:30-tól eredeti angol kommentárral) - élõ

Április 1. Kedd
Sport1
14:30-17:00
ATP Masters-verseny, Miami, 3. forduló
Sport2
17:00-01:00
ATP Masters-verseny, Miami, 4. forduló - élõ
3:00-tól
ATP Masters-verseny, Miami, 4. forduló, eredeti kommentárral - élõ
Eurosport1
16:00-17:30
WTA torna, Miami, USA, nyolcaddöntõ
18:15-19:00
WTA torna, Miami, USA, nyolcaddöntõ
19:00-20:45
WTA torna, Miami, USA, negyeddöntõ - élõ

Április 2. Szerda
Sport1
14:00-16:30
ATP Masters-verseny, Miami, 4. forduló
23:45-01:45
(ism.)
ATP Masters-verseny, Miami, 1. negyeddöntõ
Eurosport1
12:00-13:15
WTA torna, Miami, USA, negyeddöntõ
13:15-14:30
16:00-17:00
17:00-18:00
19:00-21:00
WTA Torna Miami negyeddöntõ, Amerikai Egyesült Államok - élõ
Sport2
21:00-23:00
ATP Masters-verseny, Miami, 1. negyeddöntõ - élõ
3:00-tól
ATP Masters-verseny, Miami, 2. negyeddöntõ, eredeti kommentárral - élõ

Április 3. Csütörtök
Sport1
14:15-16:15
ATP Masters-verseny, Miami, 2. negyeddöntõ
Eurosport1
12:00-13:15
13:15-14:30
18:15-19:00
19:00-20:45
WTA torna, Miami, USA, elõdöntõ - élõ
Sport2
22:45-01:00
ATP Masters-verseny, Miami, 3. negyeddöntõ
1:00-03:00
ATP Masters-verseny, Minami, 4. negyeddöntõ - élõ

Április 4. Péntek
Sport1
14:15-16:15
(ism.)
ATP Masters-verseny, Miami, 4. negyeddöntõ
3:15-tõl
(ism.)
ATP Masters-verseny, Miami, 4. negyeddöntõ
Sport2
19:00-21:30
ATP Masters-verseny, Minami, 1. elõdöntõ - élõ
1:00-03:30
ATP Masters-verseny, Minami, 2. elõdöntõ - élõ
Eurosport1
10:45-11:45
WTA torna, Miami, USA, elõdöntõ
11:45-13:00
17:00-18:00

Április 5. Szombat
Sport1
10:00-12:30
(ism.)
ATP Masters-verseny, Miami, 2. elõdöntõ
Eurosport1
16:00-17:30
18:00-20:00
WTA torna, Miami, USA, döntõ - élõ

Április 6. Vasárnap
Sport2
19:00-22:00
ATP Masters-verseny, Miami, döntõ - élõ

DUNAFERR FOREVER!!!

REALista
Közvetíti valamelyik csatorna a tornát?

Isthy
Vesnina nyert 6-4 6-4-re, a 2. játszmát 1-4-rõl megfordítva.

Ezzel megvan Ági pénteki ellenfele, lehet rá készülni. Remélem Ági esetleg látta a meccset és gyûjtött kellõ információt péntekre. Vagy ha nem õ, de valaki a stábból biztosan.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Hmmm, jó ellenfelek az ágon:

Justine Henin
Maria Kirilenko (mondjuk õ cimbi)
Patty Schnyder
Serena Williams

Isthy
A fõtábla Miamiban.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0

Kit--Kat
Miami jó hely, oda engem is magával vihetne...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Egyszerûen nyomatékosan akartam arra utalni, hogy elvben jóval esélyesebb volt a mérkõzés elõtt Ági, persze nem számítva az elmúlt hetek történéseit (tavaly év végén van csak úgy "falta" a Top 100-as versenyzõket Ági). Azt sem vitatom, hogy egy jól játszó elelnféltõl kapott ki, arra is van esély, hogy az üzbég lány elõrébb is fog állni a világranglistán. Azzal is tisztában vagyok, hogy nem szabad csak a világrabnglistán elfoglalt pozíció alapján belõni az esélyeket, de az is hozzátartozik egy-egy mérkõzés megítéléshez.

Tény, hogy Áginak egy kiugró - és a sorból kilógó - eredménye volt az idén, a párizsi döntõzés (és bizony azon a tornán sem azt játszotta, amit tud, persze ezt az elõtte játszott kevesebb meccs bõven megindokolja). Emellett WTA tornán - egyesben - a legnagyobb idei sikere az Amanmuradovától való szoros vereség. Párizson kívül pedig egyedül az indiai lányt sikerült legyõznie (ez sikerült volna még egy pár magyar teniszezõnõnek). Mindössze azt állítom, hogy egy újabb összeszedettebb teljesítmény (ismét hangúlyozom: nem ezt vitatom) szintén lehet kilógó, egyszeri is mostanában. Én is bízom benne, hogy nem így lesz, és ehhez tényleg kell az is, hogy az utolsó meccsének a jó oldalát is lássa, de az ilyen helyzetben nem annyira könnyû, további hasonlóan elvesztett meccsek pedig már fusztrálóak lehetnek.

Lényegében majdnem egy véleményen vagyunk, ahhoz képest, hogy mennyit rágjuk a témát, csak én inkább óvatosságra intõ vagyok a továbbiakat illetõen.
Isthy
Imádom ezt a "kötelezõen legyõzendõ játékos" kifejezést.

Javaslom nézd meg a mai Schnyder elleni meccsének statisztikáját és tedd mellé az Ági ellenit, elég sok mindenrõl árulkodik. Fele olyan jól nem adogatott és alig kapott ki hasonló nagy csatában a WTA 12-tõl (ugyanúgy 2 ponttal, mint amennyivel Ági tõle). Ági legalább olyan jó fogadó, mint Schnyder, ha nem jobb. Felhívnám a figyelmed többek között Schnyder breakpont kihasználására.

Jó felkészülést kívánok Áginak Miamira!

DUNAFERR FOREVER!!!

Ez nyilván jó jel, ezt eddig is elfogadtam, de nem tudom, hogy mennyi erõt lehet meríteni három hét múlva egy amúgy kötelezõen legyõzendõ játékos megszorongatásából. Ez egyetlen tûrhetõbben sikerült meccs (kizárólag a korábbiakhoz képest), nem több. Miamiben akár jól szerepel, akár rosszul, soká lesz még ahhoz, hogy kizárólag a mostani eredménybõl vezessük le. Ági akkor lesz kinn a gödörbõl, ha folyamatosan meg tudja közelíteni az elvárható teljesítményt, ez nem elõrelépés, legfeljebb csak elõrecsoszogás, melyet egy hosszab lélegzetvétel, és ezáltal szünet követ, utána pedig bármi lehet.

Röviden: ha van is pozitív jel (és van), szerintem abból sem lehet egyértelmû és messziremenõ következtetést levonni.
Isthy
Ági játékának javulását nemcsak én érzékeltem, helyszínrõl származó információ is megerõsítette ezt, mint ahogy írtam is KZ-ra utalva. Nekem az, ha õ úgy gondolja, hogy így van, az bõven elég.

DUNAFERR FOREVER!!!

Mindegy, a lényeg végülis az, hogy Ági hogyan értékeli a történteket, persze belül, s nem a nyilvánosság elõtt. De még ha aez rendben is van, huiányoznak idén a gyõzelmek, illetve egyáltalán a mérkõzések a karjaiból és a lábaiból. Mindenesetre remélem, hogy Miamiban végre magára talál, talán a szünetnek is lehet jótékony hatása.
Én nem követtem élõben meccset, és a statisztikák alapján valóban szoros volt, remélem igazad is van Ági formajavulását tekintve. (Bár ha azt nézzük, hogy mikor lép legközelebb pályára, addig sok minden történhet, és keveset játszott az idén.)

Ellenben ha tényleg a fejben vannak a problémák - mert ugye az edzésmunkája állítólag elsõrangú moatanában is -, akkor megnyugvást ez a mostani eredmény sem hozhat, hiszen ki tudja, miként sikerül feldolgozni, az elmúlt hetek fényében sem egy meccs nyerése lehetett a mostani terv. A jobb játékot pedig eredményezhette az elõtte való gyõzelembõl származó önbizalom is. Szóval én még csak remélni tudom, hogy az alagút végén tényleg a fény látszik.
Isthy
Aki végig követte a meccs alakulását pontról pontra az azt hiszem kicsit más véleményen lenne, mint itt páran meteorkráterrel meg egyebekkel.

Ági sokkal jobban teniszezett, mint az elmúlt 2-3 hétben. Sokkal jobban ment neki a játék és kevésen múlott a gyõzelem. Az elsõk szervákat sokkal jobban ütötte be mint eddig (63 %) és jó arányban csinált pontot még a másodikakból is. A labdamenetekben még fogadóként is jó volt, több pontot nyert az ellenfél második szervájából, mint az üzbég. Sajnos a brutálisan elkapott elsõkkel nem sokat lehetett kezdeni. Még így is nagyon sokáig úgy tûnt, hogy meg lehet a meccs. Az üzbég összesen 2 ponttal nyert többet, mint Ági. A meccsen élete adogatójátékát nyújtotta, ütött 16 ászt és még ugyanennyi ászértékût (ugye a 2 pont fényében ez igen komoly elõny). Eszméletlenül sült a keze és így is éppen, hogy nyert, noha még a szerencse is vele volt a hírek szerint. Ugye az üzbég hölgy egy igencsak termetes (192 cm) teremtés és sajnos ma nagyon elkapta a szervafonalat.
A 8 DF Áginál egy 2 és fél órás 33 gémbõl álló meccsen nem annyira sok, nem ezen múlott. Asszem Pekingben a Jankovics elleni döntõben egy hasonló kaliberû meccsen pont ennyit ütött és ugye nyert.

Mindezek fényében én kicsit másként látom a dolgokat mint itt jónéhányan és sztem Ági rálépett a megfelelõ útra és eredményes volt az elmúlt heti munka, amit Kucharszkyval végeztek. Egyébként szerinte is.

Én jó pihenést és felkészülést kívánok Áginak!

DUNAFERR FOREVER!!!

Kit--Kat
ez hihetetlen

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Úgy tûnik a helyzet változatlan, Top 100-on belüli vagy körüli játékos ellen ugyanúgy nem megy, mint eddig 😞
B0B0
Hát valahogy úgy

zaki
Miezmár? Nem gödörben van Ági, hanem egy kib@szott nagy meteorkráterben... <#zavart2>

desigo
kár érte 😞
6-4 oda
picsábamár 😞(

Fisherman\'s Friend

B0B0
Ennyi volt...

5-4 oda

Fisherman\'s Friend

3-3

Fisherman\'s Friend

3-1 oda

Fisherman\'s Friend

desigo
eredmény?
B0B0
Na mégegyszer:

B0B0

B0B0
6:4, 6:7

Breki33
tud valaki állást?
Isthy
Holnap korai kezdés lesz, Ági itthoni idõ szerint reggel fél 7-tõl kezd.

holnapi program

DUNAFERR FOREVER!!!

REALista
Nagyon kellett ez a gyõzelem!<#eljen>

zaki
Nah, végre... Így tovább!

B0B0
Az elsõé is! 😊

Isthy
Gratulálok Áginak! <#taps><#taps><#taps>

Az elsõ és talán legfontosabb lépést megtette. A 2. játszma menete már a "régi" Ágit idézte <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Gratulálok! De elõre kell nézni, és csak nehezebb ellenfelek jöhetnek.
desigo
gratula <#eljen>
B0B0
6:1, 6:4! 😊

B0B0
Nyugi, már visszavette

Egy pillanatig enm figyelek, és brékel az indiai? Oda kellene figyelni.
desigo
eddig jó😊
B0B0
Elsõ szett behúzva 6:1-gyel! Na végre valami

desigo
hajrá-hajrá!
Elvárható kezdés: 3:0 Áginak.
Isthy
Mindjárt kezdõdik Ági meccse, igaz csak livescore van, de ez is haladás, mert eddig az sem nagyon volt...

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!