Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Azokkal is többek között...

Ági erõsségei szinte eltûntek idénre... A jó adogatás már szinte nincs sehol, ászok alig vannak, DF-ek viszont bõségesen. Fejben igen erõs volt Ági, most ebben is gondok vannak, a fontos pontok sorra elúsznak (pl. ma 2/14-es break kihasználás, de ez már többször volt hasonlóan az idén). Az agresszivitás is egyre kevesebb a játékában... A küzdeni tudása is mintha gyengült volna...

Tehát van feladat bõven, amit el kell végezni...

DUNAFERR FOREVER!!!

REALista
Nem írnak sehol sem sérülésrõl úgyhogy egyszerûen csakl gyengén játszott.Valamit kezdeni kéne az adogatásokkal mert idén nagyon nem megy és így nehéz megverni bárkit is...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
A. Szavay 6 0
A. Sugiyama 7 6

Ági kikapott de félek hogy sérülés az oka mert az utólsó settet 65:0-ra bukta el...😞((

Isthy
Ez a 2. szett nagyon csúnya volt... kaptunk egy biciklit...

Lesz min dolgozni az elkövetkezendõ idõben mindenkinek a stábból. A feladat adott, meg kell csinálni!

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

REALista
Ági elbukta az elsõ settet 7/6-ra Sugiyama ellen.😞
De ahogy néztem Ági a set végéte javult fel úgyhogy meglehet a fordítás.

B0B0
bwin?

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Isthy
A holnapi program:

Centre Court (from 15.30hrs)
1. Srebotnik vs. Safina
2. Govortsova vs. Mirza
3. Schnyder vs. Paszek
4. Kirilenko/Szavay vs. Mirza/Schiavone

Court 1 (from 15.30hrs)
1. Wozniacki vs. Bartoli
2. Szavay vs. Sugiyama
3. V.Williams/Wozniacki vs. Dushevina/Likhovtseva
4. Safarova/Zvonareva vs. Garbin/Peer

Az idõpontok helyi idõ szerint vannak, mi két órával hátrább vagyunk. Az Eurosport ugyan közvetít holnap élõben, de a centerrõl, így Ágit valószínûleg nem látjuk. Talán, ha szerencsénk lesz, akkor a párosból valamennyit...

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Jaaa

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Isthy
Igen, de akkor ez a torna még Tier II-es volt.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Elõször Tier I-esen?? Szerintem volt már õ fõtáblás tavaly, nem?

desigo
Nah akkor hajrá megint 😊
Isthy
Ági írt ma este (éjszaka) a blogjába

Ebbõl mindent megtudhatunk az elkövetkezendõ 2 napjáról.

Ez a fõtábla

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Detto 😊

Isthy
Meg azért, hogy híreket is mondjak, Ági itthon van már és készül Dohára. Hétvégén - pénteken vagy szombaton - már utazik is a helyszínre az itthoni edzéses pihenés és feltöltõdés után. A vállával sztem nincs probléma, valószínûleg csak biztonsági tapaszt láthattunk rajta.
A tegnapi meccsen sztem mind fizikailag, mind mentálisan fáradt volt és eredményezte ezt a szereplést.
Jó felkészülést kívánok neki és a jövõ héttõl újra:

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
"Az index errõl szól, hû lenyomata a mai társadalomnak"

Ezzel tökéletesen egyetértek és bizony rengeteg ilyen van még... Az sg-n is csak fórumszinten, néhány topic erejéig vagyok látogató. Azokat is nagyon megválogatom.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Bocsánat helyesbítenem kell...

Volt még egy weboldala egy kis fórummal, amit néhány rajongó saját erejébõl és anyagi fedezetével üzemeltetett. Egyébként a mostani blogjának és oldalának az alapítója és az index topic létrehozója volt annak is a fõ szervezõje és üzemeltetõje.
Még mailezni is lehetett Ágival. Sosem felejtem el, amikor a modenai bravúros gyõzelme után 2 órával már válaszolt is nekünk külön-külön személyesen. Az volt az elsõ igazán kiugró sikere, amire igazán felkapta a fejét a tenisz társadalom. Régi szép idõk...

Elnézést a nosztalgiázásért, de néha jó ilyenekre emlékezni ebben a mostani "szennyben"...

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Az index errõl szól, hû lenyomata a mai társadalomnak, ami nem feltétlenül vonzó (nem mintha az sg-rõl nem lehetne ezt elmondani...)

Isthy
Az Indexel én már régóta nem foglalkozom szinte semmilyen szinten, mert nem érdemes. Egyetlen kivétel van csak, Ági topicja a fórumban. Annak idején - 3 éve - ez volt az egyetlen ahol Ágiról lehetett beszélgetni és szurkolni neki. Volt egy viszonylag jó társaság akikkel jól elvoltunk. Sajnos az utóbbi idõben Ági reflektorfénybe kerülésével ez is egyre jobban közelít az Index "színvonalához"... Megjelentek ott is korunk jellemzõ "termékei"...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Majd belejössz és valóban nem igazán erõbõl kell játszani <#wink> Azért nem árt, ha van köztetek valaki, aki mondjuk megmutatja és elmagyarázza az alapvetõ dolgokat. Mert anélkül még veszélyes is lehet...

Nekem már mintegy 20 éve a legkedveltebb szabadidõ sportágam.

DUNAFERR FOREVER!!!

Már a címben is hozza az Index a szokásos színvonalát. Olykor azért is szégyellem magam, hogy rákattintok egy-egy ilyen linkre, és ezzel is a látogatottságukat növelem.

Viszont én konkrét sérülésrõl nem tudok (csak fáradtságról, úgymond sérülésveszélyrõl), bár Ági "hivatalos" fórumába most nem olvastam bele.

Mosdt jól jön a pihenõ, de a meccsek majd kellenek, mer túgy látszik, hogy az év végi sérülés után még van javítanivaló az erõnléten, ez csak természetes.
B0B0
Azt persze nem írják oda, hogy sérüléssel bajlódott... <#levele>

desigo
"Egy kötelezõ gyõzelem megint elmaradt"

Ez azért elég tirpákság.
Mostmár minden egyes meccsén kötelezõen nyernie kell?
Breki33
Ismeretlen ellen égett Szávay

http://index.hu/sport/szaantwerp/
B0B0
Van egy technikája, az biztos. 😊

desigo
Ma voltam életemben elõször teniszezni.
még most is remegnek a kezeim 😊
Nem értem,hogy bírják ezt a 14 éves 40 kilós kislányok.
Gondolom nem erõbõl akarnak érvényesülni mint én 😊
mindenesetre jó volt nagyon.
Kit--Kat
Dubaiban jó a díjazás😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Isthy
Ági valószínûleg véletlenül rossz helyet nevezett meg, a jövõ héten Dohában indul és csak utána Dubaiban.

Mindenesetre jó pihenést és feltöltõdést kívánok neki!

DUNAFERR FOREVER!!!

Kit--Kat
Legalább Dubaira lesz 1 hét rápihenni.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

"Nagyon sokat hibáztam, nem ment úgy a tenisz, ahogy szerettem volna. Sajnos nem volt elég tûz bennem a gyõzelemhez. Ugyanakkor nagyon örülök a múlt heti párizsi teljesítményemnek. Most utazunk haza, folytatás a jövõ héten Dubajban" - mondta a mérkõzés után Szávay Ágnes. (MTI)
Kit--Kat
Nm kellett volna elindulnia...

B0B0
Egyetértek <#shakehead>

2:6 3:6 Kleybanovának.

Sérülten - ha errõl van szó - kiállni egy torna elsõ fordulójában nem sok értelme van, azért az egy-két pont megszerezhetõ pláne fölösleges volt.
Isthy
Be van kötve állítólag, úgy játszik...

Ezt azok írták, akik látják is a meccset. Ennek így semmi értelme nem volt...

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Bazz, mi a frász van?? Elvesztette az eslõ szettet 6:2-re! Remélem nincs gond a vállával

REALista
Ja pont most akartam kérdezni hogy miért törölték a meccset de már látom hogy Kleybanova-val játszik.

B0B0
Daniilodou visszalépett, így egy fiatal orosz lesz az ellefél ma, aki 106. a világranglistán

B0B0
Henin ágán van :I

Isthy
és ez még így lesz a jövõ héten, meg azután is, most 4 hét 4 verseny...

DUNAFERR FOREVER!!!

desigo
zsúfolt a programja ...
Isthy
Ági holnap kb. du. fél 4 körül vagy azután lép pályára Antwerpenben az orosz Kleybanova (106.) ellen az elsõ fordulóban.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

Sugam
rusnya 😄

desigo
az a fej 😊
B0B0
😊

B0B0
Na? Beszélgessünk?

B0B0
Így van! 😊

Kit--Kat
Hosszú még az év😊

Isthy
Nem, holnaptól még csak a 18. lesz, mert sajnos 2 pontra van a 17. helytõl. Ha nyert volna ma Ági, akkor lett volna a 17.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Ági nyilatkozata a döntõ után:
"Egy kissé csalódott vagyok, noha a verseny elõtt boldogan kiegyeztem volna azzal, ha tudom, hogy döntõs leszek" - mondta a mérkõzés után. "Sajnos egész héten nem voltam csúcsformában, a fináléban pedig túl sokat hibáztam, ezzel együtt próbáltam a lehetõ legtöbbet kihozni magamból."

A kulcsszó:"egész héten nem voltam csúcsformában". Na azért így döntõben lenni...😊

B0B0
Akkor most elvileg a 17. lesz jövõ héttõl! 😊

Azért ha belegondol az ember, fél év alatt 4 WTA döntõ!!! És abból 2 behúzva. Fél év alatt!!! És még mindig csak 19 éves! Van legrosszabb esetben is 10 éve, bármi lehet még belõle!

desigo
Én is gratulálok a szép teljesítményhez! <#eljen>