Szávay Ági
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ági erõsségei szinte eltûntek idénre... A jó adogatás már szinte nincs sehol, ászok alig vannak, DF-ek viszont bõségesen. Fejben igen erõs volt Ági, most ebben is gondok vannak, a fontos pontok sorra elúsznak (pl. ma 2/14-es break kihasználás, de ez már többször volt hasonlóan az idén). Az agresszivitás is egyre kevesebb a játékában... A küzdeni tudása is mintha gyengült volna...
Tehát van feladat bõven, amit el kell végezni...
DUNAFERR FOREVER!!!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A. Sugiyama 7 6
Ági kikapott de félek hogy sérülés az oka mert az utólsó settet 65:0-ra bukta el...😞((
Lesz min dolgozni az elkövetkezendõ idõben mindenkinek a stábból. A feladat adott, meg kell csinálni!
MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!
DUNAFERR FOREVER!!!
De ahogy néztem Ági a set végéte javult fel úgyhogy meglehet a fordítás.
Centre Court (from 15.30hrs)
1. Srebotnik vs. Safina
2. Govortsova vs. Mirza
3. Schnyder vs. Paszek
4. Kirilenko/Szavay vs. Mirza/Schiavone
Court 1 (from 15.30hrs)
1. Wozniacki vs. Bartoli
2. Szavay vs. Sugiyama
3. V.Williams/Wozniacki vs. Dushevina/Likhovtseva
4. Safarova/Zvonareva vs. Garbin/Peer
Az idõpontok helyi idõ szerint vannak, mi két órával hátrább vagyunk. Az Eurosport ugyan közvetít holnap élõben, de a centerrõl, így Ágit valószínûleg nem látjuk. Talán, ha szerencsénk lesz, akkor a párosból valamennyit...
MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!
DUNAFERR FOREVER!!!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Ebbõl mindent megtudhatunk az elkövetkezendõ 2 napjáról.
Ez a fõtábla
DUNAFERR FOREVER!!!
A tegnapi meccsen sztem mind fizikailag, mind mentálisan fáradt volt és eredményezte ezt a szereplést.
Jó felkészülést kívánok neki és a jövõ héttõl újra:
MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ezzel tökéletesen egyetértek és bizony rengeteg ilyen van még... Az sg-n is csak fórumszinten, néhány topic erejéig vagyok látogató. Azokat is nagyon megválogatom.
DUNAFERR FOREVER!!!
Volt még egy weboldala egy kis fórummal, amit néhány rajongó saját erejébõl és anyagi fedezetével üzemeltetett. Egyébként a mostani blogjának és oldalának az alapítója és az index topic létrehozója volt annak is a fõ szervezõje és üzemeltetõje.
Még mailezni is lehetett Ágival. Sosem felejtem el, amikor a modenai bravúros gyõzelme után 2 órával már válaszolt is nekünk külön-külön személyesen. Az volt az elsõ igazán kiugró sikere, amire igazán felkapta a fejét a tenisz társadalom. Régi szép idõk...
Elnézést a nosztalgiázásért, de néha jó ilyenekre emlékezni ebben a mostani "szennyben"...
DUNAFERR FOREVER!!!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nekem már mintegy 20 éve a legkedveltebb szabadidõ sportágam.
DUNAFERR FOREVER!!!
Viszont én konkrét sérülésrõl nem tudok (csak fáradtságról, úgymond sérülésveszélyrõl), bár Ági "hivatalos" fórumába most nem olvastam bele.
Mosdt jól jön a pihenõ, de a meccsek majd kellenek, mer túgy látszik, hogy az év végi sérülés után még van javítanivaló az erõnléten, ez csak természetes.
Ez azért elég tirpákság.
Mostmár minden egyes meccsén kötelezõen nyernie kell?
még most is remegnek a kezeim 😊
Nem értem,hogy bírják ezt a 14 éves 40 kilós kislányok.
Gondolom nem erõbõl akarnak érvényesülni mint én 😊
mindenesetre jó volt nagyon.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Mindenesetre jó pihenést és feltöltõdést kívánok neki!
DUNAFERR FOREVER!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Sérülten - ha errõl van szó - kiállni egy torna elsõ fordulójában nem sok értelme van, azért az egy-két pont megszerezhetõ pláne fölösleges volt.
Ezt azok írták, akik látják is a meccset. Ennek így semmi értelme nem volt...
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
"Egy kissé csalódott vagyok, noha a verseny elõtt boldogan kiegyeztem volna azzal, ha tudom, hogy döntõs leszek" - mondta a mérkõzés után. "Sajnos egész héten nem voltam csúcsformában, a fináléban pedig túl sokat hibáztam, ezzel együtt próbáltam a lehetõ legtöbbet kihozni magamból."
A kulcsszó:"egész héten nem voltam csúcsformában". Na azért így döntõben lenni...😊
Azért ha belegondol az ember, fél év alatt 4 WTA döntõ!!! És abból 2 behúzva. Fél év alatt!!! És még mindig csak 19 éves! Van legrosszabb esetben is 10 éve, bármi lehet még belõle!