Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A múltkori aránynál egy cseppet jobb a mostani 😊
Mellesleg a 73%-os elsõ szerva is jó kiinduló alap.
REALista
Nagyon kellett már ez a magabiztos gyõzelem!Csak így tovább!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

B0B0
Am számomra a legbíztatóbb, az a bréklabdák kihasználása.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Na végre! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

desigo
királyság <#eljen>
6:4, 6:1 ide, hasonló folytatást kérünk.
Ja, a mérkõzés statisztikáhjából is ez következik, csak új információként ért - nagyon ritkánál is ritkábban nézek párost. Mindenesetre köszönöm a felvilágosítást, ez a "deuce szabály" is érdekesen hangzik.
B0B0
Itt említeném meg, hogy illik gratulálni Czink Melindának, hisz a selejtezõböl jött és ott van a 2. körben!

B0B0
Hülye egy szabály

desigo
jah,hogy csúszik
akkor elnézést...
Isthy
Nevezhetjük super tie breaknak is. A párosban a döntõ szett 10 nyert pontig tart 2 pont különbséggel a normál tie break szabályai szerint.
A páros meccsek folyamán a játékokon belül deuce-nál (40-40) csak 1 pontot kell nyerni a játék megnyeréséhez. Emiatt 40-30-nál két game point van illetve 30-40-nél 2 break point.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Hát nem úgy néz ki, most kezdik játszani a döntõ szettet az elõzõ meccsen.

Isthy
Sztem este 6 elõtt biztos nem kezdenek, nemrég kezdõdött a 3. szett Cristeáéknál

DUNAFERR FOREVER!!!

desigo
15 perc és kezdõdik...
REALista
Ma mindenképpen gyõzni kell!Hajrá Ági!

Egyébként nekem jó így is, csak nyerjen; jöhetnek egyesben is az 1:0-ás vagy 12:7-es gyõzelmek 😊

(Majd egyszer azért utánaolvasok ennek a szabálynak.)
Rövidített döntõ szett volt. Én sem tudtam, hogy létezik ilyen, illetve, az is furcsa, hogy nem 7:3 lett akkor már.
B0B0
Hurrá, de mi az a 10:3???

Count Adyn
Hajrá hajrá, holnap megyek énis teniszezni végre 2 hét kihagyás után😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Isthy
Egyelõre csak párosban van Dinarával, de remélem ez a mai gyõzelem erõt és hitet ad Áginak az egyesre!

6-7 6-3 10-3-ra nyertek ma a Dulko, King páros ellen

DUNAFERR FOREVER!!!

Kit--Kat
Most már kéne valami..:/

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

B0B0
Makarova lesz az ellenfél. Hát ha más nem, akkor az biztos motiválja Ágit, hogy bosszulni kell az Australian Openért!!!<#boxer>

passatgt
jól halad elõre ahhoz képest, hogy jól halad hátra

desigo
jól halad elõre ahhoz képest,hogy kikapott xD
B0B0
Ági már 15. és a héten játszik megint

banok
örüljünk, hoy van hol beszélnünk (írnunk) XD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Count Adyn
Igazából örülhetünk hogy van akirõl beszélhetünk😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kit--Kat
😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

B0B0
Igen, nézzük a jó oldalát! 😊

De legalább jövõre megint megvédendõ pontok nélkül lehet nekivágni a szezonnak...
B0B0
Hát igen

Count Adyn
Ha idénis ment volna neki a játék jól, már top 10 es lehetne lassan:S

B0B0
Igen, olvastam, ez mondjuk annyiból érdekes, hogy ha majd jön a nyár vége, és jönnek azok a tornák, ahol tavaly eredményt ért el, akkor már bizony lesznek megvédendõ pontok is.

Breki33
Szávay Ágnes egyre jobb – legalábbis a világranglista alapján
Szinte hihetetlen, de Szávay Ágnes akár négy helyet is javíthat helyezésén a nõi teniszezõk világranglistáján. A magyar lány, ha a körülmények kedvezõen alakulnak, a tizennegyedik pozíciót foglalhatja majd el a legfrissebb rangsorban.

Legyünk õszinték! Szávay Ágnes az idén nem sok mérkõzést nyert meg. De még ez a szerény teljesítmény is elég lehet ahhoz, hogy élete legjobb helyezését elérve akár a tizennegyedik pozícióba is felkapaszkodjon.

A világranglista sajátossága alapján ugyanis a tavalyi Key Biscayne-i tenisztorna eredményei kiesnek majd a pontszámításból, és a mostani verseny helyezései fognak számítani helyette.

Ez ugye Szávay szerzett pontjainak mennyiségén nem nagyon változtat, ám a közvetlen riválisok közül sokan rosszul jönnek ki a cserébõl.

Ha most lenne vége a Miamiban zajló versenynek a tizennegyedik helytõl Szávay, Agnieszka Radwanska, Nicole Vaidisová, Vera Zvonarjova, Tatiana Golovin, Shahar Peer, Nagyja Petrova lenne a sorrend.

Ezen teniszezõk közül pedig Radwanska, Petrova, Vaidisová és Golovin elõzte meg ugyebár az elõzõ közzétett ranglistán Szávayt, õk azonban a tavalyi versenyen több pontot szereztek, mint idén, így a jövõ hétfõi rangsorban visszaesnek a magyar klasszis mögé.

Peer megelõzhette volna Szávayt, ám vereséget szenvedett a nyolcaddöntõben Szvetlana Kuznyecovától, így csak Zvonarjova maradt versenyben. Neki elég még egy kört mennie, és akkor megelõzi a mostanában gyengélkedõ magyart.

Ez azonban azt jelenti, hogy Szávay a legrosszabb esetben is a tizenötödik helyen kezdi majd meg a jövõ hetet, ám az is lehetséges, hogy még egy hellyel elõrébb fog kerülni, és a tizennegyedik legjobb nõi teniszezõ lesz a világon – papíron.
Isthy
Ágiék kikaptak simán 58 perc alatt 6-2 6-3-ra... nem igazán volt esélyül a 3. kiemelt páros ellen...

Holnaptól kezdõdhet Áginak a felkészülés a salakra és a jövõ héten már verseny.

DUNAFERR FOREVER!!!

Persze, én is bízom benne, csak én amolyan "óvatos optimista" típus vagyok. Meglátjuk.
B0B0
Mert azóta mindig Kirilenkoval volt párban és vele nem volt olyan jó. A tornagyõzelem után közvetlenül mondta, hogy Safinával az elsõ meccs után tudták, hogy õk nagyon összeillenek a pályán.

B0B0
Megmagyarázom. Tavaly tulajdonképpen minden meccsén õ volt az esélytelenebb, a könnyû meccsek is kétesélyesek voltak. Idén az összes meccsén, amin kikapott õ volt a toronymagas esélyes (kivéve Snyder és Chackvetadze) és úgy látszik ezt õ még nem tudja kezelni. Ezt meg kell tanulnia és utána semmi gond nem lesz, csak az a gond, hogy ezt nem a pályán lehet megtanulni.

Én emlékszem rá, de a párizsi szereplés sem garantált azóta további sikereket, így én csak remélni és szurkolni tudok.
B0B0
Jó esély van még több körre is, mert ugyan sokan elfelejtették, de Safinával tornát nyert idén Ági, ráadásul úgy, hogy a toronymagasan világelsõ párost zúzták le!

Helyes, hajrá Ági!

Én fontosnak tartom a párost is, jelenleg pedig pláne az iylen sikerekbõl lehet erõt meríteni, nagyon fontos eredmény lehet ez, ha sikerül menni még egy-két kört. (Mert ugye a gyõzelemre csak akkor fog Ági ráérezni, ha zsinórban követik egymást.)
Isthy
A párost megnyerték Dinarával 7-6 7-6-ra

Gratula Ági és Dinara!!! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Áginak fejben kellene rendbe jönni, ennyi a dolog nyitja. Amíg ez nem történik meg - akár külsõ szakértõi segítséggel - addig sztem ez az állapot fog maradni...

DUNAFERR FOREVER!!!

Kit--Kat
Ezt nem értem, ezt magayrázza meg nekem valaki...

desigo
idei év eléggé gázos 😞
majdcsak fejlõdik év végére ...
Isthy
Engem igen. Valamint Ági minden meccse - legyen az egyes vagy páros - amíg teniszezik izgatni fog és szurkolok neki. Ezt tettem eddig is éveken keresztül és ezt teszem ezután is történjék bármi vele a pályán.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Detto 😞

REALista
Öszintén szólva engem a páros nem nagyon izgat...😞
<#shakehead>

Ez elkeserítõ. A statisztikát nézegetve az egész azon múlott, hogy Áginak az orosz lánnyal ellentétben nem sikerült a bréklabdáit értékesíteni. Ki kellene szabadulni ebbõl a vereségörvénybõl.
Isthy
Sajnos maradt a páros és ráadásul kb. egy meccsnyi pihenõvel addig...

Nagyon nehéz lesz...

DUNAFERR FOREVER!!!