Szávay Ági
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg a 73%-os elsõ szerva is jó kiinduló alap.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A páros meccsek folyamán a játékokon belül deuce-nál (40-40) csak 1 pontot kell nyerni a játék megnyeréséhez. Emiatt 40-30-nál két game point van illetve 30-40-nél 2 break point.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
(Majd egyszer azért utánaolvasok ennek a szabálynak.)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
6-7 6-3 10-3-ra nyertek ma a Dulko, King páros ellen
DUNAFERR FOREVER!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Szinte hihetetlen, de Szávay Ágnes akár négy helyet is javíthat helyezésén a nõi teniszezõk világranglistáján. A magyar lány, ha a körülmények kedvezõen alakulnak, a tizennegyedik pozíciót foglalhatja majd el a legfrissebb rangsorban.
Legyünk õszinték! Szávay Ágnes az idén nem sok mérkõzést nyert meg. De még ez a szerény teljesítmény is elég lehet ahhoz, hogy élete legjobb helyezését elérve akár a tizennegyedik pozícióba is felkapaszkodjon.
A világranglista sajátossága alapján ugyanis a tavalyi Key Biscayne-i tenisztorna eredményei kiesnek majd a pontszámításból, és a mostani verseny helyezései fognak számítani helyette.
Ez ugye Szávay szerzett pontjainak mennyiségén nem nagyon változtat, ám a közvetlen riválisok közül sokan rosszul jönnek ki a cserébõl.
Ha most lenne vége a Miamiban zajló versenynek a tizennegyedik helytõl Szávay, Agnieszka Radwanska, Nicole Vaidisová, Vera Zvonarjova, Tatiana Golovin, Shahar Peer, Nagyja Petrova lenne a sorrend.
Ezen teniszezõk közül pedig Radwanska, Petrova, Vaidisová és Golovin elõzte meg ugyebár az elõzõ közzétett ranglistán Szávayt, õk azonban a tavalyi versenyen több pontot szereztek, mint idén, így a jövõ hétfõi rangsorban visszaesnek a magyar klasszis mögé.
Peer megelõzhette volna Szávayt, ám vereséget szenvedett a nyolcaddöntõben Szvetlana Kuznyecovától, így csak Zvonarjova maradt versenyben. Neki elég még egy kört mennie, és akkor megelõzi a mostanában gyengélkedõ magyart.
Ez azonban azt jelenti, hogy Szávay a legrosszabb esetben is a tizenötödik helyen kezdi majd meg a jövõ hetet, ám az is lehetséges, hogy még egy hellyel elõrébb fog kerülni, és a tizennegyedik legjobb nõi teniszezõ lesz a világon – papíron.
Holnaptól kezdõdhet Áginak a felkészülés a salakra és a jövõ héten már verseny.
DUNAFERR FOREVER!!!
Én fontosnak tartom a párost is, jelenleg pedig pláne az iylen sikerekbõl lehet erõt meríteni, nagyon fontos eredmény lehet ez, ha sikerül menni még egy-két kört. (Mert ugye a gyõzelemre csak akkor fog Ági ráérezni, ha zsinórban követik egymást.)
Gratula Ági és Dinara!!! <#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!
DUNAFERR FOREVER!!!
<#shakehead>#shakehead>