Szávay Ági
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A. Szavay 4 3
De legalább már nyert meccseket.Ilyen ellenféltöl meg nem szégyen a vereség!
Next PC upgrade: 2022
6:4, 3:1-re megy Davenport, nehéz így, hogy Ági még bréklabdához sem jutott...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
http://friss.try.hu
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Kérdés Alona és Maria meddig húzzák a meccsüket, ami 7-kor kezdõdik és az Eurosport adja élõben.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Én nem látom abszolút reálisnak a legyõzését. Nyerhet Ági, de ahhoz okosan és jól kell játszania. Nem õ az esélyesebb és ez általában nála jól szokott elsülni.
DUNAFERR FOREVER!!!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Mellesleg a CBS-en (és a Eurosporton) Ágnez Záváj-nak ejtették.
Ugyanakkor Davenport egyébként is verhetõ, de a statisztikákból nem olvasok ki valami bõdületes játékot e tornát tekintve sem. Az ászok, illetve a sikeres elsõ szervák hatékony értékesítése jelenti az erõsségét, de a legutóbbi, Sprem ellen játszott meccsére az utóbbi nem áll (ráadásul egyébként is csak 52%-os elsõ szervát produkált, ez elég gyengécske, pláne tõle). Mindenesetre egy olyan erõs játékos ellen, mint Davenport újfent a bréklabdák kihasználása lehet a kulcs. Ha fogadnom kellene, Ágira tennék. Hajrá!
Annak viszont örülök, hogy Ági WTA-profiljából végre megtudtam, hogyan kell kiejtenünk kedvencünk nevét:
"pronounced: SHAH-veye"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Davenport a következõ. Ez kemény lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!
SZÉP VOLT ÁGI!!! <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
A végén nagyon nehezen sikerült beütni a meccspontot, de meglett. Sok tekintetben már régi önmagát idézte, egyedül a BP kihasználás volt gyenge. De ez legyen most a legnagyobb baj.
DUNAFERR FOREVER!!!
Fisherman\'s Friend
Szávay-Srebotnik 3:6, 6:2, 6:3
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
DUNAFERR FOREVER!!!
azt hiszem ez az oka
de majd reggel az okosok megmondják pontosan...
Next PC upgrade: 2022
Ma a 2. meccs Ágié a Grandstanden Srebotnik ellen, elvileg kb. este 7 körül.
MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!
DUNAFERR FOREVER!!!
Anabel Medina Garrigues (ESP)Virginia Ruano Pascual (ESP)
vs.
Dinara Safina (RUS)Agnes Szavay (HUN) ❤️>3>
DUNAFERR FOREVER!!!
Mellesleg valóban nem az a dizájn-bajnok honlap.
Fisherman\'s Friend
GRATULÁLOK ÁGI!!! <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Valóban örvendetes a fejlõdés az általatok is említett 2 fronton (BP-k kihasználása illetve a sikeres 1. szervák %-a). Ha még sikerülne kicsit jobb másodikakat ütni és ezzel több pontot nyerni azok mögött is, akkor reménykeltõ szereplésre lenne kilátás.
DUNAFERR FOREVER!!!