Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

6:5 oda. Csoda kell.
passatgt
6:5

Már 5:5. Fáj a fejem, nha végignézem, nem tudok majd aludni...
passatgt
5:5

Davenport hárította a szettlabdát, deuce.
Már 5:4-re vezet Ági, Davenport adogat mindjárt.
grebber
L. Davenport 6 4
A. Szavay 4 3

De legalább már nyert meccseket.Ilyen ellenféltöl meg nem szégyen a vereség!

Next PC upgrade: 2022

desigo
ajajj
ennek nem lesz így jó vége 😞
hajrá!
Itt kell alaposan szétnézni.

6:4, 3:1-re megy Davenport, nehéz így, hogy Ági még bréklabdához sem jutott...
passatgt
livescore merre?😊

REALista
Na pár perc és kezdõdik.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Kit--Kat
😞 Pedig nem senkik játszanak 1más ellen...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

B0B0
Kár, akkor marad a livescoring <#nemtudom>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

ja, inkább csak a férfi teniszt követem 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Isthy
Az ESPN is csak Sharapováék meccsét adja ma.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
A viadal honlapja szerint az ESPN sportadó közvetíti, amit elvileg itt lehet nézni:

http://friss.try.hu

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Attól függ, melyik arcát mutatja a két játékos, tegnap Davenport nagyon szenvedett, az más kérdés, hogy még így is veszélyes lehet, na meg képes lehet a játékának a javítására.
Kit--Kat
Ebbõl következik, hogy Ágiékét nem?!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Isthy
Elvileg olyan este 9 körül.

Kérdés Alona és Maria meddig húzzák a meccsüket, ami 7-kor kezdõdik és az Eurosport adja élõben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azért Maria salakon nem éppen a legerõsebb és Áginak lenne esélye ellene. De ne szaladjunk ennyire elõre, oda még mindkettejüknek el kell jutni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem Lindsay elég jó formában van, Indian Wellsben pl. Ivanovicsot simán elintézte. Tavaly ugye õ volt az év visszatérõje. Meg ne feledjük, hogy ez a torna neki nagyon fekszik. 2004 és 2005-ben megnyerte, 2006-ban sérülés, tavaly pedig szülés miatt nem indult.

Én nem látom abszolút reálisnak a legyõzését. Nyerhet Ági, de ahhoz okosan és jól kell játszania. Nem õ az esélyesebb és ez általában nála jól szokott elsülni.

DUNAFERR FOREVER!!!

passatgt
mikor játszik?

hát-hát. Kíváncsi vagyok mire menne vele, de az biztos, hogy a késõbbi fejlõdés céljából hasznos lenne újra egy igazán erõs ellenféllel játszania

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

B0B0
Davenpont nincs csúcsformában, abszolult reális a legyõzése.

Mellesleg a CBS-en (és a Eurosporton) Ágnez Záváj-nak ejtették.

Azt hiszem most már tényleg joggal lehet bizakodni, Makarova sem rossz játékos (legalábbis a Párizs óta egyedüliként legyõzött indiai lányhoz mindenképpen jobb pár klasszissal), Srebotnik pedig már elég magas szinten jegyzett teniszezõ, értékes gyõzelmek ezek, Davenport ellen már nem "muszáj" nyerni.

Ugyanakkor Davenport egyébként is verhetõ, de a statisztikákból nem olvasok ki valami bõdületes játékot e tornát tekintve sem. Az ászok, illetve a sikeres elsõ szervák hatékony értékesítése jelenti az erõsségét, de a legutóbbi, Sprem ellen játszott meccsére az utóbbi nem áll (ráadásul egyébként is csak 52%-os elsõ szervát produkált, ez elég gyengécske, pláne tõle). Mindenesetre egy olyan erõs játékos ellen, mint Davenport újfent a bréklabdák kihasználása lehet a kulcs. Ha fogadnom kellene, Ágira tennék. Hajrá!

Annak viszont örülök, hogy Ági WTA-profiljából végre megtudtam, hogyan kell kiejtenünk kedvencünk nevét:

"pronounced: SHAH-veye"
Kit--Kat
Kemény ágon van:/

B0B0
Hát, ha nyer, akkor teljesül a nagy álma 😊

REALista
Hu de szép lenne ha elverné Davenportot...😊

B0B0
Na skacok!

Davenport a következõ. Ez kemény lesz.

B0B0
Tetszik a mai címlap:

Isthy
Ez a gyõzelem azt jelenti, hogy Ági elõreléphet a 13. helyre a hétfõi világranglistán. Mivel Radwanska kiesett õ marad mögötte és Dinara csak akkor kerülhet elé, ha megnyeri a tornát.

DUNAFERR FOREVER!!!

desigo
Gratula !!!
B0B0

Isthy
Ági nyert 3-6 6-2 6-3-ra

SZÉP VOLT ÁGI!!! <#taps><#taps><#taps>

A végén nagyon nehezen sikerült beütni a meccspontot, de meglett. Sok tekintetben már régi önmagát idézte, egyedül a BP kihasználás volt gyenge. De ez legyen most a legnagyobb baj.

DUNAFERR FOREVER!!!

EZAZ!!! HAJRÁ ÁGI!!!!

Fisherman\'s Friend

B0B0
Nah, végreeeeee!!!! Megvan a meccs. Fúúú, de nehéz volt:

Szávay-Srebotnik 3:6, 6:2, 6:3

desigo
ajaj
hajrá hajrá !
REALista
Na Ági elbukta az elsõ szettet de hozta a másodikat úgyhogy döntõ röviditett játék jön.

Isthy
A világranglistán mindig az elmúlt 52 hét eredményeit veszik figyelembe. Tehát ha valakinek az adott idõszakban tavalyról szinte nincsenek megvédendõ pontjai, akkor annak ellenére is léphet elõre, hogy nem szerepel jól és alig szerez pontot. Mivel a többieknek, akik elõtte vannak lehetnek megvédendõ pontjaik, amiket ha nem sikerül megvédeniük, akkor kevesebb pontjuk lesz, míg Áginak maradnak a pontjai, így eléjük léphet. Nagyon röviden ez a lényeg.

DUNAFERR FOREVER!!!

desigo
törölték egy verseny pontjait ami õt nem érintette
azt hiszem ez az oka
de majd reggel az okosok megmondják pontosan...
grebber
Fura sportág ez a tenisz pontozás terén. 4 hónapja szinte semmi siker mégis lépked elõre <#confused><#nemtudom>

Next PC upgrade: 2022

Isthy
Jó kezdés után sajnos vesztettek Ágiék 6-3 0-6 7-10-re. Valszeg Dinara elfáradt, mert neki ma már volt egy egyes meccse is.

Ma a 2. meccs Ágié a Grandstanden Srebotnik ellen, elvileg kb. este 7 körül.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Meg kell bosszulni Gariguesen, hogy kiejtette Czinket!

Isthy
Ági ma párosban ismét pályára lép Dinarával a negyeddöntõben, elõreláthatólag este 11 körül a centerpálya utolsó meccse az övék a délutáni programban. Elõttük 3 egyes lesz, az elsõ most kezdõdik majd 5-kor. Sajnos Dinara is mindjárt kezd egyesben egy másik pályán, remélem sikerrel jár és tud pihenni majd a párosra.

Anabel Medina Garrigues (ESP)Virginia Ruano Pascual (ESP)
vs.
Dinara Safina (RUS)Agnes Szavay (HUN) ❤️>

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Hát a logódnál igényesbb 😊

Mellesleg valóban nem az a dizájn-bajnok honlap.

passatgt
roppant igényes oldal<#wink>

hajrá, hajrá!

Fisherman\'s Friend

B0B0

Isthy
"Nagyon boldog vagyok, hogy sikerrel túljutottam az elsõ akadályon" - mondta a meccs után Szávay. "Az elején sokat hibáztam, akadozott a játékom, ám egyre jobban belelendültem, és szerencsére a szerva is jól ment."

GRATULÁLOK ÁGI!!! <#taps><#taps><#taps>

Valóban örvendetes a fejlõdés az általatok is említett 2 fronton (BP-k kihasználása illetve a sikeres 1. szervák %-a). Ha még sikerülne kicsit jobb másodikakat ütni és ezzel több pontot nyerni azok mögött is, akkor reménykeltõ szereplésre lenne kilátás.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
<#idiota>

Mellesleg a 6óhatból hat klasszisteljesítmény még egy gyengébb játékos ellen is bárkinek!!!!