Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Az elõtted lévõ hozzászólásomban utaltam rá <#wink> De hajnali 1-tõl még együtt kell, hogy továbbjussanak párosban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Count Adyn
Áhá, thx^^
Grat Áginak.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

B0B0
Igen, ezek a bosszúk sok erõt tudnak adni! 😊

Amúgy néztétek ki lehet a következõ ellenfél? 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Isthy
Súgok, Ági ütött 3 ászt <#wink>

Gratulálok Áginak! <#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

Ez nagyon szép gyõzelem volt és nagy erõt adhat a folytatáshoz. Nagyon jót tesznek neki az ilyen gyõzelmek az önbizalom szempontjából. Akkor jöhet a páros társ a 3. fordulóban.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

REALista
Csak így tovább!<#worship>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

B0B0
<#worship><#worship><#worship><#taps><#taps><#taps>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Count Adyn
Aha, AS értem, és meik meik?😄DDDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Statisztika:
desigo
gratula ismét!

nah kezd javuló tendencia mutatkozni 😊
Megvan!

Szugijama Ai - Szávay Ágnes 5:7, 6:3, 4:6
Jól van, csak reklamálnom kellett, és sikerült is brékelni. Mondjuk a japán lány nem is az adogatásairól híres.
Kis híján összejött ak ettõs brékelõny, erre egál van a döntõ szettben...

Magabiztosabb adogatásra lenne szükség Szugijama ellen.
Casillas
egyelõre ez a meccs legyen meg, 1-1...

Vivimos por ti, vence por nosotros.

B0B0
Hát Chackvetadze ellen már nem fog bosszulni

B0B0
Jaja 😊

De sajna a másodikban dupla brékhátrányba került 😞(

REALista
Meg is van!7:5-re Ági nyerte az elsõ szettet!😊

desigo
hajrá-hajrá!
REALista
huh szoros volt de sikerült hozni az adogatást úgyhogy jöhet a brék...😄

passatgt
6-5 ide

passatgt
5-5, 30-0 ide😊

REALista
Áginak nem sikerült kiszerválnia szettet úgyhogy 5:4 és Sugiyama adogat.HAJRÁ ÁGI!

B0B0
Na akkor ma este is megvan a izgulnivaló 😊

Isthy
Változás van a menetrendben.

A Sugiyama elleni egyes is ma este lesz. Ági kb. este 8 körül lép pályára ellene (3. meccs az Althea Gibsonon). Utána pedig nem hamarabb, mint hajnali 1-kor jön a páros meccs a centeren.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A Sugiyama elleni meccs elvileg szerdán este lesz. De elõtte holnap este még lesz páros meccse is Áginak Dinarával az oldalán.

DUNAFERR FOREVER!!!

Kit--Kat
Köv meccs mikor lesz?😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
na ez már tetszetõs 😊
grat!
Áá, elfelejtettem, hogy hétfõ van! 😊

Természetesen gratulálok Áginak, csak így tovább!
Isthy
Gratulálok Áginak! <#taps>

A 2. szett küzdelmesre sikeredett, de nem is baj, mert legalább tesztelte magát éles helyzetekre. Az elsõ lépcsõfok tehát megvan és úgy néz ki, hogy Sugijama lesz az ellenfél. Jöhet tehát a második a köv. fordulóban.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

tesó07
Kezd már újra a régi lenni,csak így tovább!!!

RMCF

B0B0
Megvan az újabb bosszú:

B0B0
Csodálom, hogy senki sem figyeli a meccset, pedig Ági az elsõ szettet 0-ra hozta!

passatgt
😮

B0B0
Na meg is van a jutalma:
már 13. a világranglistán, így szinte biztos, hogy benne lesz az elsõ 16 kiemelt között a Roland Garroson! 😊

B0B0
Davenport 3-szoros tornagyõztes ott

Isthy
Charlestonban pedig úgy tûnok folytatódhatnak a lehetséges visszavágások Makarova után, az idei vereségekért.

1. forduló: Fedak (visszavágó)
2. forduló: Szugijama (visszavágó)
3. forduló: Szafina
Negyeddöntõ: Csakvetadze (visszavágó)
Elõdöntõ: Sarapova vagy Serena

Persze ne szaladjunk ennyire elõre, elõször legyen meg az elsõ Julia Fedak ellen és azután jöhet a többi.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egyébként pénteken Lindsay kiválóan játszott és adogatott. Az adogatásaival rendszeresen nagyon jól "megágyazott" a pontjainak és szépen fejezte be azokat. Alapvonalról amúgy is elég jól üt. Még második szervára is igen keményeket ütött, ezért is volt viszonylag sok DF-je. Nagyon beletalált a szervákba és alig volt ebben hullámvölgye. Amikor volt egy kicsi azt Ági ki is használta. Ha játszotok teniszt akkor gondolom fogjátok a dolgot, hogy így marhára nehéz az ellenfelet megmozgatni és breakelni. A visszatérése óta igen jól megy neki, "csupán" 4 tornagyõzelmet sikerült összeszednie... Közben nemrég Ivanovicsot is igencsak a földbe döngölte... Meg ugye ez a pálya igencsak fekszik neki, hisz itt kétszeres tornagyõztes.
Ebben a formájában azt hiszem Maria is igencsak bajban lett volna ellene, a számára nem nagyon kedvezõ talajon. Bár tény, hogy ez a zöld salak tényleg kedvezõbb neki, mint a vörös. Ráadásul a két elõzõ meccse sem volt sétagalopp, nem biztos, hogy harmadszor is bírta volna. Már az Alona elleni meccsen is minden baja volt mindennel. A viselkedését most nem firtatom, mert az nem ide tartozik.
Egyébként Ági azt mondta, hogy örült a saját játékának és jól játszott. Amit tudott kihozott ebbõl a meccsbõl, küzdött végig, de Lindsay szinte ihletett állapotban adogatott, alig voltak rövid üresjáratai. Arról nem is beszélve, hogy ugyanez a véleménye az edzõjének is, aki szintén látta a meccset. Õk is és én is örömmel veszem azt tudomásul, hogy úgy tûnik Ági visszatért a teniszbe az elmúlt rossz idõszak után.

Csak így tovább Ági ezen az úton!

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Tegnap is megtehette volna

Isthy
Davenport visszalépett a mai meccstõl influenzára hivatkozva...

DUNAFERR FOREVER!!!

desigo
Gratulálok én is Áginak a szép teljesítményhez!
Isthy
Ahogy láthatod az elõtted általam beírtakból mindenben egyetértünk.

DUNAFERR FOREVER!!!

A gratuláció természetesen tõlem is jár neki. De nem értek egyet, ez nem "kis fejlõdés", inkább áttörés az utóbbi idõk kálváriája után. Bár szomorú vagyok vereség miatt, ugyanakkor végre lelkes, hiába ért véget Ági számára a torna. Csak sikerüljön is tartani az irányt.
Isthy
Én elég komoly fejlõdést látok az elmúlt 2 hónaphoz képest! Lassan kezd visszatérni a régi Ági, rálépett a helyes útra. Makarovát simán verte, ahogy kellett és Srebotnikot (WTA 26.) is szép 2. és 3. szettel. Lindsaynek pedig méltó ellenfele volt, aki elég jó formában van mióta visszatért. Nézzétek meg a statisztikáit!

Gratulálok a mai teljesítményéhez is! <#taps>

Nem sokon múlott, hogy nem lett 3. szett és ott már Ági lehetett volna az esélyesebb, mert látszott, hogy esik vissza Lindsay játéka. Az SP-t ha beüti 5-4-nél, akkor megfordulhatott volna a meccs. Most még nem sikerült, a rutin gyõzött. De legközelebb már nem lesz elég, ha Ági így folytatja.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Tõle azért valljuk be nem szégyen kikapni. Én csak gratulálni tudok Áginak, hosszú hónapok óta végre lehet látni egy kis fejlõdést és ezt most nagyon meg kell becsülni!

REALista
Vége!6:1 7:6 Davenport nyert egy szoros meccsen.

Ez a tie break nagyon nem sikerült (7:3), így 6:4, 7:6 Davenportnak. Pedig bõven lett volna keresnivalója Áginak, de így sincs okunk panaszra.

Egyébként rettentes lassan frissít a livescore, elég idegesítõ.
Casillas
pedig már reméltem hogy elkiabáltam az elõbb...
de legalább méltó ellenfél volt Ági, legközelebb majd jobban sikerül

REALista
5:1-nél cserélnek térfelet.😞

6:6!
passatgt
vagy mégse😊

Casillas
sajnos úgy néz ki, nemsokára aludhatsz 😞