Szávay Ági
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt kell mondjam jónak tûnik Ági sorsolása. Az elsõ 2 forduló elvileg hozható a mostanában egyre jobb formája alapján, fõleg, hogy ez már vörös salak. Bartoli ellen is nyerhet Ági, mert a francia igencsak halovány formában van mostanában. Ha ez a 3 meccs meglesz akkor én már nagyon elégedett leszek. A negyeddöntõben Ivanovics következne és az egy jó kis meccs lehetne.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez a zöld salakos 2 verseny már sokkal jobban sikerült, mint az elõzõ 2 hónap. Láttam sok bíztató jelet, ami jó elõjel lehet az RG-re. Tegnap sajnos Cornet játszott jobban a döntõ pillanatokban és ez elég volt neki a gyõzelemhez. Egyébként is jó formában van mostanában a francia lány, a múlt héten is elõdöntõzött és jön fel a ranglistán, mint a talajvíz. Mintha a tavalyi Ágit látnám, úgy halad felfelé. Ettõl függetlenül Ági egy kicsit jobb koncetrációval nyerhetett volna. Azt gondolom, most nem volt annyira erõs fejben, mint az utóbbi meccsein és nem tudott mit kezdeni a francia elsõ szerváival. A küzdéssel most sem volt baj, de az most kevésnek bizonyult.
Most jön 3 hét szünet az érettségi miatt, azután május 12-tõl jöhet a római Tier I-es verseny.
DUNAFERR FOREVER!!!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Szafina megsérült, ezért visszaléptek.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
csak jusson el oda, kezdõdik.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Ági elvileg olyan este 9 körül várható. Elõttük a centeren este 7-tõl egy nem kis meccs lesz, Serena és Sarapova között. Ezen mérkõzés hosszától függ, hogy mikor kezd Ági. A meccs másik magyar vonatkozása pedig, hogy a gyõztes játszhat majd reményeim szerint Ágival az elõdöntõben.
DUNAFERR FOREVER!!!
http://gaborszantai.co.uk/
Szép volt ez a mai nap, Ági rászolgált a pihenésre. Kell is, mert holnap is hasonlóan hosszú napja lesz két meccsel.
DUNAFERR FOREVER!!!
Közben nem tudtam megállni, és belepillantottam a páros meccsbe is, 6:1, 6:4-re nyertek az imént Ágiék.
S. Cirstea 1 5
Tehát Cornet-el játszik majd!
Páros állása:
M. Czink
C. Scheepers 1 1
D. Safina
A. Szavay 6 0
Next PC upgrade: 2022
Gratulálok Áginak! <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Még a szurkolók szokásos izgultatása is belefért 5-2 után <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
A. Szavay 6 7
Szép volt Ági!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Safina fog adogatni.Jó lenne megint brékelni.Hajrá Ági!
Már 5:4 és Safinának bréklabdája van..:S
Viszont a mi meccsünkkel mi történhetett? Félbeszakadt, vagy csak eredményt nem kapunk róla?
Mellsleg Csakvetadze kiesett, így jelen meccs gyõztese Cirsteával játszhat. Persze ez sem ígérkezik könnyû meccsnek.
V. Lepchenko 1 6 3
D. Safina
A. Szavay 6 3 10
<#taps>#taps>
1. szett: 0/2
2. szett: 1/2
3. szett: 2/0
A 3. szettben adogatott a legjobban, ergo ekkor nyerte a legjobb százalékban a pontokat a szervákból. Amikor a leginkább kellett, jó lesz ez.
Dinara ma nagyon simán nyert, õ legalább tudott eleget pihenni. Áginak 3 órája lesz durván regenerálódni a párosig, sztem megoldják.
DUNAFERR FOREVER!!!