Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
A római fõtábla

Az elsõ fordulóban a most legyõzött kínai, utána valszeg Petrova, majd Serena a 3. fordulóban... Lehetett volna ennél jobb is...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A virtuális ranglistán most 203 pontra van a 12. Pattytõl és 30-ra az elõtte 13. helyen álló Zvonarevától. Hozott rajta kb. 160 pontot a kb. 360 pontos elõnyébõl. Ma Dinara nyert az elõdöntõben és feljött Ági mögé 60 pontra. Ha holnap nyer a döntõben is, Ági elé kerül.

DUNAFERR FOREVER!!!

desigo
gratula Áginak!
Anna eléggé erõs ellenfél lehet bárkinek...
B0B0
Ha minden igaz, mivel Schnyder az elsõ körben kiesett így elég közel kerl hozzá a világranglistán

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Osztom!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Kit--Kat
Hát Annától egyáltalán nem szégyen kikapni.
Sõt, már az fegyvertény, hogy szettet nyert ellene.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Isthy
Ana nyerte 6-3-ra a 3. szettet

Sajnos ma Ági a szervái mögött nem tudott hatékonyan játszani, Ana viszont igen és ez döntött.

Azért gratulálok Áginak a heti szerepléséhez! <#taps> Rómában is legalább hasonlót kívánok neki!<#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Kit--Kat
én már láttam

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

B0B0
Wooow, azt hittem, csak a Grand Slameken

Isthy
Persze nemcsak "focis rendszerû" világítás létezik, ezért bizony sok helyen van esti villanyfény a teniszpályákon <#wink> pl. most Rómában is az ATP versenyen

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nincs bizony, pedig Tier I-es torna...

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Világítás??? Teniszben??? Gondolkozz egy kicsit, elég érdekes lenne a játék úgy, hogy a labdának 4 árnyéka van! 😊

grebber
Hát holnapira eléggé oda kell tenni majd magát!

Next PC upgrade: 2022

Kit--Kat
Nincs világítás?:S

Isthy
Ezt nem hiszem el...

Tetézve a dolgokat képesek voltak a páros meccset nem betenni a két elõdöntõ közé...

Saturday, May 10, 2008

Steffi Graf Stadium (from 11.00hrs)
1. Szavay vs. Ivanovic (tbc)
2. Safina vs. Azarenka (NB 13.00hrs)
3. Dementieva vs.
4. Black/Huber vs. Azarenka/Peer

Court 1 (from 13.00hrs)
1. Llagostera Vives/Martínez Sánchez vs. Peschke/Stubbs

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A német precizitás ma sehol sem volt a tisztelt szervezõknél...

11-kor kellett volna kezdeni a meccseket, mert azért várható volt, hogy nem biztos, hogy befejezõdik 4 meccs sötétedésig, ha csak délben kezdenek. Sokunk számára ez nyilvánvalónak tûnt, a szervezõknek nem...

DUNAFERR FOREVER!!!

Kit--Kat
Ilyen lehetséges a mai világban????

Isthy
Én is ott néztem végig élõben

6-3 4-6 után sötétedés miatt félbeszakadt a meccs. Ha jól értettem folytatás holnap 11-kor.

Jó, hogy így történt, mert Ana kezdett egyre jobban belejönni és már igen jól játszott, Ági pedig visszaesett.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

sb1
Az elsõt hozta gyönyörûen 6:3-ra, jelenleg 2:1-en áll Ivanovics ellen !

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

sb1
TVUPlayer-el elég jó minõségben, élõben lehet nézni !

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Isthy
A jóslatom bejött, marad a livescore...

DUNAFERR FOREVER!!!

desigo
szépen menetel elõre
csak így tovább...
Isthy
Ági holnap az utolsó meccset játssza a centeren Anával. Nagyon az az érzésem, hogy sajnos nem fog beleférni az Eurosport 6-ig tartó élõ közvetítésébe. Megint nem láthatjuk játszani...

DUNAFERR FOREVER!!!

Ezazezaz Ági! <#eljen><#eljen>

Fisherman\'s Friend

REALista
Szép volt Ági!<#worship>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

B0B0
Nem eszik olyan forrón a kását, nézd meg, Safina is megverte Henint!

banok
a következõ ellenfél várhatóan Ivanovic lesz.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kit--Kat
Már régóta vártam, hogy összetalálkozzon Bartollival😄

B0B0
Nah, most értem haza és szóhoz sem jutok! 😊 Ez gyönyörû volt!

Ivanovics meg majd gondoljon csak a tavalyi gálára! 😊)

zaki
Szép volt!<#worship>

Isthy
Gratulálok Áginak! <#taps><#taps><#taps>

Úgy tûnik egyre jobban belelendül a játékba. Ez nagyon szép gyõzelem volt. Az elsõ játszmában és a másodikban is hátrányból fordított és a legfontosabb pontokat nagy százalékban õ nyerte.

Akkor holnap jöhet a negyeddöntõ valószínûleg Anával. Jó kis meccs lesz, rég várok már rá <#wink>

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

tesó07
Ági nyert 7-5,7-5-re.Szép volt,csak így tovább!!

RMCF

zaki
kemény, 5-5 a 2. szettben :o

passatgt
Bartoli csaj elõttünk van ranglistán😊

passatgt
B0B0
2:5-rõl hozta vissza. És megnyerte 7:5-re!!!!!! 😊)

REALista
Ági 5:1-rõl hozta vissza az elsõ szettet most 5:5-re állnak.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

B0B0
Csütörtök, Court 1 (11.00-tól)
1. Dementieva vs. Dushevina
2. Kuznetsova vs. A.Bondarenko
3. Bartoli vs. Szávay
4. Black/Huber vs. Dushevina/Likhovtseva

Eszerint Ági olyan 2 fele játszhat

zaki
Az igen, grat! 😮

B0B0
Erre nem is lehet it mondani <#vigyor1>

Isthy
6-1 6-1

59 perc alatt... a kínainak nem sok köze volt a meccshez.

Gratulálok! Ez nagyon szép volt Ági!<#taps><#taps><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Petrova vs. Kirilenko

Hmmm, fincsi meccs lesz az is! 😊

Isthy
Méghozzá holnap késõ délután illetve kora este valamikor, az elõtte lévõ 3 meccs hosszának függvényében:

Court 1 (from 11.00hrs)
1. Azarenka vs. Chakvetadze
2. Lisicki vs. Bammer
3. Petrova vs. Kirilenko
4. Yan vs. Szavay

"Elsõ körös teljesítménynek tökéletes volt, jól ment a tenisz. Ellenfelemnek a nyaka sérült meg, nem tudta forgatni azt, ezért adta fel a további küzdelmet. Bízok benne, hogy a következõ fordulóban is hasonlóan jól megy majd a játék. Akár a német, akár a kínai lánnyal kerülök szembe, verhetõnek érzem mindkettõt" - mondta az MTI-nek Szávay."

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Na, a kínai megverte Müllert, úgyhogy õt kell lezúzni!

Isthy
Gratulálok Áginak! <#taps>

6-2 3-0-nál az ellenfél feladta.

Sima volt, ahogy vártuk. Nem volt nagy ellenállás, meg a sérülés is közbeszólt, de anélkül sem lett volna gond. Egyedül az a 0-ra bukott adogatógém szúrja a szemem... de egye fene, írjuk az elsõ meccs számlájára <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

grebber
Elsõ szett 6-2-re behúzva!

Next PC upgrade: 2022

B0B0
Nem semmi, mi megy az elõzõ meccsen, döntõ szett Tie break 8:8

B0B0
Livescore izzítva! 😊

Isthy
Ági holnap elvileg kb. 1 óra-fél 2 körül lép pályára az elsõ fordulós meccsén.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!