Szávay Ági
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõ fordulóban a most legyõzött kínai, utána valszeg Petrova, majd Serena a 3. fordulóban... Lehetett volna ennél jobb is...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Sõt, már az fegyvertény, hogy szettet nyert ellene.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Sajnos ma Ági a szervái mögött nem tudott hatékonyan játszani, Ana viszont igen és ez döntött.
Azért gratulálok Áginak a heti szerepléséhez! <#taps>#taps> Rómában is legalább hasonlót kívánok neki!<#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
DUNAFERR FOREVER!!!
Tetézve a dolgokat képesek voltak a páros meccset nem betenni a két elõdöntõ közé...
Saturday, May 10, 2008
Steffi Graf Stadium (from 11.00hrs)
1. Szavay vs. Ivanovic (tbc)
2. Safina vs. Azarenka (NB 13.00hrs)
3. Dementieva vs.
4. Black/Huber vs. Azarenka/Peer
Court 1 (from 13.00hrs)
1. Llagostera Vives/Martínez Sánchez vs. Peschke/Stubbs
DUNAFERR FOREVER!!!
11-kor kellett volna kezdeni a meccseket, mert azért várható volt, hogy nem biztos, hogy befejezõdik 4 meccs sötétedésig, ha csak délben kezdenek. Sokunk számára ez nyilvánvalónak tûnt, a szervezõknek nem...
DUNAFERR FOREVER!!!
6-3 4-6 után sötétedés miatt félbeszakadt a meccs. Ha jól értettem folytatás holnap 11-kor.
Jó, hogy így történt, mert Ana kezdett egyre jobban belejönni és már igen jól játszott, Ági pedig visszaesett.
MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!
DUNAFERR FOREVER!!!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
DUNAFERR FOREVER!!!
Fisherman\'s Friend
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Ivanovics meg majd gondoljon csak a tavalyi gálára! 😊)
Úgy tûnik egyre jobban belelendül a játékba. Ez nagyon szép gyõzelem volt. Az elsõ játszmában és a másodikban is hátrányból fordított és a legfontosabb pontokat nagy százalékban õ nyerte.
Akkor holnap jöhet a negyeddöntõ valószínûleg Anával. Jó kis meccs lesz, rég várok már rá <#wink>#wink>
MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!
DUNAFERR FOREVER!!!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
1. Dementieva vs. Dushevina
2. Kuznetsova vs. A.Bondarenko
3. Bartoli vs. Szávay
4. Black/Huber vs. Dushevina/Likhovtseva
Eszerint Ági olyan 2 fele játszhat
59 perc alatt... a kínainak nem sok köze volt a meccshez.
Gratulálok! Ez nagyon szép volt Ági!<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
Hmmm, fincsi meccs lesz az is! 😊
Court 1 (from 11.00hrs)
1. Azarenka vs. Chakvetadze
2. Lisicki vs. Bammer
3. Petrova vs. Kirilenko
4. Yan vs. Szavay
"Elsõ körös teljesítménynek tökéletes volt, jól ment a tenisz. Ellenfelemnek a nyaka sérült meg, nem tudta forgatni azt, ezért adta fel a további küzdelmet. Bízok benne, hogy a következõ fordulóban is hasonlóan jól megy majd a játék. Akár a német, akár a kínai lánnyal kerülök szembe, verhetõnek érzem mindkettõt" - mondta az MTI-nek Szávay."
MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!
DUNAFERR FOREVER!!!
6-2 3-0-nál az ellenfél feladta.
Sima volt, ahogy vártuk. Nem volt nagy ellenállás, meg a sérülés is közbeszólt, de anélkül sem lett volna gond. Egyedül az a 0-ra bukott adogatógém szúrja a szemem... de egye fene, írjuk az elsõ meccs számlájára <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!