Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és visszajött, huh, csak figyeljen mostmár

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

már brake labda volt

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

nem neked, az álllásra írtam...

Fisherman\'s Friend

na 3-1 és 0-30, gyerünk

3-0 most nagyon fel billent a pálya, nincs veszve, de bele kéne húzni

30-0, ej-ej

bocs

b*ssza meg de rosszkor jövök, 0-2...

REALista
És a 3. szetben Morita vezet 2:0-ra...😞(((

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

nana!

Fisherman\'s Friend

közvetítik? gondolom nem

Ki ne essünk basszus

a második nem oké... 😞

Fisherman\'s Friend

B0B0
Na bassza meg! Elvesztette a másodikat 6:4-re <#falbav>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Kit--Kat
áhhhhhhhh nem igaz...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

B0B0
Dupla brékelõnye! :/

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

REALista
A 2. szetben 3:3-ra állnak pedig már brékelõnye volt Áginak.

B0B0
Második sem áll rosszul 😊

elsõ szett igenigen;
hajráhajráá

Fisherman\'s Friend

desigo
hajrá-hajrá xD
REALista
Ági 3:0-ra vezet az 1. szetben.Csak így tovább!

B0B0
Akkor livescore a melóhelyrõl!

Isthy
Ági holnap a 7-es pálya elsõ meccsét játssza Morita ellen 11-tõl.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ági holnap nem játszik, az alsó ágról lesznek meccsek.

Érdemes ellátogatni az oldalára, mert most írt a blogjába Párizsból.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Pedig jó lenne a 4. körben visszavágni neki a tavalyi itteni vereségért. Ha már mostanában jól mennek a visszavágások <#wink> Egy berlini/charlestoni formában lévõ Áginak ez jó sorsolás és sokáig juthat vele.

De egyelõre legyen meg az elsõ meccs, utána ráérünk a többivel foglalkozni.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Sokkal jobb. Csak a két orosz van elõrébb, elvileg a el kéne jutnia Chackvetadzéig, bár amit az orosz az utóbbi hónapokban mûvel, még az is lehet, hogy õ nem fog eljutni odáig

Isthy
Ahogy sejtettem, Hantu miatt megváltoztatták

RG fõtábla

Ez sem rossz, lehet még jobb is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
RG tábla

Elsõnek Garbin nem könnyû, de összességében nem rossz sorsolás. Remélem végre láthatunk egy Ági-Sarapovát a 4. körben.

Tegnap este úgy hallottam, hogy Hantuchova visszalépett és ha ez igaz, akkor minden változik még.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Holnap délben dõl majd el, hogy hányadik helyen emelik ki, utána lehet számolgatni és tervezni.
Ági ma reggel repült el Párizsba és remélem visszafelé minél késõbb jön <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
"Május 25-én vasárnap kezdõdik a francia nyílt teniszbajnokság, a Roland Garros. Szávay Ágit (aki a 13. a világranglistán) várhatóan a 12. helyen emelik majd ki, hiszen úgy tûnik Hantuchova a kezdésig nem épül fel sérülésébõl. Ez azt jelenti, ha kedvencünk érvényesíteni tudja a papírformát, akkor a 3. fordulóban a 17-24., míg a 4. körben a 5-8. kiemelt (Serena, Csakvetadze, Kuznyecova, Gyementyeva kvartett) valamelyikével csaphat össze. A fõtábla sorsolása (május 23.) után mindenesetre okosabbak leszünk. A RG elõtti hét a felkészülésé, így Ági nem indul egyik elõversenyen sem."

B0B0
Hát szerintem 3.-4. kör reális.

Nagyon nem aggódom, az elmúlt egy-két hét alapján talán nem fog még egyszer ennyire rosszul játszani, mindenképpen a kisiklásra szavazok. Ugyanakkor egyelõre annak sem látom sok esélyét, hogy bravúrt láthassunk, a papírforma - jelentõsebb - túlszárnyalását a Roland Garroson.
Isthy
Hazaértem és ezt kellett olvasnom...

Azt hiszem ez volt az a nap amikor Áginak semmi sem sikerült... borzasztó volt a statisztika a lapján az adogatójátéka az elsõ szerváknál megnyert pontok tekintetében és sajnos nagyon gyenge fogadóként is...

ezek után nagyon vegyes érzésekkel készülhetünk az RG-re, pedig kezdhettünk bizakodni az utóbbi idõben... remélem ez csak egyszeri kisiklás volt, szokott néha lenni ilyen szinte mindenkinél

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Bassza meg! <#szomoru1>

Breki33
Szávay Ágnest lenullázták Rómában

Az olasz Errani esélyt sem hagyott Szávay Ágnesnek a római tenisztorna második fordulójában, az elsõ szettben gémet sem nyert a magyar alig több mint fél óra alatt. A másodikban már voltak biztató megoldásai, de 6:3-ra elveszítette a játszmát, így búcsúzott.

Az 1,34 millió dollár összdíjazású római tenisztorna második fordulójában a tizenegyedik kiemelt Szávay Ágnes a szabadkártyával induló olasz Sara Erranival találkozott. A huszonegy éves Errani a 60. a pillanatnyi rangsorban - majdnem ez a legjobb helyezése -, eddig egy Grand Slam tornán jutott el a második fordulóig.

Ebbõl adódóan sima gyõzelemben is lehetett reménykedni - különösen, hogy az elsõ fordulóban két játékot veszítve nyert Szávay -, de ennek az esélye rögtön az elsõ szettben tovaszállt.

A magyar éljátékos rögtön 3:0-s hátrányba került. Jóllehet volt esélye, hogy több pontot gyûjtsön, amikor riválisa adogatott, de nem tudta kihasználni. Az elsõ gémet 3:0 után megszerezhette volna, de képtelen volt befejezni, ellenfele pedig harmadik bréklabdájánál nagyon figyelt. A sikertelenség kissé meg is törte Szávayt, pillanatok alatt elment nullára az elsõ szett. Harminchárom perc alatt ritkán szokott veszíteni.

A cikk a hirdetés után folytatódik h i r d e t é s
A folytatásban úgy tûnt, sikerül rendezni gondolatait, mert ugyan az olasz gyorsan megnyerte az elsõ gémet, de Szávay egyenlített, bár ekkor sem volt meggyõzõ a játéka. Igazán ez a következõ adogatásánál derült ki, mert 30:15-re vezetett, ám onnan zsinórban három pontot ért el az olasz, aki elõtte hozta szerváit, így máris 3:1-re vezetett.

Szávay megpróbált felzárkózni, kiélezett labdameneteket játszott, de ellenfele szerezte meg a negyedik gémet, majd amikor a magyar adogatott, övé lett az ötödik is. Három olasz pont - az egyik kettõs hibából jött össze - után kettõ a neve mellé került, de a fogadóesélyét megint értékesítette Errani, egyúttal a meccsért adogathatott.

Ekkor Szávay feléledt, jól fogadott, majd 5:3-ra szépítette az eredményt. Amikor Errani másodszor adogatott, akkor már jobban összpontosított, és mindjárt az elsõ meccslabdáját bevágta.

Ha nyert volna a magyar játékos, akkor valószínûleg Serena Willamsszel találkozott volna.

grebber
Hát erre nem számítottam 😞

Next PC upgrade: 2022

wazz

Fisherman\'s Friend

Már 6:0, 1:0 Erraninak.
REALista
Már 6:0 1:0-ra vezet Errani...😞((

desigo
bakker :/
REALista
Ági nem kezdett túl jól 4:0-ra vezet az ellenfele az 1. szettben.

Isthy
A holnapi Ágira vonatkozó menetrend:

Campo 5 (from 11.00hrs)
1. K.Bondarenko vs. Garbin
2. Szavay vs. Errani
3. vs. Medina Garrigues
4. Raymond/Stosur vs. Ji/S.Sun (after suitable rest)

Tehát elvileg 1 körül kezdhetnek Ágiék.

DUNAFERR FOREVER!!!

Gratulálok Áginak a múlt heti szereplésért és a legutóbbi sima gyõzelméért! Sajnos infrastuktúra - és idõ - hiányában lemaradtam egy csöppet.
Isthy
Errani nyert Peng ellen, így szerdán vele játszik Ági. Mivel hazai versenyzõ talán lesz esély, hogy látjuk Ági meccsét ellene az Eurosporton.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Deja Vou! 😊)) Grat!

Isthy
Gratulálok Áginak! <#taps><#taps><#taps>

Ismét 6-1 6-1-el küldte haza a kínait.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, folyamatos problémái vannak ha jól tudom a vállával.

Ági ma 13-tól játszik a kínai ellenfelével.

DUNAFERR FOREVER!!!

Kit--Kat
Mi van Mauresmoval, megint megsérült?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Isthy
Mauresmo visszalépése miatt változott a fõtábla. Petrova lépett a helyére kiemeltként, így az õ helyére pedig Ági ágára egy szerencsés vesztes kerül a kvaliból. Ezzel Ági útja igencsak könnyebb lett Serenáig.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Megoldható, én speciel már nagyon kíváncsi vagyok egy Williams elleni meccsre, hogy Ági mire képes egy favágó ellen.