3180
Banner by Grizzly21
-
Megint egy első körös vereség? Lassan már meg sem kell ezen lepődni... :S -
Ezt most nagyon eltalálták az nso-n:
"Jár az elismerés a japánnak: ő volt a kevésbé rossz!" -
Főtábla Tokioban
Ági Moritával kezd. Lehetett volna nehezebb is, igazából elfogadható ellenfél az első fordulóban.
MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI! -
DJ BP #2455 de az se jó megoldás, ha minden kudarc után hátradőlünk, és azt gondoljuk idővel minden jó lesz.
Nem mndenki képes csak optimista lenni minden helyzetben :) -
Szó sem volt leszólásról. Ne kapd fel a vizet! Lökhetnék jópár ellenpéldát. -
Mielőtt leszólod más hozzászólását - még ha poénosnak beállítva is - javaslom nézd át pár élteniszező hölgy pályafutását, hogy fiatalon az elitbe érkezésüket követő 2. évben szinte mindnyájan jelentősen visszaestek. Meg kell szokni mindenkinek az új helyzetet. A következő évben viszont sokkal jobban szerepelve jelentősen előreléptek. Mondjuk erre a legutóbbi sztárpélda Ivanovics. De Ági korosztályából ugyanez mondható el Radwanskáról is, aki tavaly visszaesett az első éve után és idén már top10-es lett. Ugye neki majd 1 év előnye van Ágival szemben, mivel neki nem volt mononukleózisa, ami miatt Ági visszaesett és sokat ki kellett hagynia.
Persze Áginak ehhez nem ártana egy normális "háttér" minden téren. Sajnos nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez most nincs meg. -
DJ BP #2452 igen ez a baj, odafigyelve, kiszenvedve megnyeri az első szettet, megdolgozik érte, majd könnyedén odaad 3-4 játszmát az ellenélnek.
Ezt a hullámzást kéne végre kiiktatni -
"Ilyenek az ifjú tehetségeknél általában a 2. felnőtt profi évek." Ez badarság :)
Gondolod, majd januártól újra a régi lesz, mert 2009-t írunk majd? Fenéket. Önmagát kéne megtalálnia ebben a külön világban. Az utóbbi fél évben rendre úgy veszti el a meccseit, hogy az első szettet hozza. Egyértelműen mentálisan fárad el, ennek semmi köze az évhez. Hozzá kell szoknia, hogy jegyzett teniszező és akkor a határ a csillagos ég. -
Mi van ezzel a lánnyal?
Volt tavaly egy jó éve, és most?
Kikap az 1., meg 2. fordulóban nála jóval hátrébb lévő játékosoktól?
Remélem összeszedi magát, mert ha elkezd visszaesni a világranglistán, onnan nagyon nehéz lesz visszakerülni a top20ba... -
7-5 2-6 3-6 -
Sajnos úgy látszik ez az év már ilyen lesz végig... Ilyenek az ifjú tehetségeknél általában a 2. felnőtt profi évek.
Nagyon komoly felkészülésre lesz szükség a jövő évi szezon előtt, mert az sok mindent eldönthet a várható karrierrel kapcsolatban. -
mennyi lett a végeredmény? -
-
DJ BP #2445 na ennyi :(
Odaadtuk... -
jajó látom már, csak a williems-et láttam, gondoltam miért ne:) -
DJ BP #2443 na-na, 1-4 és Garbin adogat...
Ne ajándékozzunk már így szettet :( -
DJ BP #2442 nem-nem, előtte Serena, és aztán jönne Venus :)
Durva elképzelni is :) -
jó lenne nyerni, mert következő körben Severine Bremond-al játszana, aki 121. a világranglistán
ha az megvan jöhetne venus williams:) -
szerintem ott sem adják... -
Lájv on jurószport thú - te nyú dzsenerésön sport csanelXD
(csak tipp volt) -
Sehol csak az eredményt követjük...:S -
hol nézitek? -
HAJRÁ ÁGI!!!!! -
Ági hozta az első szettet 7/5-re!
Csak így tovább... -
DJ BP #2434 hehe, pont a szettlabdára értem ide :)
7-5 Áginak
-
Ági ma a 6-os pálya 2. meccsét játssza Garbin ellen. Az előttük lévő női meccs délután 5-kor kezdődik, annak függvényében elvileg kb. olyan 7 körül kezdhetnek. -
Holnap -
nah ezaz
gratula! -
Szép volt,így kell kezdeni,2 szettes győzelem.Csak így tovább!!
Köv. meccse mikor lesz,ha már lehet tudni?? -
Eddig háromszor játszottak egymással:
2005 MODENA T. GARBIN 6-3 6-0
2008 PARIS A. SZAVAY 6-3 4-6 6-2
2008 WIMBLEDON A. SZAVAY 6-1 6-3
Tehát 2005-ben Garbin győzött, idén pedig mindkétszer Ági. -
táttyáná?
tőle már egyszer kikapott nem? -
Most nézem, hogy Garbin következhet. Az jó előjel! :) -
Na! A nagy csata elmaradt! :) Elkezdte a cáfolást! :D -
Doktor Lucsok #2425
-
Ági nyert 7-5 6-3-ra, jöhet a 2. forduló. -
G. Brodsky 5 3
A. Szavay 7 6
-
Ági ma a 7-es pálya első meccsét játssza az amerikai Brodskyval magyar idő szerint délután 5-től. -
Szép lenne ha tudna nyerni pár meccset...
hajrá -
Osztom. Szerintem a realitás, hogy az első meccset nagy csatában hozza, és utána búcsúzik. De cáfolj rám Ági! Búcsúzz szépen az idénytől!! -
Mostani formáját nézve azért 3 győzelem nagy bravúr lenne.De azért hajrá Ági!!