Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Ez a lebecsült szabadkártyás az elõzõ fordulóban Safarovát verte simán 6-3 6-4-re.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok Áginak!

Ezt megint a sírból hozta vissza, nagyot küzdve.

DUNAFERR FOREVER!!!

sb1
Kínkeserves gyõzelem volt ez egy szabadkártyással szemben, de persze a lényeg a továbbjútás volt...Grat.

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

passatgt
megvan<#hehe>
3. szettet hozni kéne mint a szél

passatgt
hát lol😄

passatgt
6-5 ide😊

passatgt
nah, 5-5

passatgt
csak halkan jegyzem meg, az ellenfél 320. a világranglistán😊

passatgt

Itt lehet nézni😄

passatgt
na, talán még nem😊

desigo
már megint
szomorú...
passatgt
veszített😊

desigo
közvetítik?
állás?
B0B0
Ági meccse már megy!!!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Na az elsõ forduló megvan, legyen meg még úgy 3-4! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

desigo
nem sokat pihen a tornák között
lehet,hogy nem mindig jön össze amit eltervez de a hozzá állással nincs baj szerintem

respect!
REALista

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

B0B0
Azért Arn Grétát dicsérjük meg, mert nagyon szépen menetel. Már az elõdöntõben van!

ejjj...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

passatgt
szmájlit remélem láttad a mondatom végén

[Jakuza]
Ne magyarazzuk mar meg.
Ennyire azert nem kell a segget nyalni.
Pont ennek koszonheto, hogy most itt tart. Mindenki nyalta a hatsojat azutan, miutan visszajott a nyaralasbol es sorra vesztette el a merkozeseket a nevesincs versenyzokkel szemben, hogy mekkora jatekos.
Pedig kozel sem. Megpedig azert nem mert magyar mentalitasa van es ha nem fogjak szorosan a gyeplot akkor sokat linkeskedik.
Ez az a sport ahol a mentalis felkeszultseg ugyanolyan hanyadban szerept jatszik, mint a fizikai.
Amikor a "toppon" volt akkor kellett volna igazan belehuzni es akkor elerhetett volna olyan szintre, amikor mar egy ilyen jatekost barkinek nehez megvernie es ilyen jatekosokat mint a mai ellenfel volt ket sima jatekban 6:0,6:1-el lesopor a palyarol.
Ehelyett inkabb nagykepuen elkezdte lemondani a versenyeket, ugy gondolta, hogy majd eleg lesz a ruhajat kikuldeni maga helyett.
S lam a mennybol egybol a pokolra kerult. Foleg azert mert megverte egybol egy gyenge jatekos es ilyenkor a mentalis ero egybol megszunik.
Egy jatekos akkor hiszi el magarol, hogy verhetetlen ha zsinorban egyre-masra nyeri a merkozeseket.
Ha ez megszunik oda kiemelkedes a mezonybol, hiszen kozel azonos kepessegu jatekosok vannak elso 10ben vagy 20-tol - 50. helyig.
Szoval azt mondom, ha igy folytatja elfogja a tehetseget pazarolni, akar csak Kovacs Agnes az olimpia utan, aki azt gondolta hogy magatol jonni fognak az eredmenyek ha egyszer mar nyert.
Pedig nem utana mar a futottak meg kategoriajaba tartozott eselye se volt a gyozelemre.
Szoval valakire igazan szuksege lenne Szavaynak, aki elmagyarazza neki, hogy a mai teniszsportban bizony 100% folott kell kiadni valakinek magabol, ha sikereket akar, mert mindenki gyozni akar es sok a feltorekvo tehetseg, nem beszelve arrol, hogy akkora uzlet, hogy mindig lesz uj jelentkezo aki a regiek baberjaira tor.
Ha nem teszik meg, akkor mindig arrol fogunk beszelni, hogy "lehetett volna" valaki es barmikor kepes lesz ot megverni egy futottak meg kategoriajaba tartozo versenyzo, akit egy ostehetsegnek porra kellene zuzni a palyan.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

passatgt
idei évben csak a játék stabilizálásán dolgoznak, szóval érthetõ az eredmény<#pardon1>

viccet félretéve, nem a játékával hanem a magabiztosságával vagy valamivel van ott gond, talán egy pszichiáterrel kéne összejárnia

B0B0
Ezt már nehéz kimagyarázni...

Breki33
Szávay borzasztóan játszott és kiesett

6:2, 6:3-ra verte a világranglista-tizennegyedik Szávay Ágnest a sehol sem jegyzett szlovén Andreja Klepac a Római Teniszakadémián. Arn és Marosi még versenyben van.
Amilyen ijesztõen rossz játékkal kezdte az erõnyerõ Szávay Ágnes a szlovén Andreja Klepac elleni mérkõzését, pontosan ugyanúgy folytatta és fejezte be. Elképesztõen sokat hibázott, rengeteg könnyû labdát ütött szélesre, hosszúra vagy a hálóba.

A viláranglista-tizennegyedik magyar a 175 ezer dolláros budapesti Gaz de France Grand Prix elsõ kiemeltje volt, de a rangsorban csak 135. ellenfele sokkal inkább emlékeztetett komoly teniszezõre.

Az elsõ szettet 33 perc alatt elvitte Klepac, aki 3:1-re, majd 4:2-re vezetett, aztán a következõ két gémet is besöpörte. A második játszmával eggyel több játékig jutott a kínlódó magyar, ismét jött a 3:1 és a 4:2, annyi volt a különbség, hogy ezúttal sikerült szépíteni, de 3:5-nél hiába adogatott a meccsben maradásért Szávay, elvesztette a szervát és vele a meccset is.

hirdetés
A Rómaira kilátogató drukkereknek Arn és Marosi maradt, õk mindketten bravúrosan jutottak a második körbe. A nyolc közé jutásért Arn a szlovák Kucovával, Marosi a harmadik kiemelt bolgár Pironkovával találkozik.
desigo
passatgt
nem úgy kéne stabilizálni a játékot, hogy mindig rossz legyen<#fejvakaras>

desigo
áh eddig nem jól alakul 😞
reméljük tud majd fordítani...

hajrá!
B0B0
Ági nemsokára kezd a Rómain!!!

B0B0
A múltkori Murray meccs még durvább volt (döntõ szett 13:11)

huhh, láttátok a Schüttler-Clement meccset? Most néztem összefoglalóban, 6-3, 6-7, 7-6, 6-7, 8-6 lett a vége, 5 ! óra 13 perc játék után, durva lehetett

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Isthy
Ágiék 6-4 6-4-re kikaptak és Ági ezzel befejezte idei wimbledoni szereplését. Mostantól készülhet a Budapest Openre. A vegyespárost nemsokára leadja a Sport2 felvételrõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A változatosság kedvéért holnap is a 3-as pálya elsõ meccse lesz 1-tõl a vegyespáros...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ági sajnos gyengén játszott a párosban és ki is estek. Marad a levezetõ vegyes páros és azután jöhet a Budapest Open.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
"Ha Áginak sikerül ezt a viszonylagos stabilabb alapjátékot megtanulnia (fizikailag és fejben egyaránt)"

Na ez a kulcsmondat! Mindössze ennyi hibája van ma már csak Áginak. Erre való az edzõ. Majd õ(k) remélhetõleg megoldja('k).

REALista
Azért remélem a Safin meccset se hadják félbe a Sport1-en.😊

Isthy
Ágiék mindjárt folytatják a párost, a Sport2-n adni fogják.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én biztosan, mert már a heti bérletem is megvan. Ketten osztozunk a bérleten, én a hétvégén fogom használni.

DUNAFERR FOREVER!!!

banok
tényleg a jövõ heti budapesti tornára megy valaki?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Én elfogadom ezt, sõt hangolódom is mára jövõ évre, de szurkolóként attól még fájó lehet az aktuális vereség, pláne az elszalasztott lehetõség fényében

Mindenesetre a lehetõség érezhetõen benne van, stabilabb, átgondoltabb játékkal, hidegebb fejjel nagyon sokra viheti a jövõben.
Isthy
Idén Ági játékának stabilizálása az egyik fontos cél, ahogy õ is nyilatkozta ezt pár napja. Ez az év az ilyen meccsek jegyében fog még eltelni, de remélem az év végére egyre kevesebb lesz az ilyen. Idõszakonként képes Ági kiváló játékra, de nem tud még egy stabil jó szintet hozni egy meccsen sokáig. Akár többször is van hullámvölgy és ezek sokszor már nem visszahozhatóak. Ha Áginak sikerül ezt a viszonylagos stabilabb alapjátékot megtanulnia (fizikailag és fejben egyaránt) akkor jövõre komoly eredményeket várhatunk el tõle. Sztem idén maradjunk meg annál a célnál, amit Tücsi kitûzött neki. Ha ennél jobb lesz az év végére, annak én is nagyon örülnék, de úgy gondolom idén még nem top10-es a játéka. Jövõre viszont remélem az lesz!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez az év a megkapaszkodás éve, a játék stabilizálása jegyében telik. Ami idén történik - talán a gyengébb kezdés kivételével - ennek megfelel. Én továbbra is azt mondom, hogy a Tücsi által kitûzött cél nem véletlenül az ami. Ez sztem teljesülni is fog és a jövõ év lesz az ami eldönti, hogy Áginak hol a helye a világ élmezõnyében. A top5-ben vagy lejjebb a 10-20 között.
Ennek figyelembe vételével én ezt 4. kört megfelelõ eredménynek tartom. Persze sajnálom, hogy Ági nem tudott élni a lehetõséggel, de most a kínai jobban teljesített a pályán a fontos pillanatokban. Áginak marad a páros és remélem este sikerül a továbbjutás és utána egy szép páros szereplés.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

Csak az zavar, hogy 2. szettet már hozni lehetett volna, a sok hiba ellenére is sikerülhetett volna, döntõ szettben meg bármi történhet

desigo
kár érte 😞

durván menetel ez a Zheng...
Count Adyn
Nem csak te, ahogy néztem 2.0 volt Ági szorzója és 1.6 Zheng-é vhol

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Duplán szomorú vagyok, mert azon túl, hogy Ági kiesett, így megint nem láthatzom játszani egy darabig. Persze a nyakunkon a hazai torna, de akkor is szívesebben néztem volna tovább "Ágis" Wimbledont.

A meccsról szólva: egy-egy szettet el lehet hülyéskedni, vezetõ helyzetben lehet hibázni, de tényleg kezdenek egyre zavaróbbak lenni a futószalagon jövõ hibák, emellett ezen a meccsen éreztem azt, hogy gyakran nem az ellenfélhez, helyzethez illõ megoldásokat választja. Persze ehhez Ági és az edzõi nyilván jobban értenek, de némileg más felfogás, és nagyobb koncentráció kellett volna ehhez a meccshez. Mindenet összevetve egy nagyon kellemetlen és stabil ellenféltõl sikerült vereséget szenvedni, és én Wimbledonban elõször az ellenfelet is tartottam esélyesebbnek a továbblépésre (sõt jobban belegondolva sosem ültem meccsnek ennyire defenzíven neki, de az távolról sem azt jelenti, hogy feladtam volna). Sajnos félelmeim beigazolódtak, de csak nüanszokon múlt, hogy Ági nem cáfolt rám.

Fejben még sokat kell javulni (sok a nüansz...), addig is nincs szégyenkeznivaló az eredmény miatt, és sok sikert kívánok a páros meccsekre!
:C

passatgt
*********************************** a kínainak

a tibetnyomorító mindenit, meg a 2x necces mázlija... Kézben volt a szett, ezért mégjobban letör vereség

REALista
Ági kiesett.😞((
Sajnálom mert verhetõ ellenfél volt ez a Zheng simán tovább lehetett volna jutni kicsit jobb játékal.😞

bassza meg, 5-1 is lehetett volna, mostmeg 4-5, ejj