3180

Banner by Grizzly21
  • tesó07
    sztem nem...
  • REALista
    Szerintem ezért tényleg fölösleges ide járnod.Nyomj egy - fav-ot és kész...
  • grebber
    Ez az év?? Innentől az egész jővője felejtős majd meglátjátok!
  • tesó07
    Érdekes.....
    Amúgy azon a képen fel se ismertem,furcsa feje van..:)
  • B0B0
    Ez a pár mondat kicsit gyanús szerintem
  • B0B0
  • desigo
    ez az év már felejtős...
  • Isthy
    Sajnos ez az év már sztem végig ilyen lesz. A hátralévő 4 tornán már csak szerezhet pontokat, veszíteni már nem fog. Amennyit tud még hozzon ki magából, azután jöjjön egy normális alapozás minden téren.
  • passatgt
    nehéz votl kitalálni, büszke lehetsz magadra
  • B0B0
    Ugye, ugye. Megmondtam.
  • sb1
    Sajnos másra nem is nagyon lehetett számítani idei éve alapján...
  • tesó07
    A. Medina Garrigues-Szávay Ágnes 6:2,6:2

Hát..sajna simán kikapott Ági.:(
  • B0B0
    Meccs elnapolva.
  • sb1
    Csúszik a meccs eső miatt...
  • passatgt
    stat alapján eddig ez volt legjobb meccse ebben az évben:)
  • Isthy
    Azért nem volt az olyan laza, főleg az első szett. A másodikban már jobban ment neki a játék. Persze gratulálok neki a győzelemhez!

Holnap reggel nem hamarabb, mint 8-tól következik Medina-Garrigues. Ez már sokkal komolyabb fokmérő lesz Áginak.
  • tesó07
    Így kell kezdeni!!
  • desigo
    laza győzelem
  • zaki
    Szávay Ágnes (magyar)–Svedova (kazah) 6:4, 6:3
  • Isthy
    Holnap magyar idő szerint nem hamarabb, mint 13 órától Ági Svedova ellen lép pályára az első fordulóban.
  • B0B0
    Nyugi, ezt nem szívem mondatta velem
  • desigo
    hátha okoz meglepetést...
  • Isthy
    A selejtezőből is jöhet komoly ellenfél és Ági mostani formája alapján az is lehet pokoli nehéz. Utána Wozniacki jöhet, aki ugye Dinara visszalépésével kiemelt lett és nincs rossz formában mostanában. Az a 2 kör szép lenne, ha Zvonarevával játszhatna a harmadikban.
  • B0B0
    Max 2. körig fog eljutni ahogy így elnézem
  • Isthy
    A pekingi főtábla
  • Isthy
    Ezzel nagyjából egyetértek. Ami eltérés nálam, hogy sztem nem szédítette meg a pénz, a környezetébe kerülők inkább a pénz megszállottjai. Bizony van akinek nem egy offshore cége is volt (van).
  • Isthy
    Én azért megvárom a jövő évet és annak eredményeit. Az eredmények alatt a teniszeredményeken kívül a mostani menedzsmenttel kapcsolatos dolgokat is értem.
  • Isthy
    Véleményalkotást írtam. Direkt azért nem fűztem hozzá semmit, hogy mindenki saját maga alkosson a cikkről véleményt.
    Az igazságot nemigen fogjuk mi itt megtudni, ebben szinte biztos vagyok. Ami infónk van az alapján kell írnunk. Sztem több dologban valósnak érezhetjük a leírtakat.
  • B0B0
    Ez a lényeg. Minden Ágin múlik. Vagy kinyílik a csipája, vagy ahogy Bocskay mondja, stabil Top 50-es játékos lesz... (már persze, ha igaz ami cikkben van)
  • Kit--Kat
    Durva:S
  • tesó07
    Érdekes cikk.Nem ő az első ember akit megszédít a sok pénz,pláne úgy hogy viszonylag szegényebb családból származik.Plusz még ott a sok "okos" körülötte,akik szakmailag nem sokat tesznek hozzá a felkészüléséhez és a játékához.Remélem ez változni fog a jövőben,meg Ági is észreveszi a problémákat és akkor lehet belőle még nagyobb játékos.Fiatal,úgyhogy van még remény erre....
  • passatgt
    már hogyne lenne, 19 éves
  • grebber
    Innen már nincs visszaút irány a süllyesztő!
  • B0B0
    Egy nem 100%-os forrásból tudom, hogy állítólag Safinának elege lett Ágiból. (Persze itt is ott van az a nem elhanyagolható tény, hogy Safina már befutott, nem biztos, hogy nagyon párosozni van kedve...)
  • B0B0
    Véleménynyilvánítás? Ez elég nehéz úgy, hogy nem tudod, mi az igazság. Ez a cikk nagyon őszinte, de figyelembe kell venni, hogy ő kiszállt a meccsből és lehet, hogy nem bírja lenyelni. Ennek ellenére megmondom őszintén, a szívem azt súgja, hogy higyjek ennek a cikknek, mert a lényegi probléma (erőnléti) az egyértelműen igaz.
  • Count Adyn
    Érdekes olvasmány volt.
  • desigo
    Azért biztos,hogy egy olyan családba születni ahol semmilyen szinten nem számít a pénz sokkal könnyebb.
    Remélem,hogy megjön Ági esze és inkább az eredményekre fog rágyúrni a pénzdíjak helyett és akkor automatikusan jön vele együtt az is.
    Ez a Monacoi lakás + pályabérlés meg tényleg túlzás bár az összes komolyabb sportoló így csinálja.
  • Isthy
    José (Bocskay József), Ági egyik volt edzője mesélt néhány dolgot a cikkben.

Itt elolvashatod a cikk mindkét oldalát.

A véleményalkotást rád bízom.
  • B0B0
    Volt egy cikk Ági helyzetéről a múlt heti Sport+ ban, csak nem volt időm elolvasni. Mit tudsz??
  • Isthy
    Sajnos sztem ez az év már végig ilyen lesz... Még van 5 torna, de véleményem szerint nem igazán várható jó eredmény. Túl sok ebben az évben és főleg mostanában a "cirkusz" Ágiéknál...