3180

Banner by Grizzly21
  • DJ BP
    megnéztem Ági holnap kezd a US Openen. Az ágről, első két meccsen illene hozni a kötelezőt, aztán a 20. Vladisova jöhet szembe, utána 4. fordulóban Serena Williams. Addig a meccsig jó lenne eljutni :) Gondolom ez lehet a kitűzött cél. Hajrá!
  • B0B0
    Háát, az az igazság, hogy rosszabbra számítottam, de ez tisztes helytállás volt! A mostani formáját elnézve (kb. 50.-60. hely környékén kéne tanyáznia) még becsülendő eredmény is.
  • B0B0
    Akkor reggelre megtudjuk mi lett a vége
  • Isthy
    Az Ági-Mauresmo meccs hazai idő szerint elvileg péntek hajnali 1-kor kezdődik.
  • Isthy
    Egy helyszíni beszámoló a meccsről:

"Voltam a meccsen, mert csak 1 oranyira van tolem a torna hat nem volt egyszeru...
    A szervak sajnos nem voltak jok a fonak is gyengus volt a tavalyi evhez kepest, de szerencsere nagyon jol kuzdott Agi ami eleg volt a gyozelemhez.
    1-3-nal a 3. szettben mar nem sokan fogadtak volna ra, de az olasz vitatott egy iteletet ami miatt 5 percet allt a jatek meg a fobirot is behivatta.A kozonseg mar fujjolt nem volt szimpi nekik az olasz viselkedese, de egyebkent is az Agit szeretik itt Amerikaban sokan szurkolnak neki meg a kis fiatal gyerekek is, amin nagyon meglepodtem.A kozjatek utana nagyon feljavult, es hamar 4-3 lett ide, itt mar ereztuk, hogy meglesz mert megvolt az atutoero a jatekaban nagyon osszeszedte magat.Mondjuk eleg nagy teher volt rajta, mert Erranit meg nem verte meg ezidaig, szerencsere most sikerult.Amugy az olasz nem rossz teniszezo, marha gyors sok elveszettnek hitt labdat visszaadott es ezzel elvette egy idore az Agi kedvet.

Meccs utan bementunk a palyara kicsit dumaltunk vele, megkoszonte a szurkolast azt mondta nagyon sokat segitett, szokasosan kedves volt es szereny.Mondtam neki szivesen szurkoltunk, de azert hamarabb is megnyerhette volna mert nekunk ma meg melo szoval ebbol keses lesz nekunk:)Nevetett majd azt mondta igyekszik legkozelebb.Megerte elmenni, remelem a kovetkezo fordulobol is tovabbjut, ha jo emlexem Shnyder lesz az ellenfele szoval nem lesz setagalopp...

Hajra Agi!Hajra Magyarok!"

Közben ugye kiderült, hogy Mauresmo lesz az ellenfél, mert megverte Pattyt.
  • Isthy
    6-4 3-6 7-6-ra nyert Mauresmo egy 2 óra 10 perces meccsen.
  • B0B0
    Schnyder ellen is van mit bosszulni!
  • passatgt
    a következő ellenfél Schnyder vagy Mauresmo lesz
    :)
  • Isthy
    Gratulálok Áginak!

A szokásos infarktusos meccs volt, de a lényeg, hogy visszavágott Erraninak és megvan a továbbjutás. Jöhet a negyeddöntő, talán kicsit felszabadultabban.
  • B0B0
    Megvan az első győzelem New Havenben!
  • Isthy
    Így van, ez volt a papírforma. Lehet utazni és készülni New Havenben. Két nagyon fontos torna jön.
  • [Jakuza]
    Betegseg ? Na persze.
  • Zóanagyvarázsló
    Ezért is kár Ági korábbi betegségéért, egy évvel tapasztaltabban érkezve az olimpiára jó eséllyel sokkal messzebbre juthatott volna (bár a kínai lány bárkire veszélyes), nyilván elsősorban az egyesre gondolok. Majd Londonban...
  • B0B0
    Azért minden ércelődés nélkül bevallhatjuk, hogy ez várható volt.
  • lippet
    :(
  • REALista
    Morita/Sugiyama(Jpn) 6 6
    Arn/Szavay (Hun) 3 3
    :(
  • teniszguru
    Sziasztok!
    Ha valaki olcsón szeretne teniszütőt:
    www.tennis.extra.hu
  • lippet
    Váó Ági weblapja megújjult:P
  • Isthy
    Ma lett volna, de elhalasztották holnapra. A meccs holnap lesz a 8-as pályán, hazai idő szerint délelőtt 10-kor. Persze az időjárás is közbeszólhat...
  • B0B0
    Ahha. Azt hittem kedden
  • Shep
    Holnap lesz.
  • B0B0
    Mi lett a páros meccs???
  • Shep
    Na a lényeg akkor az ,hogy a tegnapi meccs nem ezen ment el :)
  • Count Adyn
    Akár, meg pattogtatni is lehet:)
  • erubik
    Szerintem Ágit elég sok cég szponzorálja, és ezek felsorolása már eléggé reklámnak minősülne:)
  • Shep
    De összenyomkodja, vagy miből tudja melyik a jobb?
  • vadvagyok
    Miért szólt be? Azt tudjátok? Össze-vissza bekiabáltak az emberek, jó hogy zavarta a meccs közben... A nike-s videó viszont nagony ott van!!! Bocs a reklámért:P:D:D:D:D NA szóval ez a márka mindig jobb reklámokat csinált, mint pl az a-betűs. Ágit ki szponzorálja? nanana? 30000000-s kérdés:D
  • vizilou
    én nem si tudtam róla, hogy Ági így beszólt volna a közönségnek, nem is érdekel. Inkább ez a videó jön most be nagyon amit linkeltél. Nagyon jó a zenéje és tényleg erőt adó. Mondjuk a Nike-nak régen is a Just Do It cuccai voltak a legjobbak
  • htmano88
    Ági elég keményen beszólt a kínai közönségnek, amit nem biztos, h kellett volna. Tavaly itt nyert tornát, akkor még jók voltak? Nem mondhatja komolyan, h nem számított rá, h a sajátjuknak eszetlenül fognak szurkolni. De érdekes módon ezen minden magyar sportoló meglepődött idáig. És egyébként is olyan bénultnak tűnnek. Just do it Gyerekek! Biztató videó:) http://www.youtube.com/watch?v=g65ld20e6nk
  • Count Adyn
    Mert minden labda más állapotban van, nem teljesen ugyanakkorrát pattan, etc, ezért válogatják:)
  • tesó07
    Ezt minden teniszező így csinálja,megnézik hogy melyik labda van a legjobb állapotba,hogy a lehető leggyorsabban tudjon adogatni szvsz.
  • Shep
    Nem értek a teniszhez ezért megkérdezem miért kellett adogatásnál 3 labdát elkérni aztán kettőt hátragurítani, ennek mi az értelme? (szerintem semmi)
  • lippet
    Szegény Ági:S
    De majd a párosban:P
    Tegnapi meccs:

• desigo
    Sajnálom szegény Ágit
    kár,hogy pont az elején fogta ki :/
  • Isthy
    A küzdeni tudásban láttuk a régi Ágit, játékban még csak nyomokban láttunk biztató jeleket. Ági viszonylag jól játszott, főleg az utóbbi időkben mutatott teljesítményéhez képest. Ez lehet bíztató az elkövetkezendő 2 fontos tornára. Mindezek mellett tényleg nincs összerakva a játéka. Ma is sokszor választott rossz megoldást illetve nem volt elég agresszív, az ellenfél hibáira várt inkább. Mondjuk az utóbbi időben elég nagy hibaszázalékkal játszotta a támadóbb teniszt, így valahol meg is lehet érteni ezt... Viszont a győzelemhez ma bátrabb játék kellett volna.
  • Zóanagyvarázsló
    Na igen, talán nincs is nehezebb ellenfél egy ilyen minden labdát befutó kellemetlen játékstílusú gépnél, aki direkt mostanra szívta fel magát. (Ellenebn első fordulóban a legnagyobb sztárok is csíphetőbbek.) Egyértelműen a kínai lány volt az esélyes, megérdemelten is jutott tovább, Ágitól az utóbbi idők formája alapján nem volt várható kevesebb hiba, ez pedig ezen a nehéz meccsen sok volt.
  • Isthy
    Az a baj, hogy ez a kínai csaj előtte 1 évig sérült volt, azért nem volt más jó tornája mostanában. Mikor tavaly megsérült, akkor top30-as játékos volt. Most Wimbledonra és az olimpiára készült speciálisan. Meg is lett az eredménye sajnos...
  • Csesza
    megérdemelten nyert a kínai lány az az igazság, hihetetlen mennyit futott és szinte minden labdát elért, talán Ági akkor tudta volna megverni, ha az elejétől kezdve a az alapvonalon játszik
  • Csesza
    kész... vége
  • ugot2know
    ennyi volt,3 óra után