Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Reméljük ausztrál openen villant
Isthy
Ma délután volt szerencsém részt venni a Szávay Ági Fan Club találkozóján - mint klubtag - ahol Ági is ott volt és nagyon jól érezte magát. Nem akarok róla különösebben írni, mindössze egyetlen információt szeretnék megosztani veletek. Ági olyan "formában" volt mint 2007-ben. Azt gondolom ez a karcsúság már egy jó jel lehet a következõ idényre. Túl van egy jó kis alapozáson és hétfõn reggel indul Floridába folytatni a felkészülést Kuharszkyval.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Persze, hogy marad, idén már csak a VB van hátra.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

marad a 28.helyen

Ramadamammy rapidrandi

Vadmeggy
Nekem tetszik😄 tényleg gagyi de azért aranyos

Jack off! I\'m alternative...

desigo
Botrányosan ratyi az a reklám :/

nem tudom mennyi pénzt kapott érte...
Kit--Kat
Viszont most van valami Spáros reklám Ágival, legalább a moncoi kecó biztosítva van jövõre is XD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

B0B0
Egyre több apró jel mutat arra, hogy Bocskay igazat mondott. <#shakehead>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Kit--Kat
<#eljen>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

B0B0
Ez rég volt, mégis vissza kéne térni erre a szerény és motivált énjére, mert szépen eltûnik a süllyesztõben:

B0B0
Az idei programnak vége. Tán nem is baj

zaki
Pennetta (olasz)–Szávay Ágnes 6:1, 6:2

ennyi

B0B0

B0B0
Csak ne olyan hozzáállással, mint egy éve.

Isthy
Linzben még elindul a jövõ héten utána pihenõ és ha jól tudom, azt majd november 15-tõl kezdi meg.

DUNAFERR FOREVER!!!

zaki
Black, Huber (zimbabwei, amerikai, 1.)–Szávay, Hantuchova (magyar, szlovák) 6:2, 6:3

tesó07
Hagyni kellene már ezeket a tornákat.Kevesebb utazás és elkezdeni gyúrni a jövõ évre.

RMCF

desigo
uhh
csúnya zakó :/
zaki
Bartoli (francia)–Szávay (magyar) 6:4, 6:0...<#shakehead>

Isthy
Ági holnap 14 órától játszik Bartolival a zürichi verseny elsõ fordulójában a centerpályán. Az Eurosport Playeren élõben lehet majd nézni a meccset némi fizetség ellenében.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ági visszalépett a jövõ heti moszkvai tornától. Minden bizonnyal az utána következõ zürichi és linzi tornákon már fog indulni.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Ne keltsd a flémet!

Kit--Kat
Jó de azért nem kell már elõre megjósolni, hogy mikor esik ki a top 50bõl meg stb. minden kommentedben

passatgt
akkor a 2. mondatot ne vedd figyelembe😉

ezt mindenki tudja és nem kell elismételni 100x-szer/szor

grebber
LOL. 1 nincs a kedvencek között.
2 nem csak akkor kell jókat írogatni ha megy neki a játék.Azt is el kell fogadni hogy most nagyon gyenge kb most olyan szinten van hogy a vak is leverné csukott szemmel féllábon fakanállal.

Next PC upgrade: 2022

passatgt

zaki
STUTTGART
1. FORDULÓ Azarenka–Szávay 7:5, 6:3

Ennyi... 😞

sb1
Na, a NS megírta a tutit : "Elmaradt a Szávay-bravúr, nyertek a Williamsek Stuttgartban"

Nem bravúr lett volna, hanem csoda, ha egyáltalán játszmát nyernek ellenük...
Nagy rajongója vagyok Áginak, de sajnos el kellene végre mindenkinek ismernie, hogy ez az év teljesen elúszott, de mivel fiatal, még összeszedheti magát, de ahhoz kellene, hogy legyen egy olyan felkészülése és gyõzni akarási vágy benne, mint tavaly volt!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

desigo
looool
milyen fiatal még...
B0B0
Ezzel egyet kell értenem

tesó07
sztem nem...

RMCF

REALista
Szerintem ezért tényleg fölösleges ide járnod.Nyomj egy - fav-ot és kész...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

grebber
Ez az év?? Innentõl az egész jõvõje felejtõs majd meglátjátok!

Next PC upgrade: 2022

tesó07
Érdekes.....
Amúgy azon a képen fel se ismertem,furcsa feje van..😊

RMCF

B0B0

B0B0

desigo
ez az év már felejtõs...
Isthy
Sajnos ez az év már sztem végig ilyen lesz. A hátralévõ 4 tornán már csak szerezhet pontokat, veszíteni már nem fog. Amennyit tud még hozzon ki magából, azután jöjjön egy normális alapozás minden téren.

DUNAFERR FOREVER!!!

passatgt
nehéz votl kitalálni, büszke lehetsz magadra<#miaz><#gonosz1>

B0B0
Ugye, ugye. Megmondtam.

sb1
Sajnos másra nem is nagyon lehetett számítani idei éve alapján...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

tesó07
A. Medina Garrigues-Szávay Ágnes 6:2,6:2

Hát..sajna simán kikapott Ági.😞

RMCF

B0B0
Meccs elnapolva.

sb1
Csúszik a meccs esõ miatt...

passatgt
stat alapján eddig ez volt legjobb meccse ebben az évben😊

Isthy
Azért nem volt az olyan laza, fõleg az elsõ szett. A másodikban már jobban ment neki a játék. Persze gratulálok neki a gyõzelemhez!

Holnap reggel nem hamarabb, mint 8-tól következik Medina-Garrigues. Ez már sokkal komolyabb fokmérõ lesz Áginak.

DUNAFERR FOREVER!!!

tesó07
Így kell kezdeni!!<#eljen><#eljen>

RMCF

desigo
laza gyõzelem <#eljen>
zaki
Szávay Ágnes (magyar)–Svedova (kazah) 6:4, 6:3

Isthy
Holnap magyar idõ szerint nem hamarabb, mint 13 órától Ági Svedova ellen lép pályára az elsõ fordulóban.

DUNAFERR FOREVER!!!