Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casillas
nem is idén keresett 1 millió dollárt, hanem amikor jól ment neki....

Vivimos por ti, vence por nosotros.

a jó teniszezõk jól keresnek... dehogy a szávay ági is jól keres.... :S

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Casillas
hát nem véletlen volt pénze Monacoba költözni, a jó teniszezõk jól keresnek

Ági - Australian Open
a Career prize money-t mennyik látjátok?

Fisherman\'s Friend

B0B0
Uhh

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Casillas
Hantuchova/Sugiyama - Szávay/Vesnina 6-1 6-2

grebber
A legjobb tizenhat közé jutott nõi párosban a Szávay Ágnes, Jelena Vesznyina kettõs az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon, miután a második fordulóban három szettben búcsúztatta az Iveta Benesová, Barbora Zahlavová-Strycová cseh duót. A két órán keresztül tartó mérkõzést Szávayék 4:6, 6:4, 6:3-ra nyerték meg.

Next PC upgrade: 2022

B0B0
Nah! Megvan a másodk meccs is, jó jönne valami sikerélmény már (mondjuk egy elõdöntõ)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Hát igen, ez nem kis dolog! Fõleg Ági formáját alapul véve

grebber
A magyar, orosz duó az elsõ fordulóban a 8. helyen kiemelt Csuang Csia-csung, Szun Tien-tien tajvani, kínai párost verte meg 3:6, 6:3, 6:4-re.

1 gyõzelem!

Szávay Ágnes magyar idõ szerint szombat hajnali egy órakor lép pályára az orosz Jelena Vesznyina oldalán a cseh Benesová, Barbora Zahlavová-Strycová kettõs ellen az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság nõi párosának 2. fordulójában.

passatgt
csak már sok ideje abba van😞

remélem edzõváltás segít rajta

tesó07
Mondj már nekem egy teniszezõt aki sosincs hullámvölgyben....

RMCF

fél éve fogadok rá és mindig elbukom ez a hiba!
a gyerek mondta nyáron hogy nézz már oda milyen jó teniszezõnõ!
azóta fogadok rá és nézem de csak azt látom hogy kikap! nagyon mélyen van a csaj!

amúgy az a klasszis akit ha álmában felébresztenek az sorban szerválja üti az ászokat és tudja hogy kell játszani nincs hullámvölgyben kiegyensúlyozott a játéka!

nincs pasija az a baj! egy nagy ku.. kéne neki mindjárt jobban menne!
tesó07
Ne viccelõdj már.....

RMCF

B0B0
Leginkább hozzáállásban van a gond. Sok-sok apró jel mutat arra, hogy kicsit elszaladt vele a ló. Ha megint leér a lába a földre, akkor újra el lehetne gondolkoznia, hogy mit is szeretne további karrierjével.

B0B0
Akkor tulajdonképpen Federer is szánalom volt, amikor ennyi idõs korában kikapott az elsõ körben a Garroson és Wimbledonbn is?? Ezzel bebizonyítottad, hogy a teniszhez nincs sok közöd <#levele>

Kit--Kat
Gondolkozz miket írsz, 1 éven keresztül nem lehet "makkolni".

Fejben vannak a gondok, nem tudásban!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hát figyelj kicsit azért ciki hogy az elsõ körben kiesett! egy román csajtól kikapott aki a 100. valahány helyen áll!

még olyan csaj is megverné aki most látott elõször a kezében teniszütõt!

mert nincs más!
volt egy másik csaj melinda õ továbbjutott!

az összes labdát mind az ellenhez ütötte vissza mozognia sem kellett neki!
desigo
ez a "szánalom csaj" a legjobb magyar teniszezõ...
szánalom ez a csaj egyszer makkolt nagyot utána semmi! jó lesz ha visszavonulna!
nem tud semmit 25.22 kiemeltként kikapni 150. helyen lévõtõl! hm
desigo
Több esztendõs együttmûködést lezárva Szávay Ágnes, a legelõkelõbben rangsorolt magyar teniszezõ szakított edzõjével, Kuhárszky Zoltánnal.

"Ági és edzõje kölcsönösen döntöttek úgy, hogy elválnak útjaik, és a jövõben külön fognak dolgozni" - olvasható a rangsorban 25. magyar játékos honlapján.

Kuhárszky Zoltán két éve edzi Szávayt, de már nyolc esztendeje segíti a magyar teniszezõ elõrehaladását.

"Kapcsolatunk nem fog megszakadni, továbbra is segítek neki, ha bármikor tanácsra van szüksége. Áginak megvan a tudása ahhoz, hogy a legjobb tízben legyen, és hiszek abban, hogy hamarosan eléri a célját" - fogalmazott Kuhárszky.

"Nagyon köszönöm Tücsinek a sokéves munkáját. Kapcsolatunk nemcsak egy egyszerû edzõ-tanítvány együttmûködés volt, hanem sokkal több annál, és bízom abban, hogy ez a jövõben is megmarad. Kiskorom óta irányította a szakmai munkámat és nélküle nem kerülhettem volna a legjobb húsz teniszezõ közé" - mondta Szávay.

A magyar játékos csapata megkezdte a tárgyalásokat a potenciális edzõ-jelöltekkel.

Szávayt 2007-ben az év sportolójává, míg Kuhárszkyt az év edzõjévé választották a hazai sportújságírók. A 20 éves teniszezõ 2008-ban - pályafutása legjobbjaként - áprilisban még a 13. volt a világranglistán. Tavaly 26 meccset nyert meg, emellett 25 alkalommal vonult le vesztesen a pályáról, sokszor már az elsõ fordulóban. Az idén - négy fellépésén - egyszer sem nyert, hétfõn kiesett az ausztrál nyílt bajnokság elsõ fordulójában: 23. kiemeltként három játszmában kikapott a kazah Voszkobojevától.
desigo
ez botrányos 😞
sajnálom nagyon...
banok
Az edzõjével meg már nem dolgozik együtt

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

B0B0
Teljesült a kívánságod.

tesó07
Nagyon jól kezdi az évet...😞

RMCF

B0B0
Ez már a 2.

zaki
Ehh... 😞

passatgt
legalább nyert egy szettet ebben az évben😊

B0B0
Nem akarok okosnak tûnni, de ez nagyon várható volt.

grebber
Sportolói

grebber
Tippmixen 2,42-es szorzóval megtettem ellenfelet tuti biztos volt.Bár a mocskos inter elvitte 😞

Már most elkönyvelhetõ hogy az év sportoli csalodása egyértelmû gazdája már!

REALista
Na szép Ági kiesett az 1. fordulóban...😞(((((((

Voskoboeva G. (Rus) 6 3 6
Szávay Á. (Hun) 3 6 4

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tesó07
Az a lényeg hogy az elõzõ évnél jobb eredményt érjen el az adott versenyen,szóval Ági még sok pontot is szerezhetne ha összekapná magát,mivel tavaly többnyire az 1.fordulóban kiesett mindenhol.....

RMCF

grebber
Az lehet de ha így megy tovább Ági mögé kerülhet.Bár sosem értettem a teniszben hogy pontoznak mi számit mennyire.

B0B0
Czink sosem fog bekerülni a top50-be (sajnos)

grebber
Edzõje jól megmondta na végre már!
Ez az Czink meli még 1 év azt Ági a hátadat nézi kb!Mondtam én up to ki a top 100ból lol!

banok
én meg inkább nem írnám le, hogy szvsz mi kéne neki... 😄

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

B0B0

desigo
Inkább az edzõ gárdát kellene cserélni...
B0B0
Inkább mérlegelnie kellenne a hozzáállását...

tesó07
tesó07
Ez eddig tényleg nem szép 3-ból 3 vereség,na de majd a GS tornákon,mindjárt kezdõdik úgyis az Australian open.

Keothavong (brit)– Szávay Ágnes 6:3, 7:5

Ez meg nem ide tartozik,de szép bravúr:

Czink Melinda – Garbin 6:2, 1:6, 7:5

RMCF

B0B0
Újabb égés Hobartban: 3:6, 5:7 <#shakehead>

tesó07
Sania Mirza (indiai)–Szávay 6:3, 6:4

Adogatással most is voltak problémák....

RMCF

B0B0
Máris megvan a második zakó 😞

3:6, 4:6

tesó07
Az elsõ két szettet láttam,mindkettõben volt Áginak brékelõnye,de el is herdálta mindig.Mondjuk a második szettet megnyerte.Voltak szép megmozdulásai,jó periódusai a meccsen,de hosszabb távon nem tudta tartani ezt a formáját,pedig simán nyerhetõ lett volna.Néha kicsit nagyképûen is állt hozzá a dolgokhoz...de lesz ez még jobb is,biztos vagyok benne,ez úgy is csak egy barátságos meccs volt,bár egy gyõzelemmel jobb lett volna kezdeni az évet.....

RMCF

passatgt
Gisela Dulko nyert: Szávay Ágnes vereséggel kezdte a 2009-es szezont

B0B0
Legyen igazad!

Isthy
Egy kis olvasni és néznivaló a mai délutánról

Olvasnivaló

Néznivaló

DUNAFERR FOREVER!!!

Kit--Kat
Úgy legyen, remélem az idei évben bomba formában lesz.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"