Szávay Ági
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Vivimos por ti, vence por nosotros.
a Career prize money-t mennyik látjátok?
Fisherman\'s Friend
Next PC upgrade: 2022
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
1 gyõzelem!
Szávay Ágnes magyar idõ szerint szombat hajnali egy órakor lép pályára az orosz Jelena Vesznyina oldalán a cseh Benesová, Barbora Zahlavová-Strycová kettõs ellen az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság nõi párosának 2. fordulójában.
a gyerek mondta nyáron hogy nézz már oda milyen jó teniszezõnõ!
azóta fogadok rá és nézem de csak azt látom hogy kikap! nagyon mélyen van a csaj!
amúgy az a klasszis akit ha álmában felébresztenek az sorban szerválja üti az ászokat és tudja hogy kell játszani nincs hullámvölgyben kiegyensúlyozott a játéka!
nincs pasija az a baj! egy nagy ku.. kéne neki mindjárt jobban menne!
Fejben vannak a gondok, nem tudásban!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
még olyan csaj is megverné aki most látott elõször a kezében teniszütõt!
mert nincs más!
volt egy másik csaj melinda õ továbbjutott!
az összes labdát mind az ellenhez ütötte vissza mozognia sem kellett neki!
nem tud semmit 25.22 kiemeltként kikapni 150. helyen lévõtõl! hm
"Ági és edzõje kölcsönösen döntöttek úgy, hogy elválnak útjaik, és a jövõben külön fognak dolgozni" - olvasható a rangsorban 25. magyar játékos honlapján.
Kuhárszky Zoltán két éve edzi Szávayt, de már nyolc esztendeje segíti a magyar teniszezõ elõrehaladását.
"Kapcsolatunk nem fog megszakadni, továbbra is segítek neki, ha bármikor tanácsra van szüksége. Áginak megvan a tudása ahhoz, hogy a legjobb tízben legyen, és hiszek abban, hogy hamarosan eléri a célját" - fogalmazott Kuhárszky.
"Nagyon köszönöm Tücsinek a sokéves munkáját. Kapcsolatunk nemcsak egy egyszerû edzõ-tanítvány együttmûködés volt, hanem sokkal több annál, és bízom abban, hogy ez a jövõben is megmarad. Kiskorom óta irányította a szakmai munkámat és nélküle nem kerülhettem volna a legjobb húsz teniszezõ közé" - mondta Szávay.
A magyar játékos csapata megkezdte a tárgyalásokat a potenciális edzõ-jelöltekkel.
Szávayt 2007-ben az év sportolójává, míg Kuhárszkyt az év edzõjévé választották a hazai sportújságírók. A 20 éves teniszezõ 2008-ban - pályafutása legjobbjaként - áprilisban még a 13. volt a világranglistán. Tavaly 26 meccset nyert meg, emellett 25 alkalommal vonult le vesztesen a pályáról, sokszor már az elsõ fordulóban. Az idén - négy fellépésén - egyszer sem nyert, hétfõn kiesett az ausztrál nyílt bajnokság elsõ fordulójában: 23. kiemeltként három játszmában kikapott a kazah Voszkobojevától.
Már most elkönyvelhetõ hogy az év sportoli csalodása egyértelmû gazdája már!
Voskoboeva G. (Rus) 6 3 6
Szávay Á. (Hun) 3 6 4
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
RMCF
Ez az Czink meli még 1 év azt Ági a hátadat nézi kb!Mondtam én up to ki a top 100ból lol!
Keothavong (brit)– Szávay Ágnes 6:3, 7:5
Ez meg nem ide tartozik,de szép bravúr:
Czink Melinda – Garbin 6:2, 1:6, 7:5
RMCF
3:6, 4:6
RMCF
DUNAFERR FOREVER!!!