Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Nyugi, ezt nem szívem mondatta velem

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

desigo
hátha okoz meglepetést...
Isthy
A selejtezõbõl is jöhet komoly ellenfél és Ági mostani formája alapján az is lehet pokoli nehéz. Utána Wozniacki jöhet, aki ugye Dinara visszalépésével kiemelt lett és nincs rossz formában mostanában. Az a 2 kör szép lenne, ha Zvonarevával játszhatna a harmadikban.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Max 2. körig fog eljutni ahogy így elnézem

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ezzel nagyjából egyetértek. Ami eltérés nálam, hogy sztem nem szédítette meg a pénz, a környezetébe kerülõk inkább a pénz megszállottjai. Bizony van akinek nem egy offshore cége is volt (van).

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én azért megvárom a jövõ évet és annak eredményeit. Az eredmények alatt a teniszeredményeken kívül a mostani menedzsmenttel kapcsolatos dolgokat is értem.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Véleményalkotást írtam. Direkt azért nem fûztem hozzá semmit, hogy mindenki saját maga alkosson a cikkrõl véleményt.
Az igazságot nemigen fogjuk mi itt megtudni, ebben szinte biztos vagyok. Ami infónk van az alapján kell írnunk. Sztem több dologban valósnak érezhetjük a leírtakat.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Ez a lényeg. Minden Ágin múlik. Vagy kinyílik a csipája, vagy ahogy Bocskay mondja, stabil Top 50-es játékos lesz... (már persze, ha igaz ami cikkben van)

Kit--Kat
Durva:S

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

tesó07
Érdekes cikk.Nem õ az elsõ ember akit megszédít a sok pénz,pláne úgy hogy viszonylag szegényebb családból származik.Plusz még ott a sok "okos" körülötte,akik szakmailag nem sokat tesznek hozzá a felkészüléséhez és a játékához.Remélem ez változni fog a jövõben,meg Ági is észreveszi a problémákat és akkor lehet belõle még nagyobb játékos.Fiatal,úgyhogy van még remény erre....

RMCF

passatgt
már hogyne lenne, 19 éves

grebber
Innen már nincs visszaút irány a süllyesztõ!

Next PC upgrade: 2022

B0B0
Egy nem 100%-os forrásból tudom, hogy állítólag Safinának elege lett Ágiból. (Persze itt is ott van az a nem elhanyagolható tény, hogy Safina már befutott, nem biztos, hogy nagyon párosozni van kedve...)

B0B0
Véleménynyilvánítás? Ez elég nehéz úgy, hogy nem tudod, mi az igazság. Ez a cikk nagyon õszinte, de figyelembe kell venni, hogy õ kiszállt a meccsbõl és lehet, hogy nem bírja lenyelni. Ennek ellenére megmondom õszintén, a szívem azt súgja, hogy higyjek ennek a cikknek, mert a lényegi probléma (erõnléti) az egyértelmûen igaz.

Count Adyn
Érdekes olvasmány volt.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

desigo
Azért biztos,hogy egy olyan családba születni ahol semmilyen szinten nem számít a pénz sokkal könnyebb.
Remélem,hogy megjön Ági esze és inkább az eredményekre fog rágyúrni a pénzdíjak helyett és akkor automatikusan jön vele együtt az is.
Ez a Monacoi lakás + pályabérlés meg tényleg túlzás bár az összes komolyabb sportoló így csinálja.
Isthy
José (Bocskay József), Ági egyik volt edzõje mesélt néhány dolgot a cikkben.

Itt elolvashatod a cikk mindkét oldalát.

A véleményalkotást rád bízom.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Volt egy cikk Ági helyzetérõl a múlt heti Sport+ ban, csak nem volt idõm elolvasni. Mit tudsz??

Isthy
Sajnos sztem ez az év már végig ilyen lesz... Még van 5 torna, de véleményem szerint nem igazán várható jó eredmény. Túl sok ebben az évben és fõleg mostanában a "cirkusz" Ágiéknál...

DUNAFERR FOREVER!!!

zaki
Megint egy elsõ körös vereség? Lassan már meg sem kell ezen lepõdni... :S

B0B0
Ezt most nagyon eltalálták az nso-n:

"Jár az elismerés a japánnak: õ volt a kevésbé rossz!"

Isthy
Fõtábla Tokioban

Ági Moritával kezd. Lehetett volna nehezebb is, igazából elfogadható ellenfél az elsõ fordulóban.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

de az se jó megoldás, ha minden kudarc után hátradõlünk, és azt gondoljuk idõvel minden jó lesz.

Nem mndenki képes csak optimista lenni minden helyzetben 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

B0B0
Szó sem volt leszólásról. Ne kapd fel a vizet! Lökhetnék jópár ellenpéldát.

Isthy
Mielõtt leszólod más hozzászólását - még ha poénosnak beállítva is - javaslom nézd át pár élteniszezõ hölgy pályafutását, hogy fiatalon az elitbe érkezésüket követõ 2. évben szinte mindnyájan jelentõsen visszaestek. Meg kell szokni mindenkinek az új helyzetet. A következõ évben viszont sokkal jobban szerepelve jelentõsen elõreléptek. Mondjuk erre a legutóbbi sztárpélda Ivanovics. De Ági korosztályából ugyanez mondható el Radwanskáról is, aki tavaly visszaesett az elsõ éve után és idén már top10-es lett. Ugye neki majd 1 év elõnye van Ágival szemben, mivel neki nem volt mononukleózisa, ami miatt Ági visszaesett és sokat ki kellett hagynia.

Persze Áginak ehhez nem ártana egy normális "háttér" minden téren. Sajnos nekem nagyon úgy tûnik, hogy ez most nincs meg.

DUNAFERR FOREVER!!!

igen ez a baj, odafigyelve, kiszenvedve megnyeri az elsõ szettet, megdolgozik érte, majd könnyedén odaad 3-4 játszmát az ellenélnek.

Ezt a hullámzást kéne végre kiiktatni

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

B0B0
"Ilyenek az ifjú tehetségeknél általában a 2. felnõtt profi évek." Ez badarság 😊

Gondolod, majd januártól újra a régi lesz, mert 2009-t írunk majd? Fenéket. Önmagát kéne megtalálnia ebben a külön világban. Az utóbbi fél évben rendre úgy veszti el a meccseit, hogy az elsõ szettet hozza. Egyértelmûen mentálisan fárad el, ennek semmi köze az évhez. Hozzá kell szoknia, hogy jegyzett teniszezõ és akkor a határ a csillagos ég.

zaki
Mi van ezzel a lánnyal?
Volt tavaly egy jó éve, és most?
Kikap az 1., meg 2. fordulóban nála jóval hátrébb lévõ játékosoktól?
Remélem összeszedi magát, mert ha elkezd visszaesni a világranglistán, onnan nagyon nehéz lesz visszakerülni a top20ba...

Isthy
7-5 2-6 3-6

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos úgy látszik ez az év már ilyen lesz végig... Ilyenek az ifjú tehetségeknél általában a 2. felnõtt profi évek.
Nagyon komoly felkészülésre lesz szükség a jövõ évi szezon elõtt, mert az sok mindent eldönthet a várható karrierrel kapcsolatban.

DUNAFERR FOREVER!!!

desigo
mennyi lett a végeredmény?
REALista
<#shakehead>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

na ennyi 😞

Odaadtuk...

passatgt
jajó látom már, csak a williems-et láttam, gondoltam miért ne😊

na-na, 1-4 és Garbin adogat...

Ne ajándékozzunk már így szettet 😞

nem-nem, elõtte Serena, és aztán jönne Venus 😊

Durva elképzelni is 😊

passatgt
jó lenne nyerni, mert következõ körben Severine Bremond-al játszana, aki 121. a világranglistán

ha az megvan jöhetne venus williams😊

REALista
szerintem ott sem adják...

lippet
Lájv on jurószport thú - te nyú dzsenerésön sport csanelXD
(csak tipp volt)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

REALista
Sehol csak az eredményt követjük...:S

passatgt
hol nézitek?

lippet
HAJRÁ ÁGI!!!!!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

REALista
Ági hozta az elsõ szettet 7/5-re!
Csak így tovább...

hehe, pont a szettlabdára értem ide 😊

7-5 Áginak <#eljen>

Isthy
Ági ma a 6-os pálya 2. meccsét játssza Garbin ellen. Az elõttük lévõ nõi meccs délután 5-kor kezdõdik, annak függvényében elvileg kb. olyan 7 körül kezdhetnek.

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Holnap

desigo
nah ezaz
gratula!
tesó07
Szép volt,így kell kezdeni,2 szettes gyõzelem.Csak így tovább!!
Köv. meccse mikor lesz,ha már lehet tudni??

RMCF

Isthy
Eddig háromszor játszottak egymással:

2005 MODENA T. GARBIN 6-3 6-0
2008 PARIS A. SZAVAY 6-3 4-6 6-2
2008 WIMBLEDON A. SZAVAY 6-1 6-3

Tehát 2005-ben Garbin gyõzött, idén pedig mindkétszer Ági.

DUNAFERR FOREVER!!!